Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια.

Μαρινάκι μόλις έχεις νέα ενημέρωσέ μας. Ελπίζω όλα να είναι καλά.

Λαζαρένια γενικά είναι πολύ καλό να βλέπεις στον ύπνο σου το Χριστό, την Παναγία κλπ. Αν ο Χριστός ήταν σε μικρή ηλικία σημαίνει ότι έρχονται ήρεμες και γαλήνιες μέρες γεμάτες πλούτο και χαρά. Αν ήταν σε μεγάλη σημαίνει ότι νοσταλγείς αγαπημένα σου πρόσωπα. Για τη μεταλαβή δεν ξέρω.

Όσο για τη ζήλεια......η Αλεξάνδρα ζηλεύει ακόμα και αν με δει να έχω ένα κουκλάκι αγκαλιά. Για τον Παιδικό είμαι και εγώ με την άποψη της Joa.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημεραααααααααα

Το αγορακι μου το βραδυ των γενεθλιων του, την ωρα που επλενε τα δοντακια του , μου ειπε μανουλα ευχαριστω πολυ για την τουρτα και το παιχνιδι. Ειχαμε φτιαξει το μεσημερι μια τουρτιτσα προχειρη μαζι και του ειχαμε αγορασει ενα παιχνιδακι. Εννοειται οτι ακομα το θυμαμαι και κλαιω. Επισης τη μερα των γενεθλιων του Παναγιωτη κλεισαμε και το καινουργιο μας μαγαζακι!!!!!

Filaki περαστικα σου!!!

Μαρινα περιμενουμε νεα σου. Μην αγχωνεσαι καθολου. Αφου δεν αγχωνεται η γιατρος μη μασας!!!! Αν αγχωθει εκεινη να αγχωθεις και εσυ. Τοτε με τον Παναγιωτη την ειχα δει καπως ανησυχη.

Η Φωτεινουλα καλα ειναι;;; Μας εφτασε στα κιλα και η Φωτεινουλα. Κοριτσια μη στεναχωριεστε με τα κιλα. Ο Παναγιωτης λεει θα τα φαω με τα κοκαλα τα γκομενακια. Οποτε θα εχετε περασει στο γιο μου!!!!

Αρμα ξεπορτισε παλι ο καλός σου ε;;; Δευτερο ποτο μονος του;;;;;;

Καλα ξεχασα να σας πω ο Παναγιωτης δε παιζεται απο ζωηραδα .Δεν ειναι το παιδι που ξεραμε. Εχει αρχισει και οτι βρει το πεταει εκατω για να το σπασει, ουρλιαζει και χτυπιεται. Και οσο για τη μπεμπα την εχει ρημαξει!!! Βαζει τα δαχτυλα του στα ματια της και λεει ΄΄ τι ωραια μικρα ματακια΄΄. Και μετα λεει το καημενο το μωρακι μας κλαιει!!!!!

Διαφημίσεις

giovanna πατε ακομη παιδικο ή κλεισατε ??τελικα τι θα κανεις με το θεμα που σου ελεγαν του Αυγουστου??

Πικουλινακι ευχομαι καλη αρχη στο νεο ξεκινημα του συζυγου.καλες δουλειες!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

giovanna πατε ακομη παιδικο ή κλεισατε ??τελικα τι θα κανεις με το θεμα που σου ελεγαν του Αυγουστου??

O παιδικός λειτουργεί ακνονικά αλλά δεν την στέλνω. Πάμε μόνο μια φορά την εβδομάδα περίπου για να μην ξεχνιόμαστε........:tongue::tongue::tongue: Κανόνισα να πληρώσουμε τα μισα χρήματα. Κάτι είναι και αυτό.....

Ρε κορίτσια μήπως πρέπει να της καθιερώσω κι εγώ το βούρτσισμα των δοντιών;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!

Ευχαριστουμε πολυ. Και για να ξεκινησω την προωθηση της δουλειας, σας περιμενουμε Αθηναιες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι 2μετρος, , κουκλος, γαλανοματης , εξυπνος , ευγενικος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το 2μετρος ειναι μουφα, αλλα ολα τα αλλα ισχυουν. Αν δε παινεψω το σπιτι μου θα με πλακωσει ρε κοριτσια!!!! Και για μη μπερδευτειται δεν ανοιγουμε τιποτα πονηρο, service αυτοκινητων ανοιγουμε!!!!

