Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδω γιαγια Φωτεινη.....εδω γιαγια Φωτεινη over:):):):)

κουκλες μου τι κανετε??

Μαριζακι μου περασε ο πυρετος? εισαι καλα τωρα?

διαβασα πολυ λιγα σορυ σορυ...

Μαρινα μου θελει πολυ παρακολουθησει ο μικρος μετα απο αυτη την αρρωστια, αρκετες εξετασης για να δουνε η γιατροι τα οργανα ποτε θα ερθουν στα φυσιολογικα ορια, πολυ υπομονη κουκλα μου και κουραγιο.

ο ανιψιος μου το επαθε πριν απο 2 χρονια σε ηλικια 27 και ξερω οτι ηταν υπο παρακολουθηση τουλαχιστον 2 μηνες, δεν σε τρομαζω απλως το λεω για να ξερεις, ολα θα πανε καλα μην στεναχωριεσε κοριτσι μου.

θα ρωτησω αυριο την ξαδελφη μου για λεπτομερειες, πως δηλαδη αντιμετωπησαν η γιατροι την κατασταση και τι εξετασης εκαναν μετα και θα σου πω

εγω ειμαι πισω στην χαλκιδικη η μικρη εχει μια σχετικη γρινιτιδα αλλα ελπιζω να το ξεπερασει αλλιως θα τα φτυσω εγω:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν εχω προλαβει να διαβασω πολλά αλλα να ευχηθώ περαστικα στο μικρό σου Μαρινάκι μου.

Τι ταλαιπωρια βρε γμτ η ψυχουλα.

Ευχομαι να περαουν ολα γρηγορα κουκλιτσα μου.

Φωτεινή μου περαστικά και στη Φωτεινούλα.

Γεια σας κοριτσια!

Σημερα περασα μια απο τις πιο δυσκολες μερες μου στο γραφειο... Φοβερη ενταση, αγχος να φυγουν κατι κωλοχαρτα στην ωρα τους, λαθη της τελευταιας στιγμης, αχ ανασα δεν πηρα... Γυρισα ερειπιο με ενα κεφαλι καζανι... Και νηστικη, ουτε ενα τοστακι δεν προλαβα να παρω (πρωτακουστο για μενα....)!

Επειτα πηγαμε παιδιατρο για να κανουμε εμβολιο. Καλα ο Σωτηρης οσο ημασταν στην αναμονη ηταν κυριος, μετα ομως μολις μπηκαμε στο ιατρειο ξεσαλωσε. Εκλαιγε πριν καν τον ακουμπησει ο γιατρος! Υγιη τον βρηκε, καναμε και το havrix και κανονικα αν δεν ειχαμε ενα θεματακι με το prevenar θα ειχαμε παλι εμβολιο σε 6 μηνες. Ομως επειδη καναμε το παλιο prevenar που πιανει λιγοτερα στελεχη ιων, ο παιδιατρος μας προτεινε να κανουμε και το καινουριο περβεναρ... Απο Σεπτεμβριο, αλλα δεν το συμπαθω καθολου αυτο το εμβολιο. 3 στις 4 φορες του εχει κανει πυρετο του μικρου...

Τον μετρησε κιολας, 93 ποντους εφτασε το αντρακι, αλλα απο κιλα ουτε γραμμαριο... Ποιος να μου το'λεγε! 13.650 κολλημενος μηνες τωρα...

Ρωτησα και για την ενεση αδρεναλινης σε περιπτωση που τον τσιμπησει κατι στις διακοπες και ειναι αλλργικος και μου ειπε να την παρω, αλλα θα καταφερω να την κανω??? Μαλλον οχι, δεν ειμαι και κανενα υποδειγμα ψυχραιμιας! Καλα ο δε αντρας μου, ουτε με σφαιρες. Και μου ειπε οτι η επομενη εναλλακτικη για τετοιες περιπτωσεις ειναι το soldesanil! 60 σταγονες (για τα κιλα του Σωτηρη) και κανει καλη δουλεια.... Στα υποψην λοιπον... Ενεση δεν ειναι, αλλα ειναι κατι μεχρι να πας σε νοσοκομειο...

Μας εγραψε και εξετασεις να κανουμε... Τωρα οταν γυρισουμε με το καλο!

