Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να'σαι καλα Μαρινα, εχω πεσει κατω απο τα γελια λεμε! Ρεζιλι εχω γινει! Μα πραγματι κι γεω αναρωτηθηκα, αλλα ειπα οτι δε θα ειχα πιασει κατι καλα... Α ρε Ηλιανα εχεις ρεντα σημερα!

καλά τι σκεφτήκατε ότι θα του πήγαινα πανοτουρτα για δίκια του χρήση είστε τρελοκομεία εεεεεεεεεεε?

Καλέ γέννησε η γυναίκα του τι σκεφτήκατε χιχιχιχι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με κάνατε και γελαω μονή μου

μωρέ τη τούρτα θα όταν με XXXXXXLLLLLL πάνες το σκεφτήκατε ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμα λεω εγω οτι εχεις ρεντα σημερα!

Μπα σε καλο μου, γελαω σα χαζη!!! Να'σαι καλα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλά πάντα εστί είμαι χιχιχι

γελά κάνει καλό αλά γελά χοοχχοχο

μην κάνεις ρυτίδες

όχι χαχαχαχααχαχ με ανοιχτώ στόμα σε βλέπω κουκου :tongue::tongue::tongue:

Μα λέω τι μου συμβαίνει και εσύ γελάς εεεεεεεεεεε ?

ντροπήσ σσσσσσσσσσς :tongue::tongue::tongue::tongue:

καλά τι σκεφτήκατε ότι θα του πήγαινα πανοτουρτα για δίκια του χρήση είστε τρελοκομεία εεεεεεεεεεε?

Καλέ γέννησε η γυναίκα του τι σκεφτήκατε χιχιχιχι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με κάνατε και γελαω μονή μου

μωρέ τη τούρτα θα όταν με XXXXXXLLLLLL πάνες το σκεφτήκατε ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ξερω κι εγω? Μπερδευτηκα η δολια!

Ελα σταματα, γελαω σαν τον βλακα ενα τεταρτο τωρα... Λυπησου με, ασε με να το ξεχασω μπας και συνελθω!

t7fQp3.png

Ξερω κι εγω? Μπερδευτηκα η δολια!

Ελα σταματα, γελαω σαν τον βλακα ενα τεταρτο τωρα... Λυπησου με, ασε με να το ξεχασω μπας και συνελθω!

καλά σε αφήνω :tongue::tongue::tongue::tongue:

μα και εγώ καταφέρνω και σε πιάνω από την Λάρισα

άμα ποιο είμαι καλέ ???????

ο αστυνόμος σαινης που μεγάλουνουν τα χεριά του ιχιιχχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να σε χαλαρώσω λίγο να σε βάλω το παιδικό που δήλωσα για τον μικρό αχ μακάρι να πας πάρουν για δες και πες αν σου αρέσει

Διαφημίσεις

Μαρή τρελή Ηλιάνα λέω κι εγώ τα πάει να έχει να δίνει στους μέλλοντες μπαμπάδες που θα κατουριούνται από τη χαρά τους βλέποντας τα ζουζούνια τους στην οθονίτσα! Χι,χι,χι!

Εγώ πάντως τώρα συνειδητοποιώ ότι τελικά με το ένα παιδί ειδικά σε αυτή τη φάση που είναι τα βλαστάρια μας τώρα, είναι ξεκούραση στο σπίτι! Μπιλίβ μι!!!! Όταν κάποιος μου κρατήσει το ένα και πάω σούπερ μόνο με το Τζώρτζη νομίζω ότι πάω μπαρότσαρκα! ο.κ. ας είναι και κανένα παιχνιδάκι πεταμένο κάτω στο σπίτι, τι έγινε! Κι εδώ να σύμπληρώσω ότι Δόξα το Θεό μέχρι στιγμής η μπουμπού είναι μάλλον καλόβολο βρεφάκι καμία σχέση με τον αδερφούλη της μωρό(!!!!) αλλά και πάλι θηλασμός 7 φορές τη μέρα, άλλαγμα άλλες τόσες περίπου, μπανάκι, χέρια κάμποση ώρα να ξεπιαστεί κι αυτή λιγουλάκι όταν γκρινιάζει και το κορυφαίο μας τώρα που βάλαμε τα στερεά κάνουμε πάλι 1 ώρα να φάμε τα φρουτάκια μας (που να μπουν και τα άλλα γεύματα δηλαδή), ε δεν ξέρω πότε να μείνει χρόνος να περιποιηθώ και το παληκαράκι μου, να μαζέψω και να φτιάξω κάτι να φάμε! Εδώ κολλάει το χτεσινό θέλω να πληρώσω ένα λογαριασμό και δε μπορώ με τίποτα με τα δύο παιδιά! Καμία σχέση με το ένα, παίρνεις καροτσάκι βουτάς παιδάκι και βουρρρρ. Τώρα που έχουμε και το Γιώργο σε καραντίνα πού να πάω με 2 καρότσια?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρε Ηλιάνα τι γράφεις μεσημεριάτικα;;; :P:p:p:p Γελάω τόσο δυνατά που θα ξυπνήσω το παιδί μου και είδα και έπαθα να το κοιμήσω :P:p:p:p:p Δεν χρειάζεται να μου ανταποδώσεις τίποτα. Εγώ πραγματικά θα τα πέταγα. Η Αλεξάνδρα δεν τα βλέπει και εγώ έχω αρχίσει να τσαντίζομαι που μου πιάνουν ένα ντουλάπι από το σύνθετο dvd από εφημερίδε κλπ που δεν θα δούμε ποτέ. Θα ξεκαθαρίσω και άλλα και θα σου στείλω (παιδικά εννοώ). Μπράβο και για την καμπύλη σου.

