Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να το βαρύνω εγώ? Θκατά και πολύ θκατά η εξέτασή μας,Περίπου 13 εκ. ο σπλήνας απ΄ότι διαβάζω είναι σχεδόν διπλάσιος από το κανονικό, μίλησα και με τη δική μας παιδίατρο και έπαθε πλάκα κι εκείνη αφού μου λέει μήπως εννοείς 13χιλ.? Θα σκάσω ρε κορίτσια, εντομεταξύ το παιδάκι μου έχει συνέλθει από διάθεση, όρεξη κλπ αλλά μου πέφτει συνέχεια αφού είναι φυσικά πολύ αδύναμος και όλοι μου τονίζουν ότι πρέπει να προσέχουμε το παραμικρό χτύπημα, μακάρι να καθόταν αγκαλιά και να τον είχα όλη την ώρα έτσι, αλλά δε στέκεται! Πέρασαν ήδη 10 μέρες σχεδόν και απ' ότι μου είπε η παιδίατρος μπορεί να κάνει και 4 εβδομάδες να επανέλθει πλήρως, δε μπορούμε να κάνουμε όμως τίποτα παρά μόνο υπομονή. Η αλήθεια είναι ότι άρχισε να εξαντλείται κι αυτή...Τέσπα τη Δευτέρα θα κάνουμε επαναληπτικές και την Τρίτη θα τον δει και η δική μας η γιατρός να δούμε πού βρισκόμαστε. Μέσα σε όλα έριξα τρελό καυγά με τη μάνα μου πρωινιάτικα και χιλιομετάνιωσα που δεν πήρα και τα 2 παιδιά μαζί στο νοσοκομείο, γι αυτό δε θέλω να τα αφήνω σε κανέναν εκτός του άντρα μου, δε μπορώ με τίποτα τη γκρίνια τους. Εντάξει τα είπα και ξελάφρωσα! Α, ψέμματα έχω και άλλο να σας πω, την Παρασκευή έχουμε κανονίσει να πάμε τριήμερο Σάμο γιατί παντρεύεται η κουμπάρα μας που θα βαφτίσει και τη μπουμπού, το θέμα είναι ότι θα πέρναμε μόνο τη μπουμπού μαζί, γιατί ο Γώγος έπρεπε επειδή έκλεισε τα 2 να βγάλει κανονικό εισιτήριο και μας πήγαινε πάνω από 200 ευρώ επιπλέον, αφήστε που αγχωνόμουν πολύ τι θα τον έκανα το βράδυ του γάμου. Τώρα που έγινε αυτό πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, η μάνα μου μέχρι χτες επέμενε άφησέ τον και θα τον προσέχω καλύτερα από εσάς (γκρρρρ και σαν φράση μου τη δίνει αυτό!) αλλά τώρα που τα τσουγκρίσαμε άγρια δεν ξέρω τι να κάνω, το εισητήριο για να τον πάρουμε τώρα μαζί βγαίνει πάνω από 330 ευρώ. Αμάν ρε γμτ ανάσα να μην πάρουμε!

Αν συνεχίζετε και διαβάζετε ακόμα το ποστ μου συγχωρήστε με που σας μαυρίζω κι εσάς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κατά τα άλλα κι εγώ μαζί σου Joa μου όσά κι αν έχουμε περάσει, αφού για τους 4 πρώτους μήνες τουλάχιστον που είχα επιστρέψει στη δουλειά δεν μπορούσα να τον κρατάω η ίδια σταθμός και πάλι σταθμό, απλά συνειδητοποιώ ότι πήγε συνολικά 6 μήνες και κοντεύουμε να κλείσουμε 12 μήνες άρρωστοι!!! Πώς γίνεται αυτό????

Πικουλινάκι μου ευχαριστούμε πολύ-πολύ για την πρόσκληση, αλλά κι εμείς όπως διάβασες και παραπάνω μάλλον θα λείπουμε!

Τι άλλα ήθελα να σχολιάσω, δε θυμάμαι καθόλου έχω ξεκουτιάνει τελείως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου πες μου σε παρακαλώ, είναι φυσιολογικό με αυτή την ίωση να είναι έτσι ο σπλήνας του;;; Αχ, μη μου στεναχωριέσαι, έτσι όπως τα περιγράφεις μάλλον είναι φυσικό επακόλουθο της αρρώστιας του. Για τη Σάμο αν έχετε λεφτάκια πάρτε τον μαζί, και προσαρμόστε το πρόγραμμα σας και σ' εκείνον. Το βράδυ του γάμου ίσως κοιμηθεί κι αυτός στο καρότσι του... λέω μλκς;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ωχ βρε Μαρινα...τι να πω μεγαλη ταλαιπωρια αλλα αφου ειναι κατι που το ξερουν θα κανετε υπομονη και θα ξεπεραστει γρηγορα.