Αυτα! Επανερχομαι με τα δικα σας!

t7fQp3.png

Μαρινα τι νεα εχουμε? Αποφασισατε τι θα κανετε? Παντως κι εγω σαν τη Ριτα ειμαι, δε θα εφευγα νομιζω, οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα θα ειχα την εννοια του παιδιου συνεχεια και δε θα ευχαριστιομουν.... Οσο για τη μαμα σου, δωσε τοπο στην οργη! Ησασταν και οι δυο πρεσσαρισμενες και εγινε... Κλασσικα!

Για τον παιδικο κι εγω αποφασισα να τον παω στα 3. Το παιδι ειναι ακρως κοινωνικο, μεγαλωνει με τη γιαγια, τον παππου, ειναι και ο μπαμπας του εδω τα πρωινα και ολο και καπου τον παει, ειναι και η κοπελα να τους ξεκουραζει ολους... Εχω επιτελειο, οποτε δε βρισκω το λογο να ψοφησουμε στις ιωσεις, απο τη στιγμη που το δικο μου το παιδι τις αρπαζει για πλακα...

Λαζαρενια μην αναλωνεσαι σε τετοια βρε κοριτσι μου... για το καλο σου το λεω! Καντου το χατιρι και βλεπεις τι θα γινει... Σιγα τη γιορτη, τον Δεκαπενταυγουστο... Μια μερα ειναι σαν ολες τις αλλες!

Κουτουλησα στη νυστα, τα υπολοιπα αυριο!

Φιλια!!!

t7fQp3.png

κ. Φωτεινή ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Στο περιβάλλον μας τελικά το έχουν περάσει αρκετά παιδάκια και η αλήθεια είναι ότι απλά όπως λέτε ήθελε χρόνο και υπομονή και πέρασε!

Νατάσα μου είναι αρχή ακόμα γι αυτό είσαι στην πίεση με το νέο πόστο, γρήγορα θα στρώσουν τα πράγματα! Όσο για μας θα πάμε μάλλον, η φίλη μου είναι το πιο κοντινό μου πρόσωπο μετά από κάποιους στενούς συγγενείς και θα στενοχωριόμουν πολύ να μην ήμουν κοντά της σε μια τέτοια στιγμή και εκείνης θα της κακοφαινόταν πολύ! Όλα αυτά με την προυπόθεση ότι δεν έχουμε κάποια δυσάρεστη εξέλιξη με την υγεία του παιδιού φυσικά, γιατί προς το παρόν πέραν του ότι πρέπει να τον προσέχουμε για χτυπήματα δείχνει μια χαρά και δεν κάνουμε και κάτι ιδιαίτερα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

Μαρινα μου ολα θα περασουν κουκλα μου μην στεναχωριεσαι κι ο μικρος θα ειναι οκ και με την μαμα θα τα βρειτε ετσι ειναι ατες οι σχεσεις ;)

στο ταξιδι να πατε και να περασετε καλα!

εγω δεν ξερω τι θα εκανα ισως να αφηνα τον αντρα μου και να πηγαινα μονη για να ειναι καποιος με το παιδι να νιωθω σιγουρια!

γιατι δεν οδηγεις σε ξενα μερη;σιγα μια χαρα θα τα πας σιγα σιγα θα φτασεις!

Νατασα μου σουπερ ο μικρος σου!

που θα πατε καλε τελικα γιατι δεν μας λες;χαχα

εμεις πηγαμε για μπανακι ρε κοριτσια εχω ενα θεμα με τον τιμο μολις δει καφε κανει σαν τρελος να πιει δεν του εχω δωσει ποτε ουτε για πλακα σημερα στην παραλια ετρεξε και ηπιε τον καφε ενος φιλου μας τι να τον κανω του εχω εξηγησει οτι τα παιδακια δεν πινουν τον εχω μαλωσει τον εβαλα τιμωρια αλλα τιποτα δεν καταλαβαινει!

οσο για τον παιδικο δεν ξερω τι τελικα ειναι καλυτερο σιγουρα θεωρω προσοπικη μου αποψη αν υπαρχει η δυνατοτητα τουλαχιστον τον πρωτο χρονο το παιδι να ειναι με την μαμα πιστευω στην ηλικια που ειναι τωρα τα δικα μας ειναι καλα να πηγαινουν λιγες ωρες να ξεδινουν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

τελικα δεν καναμε μπανακι (εξαλλου εγω δεν μπορω)αλλα περασε η ωρα και δεν μπηκε ουτε η μικρη.καθησαμε παραλια ηπιαμε καφε και γυρισαμε.

