Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πικουλινάκι μου σημαδιακή μέρα κάνετε το ξεκίνημά σας. Μπράβο. Καλές δουλειές σας έυχομαι. Μπράβο και στον Πανούλη σου. Έχει μια ευγένεια αυτό το παιδί.

Joa μου ναι έκανα αυτή τη συμφωνία τελικά γιατί πρόκειται πραγματικά για πολύ καλό σταθμό και δεν ήθελα να επιμείνω περισσότερο. Τώρα 2 εβδομάδες που έχω άδεια δεν θα τη στείλω καθόλου.....είπαμε καραντίνα πριν φύγουμε για το τριημεράκι μας. :tongue::tongue::tongue::tongue: Μετά, μέχρι τέλος Αυγούστου, θα πηγαίνει και πάλι μια φορά την εβδομάδα. Και εμείς πλένουμε δόντια κάθε βράδυ και αν το ξεχάσουμε μας το υπενθυμίζει. Φωνάζει 'τη βούτσα θέλω'

Η ευγενια εχει μεινει στα λογια πια Giovanna μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καποιας συγκεκριμενης μαρκας πικουλινα ??να σας εχουμε στα υποψιν ..

fiat , lancia, alfa romeo , και ο συνεταιρος τα γερμανικα. Αλλα γενια επειδη θα παρουν ενα εξειδικευμενο διαγνωστικα θα τα κανουν σχεδον ολα ..............

μα αυτο θελω κι εγω.να ειμαστε ολοι μαζι αλλα οχι η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος.αφου εκει θα ειμαστε ολο το διαστημα.για μια μερα που θελω να παμε στο χωριο μου κι εγω?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Αν ξερετε να μου πειτε γιατι ο ταβερνιαρης θελει να ξερει ατομα για να εχει ετοιμα τα σουβλακια;;;

Βικυ θα εισαι ακομα εδω το Σαββατο;;;;;;;;;;;;;

οχι αγαπη μου το πρωι θα φυγουμε για να ειμαστε νωρις στη χαλκιδικη γιατι θα ερθει στο παραδιπλανο χωριο η φιλη μου απο την λαρισα ΑΚΟΥΣ ΗΛΙΑΝΑ???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Επειδη το Σαββατο θα εχει καυσωνα θα ερθετε να κανουμε μπανακι και να σβησουμε τα κερακια μας;;;;;;;
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση, θα έχουμε φύγει διακοπές! Καλά να περάσετεεεε! Ου, τέλεια θα είναι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

τελικα λαζαρενια μου δεν καταλαβα μαλλον καλα.

πολλες φορες λες οτι στα δυσκολα οι δικοι σας δεν ηταν εκει κοντα σας.ποιους εννοεις?αν εννοεις τα πεθερικα σου τοτε γιατι ο αντρας σου θελει να μεινετε εκει ολες τις μερες και μαλιστα σε στελνει μονη στους δικους σου?αν εννοεις τους δικους σου τοτε δωστους ενα "μαθημα"και μη πατε εκεινη την μεγαλη μερα.ισως και να το καταλαβουν.

γιατι δεν φευγετε να πατε πουθενα οι 3 σας αλλου???ΕΛΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΑΣ

στα λεω με αγαπη μη με παρεξηγησεις

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

τελικα λαζαρενια μου δεν καταλαβα μαλλον καλα.

πολλες φορες λες οτι στα δυσκολα οι δικοι σας δεν ηταν εκει κοντα σας.ποιους εννοεις?αν εννοεις τα πεθερικα σου τοτε γιατι ο αντρας σου θελει να μεινετε εκει ολες τις μερες και μαλιστα σε στελνει μονη στους δικους σου?αν εννοεις τους δικους σου τοτε δωστους ενα "μαθημα"και μη πατε εκεινη την μεγαλη μερα.ισως και να το καταλαβουν.

γιατι δεν φευγετε να πατε πουθενα οι 3 σας αλλου???ΕΛΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΑΣ

στα λεω με αγαπη μη με παρεξηγησεις

βικυ μου φυσικα και δεν παρεξηγω ,αλλα μαθημα δεν μπορω να δωσω μονη μου αλλα ουτε και να μην παταω στον τοπο μου.

εγω να σου πω την αληθεια δεν θελω να παω ,εξαλου ειδες οτι ψαχνω για δουλεια αλλα και απο την αλλη πολυ θα θα θελα να παμε καπου αλλου οι τρεις μας.

δεν θελει ο δικος μου.θελει να παμε κατω να δουνε το εγγονι τους.

εσυ δεν καταλαβες ποιους εννοω οτι δεν μας βοηθησανε?εννοω τα πεθερικα αλλα μαχαιρι στο λαιμο εγω δεν βαζω.

το θεμα ειναι γλυκεια μου οτι η γνωμη μου δεν μετραει αυτο με ενοχλει.

1654096yn4fep17z7.gif

lazarenia, τα μέρη που είναι οι δικοί σου κι οι δικοί του είναι πολύ κοντά. Οπότε θα τα συνδιάσετε και θα δείτε κι οι δυο τους δικούς σας. Τώρα μην τον ακούς αν σου είπε μια κουβέντα πάνω στα νεύρα του.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...