Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα και εγω 8-8μιση με 3 ελειπα αλλα και παλι σιγουρα δεν ειναι το ιδιο το καταλαβαινω...εξαλλου η ιδια εχω πει οτι για αυτο καθησα με το παιδι και δε γυρισα στη δουλεια γιατι η μαμα μου δεν θα τα βγαζε περα ευκολα...

Αλλα θελω να ρωτησω.. εντελως εγκυκλοπαιδικα ρωταω,εξαλλου εχουμε πει και εγω θα τον στειλω αρα δεν κανω κριτικη.

Ολη αυτη η αναταραχη των παιδιων ,με την προσαρμογη,τα κλαμματα,τα νευρα,την επιθετικοτητα καποιες φορες,την αρνηση στο να πανε συν τις αρρωστιες δεν νομιζετε οτι σχετιζεται με τον παιδικο?Σιγουρα δεν επιδρα καπου αρνητικα στην ψυχολογια τους?

Εγω το εχω συζητησει με πολλες μαμαδες και ολες μου εχουν πει οτι ναι μεν αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα αλλα επισης ειναι και ψυχοφθορα και για το παιδι και για τους γονεις.

Πιστεύω ότι κάπου βγάζουν κι αυτά τα νευράκια τους... σίγουρα κάτι παθαίνουν, μόνο την κούραση να βάλεις... και τον αποχωρισμό... όταν επιστρέφουν σπίτι είναι στο χέρι μας και θέλει προσπάθεια πώς θα διαχειριστούμε τον τυχών θυμό τους ή τα τυχών νεύρα τους...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω για αυτο προβληματιζομαι και συζηταω ακομα για την αναγκαιοτητα του...
Καμιά αναγκαιότητα δεν βρίσκω αν το παιδί περνάει καλά στο σπίτι κι αν δεν δείχνει σημάδια ότι είναι αντικοινωνικό. Τώρα αν είναι να το παρκάρεις στην τηλεόραση ή αν βλέπει άλλα παιδάκια και κλαίει που λέει ο λόγος εκεί αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια για κάποιες ώρες. Αν ρωτάς εμένα σου είπα νηπιαγωγεία και μετά... Αλλά επειδή στα λόγια είμαστε όλες καλές... 2 μέρες τώρα που ήμουν άρρωστη να δεις πώς με βόλεψε που πήγε στο σχολείο.... α, να είμαι κι ειλικρινής μαζί σας.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ολη αυτη η αναταραχη των παιδιων ,με την προσαρμογη,τα κλαμματα,τα νευρα,την επιθετικοτητα καποιες φορες,την αρνηση στο να πανε συν τις αρρωστιες δεν νομιζετε οτι σχετιζεται με τον παιδικο?Σιγουρα δεν επιδρα καπου αρνητικα στην ψυχολογια τους?

Σίγουρα ο πρώτος καιρός είναι πολύ δύσκολος για όλους, γιατί αλλάζουν οι συνήθειες. Μιλώντας για την Αλεξάνδρα όμως να σου πω ότι και στην πεθερά μου όταν την άφηνα εγώ έκλαιγε. Νομίζω είχε να κάνει με το ότι έφευγα εγώ και όχι με το που την αφήνω. Τώρα όμως όταν πάμε σχολείο ταατάκια της λάμπουν, αναζητάει τους φίλους της και τη δασκάλα της κλπ. Καταλαβαίνω ότι περνάει καλά και είναι ευχαριστημένη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τι να σας πω ρε κορίτσια εμείς πέραν των ιώσεων, είχαμε θέμα προσαρμογής μόνο τις 3 πρώτες μέρες, κλάματα, νεύρα κλπ προέκυψαν όταν σταματήσαμε λίγο πριν γεννηθεί η μπουμπού και κυρίως πρέπει να παραδεχτώ ότι το παιδί μου στο σταθμό έμαθε να τρώει. Πριν είχα μέγιστο πρόβλημα και μετά έμαθε να τρώει τα πάντα, για μένα πολύ σημαντικό αυτό! Και τώρα όταν τον ρωτάω αν θέλει να πάει αύριο σχολείο ναι λέει και γελλάει, τι να σας πω, δεν ξέρω ποιά είναι η κατάλληλη ηλικία, αν μου εξασφάλιζαν ότι δε θα είχαμε τις ιώσεις και πάλι θα τον έστελνα χωρίς 2η σκέψη! Στο σπίτι όλο και θα τον αφήσεις να δει τηλεόραση, θα του δώσεις κανένα γλυκάκι για να σε αφήσει να κάνεις καμιά δουλίτσα κλπ και αν δεν έχεις βοήθεια νομίζω είναι μεγάλο θέμα να μην μπορείς ούτε μία ώρα να πας να πληρώσεις ένα λογαριασμό που λέει ο λόγος. Σας αφήνω σιγά-σιγά φάγαμε φρουτάκια με το Γωγούλη μου και λέμε να ετοιμαστούμε για βολτίτσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, κι εγώ παραδέχομαι ότι στον σταθμό τα τρώει όλα. Στο σπίτι έτσι κι έτσι.

Σε αυτό μαζί σας και εγώ.

Aαα αυτο με το φαι ειναι πολυ ενθαρρυντικο.Αφου συμφωνειτε ολες ετσι θα ειναι.

Μακαρι να ισχυσει και για εμας διοτι μπορει να τρωει ποσοτητα και τωρα τελευταια να εχει χαλαρωσει λιγο στην παραξενια του αλλα εξακολουθει να ειναι περιεργος...

