Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα!

Γυρισαμε και εμεις απο τα κολληταρια μας στο παιδων..:D

Μια χαρα λεει, δεν εχει τιποτα το ποδαρακι, μαλλον τον ενοχλει λιγακι απο το στραμπουληγμα αλλα θα στρωσει μονο του λεει να μην μας απασχολει απλα να μην τον αφησουμε να ξεσαλωσει για λιγες μερες...

Βγαλαμε και το ραμματακι επι τη ευκαιρια για να μην ξαναπηγαινουμε την αλλη βδομαδα αφου ειχε φτιαξει.

Αυτα...

Εσεις καλα?Θα τα πουμε αργοτερα γιατι μολις ηρθα και θα παω στη δουλεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρτε και μια συνταγουλα αν σας βρισκονται ντοματακια να τη φτιαξετε

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4742&Itemid=49

Εκανα και μια ντοματοπιτα φοβερη θα σας γραψω τη συνταγη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!

Ηλιανα και Λαζαρενια μου τι εγινε με τους παιδικους;

Νατασα μου δεν εχω παει κυλληνη αλλα άκουω οτι πανε πολλοι απο Αθηνα καλα να περασετε και να ξεκουραστητε!

Ιωαννα παρε ζεστα το θεμα με την οδηγηση και ξεκινα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηλιάνα μεγαλλυτερη ταλαιπωρία θα ήταν για όλους να τα έστελνα αντικαταβολή. Δεν μας λείπουν τα λίγα, τα πολλά μας λείπουν :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυτό για εσάς. Πολύ μου αρέσει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Να’μαι και εγώ .

Πρόλαβα και σας διάβασα μάνι μάνι και έτσι θα ξεκινήσω με τα δικά σας και μετά θα πάω στα δικά μου.

Μαρινάκι μου όντως μεγάλη ταλαιπωρία τραβάτε και όσο για το θέμα της υγείας και εγώ το συνηδειτοποίησα την ώρα που σφήνωσε το κεφαλάκι του μικρού ότι δηλ. είναι πολύ σημαντικό να είναι γερά τα παιδάκια μας και χτύπα ξύλο αν συμβεί κάτι θα τρελαθώ. Τέσπα μακάρι να είναι ο μικρούλης σου ευδιάθετος και ο καιρός θα περάσει γρήγορα για να αναρρώσει τελείως. Όσο για το γάμο τη στιγμή που το έχετε αποφασίσει να πάτε μη δίνεις σημασία στη μανούλα σου , τουλάχιστον με την οικογένειά μας είμαστε σίγουρες ότι δεν μιλάνε κακοπροαίρετα και ότι με λίγη υποχώρηση όλα θα επανέλθουν. Άσχετο αλλά μπορείς να μου πεις και το ξενοδοχείο που μείνατε μιας και μου ακούγεται πολύ καλό.

Λαζαρένια θα πω και εγώ τα ίδια με τα κορίτσια , ότι δηλαδή πάνω στα νεύρα μας λέμε κουβέντες που μετά όταν τις σκεφτόμαστε αναρωτιόμαστε πως βγήκαν από το στόμα μας. Ήταν πιστεύω κακό το timing για τον άντρα σου , γι’αυτό και το είπε. Προσπάθησε με ήρεμο τρόπο αν θες να το ξανασυζητήσεις και θα δεις που μπορεί να μη το θυμάται καν ότι το είπε, είμαστε όμως και εμείς οι γυναίκες « τσακώνεσαι γειτόνισσα, στα νύχια στέκομαι» πιανόμαστε από το καθετί που λένε οι άλλοι βρε παιδί μου , δεν συμφωνείτε;

Αρμάκι μη σε αγχώνει όλα καλά θα είναι με το σύζυγο , θυμάσαι που είχε κάνει και ο δικός μου την ίδια ακριβώς εξέταση και τελικά δεν ήταν τίποτα παρά μόνο η ένταση της συγκεκριμένης ημέρας. Τους έχουμε ευαίσθητους βλέπεις τους άντρες , τι να κάνουμε!!!