Τωρα για το ταξιδι ...αεροπορικως μιλας?Γιατι ακτοπλοικα ακομα δεν πληρωνουν τα μικρα μας απο οσο ξερω...

Παντως να σου πω την αληθεια εγω δεν θα συζητουσα να παρω τον μικρο μαζι σε καμμια περιπτωση και μαλλον δεν θα πηγαινα ουτε εγω.

Στην μανα μου εχω απολυτη εμπιστοσυνη και ξερω οτι προσεχει τον μικρο πιο πολυ και απο μενα αλλά πρωτον ειναι αγχωδης,δευτερον σε περιοδους κρισεως οπως τωρα τελευταια με αγχωνε πολυ και εμενα (ψυχραιμια μηδεν)αρα το περνουσε και στο παιδι και τριτον θα ηθελα να ειμαι απο κοντα να εχω ελεγχο της καταστασης εγω η ιδια....

Τωρα τι να σου πω...δε ξερω.

Παντως για τους παιδικους και γιαγιαδες που λεμε...εγω εχω να πω οτι ο μικρος ,παροτι ειναι πολυ ζωηρος και η μανα μου τα φτυνει μαζι του ειδικα τελευταια που τον κρατουσε και ενω μπορει να διαφωνουμε γιατι τον κακομαθαινει ή να εχει αλλη τακτκη απο μενα κτλ κτλ,εμαθε παρα πολλα και με τη γιαγια του και τον κρατουσε παρα πολυ απασχολημενο και συνεχεια μου ελεγε καινουργια πραγματα που μαθαινε.

Δεν ειμαι ακομα πεπεισμενη οτι οι παιδικοι σε αυτες τις ηλικιες προσφερουν την συναισθηματικη στηριξη και σιγουρια που χρειαζονται τα παιδακια μας σε αυτη τη φαση...

Η συναναστροφη με τα παιδακια επιτυχανεται και με αλλους τροπους,εμεις τουλαχιστον δεν μειναμε χωρις παιδακια ποτέ ολο το χειμωνα και μαλιστα ηδη ο μικρος εχει φιλους που τους αναγνωριζει,τους βλεπει τακτικα ,τους συζηταει και τους ζηταει.

Θα δειξει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πικουλινι και για εμας χλωμο το βλεπω ετσι οπως μας εχουν ερθει τα πραγματα.

Να περασετε σουπερ και ευχαριστουμε πολυ για την προσκληση!

Ρε βικυ για ξαναπες ποτε θα εισαι εδω και που θα μεινεις?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι είναι κληροδότημα της ίωσης ο υπερμεγέθης σπλήνας, αλλά και πάλι, επειδή τα ηπατικά του γύρισαν κιόλας στα φυσιολογικά δεν περίμενα να είναι τόσο διογκωμένος! Να τον πάρουμε μαζί χλωμό κατάχλωμο από οικονομικής άποψης και εκτός αυτού δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί αυτός σε καρότσι, πρέπει οπωσδήποτε μέχρι τις 11 (και πολύ βάζω) να είναι στο κρεβάτι του. Ο άντρας μου λέει να μην έρθει εκείνος μαζί αλλά ούτε αυτό γίνεται γιατί εγώ δε μπορώ να οδηγήσω σε μέρος που δεν ξέρω και πώς θα μετακινηθούμε με το μωρό χωρίς αυτοκίνητο με το δικό του καθισματάκι και γενικά είναι βλακεία να πάω μόνη μου με το παιδί γιατί το περίμενε κι εκείνος πολύ? Εντομεταξύ αν δεν τον αφήσω τώρα η παρεξήγηση με τη μάνα μου θα πάρει τεράστια έκταση. Το βλέπω ότι θα πάμε χωρίς εκείνον τελικά αν όλα μέχρι τότε είναι καλά, αλλά θα μας βγει από τη μύτη. Είστε ο ψυχολόγος μου δεν περιμένω να βρεθεί λύση, απλά τα γράφω έτσι για να ξαλαφρώσω, είπαμε με τα παιδιά δεν είναι να κανονίζεις τίποτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου κουράγιο. Όλα θα περάσουν. Μα τόσο χοντρά τα είπατε με τη μαμά σου; Δώσε και λίγο τόπο στην οργή βρε κορίτσι μου, απλά επεσήμανέ της κάποια πράγματα που έτσι πρέπει να γίνουν. Βρε κορίτσια ας μην ξεχνάμε ότι όταν μεγάλωναν αυτοί εμάς άλλες τακτικές ακολουθούσαν και αλλιώς τα είχαν στο μυαλό τους.