Ευχομαι μονο να λενε αληθεια και οχι να μου λενε ψεμματα οτι τρωει και να μου γινει μοντελο του χρονου....:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου ο Γρηγόρης σου δεν παίζει να μπει στην κατηγορία των μοντέλων! :)! (ευτυχώς για σας δηλαδή!). Για μένα το θέμα δεν είναι μόνο ότι μου έλεγαν ότι έτρωγε εκεί (το διαπίστωνα και όταν έκανε τους εμετούς, χι,χι,χι!) αλλά κυρίως ότι έτρωγε και στο σπίτι καλύτερα τα σκ κτλ και κυρίως τρώει τα πάντα, δεν υπάρχει κάτι που δεν θα φάει άσχετα που οι ποσότητες είναι μικρές! Ακόμα εδώ είμαι, γιατί ζούλεψε ο μικρός το γιαούρτι του μπαμπά του και κάτι μασουλάει ακόμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

αλλά κυρίως ότι έτρωγε και στο σπίτι καλύτερα τα σκ κτλ

Έτσι και εμείς. Τρώει από λίγο και κυρίως δοκιμάζει καινούριες γεύσεις πριν τις απορρίψει.

Διαφημίσεις

ΚΑλλά επειδή στα λόγια είμαστε όλες καλές... 2 μέρες τώρα που ήμουν άρρωστη να δεις πώς με βόλεψε που πήγε στο σχολείο.... α, να είμαι κι ειλικρινής μαζί σας.
Τ Στο σπίτι όλο και θα τον αφήσεις να δει τηλεόραση, θα του δώσεις κανένα γλυκάκι για να σε αφήσει να κάνεις καμιά δουλίτσα κλπ και αν δεν έχεις βοήθεια νομίζω είναι μεγάλο θέμα να μην μπορείς ούτε μία ώρα να πας να πληρώσεις ένα λογαριασμό που λέει ο λόγος.

Καλα εννοειται οτι ειναι μεγαλη ευκολια και εγω παρακλειστηκα με τον μικρο. 9 στις 10 φορες οτι ηθελα να κανω μαζι πηγαιναμε....

Σχετικα με την τηλεοραση κι ο δικος μου βλεπει κανα μισαωρο-ωρα τη μερα και γλυκακια τρωει αν του δωσω, αναλογα με τα κεφια του βεβαια, αλλα για να ειμαι ειλικρινης αν ειναι με μετρο ολα αυτα δε ξερω σε τι κανουν κακο...

Και απο αυτα που βλεπει στην τηλεοραση εμαθε πολλα και φαινεται απο τις κουβεντες του και με τα γλυκακια δεν παχυνε σιγουρα μιας και συνηθως ειναι πολυ μικρη ποσοτητα και αραια και που.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εφυγα παμε βολτισα και εμεις, ευτυχως ειναι κλειστα τα μαγαζια σημερα και θα γλιτωσει ο ανδρας μου το καρδιακο επιεσοδιο...χαχα

(Το πρωι πηρα σαγιοναρες κι ενα σουτιεν για μενα και παντοφλες για τον ανδρα μου..ημουν εγκρατης χιχιχι)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια καλησπέρα ευχαριστώ όλες για της ευχές σας:D:D:D

τρεχω γενικα

χτες δεχτικά κόσμο σπίτι

βγήκαμε έξω με φίλους πολύ όμορφα πέρασα ο μικρός μου

έδωσε ρεσιτάλ χορού και τρεξίματος χιχι :D:D:D

σήμερα έκανα καμπύλη ζαχάρου έφαγα όλο το πρωινό στο μικροβιολογικό

στιμπισα και τα δωράκια μοθ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αναλυτικά όταν προλάβω

Σε λίγο φεύγουμε πάμε να συναντήσουμε την μαμαλενι στα μεσαγκαλα και ελπίζω να καταφέρω να δω και την πετρούλα μεθαύριο θα ξανά γράψω όταν γυρίσω να σας πω εντυπώσεις φιλία σε άλλες τις κούκλες

:tongue::tongue:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Μου λείψατε παρα παρα πολύ !

Δυστυχώς από το σπίτι δεν προλαβαίνω να μπω γιατι κυνηγαω τη μικρη και στη δουλειά δεν εχουμε internet .

Ελπίζω από αυριο να εχουμε και να μπορεσω να σας διαβασω και να σς πω τα δικα μου.

Φιλιααααααααα!!!

Τα ίδια γράφουμε Γιοβάννα μου για το σταθμό!

Το ξέρω ότι θα μου περάσει ο θυμός απλά για να μου περάσει γρηγορότερα τα λέω σε σας, να μην ξεθυμάνω σε λάθος άνθρωπο!

το ιδιο κανω κι εγω μαρινακι μου.πες τα εδω σε εμας καλυτερα να ξεθυμανεις.

θα σχολιασω μετα αυτα με τους παιδικους απλα ηθελα ν απω ποσο λυπαμαι μαρινακι που σας ταλαιπωρει ολη αυτη η κατασταση.

ισως να μην πατε καθολου τωρα που ειναι και αρρωστος?

ή αλλιως αφησε τον στην μαμα σου.μην της δινεις σημασια σε οτι λει αν και σε καταλαβαινω απολυταααααααα γιατι κι εγω εκνευριζομαι οταν μου λενε ποσο καλυτερα προσεχουν το παιδι μου απο μενα.γι αυτο νευριαζω μετα........

παμε για μπλουμ και τα λεμε μετα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...