Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

=filaki;493066Επίσης σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την συμπεθέρα μου για την υποστήριξη της!!!!!!!!!!!

καλε τι νομιζες το δικο μας το κοριτσι θα βγει πρωτο χαχα πεθερα με τα ολα της:mrgreen:

Βατραχάκι μου ας έρθει το 2ο και αγόρι να είναι,αλλά αν είναι να έχει κολικούς προτιμώ κορίτσι χωρίς κολικούς! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχα ελα μωρε κολικοι ειναι θα περασουν :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ειναι πολυ καλα,απλα δεν τρωει.χθες δεν εκανε καθολου πυρετο και το βραδυ πρεπει να ειχε υποθερμια γιατι ηταν πολυ κρυα.κοιμαται κανονικα απλα σηκωνεται συχνα για νερο.μια χαρα ειναι το κοριτσακι μου.δεν κολωνει αυτη σε τετοια.

ελπιζω ολα τα παιδακια μας να ειναι καλα σημερα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ριτάκι μου καλοφόρετα όλα. Αυτά παλιά και άλλα καινούρια έλεγε η γιαγιάκα μου. Να χαρείτε τις διακοπούλες σας και να ηρεμήσετε.

Άρμα όλα καλά θα πάνε και με τις εξετάσεις του καλού σου. Μας έχει φάει όλους το άγχος......:|:|:| Και ο δικός μου θα πάει αύριο να κάνει αναλύσεις για να ηρεμήσει και αυτός και εγώ.

Φιλάκι περαστικά και σε εσένα. Τουλάχιστον θα ξεκουραστείς στο σπιτάκι σου και αύριο.

Καληνύχτα και από εμένα κοριτσάκια. Αύριο τα λέμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα

Πωπω βρε Μαρινακι σας εχει παει πολυ ασχημα φετος απο ιωσεις ...δεν λεω και εμεις περασαμε αλλα εσεις βρε παιδι μου...ευχομαι ο υπερηχος να ειναι τελειος και σιγα σιγα και αυτη η ταλαιπωρια να φτασει στο τελος της ..Ο Χρηστακος σταματαει το σχολειο την Παρασκευη και φευγει για Λαμια μεχρι τελος Αυγουστου ..απο τωρα το σκεφτομαι και με πιανει στεναχωρια ..

Παντως σαν απολογισμο του ετους ,θεωρω πολυ σοφη την επιλογη μου να στειλω τον μικρο παιδικο , αν εξαιρεσεις τις ιωσεις (που ειχαμε μονο μικροιωσεις)μονο καλο του προσφερε ..ο Χρηστακος ειναι ενα πολυ δραστηριο και απαιτητικο παιδι και οποιος τον βλεπει οταν παμε καπου λενε συνεχεια το ποσο συνεργασιμος και το ποσο ευκολα μοιραζεται και δινει πραγματα ..αν ηταν σπιτι με την μανα μου θα κατεληγε να βλεπει ολη μερα τηλεοραση(περα απο τα ζουζουνια δεν εχει δει καθολου τηλεοραση) και να την ξεπατωνει ολη μερα στο κυνηγητο ..

Μαργαριτα σχετικα με παπουτσια παραλιας ..δεν υπαρχει καλυτερα απο το να περπαταει το παιδι ξυπολητο στην αμμο ..ολα αυτα τα παπουτσακια στυλ crocs πλαστικα θαλασσης ειναι ακαταλληλα για τα παιδια ..Επειδη εγω ευαισθησια στο θεμα να παιρνετε παντα παπουτσια που να ειναι σταθερα πισω ..το ποδι μεχρι τα 3 ειναι ιδιαιτερα ευκαμπτο και μπορει πολυ ευκολα να παθει ζημια ..

Αρμακι καλη επιτυχια σήμερα στο συζυγο ..ειμαι σιγουρη οτι ειναι καθαρα απο αγχος..

Μαρινακι περιμενουμε νεα σου ...(το φορεμα ακουγεται ουαου!!!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα κι απο μενα.

περαστικα και παλι σε ολα τα παιδακια.

δυστυχως και το καλοκαιρι εχει ολλες ιωσεις.και χειροτερες μπορω ναπω.

εμεις βγαζουμε τους τραπεζιτες πισω και ειμαστε λιγο γρινιαρες.

