Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν το γλίτωσα σας τρομοκράτησα και σήμερα!!! Δεν πειράζει όμως, σιγά-σιγά σας καταφέρνω πόσες μείνατε που είστε χωρίς 2ο ή χωρίς φουσκωτή κοιλίτσα!!! Έεεεερχεται και η σειρά σας (τις διακοπές να τις φοβάσαι!!!) :) ! Άστον να κοιμηθεί καλέ να το ευχαριστηθεί το παιδάκι! Εμείς τώρα που βγάλαμε το κάγκελο με το που θα τον βάλουμε για ύπνο θα σηκωθεί τουλάχιστον 4 φορές μέχρι να τον πάρει ο ύπνος!

Νατάσα για πες σε ποιό ξενοδοχείο κλείσατε εσείς στη Κυλήνη?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λυπών κουκλαρες πάω να ξεκουραστώ μια χαρά σας διασκέδασα

είμαι ευτυχισμένη κορίτσια βρίσκω εμένα ξανά

και μου αρέσει

3 χρόνια μου πηρέ αλά τον βρίσκω

και δεν τον αφήσω να μου ξανά φυγή ποτέ

μου λειψέ 3 χρόνια τώρα ο κάλος μου εαυτός

Μαρινα τι να πω έχεις φαντασία

Μάνουλα κερκυραία το χρόνου πρώτα ο θεός θα σου έρθουμε να μαστέ καλά και ότι έχεις στείλε όλα τα βλέπουμε εμείς χιχιχι και Τζούλια και ντούβλη όλα ιχιχιχ

:tongue::tongue:

Δεν το γλίτωσα σας τρομοκράτησα και σήμερα!!! Δεν πειράζει όμως, σιγά-σιγά σας καταφέρνω πόσες μείνατε που είστε χωρίς 2ο ή χωρίς φουσκωτή κοιλίτσα!!! Έεεεερχεται και η σειρά σας (τις διακοπές να τις φοβάσαι!!!) :) ! Άστον να κοιμηθεί καλέ να το ευχαριστηθεί το παιδάκι! Εμείς τώρα που βγάλαμε το κάγκελο με το που θα τον βάλουμε για ύπνο θα σηκωθεί τουλάχιστον 4 φορές μέχρι να τον πάρει ο ύπνος!

Σωπα ντε δε μας τρομοκρατησες....μα ελεγα και εγω σαν πολυ ροδινα δεν τα βλεπουν ολα τα κοριτσουδια...

Με καθησυχασες μη σου πω ...ξερεις, για να εχω αλλοθι οτι δεν ειμαι η μονη οταν θα γκρινιαζω :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα Ηλιανα ειναι ονειρο!!! Θαυμα! Θα σας παρουνε???

εύχομαι

ελπίζω

το βραδύ θα ξέρουμε

είναι πολύ ομορφος

τον ειδα από κοντά και οι άλλοι που δήλωσα καλή είναι :D:D:D

αλά αυτός είναι η πρώτη επιλογή μου

μακάρι να είναι σε αυτόν

μακάρι

Διαφημίσεις

Έκανα και συμφωνία με την κομμώτριά μου η οποία δέχθηκε να συνεργαστούμε. Νυφικό χτένισμα & μακιγιάζ...φυσικά προσφέρει και μανικιούρ / πεντικιούρ...έχει πολλές ειδικότητες χαχα κι έτσι η συνεργασία θα γίνει μαζί της.

με το καλό όλα πόσο θα παίρνει χτένισμα μακιγιάζ δείγμα δουλειάς της ειδές ?

Ηλιανα εδω στην Αθηνα τετοιος δημοσιος σταθμος δε νομιζω οτι υπαρχει.Ειναι πολυ ωραιος!Με το καλο ευχομαι!

δεν είναι δημόσιος είναι ιδιωτικός μέσο προγράμματος είναι επιδοτούμενος

Για όταν λέω να ανοίξω σκέφτομαι ακόμη πως να το διαφημίσω....με κάποιο flyer? Αν ναι, πόσες μέρες πρίν ανοίξω να το κάνω αυτό; Τ

Οχι πριν ανοιξεις βρε.Αφου ανοιξεις θα το μοιρασεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

δεν είναι δημόσιος είναι ιδιωτικός μέσο προγράμματος είναι επιδοτούμενος

Αααα πες ετσι τωρα καταλαβα!

Και παλι απο κατι ιδιωτικους που ειδα αυτος ειναι κορυφη!

Και ο δικος μας παντως καπως ετσι ειναι αλλα εσεις ειστε πιο εξοχικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αααα πες ετσι τωρα καταλαβα!

Και παλι απο κατι ιδιωτικους που ειδα αυτος ειναι κορυφη!

Και ο δικος μας παντως καπως ετσι ειναι αλλα εσεις ειστε πιο εξοχικα.

Είναι υπέροχος κοντά στο σπίτι μου και πολύ καθαρός μακάρι προσευχηθείτε όλες μαζί

αν θέλω να τρώει εκεί θα πρέπει να πληρώνω έξτρα

στο πρόγραμμα είναι η μεταφορά και ο παιδικός

έξτρα το φαγητό

η στέλνεις πακέτο από το σπίτι τα φαγητά

εσας πως είναι ?

Sardelaki μπράβο. Τα έχεις σχεδόν όλα έτοιμα. Μπράβο.

Ηλιάνα πολύ ωραίος ο Σταθμός. Εύχομαι να σας πάρουν. Το βράδυ θα ξέρεις;

Αχ σήμερα πήγε και μία φίλη μου για Β' επιπέδου της οποία το μπεμπέ θα βαφτίσω και έχω αγωνία. Περιμένω να περάσει η ώρα και να τηλεφωνήσω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Νατάσα πάω να δω το πμ να παρω καμιά ιδέα για άλλη φορά!

Ριτάκι μου σιγά ρε που γκρινιάζω, απλά σου λέω τι ισχύει όταν είναι δύο τα παιδιά για να καταλάβεις ότι πραγματικά με το ένα η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική όσο μας φαίνεται και θα το συνειδητοποιήσεις κι εσύ όταν με το καλό κάνεις το 2ο! Εξάλλου, θεωρώ ότι αν σου φαίνεται τόσο κουραστικό καλύτερα να πηγαίνεις στη δουλειά και να είσαι κι εσύ πιο ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια όταν επιστρέφεις στο παιδί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Έφυγα να ξεκουραστώ θα ξυπνήσει ο ταρζαν το βραδύ θα μπω να σας πω αν μας πήραν και τα νέα από τον μπέμπη φυσικά φιλιααααααααα μανουλες όμορφες

Σαρδελινα με τυπογραφειο μη μπλεξεις καλυτερα....γινονται λαθη,πρεπει ο πελατης να δει δειγμα,αλλο χρωμα θελει ο ενας,αλλη γραμματοσειρα ο αλλος, και πολλα αλλα...εγω θα ελεγα να το αφησεις απεξω γιατι ειναι ελαχιστο το κερδος και θα τυρρανιεσαι τζαμπα.

η προμηθεύτριά μου για υλικά μπομπονιέρων και γενικότερα υλικά για την βάφτιση (που λειτουργεί και ως κατάστημα λιανικής, όχι μονο χονδρικής) έχει συμπεριλάβει και τα προσκλητήρια και συνεργάζεται εδώ και κάποια χρόνια με 2 τυπογραφεία στην Αθήνα και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη μου είπε. Γιαυτό είπα και να το δοκιμάσω κι εγώ μιάς και θα τα έχω όλα και βλέπουμε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...