Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασχετο βατραχακι μου...αγγλικη φιλολογια εχω τελειωσει...

Εξασκησα το επαγγελμα για λιγο διοτι αυτη η αβεβαιοτητα με τα ιδαιτερα δε μου ταιριαζε και τα φροντιστηρια δεν πληρωνουν...

μετα δουλεψα σε 2 μεγαλες πολυεθνικες στην τελευταια ημουν προισταμενη(supervisor) και μετα εφυγα...χαχα και ανοιξαμε τη διαφημιστικη με τον ανδρα μου.

Εκδιδουμε και ενα περιοδικο,εκδιδουμε και βιβλια αλλα κυριως εχουμε το διαφημιστικο κομματι (εντυπο υλικο,διαφημιστικο δωρο,μακετες κτλ,κτλ).

ουυυυυ κυρια προισταμενη!!!!

ωραιο ακουγεται χαχα αρα το μιλας καλα το αγγλικο ε;

παντως κι αυτο που ανοιξατε ειναι πολυ ενδιαφερον!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ρε παιδια γιατι οι περισσοτερες εγκυουλες στις δευτερες εγκυμοσυνες παρουσιαζουν ζαχαρο?

Εχετε αναρρωτηθει?Σας ειπαν κατι επ αυτου?

κι εγω πριν αυτο αναρωτιομουν οτι πολλες εγγυουλες ακουω με ζαχαρο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κι εγω πριν αυτο αναρωτιομουν οτι πολλες εγγυουλες ακουω με ζαχαρο!

Ελα ντε....?

Δε ξερω θα το ρωτησω οταν ερθει η ωρα ειναι αραγε ορμονικο το θεμα ή απλα στις δευτερες εγκυομισυνες δεν προσεχουμε τοσο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κάθισα και εγώ πολλές δουλείες σήμερα

βγήκαν και τα αποτελέσματα από την καμπύλη μου πήγα να τα πάρω

όλα σουπερ νηστική 65

και με 75 γλυκόζη μετά από 60 λεπτά 95:D:D:D:D

αιματοκρίτη 34

μια χαρά ταύρος είμαι

στις 11 το βραδυ εχω ραντετου με την γιατρό:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μην γελάτε εκείνη την ώρα μου είπε

αλλά σε ένα 5λεπτο θα έχω τελεvσει

της πήρα και ένα κρασί να την κεράσω για την γιορτή μου έκανα και μια πανοτουρτα για τον εμβρυολόγο που μου ίανε το β επιπέδου νιωθω τοσο υποχρεωμένη απέναντι στην ομάδα αυτόν τον γιατρών ρε κορίτσια τι να πω μέχρι στιγμής δεν έδωσα φράγκο μονό αιματολογικές πληρώνω

ρητα φιλιω καλησπέρα πάω να διαβάσω και έρχομαι

ana08 όμορφα στην κιλινη είναι καλές διακοπές καλή μου σας προσκαλώ εγώ στο χωριό μου κάποια στιγμή να έρθετε Πάσχα να ψήσουμε αρνιά το λέω σοβαρά η πρόταση είναι σοβαρή και φυσικά ανοιχτή η πόρτα μας πολύ σας σκέπτομαι που δεν έχετε χωριό

joa αχ ούτε εγώ οδηγό αν και έχω δίπλωμα είμαι κλασοπατατα μόνο μέχρι το χωριό και με την ψυχή στο στόμα πάω και έρχομαι πρεπει όμως να παρουμε θάρρος μόλις γεννήσουμε κούκλα

vickypap

γιατί ξύνεσαι από κουνούπια ?