Βικάκι μπράβο για τη Φωτεινούλα που είναι καλύτερα, δυστυχώς εγώ δεν ξέρω να σου πω την ακριβή απόσταση του ξενοδοχείου σου από την εκκλησία που γίνεται ο γάμος. Δεν ξέρω καν που είναι το ξενοδοχείο , είναι στο κέντρο της Αθήνας; Πάντως επειδή τώρα το καλοκαίρι έχει τρομερή κίνηση το Σάββατο να ξέρεις ότι μπορεί να κάνεις παραπάνω στο γυρισμό από την εκκλησία στο ξενοδοχείο. Τώρα για το αεροδρόμιο προς την εκκλησία είναι μικρή η απόσταση , δηλαδή περίπου κανένα 30ωρο το πολύ υπολόγισε.

Πικουλινάκι μου γλυκό , καταρχάς με το καλό να ξεκινήσει η νέα σας επιχείρηση τώρα που κλείσατε και το μαγαζί και να σας πάνε όλα δεξία. Σε υπέρευχαριστούμε για την πρόσκληση αλλά και εγώ δε νομίζω να έρθουμε γιατί μόλις χθες μου θύμισε ο κουνιάδος μου ότι έχει γενέθλια ο άντρας μου το Σάββατο και να κάναμε μια μάζωξη για εκείνον, συνεπώς θα το ήθελα πολύ να έρθω να σας γνωρίσω όλους από κοντά αλλά είναι τέτοια η περίπτωση που δε γίνεται. Αν όμως κατεβαίνετε συχνά για μπάνιο στην παραλία και ειδικά Κυριακή η Σάββατο απόγευμα πάρε με τηλ. να κατέβω για καφεδάκι.

Ηλιάνα μπράβο που συναντηθήκατε με την Ελενίτσα και όσο για το σύζυγο απόλαυσε το τώρα που σε προσέχει και εκδηλώνετε γιατί μετά μπορεί να είναι αργά.χιχιχι

Μαριζάκι μη κάθεσαι να σκεφτείς τι μπορεί να συμβεί και ειδικά να κάνεις αρνητικές σκέψεις στις διακοπές γιατί χαλιέσαι πολύ και πας με άλλη ψυχολογία. Σκέψου μόνο ότι όλα είναι καλά και για οτιδήποτε απρόοπτο πάντα βρίσκουμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε ανάλογα.

Ριτάκι μεγειά τα ψώνια , του έδωσες και κατάλαβε απ’ότι διάβασα, εγώ πάλι έχω μείνει ταπί και ψύχραιμη και δεν έχω αγοράσει τίποτα, ευτυχώς τώρα στη γιορτή μου έδωσα τις κατάλληλες οδηγίες σε συγγενείς και φίλους και με βολέψανε από ρούχα, όσο για τον μικρό ευτυχώς με τα γενέθλιά του πήρε και αυτός αρκετά. Μόνο ο άντρας μας έχει μείνει το ίδιο αλλά θα κοιτάξω να τον φτιάξω και αυτόν εν όψει γενεθλίων.

Ιωαννούλα ταλαιπωρία για να πηγαινοέρθεις στη δουλίτσα σου και εσύ βρε κοπέλα μου , πωπω δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι , εγώ ευτυχώς κάνω 10 λεπτά και πάλι μου φαίνεται ότι χάνω πολύτιμο χρόνο , φαντάζομαι εσύ τι θα τραβάς.

Νατασούλα μια χαρά ο Σώτος , όσο για την αλλεργία εγώ θα έλεγα να έχεις την ένεση μαζί για καλό και για κακό και όλο και κάποιος ειδικός θα βρεθεί (αχρείαστος να είναι) για να την κάνει. Μην αγχώνεσαι μια χαρά θα περάσετε βρε. Όσο για τη δουλειά είπαμε, λίγο τρέξιμο τώρα στην αρχή αλλά μετά φέταααααα.

Και στα δικά μας τώρα, εγώ χθες έκανα την καμπύλη και δυστυχώς το απόγευμα φάγαμε την κρυάδα, δηλαδή είμαι πάνω από το όριο που σημαίνει ότι έχω ραντεβού αύριο με ενδοκρινολόγο για να με κουράρει. Μου ήρθε κάπως αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω τι να κάνω , άλλη λύση δεν έχω. Το αποκορύφωμα ήταν μετά που αποφασίσαμε να πάμε για μπάνιο και εγώ σωριάστηκα από τις σκάλες μας. Ευτυχώς έσκασα με ποπό και μέση και ψιλοκρατήθηκα που σημαίνει ότι το τράνταγμα δεν ήταν πολύ έντονο. Τον μικρό όμως τον άκουσα και που μίλησα με το γιατρό μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι αυτά συμβαίνουν.

