Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

με το καλό όλα πόσο θα παίρνει χτένισμα μακιγιάζ δείγμα δουλειάς της ειδές ?

δείγματα δουλειάς της έχω δεί πάρα πολλά...και στο δικό μου το μαλλί και σε άλλες νυφούλες, κουμπάρες, κτλ. Έχει πολύ φαντασία και κάνει πολύ όμορφα πράγματα.

Έχει δικό της μαγαζί αλλά εκτός Θεσσαλονίκης...σε περίπτωση που είναι για νυφικό χτένισμα θα πηγαίνει στο σπίτι της νύφης και για τις πρόβες! έχει και κάποιες φώτο από χτενίσματα και μακιγιάζ και φυσικά θα κάνουμε κι άλλα και έχω σκοπό να φτιάξουμε έναν κατάλογο και να τον έχω στο μαγαζί για να το βλέπουν οι πελάτισσες.

Μακιγιάζ & Χτένισμα (συν 2 πρόβες για το καθένα) 500 ?

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτα ναι οντως η ψυχολογικη κουραση σκοτωνει.να συμφωνησω μαζι σου οτι κουραζεται πιο πολυ μια γυναικα οταν ειναι σπιτι .εγω κουραστηκα πολυ γιατι εκτος απο μονη εντελεως ,ηταν και πολυ κολημενη.οπως λες δεν με αφηνε να μιλαω στα τηλ αλλα ουτε και τουαλετα να πηγαινω.

τωρα ομως μπορω να πω οτι εχει ξεκολησει και καφε πινω εξω και στο σπιτι παιζει μονη της και εχει και πολυ φαντασια .καμια σχεση.

απλα εχει κολησει στον συζ τωρα!χαχαχαχα.

αλλα δεν νομιζω οτι κουραζομαι περισσοτερο απο εσας τις εργζομενες και ειδικα με τα δυο παιδια.

απλα τωρα που σκεφτομαι να παω για δουλεια λεω ''μα πως θα τα καταφερω''?

γιατι κι εκει κουραζεσαι,ειδικα αν εχεις στριμενο αφεντικο και απαιτησεις πολλες,σπανε τα νευρα σου.

και διαβαζω εδω τα κοριτσια για τα τρελα ωραρια και μου φαινεται βουνο να λειπουνε τοσες ωρες.ποτε μαγειρευουν,ποτε καθαριζουν κλπ κλπ.

αν υπαρχει μαμα-πεθερα οκ αλλα στην δικη μου περιπτωση ποτε δεν θα εχω!και βοηθεια ιδιαιτερη στο θεμα σπιτιου απο συζ τιποτα!οποτε........

παντως πολυ ενδιαφερουσα δουλεια ριτα το περιοδικο και τα διαφημιστικα.τα περιοδικα που εκδιδετε ειναι γνωστα?

ηλιανα μια χαρα οι εξετασεις σου.μπραβο....

κερασε μας κι εμας καλε τιποτα!!!

τελεια και η τουρτιτσα του λαζαρενιομπαμπα μας.μολις μπηκε μεσα η μικρη του λεει χρονια πολλα μπαμπουλη!!!

κατσε κατσε σου πηρα ντορο!

τρεχει τρεχει και του φερνει το δωρο του.καλα ελιωσε ο χαζομπαμπας!

μετα του λεει ''μπαμπα φτιαξαμε τουρτα να φαμε ολοι μαζι!μαμα,μπαμπας,λιζα''

το ρουφιανακι τιποτα δεν κρατα μυστικο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρένια μου χρόνια πολλά για τον καλό σου. Πάντα να είστε μαζί κορίτσι μου και να χαίρεστε την οικογένειά σας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες στον λαζαροσυζυγο.θα τις μεταφερω.ειναιπεσμενος σημερα γιατι μπηκε στα αντα του!

εγω παντως του λεω οτι τωρα αρχιζουνε τα καλυτερα του!

την δουλεια του την βρηκε και παρακαλω πηρε και βαθμο!!!ναι ναι και ευτυχως δεν τιθεται θεμα πια να φυγει ή να τον διωξουνε!

μετα εχει κανει την οικογενεια του,εχει παρει τα μηχανοκινουμενα του και τωρα πια θα απολαμβανει!

αλλοι στα 30 ακομη ψαχνονται βρε!

καλα δεν του λεω?

οσο γα εσας μανουλες με 2α μωρα,τι να πω.........

ουτε να το σκεφτω προς το παρον.και με ειδα και εγκυο και τρομαξα!!!

μαρινα εισαι ηρωιδα με αυτα που διαβαζω και οντως τωρα ο μεγαλος θα σου ηταν πιο ξεκουραστος !

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τσούπρες!!!! Τι ρέντα είναι αυτή καλέ πάλι;;;;:D:D:D:D

Κορίτσια μου δεν προλαβαίνω αυτές τις μέρες...τρέχω να ετοιμάσω τα πράγματα μας και των παιδιών (την κυριακή φεύγουμε) και με τη ζέστη το βράδυ ούτε που πατάμε στο σπίτι!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Όλο στη βόλτα με τα μικρούλια!!!!

