Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιανα το πιεστυω οτι το εννοεις! Και ειλικρινα αν μας βγαλει ο δρομος μας καποτε προς τα εκει θα σας ερθουμε! Να'σαι καλα!!! Ειστε πολυ φιλοξενοι ανθρωποι και μπραβο σας!:D

t7fQp3.png

Θα αρχίσω από το τέλος προς την αρχή: Την πανότουρτα ο εμβρυολόγος τι να την κάνει βρε Ηλιάνα μου???:confused:

Λαζαρένια μου να τον χαίρεσαι τον καλό σου, να τα εκατοστήσει και να είστε πάντα ευτυχισμένοι κι όπως έλεγε και η δική μου γιαγιά...ό,τι είπατε νερό κι αλάτι!

Ριτάκι αρχίσατε κι εσείς τα κολλητιλίκια με γιατρούς και νοσοκομεία διαβάζω, μακάρι η γνωριμία σας να σταματήσει εδώ, αχρείαστοι είναι! Όσο για τη φίλη σου με τα δίδυμα ας πηγαίνει για οσο μπορεί στη δουλειά, γιατί μετά η άδεια θα της φανεί πολύτιμη και απαραίτητη φυσικά!

Βατραχάκι μου κι εγώ συμφωνώ ότι στο σπίτι ειδικά με δύο παιδιά είναι πολύ μεγαλύτερο ζόρι από το να πηγαίνεις στη δουλειά, από την άλλη στη 2η εγκυμοσύνη που πήγαινα πάλι μέχρι τον τελευταίο μήνα είχα τρελό άγχος που αρρώσταινε ο μικρός και ντρεπόμουν πολύ που ζητούσα συνέχεια άδεια. Άλλοι μου λέγανε να πάρω χαρτί από γιατρό και να καθίσω, αλλά ακόμα και όταν αρρώστησα και ο γιατρός μου ανησύχησε μήπως είχα τσιμπήσει τη γρίπη των χοίρων στις 6 μέρες έκοψα την αναρρωτική και επέστρεψα γιατί δεν ήθελα να λένε ότι βρήκα αφορμή για να λουφάρω. Τώρα που τον ξανασκέφτομαι μήπως έκανα λαλακία και θα το χτυπάω το κεφαλάκι μου που μπορεί να μν ξαναέχω τέτοια ευκαιρία? Το δενοδοχείο που με ρωτούσες (αν και οι φώτο νομίζω το αδικούν) είναι αυτό www.alkyonhotel.gr

Κίκο ο γιόκας σου στην κοιλιά σε θέλει στυλάκι, τι να κάνουμε θα του κάνουμε το χατήρι και θα περιορίσεις λίγο τη διατροφή σου, θα έχεις όμως μετά το ελεύθερο να τα τσακίσεις τα γλυκάκια γιατί θα είσαι κορμάρα! Εγώ κορίτσια δεν το είχα παρατηρήσει ότι συχνά οι δευτερότοκες έχουν θέμα με το ζάχαρο, πάντως δε νομίζω να έχει να κάνει με το πόσο προσέχεις, εγώ δεν πρόσεχα καθόλου κάθε άλλο η παλιολιχούδα και δεν είχα κανένα θέμα, η νύφη μου που είναι του φρούτου και του υγιεινού έκανε ζάχαρο. Νομίζω ότι είναι η προδιάθεση.

Νατάσα ήθελα να σου το γράψω και από χτες, αφού υπάρχουν τόσα άτομα διαθέσιμα και πρόθυμα να προσέχουν το Σωτηράκι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι δεν υπάρχει λόγος να πάει πριν τα 3 σταθμό γιατί δεν προλαβαίνει να τους βαρεθεί και ούτε εκείνοι αυτόν, οπότε οι ισορροπίες είναι πολύ καλές νομίζω, συνεχώς με κάτι θα τον απασχολούν! Το ωράριό σου, άστα να πάνε κι εσένα! Κοιτούσα κι εγώ Κυλλήνη έχω ακούσει τα καλύτερα για διακοπές απόλυτης χαλάρωσης, αλλά για δίχωρο που έψαχνα μας έβγαινε πολύ ακριβό! Εσείς που κλείσατε?

Joa κι εγώ κάνω 1 ώρα να πάω και άλλη 1 να γυρίσω απο τη δουλειά, αλλά όταν με το καλό επιστρέψω αποφάσισα να παίρνω το αυτοκίνητο μέχρι κάποιο σημείο και μετά λεωφορείο (γιατί δεν έχει πουθενά εκεί κοντά να παρκάρω) γιατί αλλιώς δεν παλεύεται!

Φιλάκι να δεις που θα περάσετε ζούπερρρρ και απολύτως τίποτα δε θα συμβεί στο Ναταλάκι σου!

Όσο για τα δικά μας ο Γιώργος μου δείχνει μια χαρά έχει στρώσει και η φατσούλα του που ήταν κομμένη, απλά εγώ έχω γίνει καραυστερική μη χτυπήσει! Νομίζω ότι ξεπερνάω τα όρια του υπερβολικού! Ουφφφφ!

mGKop3.png60Jvp3.png

:tongue::tongue: Καλα ελιωσα...εισαι πολυ προχω Ηλιανα!

α πα πα....αυτο το αποκλειω!

θες περιγραφή .//???????????????

όχι αν θες ..

