Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιάνα και Λαζαρένια δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα με τα νέα σας. Μπράβο βρε κορίτσια!!!!!! Πάντα ευχάριστα να ακούμε.

Ηλιάνα μου πολύ καλός και ο μπέμπης σας. 8 κιλά;;; χμμμμμ Τα θεωρεί πολλά ο γιατρός σου ε; Εγώ είχα πάρει 10 σύνολο αλλά είχα μείνει έγκυος με πολλά κιλά.

Λαζαρένια βγήκε το όνειρο κούκλα μου. :P:p:p:p:p:p Το καλύτερο δώρο για το σύζυγο. Τώρα όλα θα μπουν σε μια σειρά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

δεν το περιμενα οτι θα την παρουνε λογω ηλικιας αλλα ημασταν μεσα γιατι δεν υπηρχαν πολλες αιτησεις εδω!

ειμαι παρα πολυ χαρουμενη.το πιο ωραιο δωρο.

τωρα με το πασο μου θα κοιταξω για δουλεια και θα κανω κατι που θα γουσταρω οχι ψυχαναγκαστικα!!!

ηλιανα μου μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου για ολα!!!1

1654096yn4fep17z7.gif

Και εγω στον Λευτέρη 9 είχα Βάλη και είχα ξεκινήσει και ποιο ελαφριά τώρα και βάρια ξεκίνησα και ξέφυγα αχ πως θα κρατηθώ ?

Αλλά ας χαρούμε σήμερα βεβαία ας κρατάμε μια επιφύλαξη μέχρι να βγουν τα οριστικά

:tongue::tongue:

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

δεν το περιμενα οτι θα την παρουνε λογω ηλικιας αλλα ημασταν μεσα γιατι δεν υπηρχαν πολλες αιτησεις εδω!

ειμαι παρα πολυ χαρουμενη.το πιο ωραιο δωρο.

τωρα με το πασο μου θα κοιταξω για δουλεια και θα κανω κατι που θα γουσταρω οχι ψυχαναγκαστικα!!!

ηλιανα μου μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου για ολα!!!1

Αχ λαζαρενια μου μακάρι να είμαστε και στα οριστικά αλά κάτσε αυτές που είναι από έξω ξέχασαν χαρτιά η έκανα λάθος την αίτηση γιατί να της πάρουν μετά ?

Διαφημίσεις

καλε ποσα γραψατε;

Ηλιανα και Λαζαρενια πολυ χαρηκα που πηραν τα παιδακια σας!!!!

εγω πηγα για shoping το απογευμα πηρα γοβες και τσαντα!

οι γοβες ειναι αυτες οταν τις ειδα με σκεφτηκα αδυνατη με κολλητο τζιν πω θα ειμαι σουπερ μακαρι να τα χασω ολα τα κιλα και να τα βαλω :tongue:

cimg3133.th.jpg

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλε ποσα γραψατε;

Ηλιανα και Λαζαρενια πολυ χαρηκα που πηραν τα παιδακια σας!!!!

εγω πηγα για shoping το απογευμα πηρα γοβες και τσαντα!

οι γοβες ειναι αυτες οταν τις ειδα με σκεφτηκα αδυνατη με κολλητο τζιν πω θα ειμαι σουπερ μακαρι να τα χασω ολα τα κιλα και να τα βαλω :tongue:

cimg3133.th.jpg

Ουααααααααααααααααααααααααααααααααααουυυυυυυυυ

Σουπερ οι γόβες και το τζιν εσύ χάνεις εγώ βάζω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιοβαννα μου με το καλο να ερθει ο μπεμπης σας!

Ηλιανα μου σουπερ ο μικρος μπραβο σας οσο για τις φωτο ξεκινησα να συ τις στειλω και κολλησε το μαιλ κι οταν ρωτησα τον αντρα μου γιατι μου ειπε καλα εισαι σοβαρη τοσες πολλες περιμενεις να τις στειλει;

χαχα ειναι αρκετες θα τις χωρισω και θα τις στειλω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Δε διαφωνω καθολου... Τουλαχιστον στη δουλεια ξεκολλαει ο εγκεφαλος!
Κορίτσια στη δουλειά φτάνω το πρωί φτιάχνω το καφεδάκι μου, τσιγαράκι, παίρνω τηλ. και τη φίλη μου και καταβαίνει και τον πίνουμε μαζί κανένα τεταρτάκι, ωραία πράγματα!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια στη δουλειά φτάνω το πρωί φτιάχνω το καφεδάκι μου, τσιγαράκι, παίρνω τηλ. και τη φίλη μου και καταβαίνει και τον πίνουμε μαζί κανένα τεταρτάκι, ωραία πράγματα!!!

Ποσά τσιγάρα κάνεις την ημέρα και πόσους θηλασμούς

συγνωμη που ρωταω καιεγω κανω απο κανενα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μπήκα με ανεβασμένη διάθεση και τα νέα είναι κι εδώ ευχάριστα! Ηλιάνα και Λαζαρένια μπράβο, πολύ χάρηκα που τα πήραν τα παιδάκια σας! Καλή προσαρμογή από Σεπτέμβρη και στα δικά σας μαθητούδια!

Λοιπόν, εμείς τώρα τελειώνουμε με το μάζεμα, κάντε μια ευχή να πάνε όλα καλά και κυρίως να γυρίσουμε με το καλό και να βρούμε το παιδάκι μας μια χαρά! Χρειαζόμαστε πολύ θετική ενέργεια, με τη μαμά μου όλα καλά μας πέρασε και στις δύο ήπιαμε ξυδάκι μέχρι που μου είπε καθίστε κι άλλο σας χρειάζεται για να ξελαμπικάρετε! Γι αυτό είναι οι μαμάδες μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε!

Σας φιλώ, να ταίσουμε τη μικρή γιατί έχουμε πολύ πρωινό εγερτήριο! Φιλάκια και καλά να περάσετε όλες το Σκ!

mGKop3.png60Jvp3.png

τι λες ρε ηλιανα?λες να με βγαλουνε δηλ?

αχ οχι και χαιρομαι αδικα.......

ποσα μορια ειχες?εγω 21,93 και υπαρχουν κι αλλοι με λιγοτερα.

αυτοι που ειναι απ εξω ξεχασανε χαρτια ή μπορει να μην τα εχουν!!!

1654096yn4fep17z7.gif

καλα Μαρινα.... και μετα αναρωτιεστε γιατι δεν περνουμε αποφαση για δευτερο μερικες μερικες...χαχαχα

Καλοοοοο!

Εννοια σου και τα εχουμε υποψιν μας για αυτο φυλαγομαστε ...:tongue::tongue:

Μαρινάκι όντως, ήσουν πολύ κατατοπιστική... κουράστηκα... πώς θα τα κάνω εγώ όοοολα αυτά;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...