Διαφημίσεις

εμεις φιλακι τα πλενουμε πρωι βραδυ και του αρεσει πολυ ...ξεκιναει μονος του και μετα του πλενω και τα πισω εγω καλα..

giovanna μια χαρα!!!και δεν χανει επαφη με το σχολειο και τα μισα λεφτα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ριτα για τον παιδικο θα μαθω σε δυο μερες.ετσι μου ειπανε.μακαρι να ειμαι μεσα.

κι εγω παρ ολο που θελω πολυ να την παω παιδικο ,με ποναει αφανταστα αυτος ο αποχωρισμος.

δεν το περιμενα να ειμαι τοσο ευαισθητη με αυτο το θεμα.

μονο που το σκεφτομαι μου ρχεται να βαλω τα κλαματα.

ισως γιατι ειμαστε αχωριστες με την εννοια οτι δεν ειχα χερια εστω και μια ωρα να την αφησω καπου κι αυτο με δυσκολευει τωρα.

πιστευω ομως οτι θα της κανει καλο αν και ειναι πολυ κοινωνικο παιδακι κι εχει μαθει πολλα πραγματα στο σπιτι,εκει θα παιζει κατι που το χει αναγκη.ειδικα τον χειμωνα θα σαλταρει εδω μεσα .

γιοβανα σε ευχαριστω για την αναλυση.μακαρι να ειναι ετσι γιατι την χρειαζομαι την ηρεμια και την γαληνη.

παντως απο οτι ξερω ειναι ευλογια να βλεπεις αγιους στον υπνο σου.

φιλακι εισαι καλυτερα ετσι?μπραβο σας.το ναταλακι?

joa θα περασει ο καιρος γρηγορα.ωραια θα περασετε.

εμεις μαλλον θα φυγουμε στις 8 αυγουστου για κατω.θα παμε και στο χωριο του συζ αλλα και στο δικο μου.

κι επειδη του ειπα του συζ οτι θελω τον 15αυγουστο να παμε στο χωριο μου,γυρισε και μου ειπε.

''οκ αν θες πηγαινε.εγω με την μικρη θα κατσω στο δικο μου με τους δικους μου''

συγνωμη με εδιωξε?

με πειραξε παρα πολυ αυτο.δηλ ρε γαμωτο εγω δεν εχω οικογενεια?μονο οι δικοι του μετρανε?και θα παρει και το παιδι για να το χαρει η μανα του?

ελεος πια.......

1654096yn4fep17z7.gif

Πικουλινάκι μου σημαδιακή μέρα κάνετε το ξεκίνημά σας. Μπράβο. Καλές δουλειές σας έυχομαι. Μπράβο και στον Πανούλη σου. Έχει μια ευγένεια αυτό το παιδί.

Joa μου ναι έκανα αυτή τη συμφωνία τελικά γιατί πρόκειται πραγματικά για πολύ καλό σταθμό και δεν ήθελα να επιμείνω περισσότερο. Τώρα 2 εβδομάδες που έχω άδεια δεν θα τη στείλω καθόλου.....είπαμε καραντίνα πριν φύγουμε για το τριημεράκι μας. :tongue::tongue::tongue::tongue: Μετά, μέχρι τέλος Αυγούστου, θα πηγαίνει και πάλι μια φορά την εβδομάδα. Και εμείς πλένουμε δόντια κάθε βράδυ και αν το ξεχάσουμε μας το υπενθυμίζει. Φωνάζει 'τη βούτσα θέλω'

Αχ μωρέ Λαζαρένια μου μην τρώγεστε παλι και μην στεναχωριέσαι. Μια μέρα έιναι ο 15αύγουστος. Ό,τι και να είναι είναι γονείς του και τους αγαπάει.

Κορίτσια φεύγω

Που είναι η Σούλα; Μας εγκατέλειψε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...