Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

όσο για τα καλλιστεία είναι και το Ναταλάκι μέσα!:mrgreen:

Υπάρχουν θέσεις για όλους :P:p:p:p:p

Έλα Ρίτα πές μας τι ψώνισες. Ψοφάω για τέτοια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβάννα μου το είχα διαβάσει αυτό που έγραψες και μου το είχαν πει κιόλας οι παιδίατροι, αλλά σήμερα δεν είναι αυτός ο λόγος που μου είπε να τον προσέξω να μην χτυπήσει, γιατί προς το παρόν αφού οι ηπατικές εξετάσεις είναι φυσιολογικές δε φοβόμαστε τόσο από εκεί (αύριο ο υπέρηχος θα δείξει) όσο για την εξέταση που έχει να κάνει με την πήξη του αίματος.Φοβόμαστε πιθανή αιμοραγία, για την ακρίβεια η σημερινή γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει καν εξέταση που να επιβεβαιώνει ότι περάσαμε λοιμώδη μονοπυρήνωση μπορεί να ήταν και άλλη ηπατική ίωση! Άλλα κι άλλα δηλαδή.

mGKop3.png60Jvp3.png

Φοβόμαστε πιθανή αιμοραγία, για την ακρίβεια η σημερινή γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει καν εξέταση που να επιβεβαιώνει ότι περάσαμε λοιμώδη μονοπυρήνωση μπορεί να ήταν και άλλη ηπατική ίωση! Άλλα κι άλλα δηλαδή.

Τι να πω; Εύχομαι με την αυριανή εξέταση να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να σταματήσει να ταλαιπωρείται και το παιδί. Είναι συνεργάσιμος τουλάχιστον στις εξετάσεις;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ κορίτσια κι εγώ αγχωμένη είμαι πάλι(πρωτότυπο ε? ) Ο καλός μου έχει από προχτές ένα πλάκωμα στην καρδιά που έρχεται και φεύγει και πήγε σήμερα στον καρδιολόγο και αύριο θα βάλει χόλτερ...:-( ελπίζω να μην είναι κάτι..
Τί είναι το χόλτερ armaκι μου; Μην αγχώνεσαι αγάπη μου, αφού το παρακολουθεί όλα είναι υπό έλεγχο. Μπράβο να λες που δεν το αφήνει στην τύχη του. Μην ανησυχείς.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ο καυμένος είναι πολύ καλός! Σήμερα όμως άλλος ένας λόγος που τα πήρα με αυτές εκεί ήταν γιατί δε με άφησαν να είμαι μαζί του στην αιμοληψία και πριν μια εβδομάδα που του πήρε αίμα μια κυρία εκεί που είμαστε διακοπές, δεν είχε βγάλει γκιχ γιατί τον είχε ο μπαμπάς του αγκαλιά και του μιλούσα εγώ και δεν κατάλαβε τίποτα, σήμερα όσο και αν παρακάλεσα δε με άφησαν οι στρίγκλες και τον άκουγα που έκλαιγε όταν του πήραν αίμα, ευτυχώς για την εξέταση ούρων, αμέσως μόλις τον έπλυναν πήγαμε τουαλέτα και κατούρησε το ειδικό ποτηράκι, πιο γρήγορα και από ενήλικας μου είπε η στρίγκλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινα μου ευχομαι κι ο υπερηχος να ειναι καλος και να ηρεμησετε!!!

μεγεια και το φορεμα βαλε φωτο να δουμε!τι χρωμα;ποσο το μαλλι;πολλα ρωταω ε;ΧΑΧΑ

αρμακι μου με το φαγητο μια απο τα ιδια :rolleyes:

μια χαρα θα ειναι ο καλος σου απο το αγχος νιωθει ετσι πες του να χαλαρωσει η κανε εσυ κατι να χαλαρωσει ;)

α σε ειδα στο ονειρο μου ειχες ενα αγορακι και ειχε κολικους χαχα αντε αγορι το επομενο!

ριτα μεγεια τα ψωνια τι πηρες;

ααα οσο για τα καλιτσεια συγνωμη αλλα η νυφη μου θα βγει πρωτη χαχα

γιοβαννα μου κακο ματι βαλε χαντρα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Φιλάκι, 1 μέρα μείναμε και δεν προλάβαμε το πρωί να πάμε θάλασσα, αλλά στο σχέδιό μας είναι όντως να πηγαίνουμε πριν τις 11 ειδικά για το μωρό, για την ακρίβεια αφού σίγουρα μέχρι τις 8 θα έχουμε ξυπνήσει, λέμε αφού πιουν το γάλα τους να πηγαίνουμε απευθείας και κατά τις 10 και κάτι να επιστρέφουμε για πρωινό. Το απόγευμα όμως από τις 5 και μέχρι να νυχτώσει! Χι,χι,χι! Πώς νιώθεις εσύ?

Αρμάκι τελικά μόνο με την Αλεξάνδρα της Γιοβάννας θα κονταροχτυπηθείτε για μις Ελλάς, η Φωτεινούλα παραπάχυνε!:tongue::tongue::tongue:

Α δεν παίζεστε, εμείς σε αυτό δεν αλλάξαμε σε τίποτα τις συνήθειες μας. Αντηλιακή και βούουουουρ.

Κι η Ναταλία για μις κορίτσια μου, ζήτημα αν είναι 10.500...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Έτσι λέμε Μαριζάκι να δούμε αν θα το τηρήσουμε....