Κίκο μου εσύ μην αγχώνεσαι. Θα γεννήσεις και θα είσαι στυλάκι. Αχ αυτό με το χτύπημα ήταν το μόνιμό μου άγχος στην εγκυμοσύνη. Είχα αγχωθεί τόσό πολύ, μα τόσο πολύ μην πέσω και τελικά έπεσα 1 εβδομάδα αφού γέννησα. Το γέλιο που έριξα μόλις σηκώθηκα δεν λέγεται :P:p:p:p:p

Βατραχάκι επειδή ρώτησες, ναι σε άδεια είμαι. Γι' αυτό και μπαίνω και λίγο το πρωί και σας διαβάζω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλα Μαρινα.... και μετα αναρωτιεστε γιατι δεν περνουμε αποφαση για δευτερο μερικες μερικες...χαχαχα

Καλοοοοο!

Εννοια σου και τα εχουμε υποψιν μας για αυτο φυλαγομαστε ...:tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάρες...τώρα να πώ ότι σας διάβασα; Ψέμματα θα πω...έχω να μπω από την Τρίτη αν δεν κάνω λάθος οπότε αδύνατον να διαβάσω όλα αυτά

Έτσι ελπίζω να είστε όλες καλά...αν κάποια έχει όρεξη ας μου κάνει μιά μικρή ανασκόπηση να ξέρω που βρίσκομαι κι εγώ!

Όσο για μένα τρέχω...προχθές πήγα στο μαγαζί με τα έπιπλα διότι ήρθε το σεκρετερ μου και ήθελα να το δω για να παραγγείλω και τις κατάλληλες καρέκλες. Πήραμε και τον Αστέρη μαζί μας και μπαίνοντας μου λέει: "μαμά, εμείς τώρα τί ήρθαμε να κάνουμε εδώ;" χαχα έλιωσα η γυναίκα!

Έκλεισα και στέφανα, καράφες, κουάφ και κάποια αξεσουάρ της νύφης που είναι πολύ όμορφα. Ανυπομονώ να τα φτιάξω όλα και να δω τον χώρο έτοιμο.

Επίσης σκέφτηκα όπως σας ειπα να ανοίξω αλλά τα εγκαίνια να τα κάνω κατά τον Σεπτέμβρη που θα έχει γυρίσει ο κόσμος από τις διακοπές του.

Για όταν λέω να ανοίξω σκέφτομαι ακόμη πως να το διαφημίσω....με κάποιο flyer? Αν ναι, πόσες μέρες πρίν ανοίξω να το κάνω αυτό; Τριγυρίζουν διάφορα στο μυαλό μου ...παρήγγειλα και τις καρτούλες και τις περιμένω...είμαι την γνώμης πως πραγματικά έγιναν τέλειες!

Έκανα και συμφωνία με την κομμώτριά μου η οποία δέχθηκε να συνεργαστούμε. Νυφικό χτένισμα & μακιγιάζ...φυσικά προσφέρει και μανικιούρ / πεντικιούρ...έχει πολλές ειδικότητες χαχα κι έτσι η συνεργασία θα γίνει μαζί της.

Τώρα βασικά είμαι στο ψάξιμο για συνεργασία με τυπογραφείο μιάς και θέλω να προσφέρω και προσκλητήρια (ολοκληρωμένο πακέτο όπως βλέπετε). Να μου στείλουνε αυτοί τα δείγματα προσκλητηρίων δηλ. να τα βλέπει η νυφούλα κι ότι επιλέγει π.χ. θα τους το δίνω παραγγελία και θα μου το ετοιμάζουν...χμμμμμμμμμμμμμμμμ αυτάαααααααααααααααααααα νομίζω

m57Zp2.png

Ο μικρος δεν ξυπναει με τιποτα....τον σηκωσα πολυ νωρις σημερα να παμε στο γιατρο και μαλλον ειναι κουρασμενο.

τί ώρα κοιμήθηκε το μεσημέρι...κι ο δικός μου κοιμήθηκε 14.45 κι ακόμη δεν ξύπνησε!

m57Zp2.png

Σαρδελινα με τυπογραφειο μη μπλεξεις καλυτερα....γινονται λαθη,πρεπει ο πελατης να δει δειγμα,αλλο χρωμα θελει ο ενας,αλλη γραμματοσειρα ο αλλος, και πολλα αλλα...εγω θα ελεγα να το αφησεις απεξω γιατι ειναι ελαχιστο το κερδος και θα τυρρανιεσαι τζαμπα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...