μαρινακι ξερω το αγχος σου και ξερω ποσο πιεσμενη εισαι.

καμια φορα δεν μπορουμε ή δεν ειμαστε σε θεση και δεν θελουμε να δωσουμε τοπο στην οργη για τον απλουστατο λογω οτι ζηταμε λιγη κατανοηση και ειδικα απο δικα μας ατομα.καμια φορα γινομαι σκληρη και λεω οτι τα ξενα ατομα σε κατανοουν καλυτερα.

αν θες τοσο πολυ να πατε και βλεπεις οτι ο μικρος ειναι καλα πηγαινετε να ξεδωσετε λιγακι.αρκετα ταλαιπωρηθηκατε και ειδικα τωρα που τοσο πολυ θελατε αυτες τις διακοπες.

αλλα οπως λες με τα παιδια δεν μπορεις να κανονισεις .

κι ερχομαι στην κουβεντα που ειπα πριν για το δεκαπενταυγουστο.δεν το κανω θεμα για μια μερα.θα κανω πισω για οσο χρειαστει.με πειραξε η κουβεντα.''πηγαινε μονη σου κι εγω θα κατσω εδω με το παιδι στους δικους μου''

με καταλαβατε τωρα ή παλι ειμαι παραλογη?

και συνεχιζω με το θεμα παιδικου που τοσο εχουμε αναλυσει.

μακαρι ολες οι μανουλες να ειχανε την πολυτελεια να μενουν στο σπιτι με τα παιδια τους.δυστυχως η εποχη μας δεν μας το επιτρεπει οποτε οι μητερες εργαζονται.

αν δεν υπαρχουν χερια αναγκαστικα υπαρχει η λυση του παιδικου.σαφως καλο ειναι το παιδι μεχρι τα 3 του να ειναι με την μαμα και να παρει βασικα στοιχεια.αλλα αν δεν γινεται αυτο?

τι νακανει η μητερα?να παρατησει την δουλεια?

εχω μια φιλη εδω που μολις γεννησε την ειδοποιησανε να παει για δουλεια.ειχε διοριστει σαν νηπιαγωγος.εφυγε κρυφα απο το νοσοκομειο,λεχωνα.και πηγε να δωσει παρον.3ων ημερων το μωρο και αυτη δουλευε.δεν το χαρηκε καθολου.8 μηνων το εβαλε σε βρεφικο.πολυ δυσκολα αλλα τα καταφερε.

κι εγω δυσκολευομαι στην ιδεα αλλα μονο που σκεφτομαι τον χειμωνα που θα ρθει ,κι οτι θα την εχω κλεισμενη μες το σπιτι,προτιμω να παει παιδικο .

κα φωτεινη ευχομαι να πανε ολα καλα και να ξεκουραστειτε λιγακι.

ανα08 κουραγιο με την δουλεια.οσο για τα κιλα σας ειναι μια χαρα.κι εμενα στα 12 ειναι κανα εξαμηνο τωρα κολημενη.

1654096yn4fep17z7.gif

Κορίτσια πρέπει να ξέρω τι ώρα θα φτάσουμε εκεί κ τι ώρα θα πρέπει να φύγουμε για τον γάμο που είναι στην αγία μαρίνα στο κορωπί.θα μείνουμε στο στάνλευ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μην αγχώνεστε με τα κιλά των παιδιών. Μια χαρά είναι :D:D:D

Νατάσα μου που ακριβώς δουλεύεις; Δεν έχω καταλάβει. Πολλές ώρες πάντως τρως και εσυ στο γραφείο βρε κορίτσι μου. Πώς τα καταφέρνεις;

