Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιάνα είναι τελικά πολύ μικρός ο κόσμος μας. Μπράβο σας που περάσατε ωραία. Έτσι πρέπει και αξίζει.

Λαζαρένια μου και εγώ ωροσκόπο Σκορπιό (ζώδιο της φωτιάς) έχω και σε καταλαβαίνω πώς φουντώνεις. Στο ζώδιο είμαι Παρθένος (ζώδιο της γης) και η φωτιά καίει τη γη. Χαμός μέσα στο κεφάλι μου :evil::evil::evil::P:p:p:p:p:p Πάντως σταμάτα να τα πέρνεις τόσο τοις μετρητοίς για να μην σκας. Δεν θα πας 15αυγουστο στους δικούς σου, θα πας άλλες μέρες. Ε και;;;;

Κορίτσια καληνύχτα. Τα λέμε αύριο

πωπω γιοβανααααααααα κι εγω ζωδιο της γης ειμαι.αιγωκερος με σκορπιο.

αλλα εχω πολυ φωτια στο ζωδιακο μου γι αυτο και καιγομαι.αλλα εσυ σαν παρθενος εισαι ακομη πιο γηινη και συνεπης σε ολα!

δεν με πειραζει η μερα γιοβανα.με πειραξε που μου ειπε την συγκεκριμενη κουβεντα.σαν αν με εδιωξε καταλαβεσ?

το χει ξαναπει πολλες φορες αυτο.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι μωρε τιποτα.δεν ξανασχολουμαι.......

κι εγω εχω αγωνια φιλεναδα.μακαρι να μας τα παρουν .μετα θα ειμαστε πιο ησυχες.

τουλαχιστον θα ξερω οτι εχει βολευτει και θα ψαξω με το πασο μου για δουλεια.

αυριο εχει γενεθλια και ο καλος μου.ευχομαι να ειναι καλο δωρο!

Αχ μακάρι καλό μου να είναι το δωράκι σας

ο παιδικός θαύμα μακάρι καλή μου

όσο για δώρο χτες ο άντρας μου

έδωσε στον μικρό λουλούδια

και μου τα έφερε κορίτσια

έλιωσαααααααααααααααα

όλο χαμόγελο ο μικρός κουνούσε την ανθοδέσμη

και φώναζε μαμά μαμά- ουλουυυυυυυυδιααααα

εγώ ήμουν στο μπάνιο μόλις τον είδα έπαθα σοκ

ο άντρας από πίσω γελούσε

αυτός ο άνθρωπος όλο εκπλήξεις είναι γιαυτο τον λατρεύω

ξεχάστε της στιγμές που θέλω να τον σκοτώσω χιχιχι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

τελεια η εκπληξη σας ηλιανα μου.και παλι χρονια πολλα!!!

ασε μην τα πιστευεις ηλιανα μου.εγω ταπιστεψα για ενα δαστημα και λεγανε συνεχεια''μεγαλες αλλαγες ,μετακομιση κλπ''

κι ελεγα να η εταθεση να η μεταθεση κι ακομα εδω ειμαστε και μπορει να παραμεινουμε κιολας.χααχαχαχ

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Την Παρασκευή φεύγουμε, μια εβδομάδα οι δυο μας με τη Ναταλία στο χωριό της μαμάς μου στον Τυρό (Αρκαδία) και μια εβδομάδα όλοι μαζί στα Χανιά.

Κι όμως κορίτσια μου φοβάμαι, σας λέω την αλήθεια. Στο χέρι μου είναι βέβαια να μην πάθει τίποτα, θα πρέπει τα μάτια μου να είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ & ΠΑΝΤΑ πάνω της.

να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις αν είναι κάτι να συμβεί θα συμβεί και εκεί που είσαι τώρα άδικα αγχώνεσαι τώρα

με πειραξε που μου ειπε την συγκεκριμενη κουβεντα.σαν αν με εδιωξε καταλαβεσ?

το χει ξαναπει πολλες φορες αυτο.

E όλο και κάπως θα του την μπαίνεις κι εσύ σκορπίνα μου.........!!!!!!!!!!!! Για αυτό σου τα λέει, από αντίδραση. Γονείς του είναι. Τους γονείς μας, το ξέρεις, μπορούμε να τους κακολογούμε εμείς όσο θέλουμε αλλά οι άλλοι δεν επιτρέπεται να τους πιάνουν στο στόμα τους!!! Το κλασικό!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

τελεια η εκπληξη σας ηλιανα μου.και παλι χρονια πολλα!!!

Ευχαριστώ κοπέλα μου

η αλήθεια είναι ότι τελευταία

ξανά βλέπω τον άντρα που γνώρισα πριν χρονια

τον είχα χάσει και του είχα πει ότι είχε αλλάξει

αυτήν η εγκυμοσύνη μας έφερε ακόμη ποιο κοντά

τώρα

ξανάγίνε εκείνος οοοοο όλο εκπλήξεις

αυτοσ που ερωτευτικα με προσέχει με φροντιζει με νταντεβι κτλ

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΩΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ξανα τον ιδιο ?

γινετε ?

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΩΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ξανα τον ιδιο ?

γινετε ?

Καμιά φορά γίνεται, ε και τότεεεε, είναι πολύ ωραίο!!! Τα καλύτερα εύχομαι. Ωραίο πράγμα ο έρωτας!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

E όλο και κάπως θα του την μπαίνεις κι εσύ σκορπίνα μου.........!!!!!!!!!!!! Για αυτό σου τα λέει, από αντίδραση. Γονείς του είναι. Τους γονείς μας, το ξέρεις, μπορούμε να τους κακολογούμε εμείς όσο θέλουμε αλλά οι άλλοι δεν επιτρέπεται να τους πιάνουν στο στόμα τους!!! Το κλασικό!

Σωστή ........................

εγώ τους βρίζω αλά άμα πεις εσύ κουβέντα σε σκοτώνω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

άντε να ξεκουραστείς κοπέλα μου

λαζαρενια τα δυο μας μείναμε

Καμιά φορά γίνεται, ε και τότεεεε, είναι πολύ ωραίο!!! Τα καλύτερα εύχομαι. Ωραίο πράγμα ο έρωτας!

Θα σας κρατώ ενήμερες αν μου συμβεί

παντός κάνει πράγματα πολύ όμορφα με εντυπωσιάζει

η αλήθεια είναι ότι έχω χαλάρωση

πολύ και εγώ δεν αγχώνομαι όπως πριν

μπήκα σε άλλη ρότα

κ ισωσ γιαυτο να έχει αυτό το αποτέλεσμα

το όποιο είναι υπέροχο :D:D:D μουτσσσσσσσσσσ

καλημερα σας κουκλιτσες μου,δεν διαβασα τιποτα και δεν το βλεπω να διαβαζω κιολας.δεν προλαβαινω να ξυθω!!!θα προσπαθησω βεβαια παλι, λιγο αργοτερα να σας διαβασω τρωγοντας!!!χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

επειδη ξερω οτι στην προκειμενη περιπτωση εχω δικιο,αλλα δεν θελω να το παρατεινω ,θα σου πω το αντιθετο.

οταν μας κακολογουνε αυτοι επιτρεπεται?για να ξερω δηλ απο ποιον να εχω υποστηριξη!!

και μετα τα τελευταια γεγονοτα δεν ηθελα να ξαναπαω αλλα κανω πισω για αλλη μια φορα!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...