Σε γενικές γραμμές είμαστε καλά, ο μικρούλης ξεκίνησε κοτόσουπα και την τσάκισε και χάρηκα πάρα πολύ!!!!! Η Αναστασία έχει μια γκρίνια άλλο πράγμα αλλά ευτυχώς δεν κρατάει πολύ...:D

Ελπίζω να μπω και αύριο αν προλάβω...πολλά φιλιά σε όλες, σας σκέφτομαι και μου λείπετε πολύ!!!!!:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Λαζαρένια μου κουταμάρες απέχω χλμ και μίλια από την ηρωίδα, υπάρχουν πολλές μανούλες με 3 και περισσότερα παιδιά, που δουλεύουν συγχρόνως, που δεν έχουν καμιά βοήθεια, που τα οικονομικά τους δεν τους επιτρέπουν να έχούν γυναίκα για καθάρισμα και κυρίως μανούλες που έχουν κάποιο πρόβλημα τα παιδιά τους, αυτές μάλιστα! Εμείς(όχι εσύ, ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία με τη μηδενική βοήθεια) δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω από αυτό που κάνουν όλες οι γυναίκες γύρω μας!

Σας αφήνω κι εγώ πάμε να παραλάβουμε τα προσκλητήρια για τη βάφτιση! Τα λέμε το βράδυ ελπίζω δηλαδή να προλάβουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εξάλλου, θεωρώ ότι αν σου φαίνεται τόσο κουραστικό καλύτερα να πηγαίνεις στη δουλειά και να είσαι κι εσύ πιο ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια όταν επιστρέφεις στο παιδί!

Δε μου φαινεται πιο κουραστικο....ειναι πιο κουραστικο, τουλαχιστον σε οτι με αφορα.

Ομως ξαναλεω ο χρονος που περασα με το παιδι δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο.Μπορει να κουραστηκα, οπως ολες φανταζομαι, αλλα με αποζημιωνει καθημερινα με πολλα μικρα και μεγαλα πραγματα που θα τα ζησω 1 αντε 2 φορες στη ζωη μου για αυτο και δεν συζηταω καν να τα εκανα διαφορετικα, για αυτο και καθυστερω το δευτερο για να μπορω να κανω τα ιδια και σε εκεινο.

Αυτη ηταν η προσωπικη μου επιλογη, αν δεν ηθελα, φυσικα και θα την εβρισκα τη λυση οπως ολοι.

Πω πω περιμενω να πεσει η ζεστη να βγουμε, διοτι δεν παλευεται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια Χρονια πολλα του συζυγου σου!!!Πολυχρονος και παντα υγεια να χαιρεστε το κοριτσακι σας!

Γιοβαννα καλα αποτελεσματα στη φιλη σου.Σημερα θα μαθει το φυλο του μωρου?Με το καλο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Είναι υπέροχος κοντά στο σπίτι μου και πολύ καθαρός μακάρι προσευχηθείτε όλες μαζί

αν θέλω να τρώει εκεί θα πρέπει να πληρώνω έξτρα

στο πρόγραμμα είναι η μεταφορά και ο παιδικός

έξτρα το φαγητό

η στέλνεις πακέτο από το σπίτι τα φαγητά

εσας πως είναι ?

Οχι εμας το φαγητο ειναι δικο τους αλλα κοστιζει και ενα σκασμο λεφτα αυτο ελειπε να μην ηταν δικο τους.

Βεβαια σε οσους πηγα, κανενας δεν μου ειπε οτι επιτρεπεται να πηγαινω φαι εγω παρα μονο γαλα αν χρειαζεται.

Εχουν αυτοι την ευθυνη του φαγητου.Ετσι μου ειπαν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Lazarenia μου η Αλεξάνδρα μια χαρά. Δεν την στέλνω παιδικό τώρα που έχω άδεια. Κρίμα δεν είναι να μην την χαρώ λίγο;;;

Ρίτα στον δικό μας παιδικό το φαγητό το πηγαίνουμε εμείς, τουλάχιστον αυτό γινόταν πέρσι για φέτος που μεγάλωσαν τα παιδάκια δεν ξέρω, και αυτό από τη μια μου έρεσε γιατί 'ετρωγε αυτό που έστελνα εγώ αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί και να ζήλευαν το ένα το φαγητό του άλλου.

Όλα καλά με τη φίλη μου και ........θα βαφτίσω ΑΓΟΡΙ!!! :P:p:p:p:p Πριν από 25 χρόνια είχα βαφτίσει κορίτσι που τώρα είναι της παντρειάς!!!!! :P:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ περιμένω και και περιμένω και δεν άκουσα και τον μπέμπη

καθόλου σήμερα γιατί ?:(:(:(

αγωνιά αχ να είναι καλά το ψυχακι μου

πετάχτηκα μέχρι την υπηρεσία για τα αποτελέσματα δεν έχει αναρτηθεί τίποτα

σιγά που θα βγουν σήμερα ποιος θα τα βάλει το βραδύ στο ιντερνετ ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αύριο είναι παρασκευή όλοι έφυγαν

από δευτέρα θα βγουν θα δείτε Ελλάδααααααααααααααααααα:twisted::twisted:

:tongue::tongue:

Λαζαρενια είμαστε μεσααααααααααααααααααααααα

Μας τα πήραν τα παιδάκια μας άντε κούκλα μου έχασα το τηλ να σε πάρω να χαρείς

Γύρισα από γιατρό ο μικρός 920 γρ πολύ κάλος όλα τέλια

Και εγώ 8 κιλά σύνολο πολλά μου είπε και μου έβαλε τις φωνές

αχ πρεπει να κρατηθώ πως όμως :confused::confused::confused:

μου αρέσουν τα γλυκά και τα παγωτά

αχ είμαι χαρούμενη πήραν το παιδάκι μου και της λαζαρενιας στον παιδικό :D:D:D:D

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...