Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ κοπέλα μου

η αλήθεια είναι ότι τελευταία

ξανά βλέπω τον άντρα που γνώρισα πριν χρονια

τον είχα χάσει και του είχα πει ότι είχε αλλάξει

αυτήν η εγκυμοσύνη μας έφερε ακόμη ποιο κοντά

τώρα

ξανάγίνε εκείνος οοοοο όλο εκπλήξεις

αυτοσ που ερωτευτικα με προσέχει με φροντιζει με νταντεβι κτλ

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΩΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ξανα τον ιδιο ?

γινετε ?

τελεια ηλιανα μου.τελεια.

εννοειτε πως γινεται να τον ξαναερωτευτεις.γιατι οχι?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααααααααααα

Αχ Μαρινακι ευχομαι σιγα σιγα να πανε ολα καλυτερα ...θυμαμαι απο συναδελφο που περασε τον χειμωνα το ιδιο εκανε 1 μηνα να συνελθει το παιδακι ..

σιγα σιγα ολα θα πανε καλα ..σημασια εχει οτι επανηλθε το κεφι του..

τελικα απο οτι καταλαβα τις πιο πολλες ωρες εγω λειπω απο το σπιτι φευγω στις 7 και δεν γυρναω νωριτερα απο τις 5..με εχουν φαει οι αποστασεις ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Λαζαρένια μου τι έγινε; Δέχτηκαν τη μικρή σου στον παιδικό;

Joa όντως στην Αθήνα είναι μεγάλο θέμα οι αποστάσεις. Έχω και την κουμπάρα μου που μένει Ν.Σμύρνη και δουλεύει Κρυονέρι......δράμα η κατάσταση.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!!

Μαριζα, ο Σωτηρακης μου εχει μια μικροαλλεργια στο αυγο, δεν ειναι αλλεργικο παιδακι δλδ, απλα μου ειχαν πει οτι στις διακοπες ειδικα και στην περιπτωση που τον τσιμπησει καμια μελισσα και αποδειχτει αλλεργικο, πρεπει κατι να κανεις αμεσα... Γι'αυτο τον ρωτησα για την ενεση... Καθαρα προληπτικα...

Βατραχακι μου, σιγα που δε σας λεω καλε! Στην Κυλληνη θα παμε μια εβδομαδα και τη δευτερη που εχουμε αδεια θα κατσουμε στο σπιτακι μας και θα κναουμε μπανακια στη Βουλιαγμενη! Αυτο ειναι το φετινο μας προγραμμα... Πολυ λυπαμαι που δεν εχουμε ενα εξοχικο ή ενα χωριο να μπορουμε να πηγαινουμε... Τελος παντων, να λεμε και δοξα τω Θεω που μενουμε σε περιοχη που ειναι κοντα στη θαλασσα!

Μαρινακι πως ειστε σημερα? Ποτε φευγετε με το καλο???

Ηλιανα ολα γινονται και αυτα ειναι τα πιο ευχαριστα οταν γινονται!!! Να ειστε παντα ετσι ευτυχισμενοι!

t7fQp3.png

Κι εγω κοριτσια μου λειπω πολλες ωρες... Φευγω απο το σπιτι 8 και δε μαζευμαι πριν απο τις 6:30. Πολλες φορες γυρναω και στις 7 ή στις 7:30... Το πως το παλευω, αφηστε το... Καταληγω να βλεπω το παιδι μου 7-10 καθε μερα. Κι επειδη ειμαι ερειπο εκεινη την ωρα δεν παιζω δημιουργικα μαζι του συνηθως, αλλα ειλικρινα σερνομαι... Και μετα με τρωνε οι τυψεις και δεν εχει τελος η ιστορια...:|

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Νατασσα σε καταλαβαινω γιατι και εγω που δεν οδηγω κιολας (i know απαραδεκτη....)μεχρι να φτασω σπιτι ειμαι κομματια και το καημενο θελει να τρεξουμε να παιξουμε να βγουμε βολτα και εγω δεν εχω κουραγιο να παω μεχρι την κουζινα..

Νατασσακι μου σουπερ οι δικαοπουλες και η θαλασσα στην κυλληνη !!!!μια χαρα θα περασετε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα giovanna!!!

οι αποστασεις ειναι μεγαλο θεμα..εγω μενω Μενιδι και δουλευω Βριλησσια 1 ωρα και 30 λεπτα και για να παω και 1 ωρα να γυρισω..