Ριτάκι στο θέμα του Παιδικού, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, η δικιά σου περίπτωση ήταν διαφορετική. Εσύ έχεις τους δικούς σου κοντά και η μαμά σου δεν τον κράτησε κάθε μέρα, αλλά όποτε για κάποιους λόγους δεν μπορούσες εσύ. Εμένα η μαμά δουλεύει. Θα μπορούσε να την κρατήσει η πεθερά μου που δουλεύει απόγευμα αλλά μέχρι το Γενάρη ζούσε ο πατέρας της και τον είχε κατάκοιτο και το Δεκέμβρη εμφάνισε ο πεθερός μου συμπτώματα κατάθλιψης. Για πες; Νομίζω ότι και συναισθηματικά θα επιφορτιζόταν πολύ το παιδί σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ρίτα μου εσένα τον κράτησε λίγες μέρες μόνο η μητέρα σου και όχι για πάρα πολλές ώρες, όταν όμως δουλεύεις 8ωρο, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, έφευγα από τις 7 από το σπίτι και επέστρεφα το νωρίτερο στις 4, που σημαίνει περίπου 9 ώρες θα έπρεπε να μένει με κάποιον, νομίζω ότι σε καθημερινή βάση λοιπόν δεν υπήρχε περίπτωση μόνη της η μαμά μου να τον είχε απασχολημένο και γενικά να τηρούσε όλα αυτά που για μένα είναι σημαντικά! Αν δεν ήταν οι ιώσεις στη μέση, καμια διαφορά δεν είδα στην αυτοπεποίθηση και τη συναισθηματική του κατάσταση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τα ίδια γράφουμε Γιοβάννα μου για το σταθμό!

Το ξέρω ότι θα μου περάσει ο θυμός απλά για να μου περάσει γρηγορότερα τα λέω σε σας, να μην ξεθυμάνω σε λάθος άνθρωπο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλα και εγω 8-8μιση με 3 ελειπα αλλα και παλι σιγουρα δεν ειναι το ιδιο το καταλαβαινω...εξαλλου η ιδια εχω πει οτι για αυτο καθησα με το παιδι και δε γυρισα στη δουλεια γιατι η μαμα μου δεν θα τα βγαζε περα ευκολα...

Αλλα θελω να ρωτησω.. εντελως εγκυκλοπαιδικα ρωταω,εξαλλου εχουμε πει και εγω θα τον στειλω αρα δεν κανω κριτικη.

Ολη αυτη η αναταραχη των παιδιων ,με την προσαρμογη,τα κλαμματα,τα νευρα,την επιθετικοτητα καποιες φορες,την αρνηση στο να πανε συν τις αρρωστιες δεν νομιζετε οτι σχετιζεται με τον παιδικο?Σιγουρα δεν επιδρα καπου αρνητικα στην ψυχολογια τους?

Εγω το εχω συζητησει με πολλες μαμαδες και ολες μου εχουν πει οτι ναι μεν αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα αλλα επισης ειναι και ψυχοφθορα και για το παιδι και για τους γονεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε κορίτσια είναι μικρά ακόμα τα παιδάκια μας για σταθμό, πιστεύω εγώ, αλλά αν δεν έχεις άλλη λύση... τί να κάνεις... θα αναγκαστείς να τα πας... έτσι το βλέπω... Σήμερα που πήγα να πάρω την κόρη μου το μεσημέρι, από το βρεφικό ακούγονταν κλάματα απο μωράκια... πολύ στεναχωρήθηκα.... μου ήρθε να μπω να δω τί συμβαίνει... να ήταν σκέφτηκα το κοριτσάκι μου εκεί και να έκλαιγε... και για ακόμα μια φορά ευχαρίστησα Το Θεό που ήταν άνεργος ο άντρας μου κι άργησε η Ναταλία να πάει σταθμό... Να μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου κι αύριο αν γινόταν για να είμαι σπίτι με το παιδί μου. Τί σπίτι δηλ. όλο βόλτα θα ήμασταν όπως τον πρώτο χρόνο πριν γυρίσω στη δουλειά. Τώρα και μου λείπει τη μισή μέρα και γυρνώ πτώμα να κάνω και δουλειές και να τη δω και να δω και τον άντρα μου...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι παντως και εμενα οι περισσοτερες φιλες μου που εχουν φαει τους παιδικους με το κουταλι και εχουν περασει και περασει καταστασεις εκει εχουν καταληξει...Οτι ο παιδικος ειναι λυση αναγκης.

Και εγω για αυτο προβληματιζομαι και συζηταω ακομα για την αναγκαιοτητα του...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...