στην κάνω

πως τα κατέβασα και πως σκουπίστηκα

άσε καλύτερα

είχα πάθη αυτό το γρήγορο :tongue::tongue::tongue:

και ο μικρός δεν ξεκολλούσε εσέ σου λέω

εμένα μου λες που τον έχω 26 μήνες μαζί μου μέρα νύχτα

κάνω μπάνιο μαζί του όλα μαζί τα κάνουμε

πλένουμε βεράντες

χτενίζουμε πελάτισσες

τα πάντα απλώνουμε σκουπίζουμε

απορώ πως κατάφερα και έμεινα έγκυος ξανά

μεχρι και β επιπέδου έκανε το ξεχνάτε ?

:tongue::tongue:

Ηλιανα το πιεστυω οτι το εννοεις! Και ειλικρινα αν μας βγαλει ο δρομος μας καποτε προς τα εκει θα σας ερθουμε! Να'σαι καλα!!! Ειστε πολυ φιλοξενοι ανθρωποι και μπραβο σας!:D

Θα περιμένω μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς

Διαφημίσεις

Θα αρχίσω από το τέλος προς την αρχή: Την πανότουρτα ο εμβρυολόγος τι να την κάνει βρε Ηλιάνα μου???:confused:

καλέ γέννησε η γυναίκα του πριν λίγες μέρες το πρώτο παιδάκι τους

και το β μου το έκανε τσάμπα

και θέλω κάπως να τον ευχαριστήσω

μπράβο στο παιδάκι σου καλή μου που αναρρώνει σιγά σιγά

Ηλιανα ομως εχεις και τις πελατισσες να λες καμμια κουβεντα... ξερω εγω τι κουσκουσακι γινεται ενω χτενιζονται...χαχα

Εγω, για μεγαλο διαστημα μιλουσα μονο με την αλλοδαπη απεναντι που καθαριζε το μπαλκονι του αφεντικου της....τρελη συνομιλια σου λεω!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχα....εγω παλι οσο και να μουρμουραω για το σπιτι, θα το ξανακανω!

Μου αρεσε πολυ!

Μαζωχα ε?χιχιχι

Μαζοχα κι εγω αλλα απο την αντιθετη πλευρα!

Αστο δεν υπαρχει σωτηρια, ειμαστε καμενες και οι δυο!:D

t7fQp3.png

Χαχαχα ασε βρε Νατασσα κοντοζυγωνει η εποχη που θα χαλαρωσουμε...

2,3 ,5 χρονακια ακομα?χαχα

Μπααααα....

Μαρινα πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο μικρος, ποτε θα επανελθει το συκωτι σας ειπαν για να ληξει ο συναγερμος?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιανα ομως εχεις και τις πελατισσες να λες καμμια κουβεντα... ξερω εγω τι κουσκουσακι γινεται ενω χτενιζονται...χαχα

Εγω, για μεγαλο διαστημα μιλουσα μονο με την αλλοδαπη απεναντι που καθαριζε το μπαλκονι του αφεντικου της....τρελη συνομιλια σου λεω!χαχα

ααααααααα καλά εγώ έμαθα άλλες της γιαγιές

της γειτονιάς η από πάνω μας στον 3 έχει αλτχαμιερ άρχετε και τρώει ακομη γλυκό για Την γεννα του Λευτέρη

-καλέ κύρια καλέ κύρια με φωνάζει τώρα νοικιάσατε?

- Ναι απαντω

-Α εσύ γέννησες καλέ?

-Ναι απαντώ

-αααααα να έρθω να φάω γλυκάκι μου λέει :-D:-D:-D

-ελατέ απαντώ

τσουπ κουδούνι κέρναω εδώ και 2 χρόνια χχιχιχι

το έλεγα στους φίλους μας και δεν με πίστευαν και ένα βράδυ που καθόμαστε βεράντα έγινε το σκηνικό η γιαγιά φώναξε έλιωσαν όλοι στα γέλια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να'σαι καλα Μαρινα, εχω πεσει κατω απο τα γελια λεμε! Ρεζιλι εχω γινει! Μα πραγματι κι γεω αναρωτηθηκα, αλλα ειπα οτι δε θα ειχα πιασει κατι καλα... Α ρε Ηλιανα εχεις ρεντα σημερα!

t7fQp3.png

Χαχαχα ασε βρε Νατασσα κοντοζυγωνει η εποχη που θα χαλαρωσουμε...

2,3 ,5 χρονακια ακομα?χαχα

Μπααααα....

Μαρινα πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο μικρος, ποτε θα επανελθει το συκωτι σας ειπαν για να ληξει ο συναγερμος?

Αααααχ, αντε να δουμε!

t7fQp3.png

ααααααααα καλά εγώ έμαθα άλλες της γιαγιές

της γειτονιάς η από πάνω μας στον 3 έχει αλτχαμιερ άρχετε και τρώει ακομη γλυκό για Την γεννα του Λευτέρη

-καλέ κύρια καλέ κύρια με φωνάζει τώρα νοικιάσατε?

- Ναι απαντω

-Α εσύ γέννησες καλέ?

-Ναι απαντώ

-αααααα να έρθω να φάω γλυκάκι μου λέει :-D:-D:-D

-ελατέ απαντώ

τσουπ κουδούνι κέρναω εδώ και 2 χρόνια χχιχιχι

το έλεγα στους φίλους μας και δεν με πίστευαν και ένα βράδυ που καθόμαστε βεράντα έγινε το σκηνικό η γιαγιά φώναξε έλιωσαν όλοι στα γέλια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αμα λεω εγω οτι εχεις ρεντα σημερα!

Μπα σε καλο μου, γελαω σα χαζη!!! Να'σαι καλα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...