Γιατι ρε συ κανεις τοση ωρα? Σε τρωει η κινηση να φανταστω ε? Με συγκοινωνια πας?

t7fQp3.png

Μια γρήγορη καλημέρα σε όλες έβαλα το καινούργιο σίδερο να ζεσταθεί και πάω για δόκιμη 4 πλυντήρια έχω να σιδερώσω

ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ περαστικα σας κοπελα μου

Από Κέρκυρα έλαβα σήμερα τα ντιβιντι όχι όπως τα ζήτησα δεν έπρεπε να χρεωθείς τα έξοδα

ευχαριστώ πολύ παρά πολύ φιλιααααααααα

λαζαρενια μου αχ μέχρι το βραδύ θα περιμένουμε ????????????

:tongue::tongue:

Αχ Νατασσα σε καταλαβαινω γιατι και εγω που δεν οδηγω κιολας (i know απαραδεκτη....)μεχρι να φτασω σπιτι ειμαι κομματια και το καημενο θελει να τρεξουμε να παιξουμε να βγουμε βολτα και εγω δεν εχω κουραγιο να παω μεχρι την κουζινα..

Νατασσακι μου σουπερ οι δικαοπουλες και η θαλασσα στην κυλληνη !!!!μια χαρα θα περασετε!!!

Ας ελπισουμε οτι θα περσουμε καλα! Και οτι δε θα αρρωστησουμε, γιατι ενα αγχος το'χω!

Οσο για το πως εισαι μετα τη δουλεια, ετσι ακριβως ειμαι κι εγω... Σωριαζομαι σε μια καρεκλα και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου... Κι αυτος ο μικρος με τραβολογαει να παιξουμε κι εγω δεν εχω κουραγιο ουτε τα παπουτσια μου να βγαλω...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

να σου πω ποσες συγκοινωνιες παιρνω ??

1 λεφορειο απο το μενιδι - ηλεκτρικο για μια σταση μεχρι τον προαστιακο , προαστιακος μεχρι την Πεντελης και λεωφορειο μεχρι το γραφειο και 5 λεπτα γρηγορο περπατημα ...

Αυτα.........

Ναι ξερω πρεπει να το παρω πιο ζεστα το θεμα της οδηγησης...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

να σου πω ποσες συγκοινωνιες παιρνω ??

1 λεφορειο απο το μενιδι - ηλεκτρικο για μια σταση μεχρι τον προαστιακο , προαστιακος μεχρι την Πεντελης και λεωφορειο μεχρι το γραφειο και 5 λεπτα γρηγορο περπατημα ...

Αυτα.........

Ναι ξερω πρεπει να το παρω πιο ζεστα το θεμα της οδηγησης...

Ρε συ Ιωαννα ο Χριστος και η Παναγια!!!:shock::shock::shock:

Κουραστηκα μονο που τα διαβασα!

Αληθεια γιατι δεν οδηγεις? Ξερεις, εχεις διπλωμα η δεν μπηκες ποτε καν στη διαδιακασια???

t7fQp3.png

καλημερα

βρε Ιωαννα τι τραβας;;; Εγω απο τις τυχερες κανω με το αυτοκινητο 5΄ να παω στη δουλεια. Και επειδη δουλευω απογευμα το πρωι που ειμαστε ολοι ξεκουραστοι περναμε πολυ ωραια.

εχω παρει διπλωμα στα 21 μου αλλα δεν μου αρεσει να οδηγω...αλλα καθολου..

το καλο ειναι οτι τελειωνει ο προαστιακος στο Μενιδι οποτε θα γλυτωνω αρκετη διαδρομη αλλα μεχρι να παραδωθει ......

ο αντρας μου με πιεζει αρκετα γιατι λεει οτι δεν μπορω συνεχεια να στηριζομαι σε αυτον για εξωτερικες δουλειες και αργοτερα τα παιδια θα εχουν δραστηριοτητες οποτε σκεφτομαι μετα την γεννα να ξεκινησω παλι να κανουμε μαθηματα με τον αντρα μου και να παρω κανα μικρο τουτου μετα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα εχει δικιο ο αντρας σου! Για παρτο λιγο ζεστα! Το αυτοκινητο ειναι για να μας διευκολυνει, οχι για να μας ευχαριστει! Ξεκινα με κοντινες αποστασεις, ισα ισα να εξυπηρετεισαι! Δεν ειναι αναγκη να κανεις και τον γυρο της Αθηνας απο την αρχη! Ολα μια αποφαση ειναι... Η πρωτη φορα ειναι δυσκολη, μετα συνηθιζεις!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...