επισης παρατηρησα οτι το παιδι μου με ζηλευει.μολις μιλησω ή χαιδεψω αλλο παιδακι στην πορεια του επιτιθεται.δεν ηταν ποτε ετσι και καταλαβα οτι δεν θελει να χαιδευω αλλα παιδακια.

joa σε καταλαβαινω πως νιωθεις.αλλα καλο θα του κανει που θα παει στην γιαγια .κι εσεις θα ξεκουραστειτε.εξαλλου θα πατε κι εσεις ενδιαμεσα ετσι δεν ειναι?

κοριτσια σημερα ειδα ενα ονειρο πολυ περιεργο.

ειδα το προσωπο του χριστου.αγγιξα ενα γλυπτο με τα χερια μου και οταν τα τραβηξα εμφανιστηκε το προσωπο του χριστου.

μετα με ειδα να κοινωνω και ο παπας μιλαγε ,σαν να κυρητε λογια του θεου.

ωραιο ονειρο και πολυ γαληνιο αλλα τι να σημαινει?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα Λαζαρενια!!!

δυστυχως δεν εχω ιδεα απο ονειρα ,η Κα Φωτεινη νομιζω ξερει ..παντως ομορφο και γαληνιο ονειρο ..

Οσο για την Λαμια απο τις 4 εβδομαδες που θα λειπει τις 2 θα ειμαι και εγω μαζι ..

Για τις ζηλιες που λες το κανει και μενα ..αμα παρω αγκαλια αλλο μωρο ...ερχεται και αυτος και λεει αλια τιτος (σε μεταφραση αγκαλια χρηστος)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Kαλημερα!

Πως παμε σημερα?

Ιωαννακι το ξερω για τα παπουτσακια τις προαλλες εκανα ολοκληρη αναλυση στα κοριτσια με αυτα που μας ειπαν οι παιδορθοπεδικοι σχετικα με παπουτσια.

Εμεις ετσι και αλλιως ξυπολυτοι ειμασταν και περισυ στην παραλια αλλα επειδη στη Σικινο ολο το παιχνιδι απο οτι εμαθα γινεται στην παραλια και επειδη μας τονισαν οτι ειναι εξισου επικινδυνο για τα παιδια να πατησουν κατι του πηρα παπουτσακι κανονικο πεδιλο να υπαρχει.

Λαζαρενια κανα νεο απο τον παιδικο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α για τις ζηλιες ο Γρηγορης δειχνει να αγαπαει πολυ τα μωρακια οποτε εχω ενα αλλο μωρακι αγκαλια κτλ ερχεται απο κοντα του χαιδευει το ποδαρακι ή το κεφαλι και κανει γλυκουλικες φατσουλες.

Σχετικα με τον παιδικο εγω παλι νομιζω οτι τη χρονια που περασε δεν θα του προσφερε τιποτα ιδιατερο ο παιδικος του δικου μου, περα απο ταλαιπωρια.Νομιζω οτι καναμε αρκετη δουλεια σπιτι σε αυτη τη χρονια που περασε ,απο εδω και περα θα δειξει τι θα του προσφερει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα ειναι τελειως διαφορετικο ...εσυ ησουν μαζι με το παιδι ενω ο Χρηστος θα ηταν με την γιαγια του (και μιλαω παντα για τον γιο μου που ειναι ηταν απο νεογεννητο υπερδραστηριο)..Εμας η δυνατοτητα αυτη δεν υπαρχει ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ κι εγώ λέω τώρα ότι αν δεν δούλευα μόνο νηπιαγωγείο θα την έστελνα. Μου λείπει τρελά. 2 μέρες τώρα που είμαι σπίτι την ακούω που την ντύνει ο άντρας μου με όλα του τα γλυκόλογα κι εκείνη ρωτά πού είναι η μαμά μου; Σήμερα θα πάω να την πάρω στη 1, αφού φάει να την φέρω εδω να κοιμηθούμε αγκαλίτσα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

στην περιπτωση του παπουτσιου ο γιατρος μας ειπε συγκεκριμενα οτι το να φοραει και ενα πεδιλακι 1 ωριτσα την ημερα δεν εγινε και τιποτα αλλα γενικως παντοφλακια να αποφευγονται ..οσο να ναι αλλιως μπορει να γυρισει το ποδι αμα φορας πεδιλακι και αλλιως παντοφλακι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...