GiovannaXA ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ ο μικρός τα καταχάρηκε τα ντιβιντι και έκανα γρήγορα της δουλείες μου χωρίς να τον έχω μέσα στα πόδια μού θα βρω τρόπο να στο ανταποδώσω φιλιαααααααααααα

kiko κορμί θανατηφόρο θα έχεις με την διατρέφουλα που θα κάνεις μην το βλέπεις αρνητικά και εγω πολύ χαίρομαι που δεν τρώω πλέων σαβούρες λόγο του αλατιού γλυτώνω θερμίδες και περιττά χιχι

ριτα79 να χάρεις τα ψώνια κοπελα μου να τα ευχαριστηθείς μακάρι να μπορούσαν να κάνω το ίδιο και εγώ φέτος αλά είμαστε ταπι όλο τρύπες βουλώνω δώρα γαμον βαφτίσεων αρραβώνων αμάν κτλ για μας τίποτα δεν παίρνω

φιλιο μου θα σου στείλω και κάτι ακόμη να τα έχετε ασορτί με τα μπρατσακια ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:tongue::tongue:

Μια χαρα τα αποτελεσματα σου Ηλιανα!Αντε καλη επιτυχια και το βραδυ στη γιατρο και πολυ καλα εκανες που πηρες δωρακι τα μετρανε κατι τετοια!

Οσο για τα ψωνια μου.. να εισαι καλα αλλα ειναι καθαρα λογω εκπτωσεων...ειλικρινα δεν εδωσα και πολλα σε ολα 50% βρηκα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλε Ριτα, Αγγλικου εισαι? Δεν το ηξερα!:-D

Οσο για το ποια κουραζεται πιο πολυ (εννοω η εργαζομενη ή η μη εργαζομενη), εγω πιστευω οτι ειναι αποτελεσμα πολλων παραμετρων... Σιγουρα πιο πολυ απ'ολες μας εδω μεσα κουραζεται η Λαζαρενια, που δεν εχει καμια βοηθεια απο πουθενα. Ειναι ομως και στη φυση της δουλειας που κανεις. Αν ας πουμε εχει πολυ ενταση η δουλεια σου και ξεζουμιζεσαι 10 ωρες την ημερα (εγω αυτο αισθανομαι ωρες ωρες), μετα εισαι πτωμα, ο,τι και να λεμε! Απο την αλλη, τωρα που μεγαλωσαν τα παιδακια μας και για οσες εχουν ακομα μονο ενα παιδακι και δεν ειναι ουτε εγκυουλες, η κουραση με ενα παιδι στο σπιτι δεν ειναι τοσο υπερβολικη. εγω βλεπω τον Σωτηρη που και μονος του θα παιξει, και dvd θα χαζεψει και θα φαει μονος του, δεν ειναι οπως μωρα που ημασταν με την εννοια τους συνεχεια... Ανεξαρτητοποιουνται κι αυτα λιγο λιγο... Και τα σκ που τα περναμε μαζι, και βολτα θα παμε και το μεσημερι θα χοντροκοιμηθω κι εγω μαζι του...

t7fQp3.png

Ηλιανα μου μπραβο για τις εξετασεις σου! Ταυρος κανονικος εισαι παιδι μου! Φτου φτου!!!:D

Οσο για την προσκληση στο χωριο, να'σαι καλα! Σ'ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου! Πολυ με συγκινησες!!!:D:D

t7fQp3.png

Μια χαρα τα αποτελεσματα σου Ηλιανα!Αντε καλη επιτυχια και το βραδυ στη γιατρο και πολυ καλα εκανες που πηρες δωρακι τα μετρανε κατι τετοια!

μα μου τηλ να μου πει χρόνια πολλά με άδεια χεριά αν πάω γλυκά ξέρω δεν τρώει είναι σε δίαιτα πήρα και εγώ ένα καλό κρασί 28 ευρώ το διάλεξε ένας φίλος του άντρα μου ειδικός στα κρασιά δεν το είδα είναι μέσα σε σακούλα δεν θυμάμαι τι είναι θα τον ρωτήσω να σας πω ελπίζω να το ευχαριστηθούν

Διαφημίσεις

Αχ δε ξερω Νατασσα μου....τι να σου πω εγω οταν ειμαι σπιτι ειμαι μονιμως σκυμμενη να μαζευω πραγματα απο κατω.

Χωρια, οτι μαζευω το σπιτι μου(οχι καθαριζω απλα συμμμαζευω)μεχρι το ξημερωμα.