Λαζαρένια πόσες μέρες θα μείνετε συνολικά; Τα πεθερικά σου θα σας φιλοξενήσουν; Μοιράστε λίγο το χρόνο για να μην έχει κανένας παράπονο. Να σου πω κάτι χωρίς να με παρεξηγήσεις; Επειδή έχω καταλάβει ότι και εσύ είσαι λίγο εκρηκτικός χαρακτήρας, θα σου πω αυτό που έλεγε η γιαγιά μου 'οι άντρες θέλουν λίγη μαλαγανιά'. Δηλαδή ξεκινάς την κουβέντα μου 'αγαπούλα μου, γλύκα μου, μωρό μου κλπ' και μετά από πολύ - πολύ σιρόπι ζητάς αυτό που θες έτσι ώστε όμως να νομίζει ότι τελικά το έχει προτείνει αυτός........τι λέω η γυναίκα;....ελπίζω να μην διαβάζει και κανένας σύζυγος :tongue::tongue::tongue:

Πικουλινάκι έχεις π.μ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Βατραχάκι άλλη μια κοπελίτσα ξέρω που από ένα χρονό έπινε τον καφέ της μαμάς της. Στν αρχ'η νόμιζε η καημένη ότι το έπινε και το έιχε ξεχάσει, τελικά όμως της τον βούταγε η κόρη της. Περίπου στα τέσσερα βουτούσε και κουλουράκι μέσα :tongue::tongue::tongue:

Λαζαρένια πόσες μέρες θα μείνετε συνολικά; Τα πεθερικά σου θα σας φιλοξενήσουν; Μοιράστε λίγο το χρόνο για να μην έχει κανένας παράπονο. Να σου πω κάτι χωρίς να με παρεξηγήσεις; Επειδή έχω καταλάβει ότι και εσύ είσαι λίγο εκρηκτικός χαρακτήρας, θα σου πω αυτό που έλεγε η γιαγιά μου 'οι άντρες θέλουν λίγη μαλαγανιά'. Δηλαδή ξεκινάς την κουβέντα μου 'αγαπούλα μου, γλύκα μου, μωρό μου κλπ' και μετά από πολύ - πολύ σιρόπι ζητάς αυτό που θες έτσι ώστε όμως να νομίζει ότι τελικά το έχει προτείνει αυτός........τι λέω η γυναίκα;....ελπίζω να μην διαβάζει και κανένας σύζυγος :tongue::tongue::tongue:

.

χαχαχαχαχχα:D:D:D:D σωστηηηηηηη πολυ σωστη η γιαγια σου.

μωρε γιοβανα μου την καρδια μου πετρα παλι θαξανακανω μετα απο οσα εχουν γινει.και κακια δεν κρατω και ουτε το παιζω καποια.αντιθετως θα λεγα.

απλα βλεπω ενα ψιλοκολλημα με τους δικους του...

1654096yn4fep17z7.gif

χαχαχαχαχχα:D:D:D:D σωστηηηηηηη πολυ σωστη η γιαγια σου.

μωρε γιοβανα μου την καρδια μου πετρα παλι θαξανακανω μετα απο οσα εχουν γινει.και κακια δεν κρατω και ουτε το παιζω καποια.αντιθετως θα λεγα.

απλα βλεπω ενα ψιλοκολλημα με τους δικους του...

Βρε κορίτσι μου δίκιο έχεις και εσύ αλλά οι άντρες είναι και λίγο μαμάκηδες. Οι γύναίκες είμαστε λίγο πιο σκληρές.

με καταλαβατε τωρα ή παλι ειμαι παραλογη?
Μωρέ σε καταλαβαίνουμε αλλά τί να σου πούμε; Τρέχα κάνε φασαρία κι άσε τον να λέει;

ana διάβασα αδρεναλίνη κι ανατρίχιασα, και μετά soldesanil και με αποτελείωσες. Γιατί όλα αυτά έχετε κανένα θέμα ή έτσι προληπτικά;;;

Βίκη ακόμα δεν κατάλαβα ποιά μέρα θα έρθεις. Sory, μήπως έχασα καμια δημοσίευση σου;

Κορίτσια τί ζέστη είναι αυτή... λιώνω... η μαμαλευτερακι πού είναι να μας πει για τη συνάντηση με τη maeleni.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Βρε κορίτσι μου δίκιο έχεις και εσύ αλλά οι άντρες είναι και λίγο μαμάκηδες. Οι γύναίκες είμαστε λίγο πιο σκληρές.

ειναι ολοι οι αντρες ετσι?

φιλακι δεν φταιω εγω που ειμαι ετσι.αλλα ο ωροσκοπος μου!!!!:eek::eek::eek::eek:

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...