Σουλίτσα σε θέλει αποκλειστικά η κόρη σου διαβάζω, δεν πειράζει μωρέ ας περνάτε καλά και ας μην προλαβαίνεις να μας πεις ένα γεια.

Βατραχάκι τι κάνει η βατραχοοικογένεια;

Η κωνκων που είναι ;

Γιοβαννούλα η Αλεξάνδρα πως είναι;

oyf!εφτασα σπιτι.

βγηκαμε για ψωνια ,σουπερ και πληρωμες.αχ βρε joa τι ταλαιπωρια τραβας.

εγω δεν μπορω χωρις αυτοκινητο κι αν δεν το εχω θα παρω το μηχανακι.

εκτος αν βγουμε βολτα με τα ποδια και με το ποδηλατακι της μικρης.

κικο μου δεν αντιλεγω αλλα δεν θελω να το συνεχισω ,ειδικα σημερα ου εχει γενεθλια.

γι αυτο παω να φτιαξω μι τουρτιτσα τωρα και θα τα πουμε μετα.

παντως νατασακι πολυ κουραζεστε.ολη μερα στο ποδι.και ποτε χαιροσαστε το σπιτι σας?ποτε μαγειρευετε?

1654096yn4fep17z7.gif

Κικο μου δες το θετικα ...θα προσεχεις λιιιιγο παραπανω την διατροφη σου και θα παρεις και λιγοτερα κιλα...θα εισαι μοντελα σαν το βατραχακιον μετα την γεννα ..

Λαζαρενια μου να χαιρεσαι τον καλο σου!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ριτακι κολληταρια στο Παιδων ε? Να'σαι καλα, πολυ γελασα! Τουλαχιστον εχεις χιουμορ! Οσο για το παιδια, αντε ολα καλα! Περαστικα του!

Κικο μου μη στεναχωριεσαι για την καμπυλη... Δεν ειναι τιποτα επικινδυνο, θα προσεξεις τη διατροφη σου και ολα θα ειναι καλα! Ασε που θα εισαι και η πιο στιλατη εγκυος και λεχωνα μετα απο αυτο! Οσο για το πεσιμο, μη στεναχωριεσαι! Το μωρο να θυμασαι ειναι πολυ καλα προστατευμενο μεσα στη μητρα! Εχει προνοησει η φυση!

Λαζαρενια μου, η αληθεια ειναι οτι κουραζομαι πολυ στο γραφειο... Αλλα μη νομιζεις οτι κανω και τιποτα το φοβερο οταν γυρισω σπιτι. Φαγητο συνηθως υπαρχει - να'ναι καλα η μανουλα - κι αν δεν υπαρχει κανω κατι γρηγορο, καμια μακαροναδα, κατι ψητο... Απλα πραγματα. Το θεμα ειναι οτι δε βλεπομαστε με τον αντρα μου και κατα συνεπεια δε χαιρομαστε το σπιτι μας και το παιδακι μας απο κοινου.. Φαντασου οτι ο αντρας μου ειναι πιο χαλαρος το πρωι, μπορει και να μην εχει κατι να κανει, μπορει ομως και να εχει και οτι η δουλεια του ουσιαστικα ξεκιναει στις 2 το μεσημερι και τελειωνει μετα τις 10 το βραδυ, μπορει και 11. Και δουλευει φουλ και τα Σαββατα και δουλευει και λιγο τις Κυριακες... Ασε σου λεω, στον αυτοματο ζουμε...:(

t7fQp3.png

Ηρθα και εγω...μα τι ζεστη..ελιωσα μιλαμε.

Νατασσουλα μια χαρα οι μετρησεις του κουκλου σου!!Οσο για την ενεση αδρεαναλινης νομιζω(χωρις να ειμαι σιγουρη)οτι την ιδια δουλεια κανει και η κορτιζονη σε σιροπι που εχω εγω σπιτι ,βεβαια ειναι πανακριβη (100 ευρω το μπουκαλι)αλλα αχρειαστη να ειναι...