Δεν τιθεται βεβαια θεμα... εγκυμοσυνη και παιδι στο σπιτι ειναι πολυ δυσκολη τουλαχιστον με τα δικα μου δεδομενα που ζω με τον μικρο.

Συν τοις αλλοις εχω ξαναπει μπορει στη δουλεια να αγχωνομαστε κτλ αλλά στο σπιτι κολλαει το μυαλο σου ,ξερεις τι ειναι να πηγαινες μεχρι και στην τουαλετα αγκαλια με το παιδι?Εγω προσωπικα ουτε στο τηλεφωνο δεν μπορουσα να μιλησω,μολις εστριβα το βλεμμα μου ολο και κατι εκανε ή φωναζε να το κλεισω.

Σαφως τωρα ειναι καλυτερα που ξεπεταχτηκαν αλλά και παλι τουλαχιστον στο δικο μου σπιτι γινεται το χαος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιανα μου μπραβο για τις εξετασεις σου! Ταυρος κανονικος εισαι παιδι μου! Φτου φτου!!!:D

Οσο για την προσκληση στο χωριο, να'σαι καλα! Σ'ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου! Πολυ με συγκινησες!!!:D:D

:D:D:D ontos TAYROSSSSSSSSSSSSSSSSS

Δεν το είπα να φάνω καλή το εννοώ πάντα συζητάμε με τον άντρα για τους αθηναίους που ψήνουν στη ταράτσες ειλικρινά θα χαρώ πολύ να το αποφασίσετε και αν έρθετε να σας φιλοξενήσουμε τα δε πεθερικά μου ακόμη περισσότερο πέρσι είχαμε στης αποκριές δυο παΐδια από Αθηνά που είναι φοιτητές και δουλέυουν ντελιβερη στο μαγαζί μέχρι και φασολάδα για το σπίτι τους έδωσε η πεθερά στην κατσαρόλα ιχχιι

,ξερεις τι ειναι να πηγαινες μεχρι και στην τουαλετα αγκαλια με το παιδι? .

Σκέτο αγκαλιά??????/\

καλά είσαι

εγώ πήγα με το βυζί στο στόμα του τουαλέτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τώρα τα πήρα έστειλα τα κρύσταλλα Αθήνα και η μεταφορική μου είχε πει 15 ευρώ και στην κοπέλα χρέωσε 25 τους απατεώνες τηλ και δεν το σηκώνουν ΕΡΕ βρίσιμο που θα φαι άμα το σήκωση

Αχ δε ξερω Νατασσα μου....τι να σου πω εγω οταν ειμαι σπιτι ειμαι μονιμως σκυμμενη να μαζευω πραγματα απο κατω.

Χωρια, οτι μαζευω το σπιτι μου(οχι καθαριζω απλα συμμμαζευω)μεχρι το ξημερωμα.

Δεν τιθεται βεβαια θεμα... εγκυμοσυνη και παιδι στο σπιτι ειναι πολυ δυσκολη τουλαχιστον με τα δικα μου δεδομενα που ζω με τον μικρο.

Συν τοις αλλοις εχω ξαναπει μπορει στη δουλεια να αγχωνομαστε κτλ αλλά στο σπιτι κολλαει το μυαλο σου ,ξερεις τι ειναι να πηγαινες μεχρι και στην τουαλετα αγκαλια με το παιδι?Εγω προσωπικα ουτε στο τηλεφωνο δεν μπορουσα να μιλησω,μολις εστριβα το βλεμμα μου ολο και κατι εκανε ή φωναζε να το κλεισω.

Σαφως τωρα ειναι καλυτερα που ξεπεταχτηκαν αλλά και παλι τουλαχιστον στο δικο μου σπιτι γινεται το χαος.

Δε διαφωνω καθολου... Τουλαχιστον στη δουλεια ξεκολλαει ο εγκεφαλος! Αυτη ειναι η μεγαλυτερη αληθεια!!! Γι'αυτο κι εγω οσο και να μουρμουραω για τη δουλεια, στο σπιτι δεν καθομαι ουτε με σφαιρες!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...