Κικιτσα μου για το ζαχαρο μην αγχωνεσαι ,θελει λιγη προσοχη αλλα τελικα ολα θα ειναι μια χαρα θα δεις!Οσο για την τουμπα δεν εχω λογια...πω πω φανταζομαι πως αγχωθηκες...τελος καλο ολα καλα και προσεχε!!!

Λαζαρενια μου παντως οσο κουραζεσαι εσυ ,μονη με τη μικρη δε νομιζω να κουραζεται καμμια μας οταν παει για δουλεια και ειμαστε καθισμενες σε ενα γραφειο...Ψυχολογικα, ισως το στρες ειναι αρκετο αλλα σωματικα η κουραση δε συγκρινεται κατα την ταπεινη μου γνωμη.

Εγω τουλαχιστον αν και επεστρεψα στη δουλεια αρων- αρων και σε περιοδο εκτακτου αναγκης οπότε και ειχα πολυ δουλεια, γυρνουσα σπιτι σαν πουλακι αναλαφρη(και 2 χιλιομετρα με τα ποδια)..

Σουλιτσα που εισα βρε?Ολα καλα?

Μαρινα τι νεα απο τον μικρο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

kiko μου μην στεναχωριεσαι δεν ειναι τιποτα θα στερηθεις λιγο τα γλυκακια και καποια αλλα πραγματα αλλα το καλο ειναι οτι δεν θα παιδευτεις μετα να χασεις κιλα!

λογικα θα σου δωσει διατροφη και θα μετρας μονη σου το ζαχαρο για να δει τις τιμες!

Λαζαρενια μου παντως οσο κουραζεσαι εσυ ,μονη με τη μικρη δε νομιζω να κουραζεται καμμια μας οταν παει για δουλεια και ειμαστε καθισμενες σε ενα γραφειο...Ψυχολογικα, ισως το στρες ειναι αρκετο αλλα σωματικα η κουραση δε συγκρινεται κατα την ταπεινη μου γνωμη.

Εγω τουλαχιστον αν και επεστρεψα στη δουλεια αρων- αρων και σε περιοδο εκτακτου αναγκης οπότε και ειχα πολυ δουλεια, γυρνουσα σπιτι σαν πουλακι αναλαφρη(και 2 χιλιομετρα με τα ποδια)..

Σουλιτσα που εισα βρε?Ολα καλα?

Μαρινα τι νεα απο τον μικρο?

συμφωνω επειδη τα εζησα και τα δυο νομιζω πως στο σπιτι κουραζομαι περισσοτερο ιδιως τωρα και με τα δυο!

Ασχετο βατραχακι μου...αγγλικη φιλολογια εχω τελειωσει...

Εξασκησα το επαγγελμα για λιγο διοτι αυτη η αβεβαιοτητα με τα ιδαιτερα δε μου ταιριαζε και τα φροντιστηρια δεν πληρωνουν...

μετα δουλεψα σε 2 μεγαλες πολυεθνικες στην τελευταια ημουν προισταμενη(supervisor) και μετα εφυγα...χαχα και ανοιξαμε τη διαφημιστικη με τον ανδρα μου.

Εκδιδουμε και ενα περιοδικο,εκδιδουμε και βιβλια αλλα κυριως εχουμε το διαφημιστικο κομματι (εντυπο υλικο,διαφημιστικο δωρο,μακετες κτλ,κτλ).

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

συμφωνω επειδη τα εζησα και τα δυο νομιζω πως στο σπιτι κουραζομαι περισσοτερο ιδιως τωρα και με τα δυο!

Καλα με 2 και αν ειναι και τα 2 σαν τον Γρηγορη...δεν το συζητω... Η κουραση μιλαμε...

Μια φιλη μου (τα κοριτσια τη γνωρισαν στο παρτυ μας)ειναι εγκυος σε διδυμα και γενναει το Σεπτεμβρη.Ακομα καθεται στη δουλεια της και δεν εχει βγει σε αδεια.

Λεει οτι στο σπιτι με τον μικρο της 2,5 ετων χειροτερα θα τα εβγαζε περα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...