Βατραχάκι μου όταν αξιωθώ να βγάλω φώτο θα σας το δείξω οπωσδήποτε! ΓΙα τιμή κάνω ότι δεν άκουσα την ερώτηση! Έχει εντυπωσιακό ντεκολτέ και πλάτη, μακρύ λίγο πιο κοντά μπροστά, δένει στο λαιμό άσπρόμαυρο αλλά ροζ στο στήθος. Το καλύτερο είναι ότι σε κάνει να φαίνεσαι ψιλόλιγνη καμία σχέση με την πραγματικότητα δηλαδή!

Σας αφήνω κοριτσάκια για απόψε, καληνύχτα σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηρθα και θα ξαναπαω να κανω καμμια δουλεια...

Καταρχην τι διαβαζω?Γιατι δε σε αφησαν να εισαι μαζι του στην αιμοληψια?

Διαβαζα, διαβαζα το παρεντς για τις αιμοληψιες στο παιδων και επεσα απο τα συννεφα.Εμας μας πηρε αιμα ο ιδιος ο γιατρος με μια βοηθο νοσοκομα εξυπηρετικοτατη,παρουσια μας φυσικα και το παιδι εκλαψε μεν δεν ταραχτηκε ιδιατερα δε αφου τον ελεγε και φιλο του το γιατρο μετα.....

Οσο για τα ουρα και εμεις ποτηρακι σε χρονο dt.

Για τα καλλιστεια δε πισττευω εμενα να με εχετε ξεχασει απεξω?Μαζι με τα κοριτσουδια θα παω και εγω...δεν πιστευω να εχετε αντιρρηση?:tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Για τα καλλιστεια δε πισττευω εμενα να με εχετε ξεχασει απεξω?Μαζι με τα κοριτσουδια θα παω και εγω...δεν πιστευω να εχετε αντιρρηση?:tongue::tongue:
Χαχαχα ΟΚ Ρίτα να μην σου μείνει κι αποθημένο πως αποκλείστηκες από τα καλλιστεία!!!! Επίσης σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την συμπεθέρα μου για την υποστήριξη της!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαρινάκι μου όταν ακούω για νοσοκομειακές στρίγκλες μου γυρίζει το ματί! Αχ μακάρι να είναι όλα καλά και να μην ξεναταλαιπωρηθεί το πουλάκι μου!

Φιλάκι το χόλτερ είναι 24ωρο καρδιογράφημα. Θα είναι με καλώδια όλη την ημέρα για να δουν για τυχόν αρρυθμίες. Και ναι ευτυχώς ακόυει και δεν το αφήνει η αλήθει είναι ότι μετά τον θάνατο του γαμπρού μου όλοι με το παραμικρό τρέχουμε στου γιατρούς γιατί έχουμε πανικοβληθεί..:-(

Βατραχάκι μου ας έρθει το 2ο και αγόρι να είναι,αλλά αν είναι να έχει κολικούς προτιμώ κορίτσι χωρίς κολικούς! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σαρδελάκι μου που είσαι καλή μου? Τελείωσες με το μαγαζί?

Η Σουλίτσα μας τι κάνει?

Μαελένη και Πετρούλα διακοπές ε?

Deleni?Κωνκων? Όλα καλά?

Πω πω ρε γμτ δεν το πιστεύω ότι σας έχω χάσει τόσο πολύ..εγώ που χωρίς πάρεντς δεν έκανα ούτε μια μέρα! Κατάντια! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ψωνισα....

1 ζευγαρι ποπουτσια του Γρηγορη και απο ενα για εμας εμενα και τον ανδρα μου.

Μετα πηγα στη nike να παρω στον ανδρα μου ενα μαγιω(50% εκπτωση)και τελικα εφυγα με 1 μαγιω,1 μπλουζα ,3 καλτσες και 1 ζευγαρι παπουτσακια nike πλαστικα πεδιλακια για τον μικρο (εχει φοβηθει τον ματι μου με αυτα τα crocs κτλ) και ειπα να παρω κατι πιο σταθερο για τη θαλασσα μονο.

Μετα πηγα hondo για τα τελειως απαραιτητα του ταξιδιου και εφυγσ με 3 σακουλες...

Μετα πηγα orchestra επειδη εχει 50 % και πηρα πολλα μπολυζακια απλα t shirt του μικρου σε διαφορα χρωματα μονο με 2,50 το ενα και πολλες μακο βερμουδιτσες γιατι περσι ειχα ξεμεσιαστει να πλενω στο χερι ρουχα οσες μερες λειπαμε(ψηλωνει κιολας κι αλλο,μπαινουν κια αυτα και δεν του κανει τιποτα).

Επισης του πηρα ενα τζην μπουφανακι και 1 τζην για το φθινοπωρο και 3 μακρυμανικες για το φθινοπωρο επισης, συν αλλο ενα μαγιουδακι.

1 μαγιω δικο μου και δωρο για τα βαφτισια του μωρου του νονου μας που ειναι την επομενη της επιστροφης μας αρα επρεπε να το παρω απο τωρα.

Εχω ακομα σ/μ και φαρμακειο εκει θα ειναι χοντρα τα εξοδα γιατι θελω ανεφοδιασμο.

Μεσα σε ολα μου βγηκε και ο οδοντιατρος και τα χαλιά που θα μου τα φερουν αυριο(δεν τα αφησα για φυλαξη)

Ολο και κατι ξεχναω....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ κορίτσια κι εγώ αγχωμένη είμαι πάλι(πρωτότυπο ε? ) Ο καλός μου έχει από προχτές ένα πλάκωμα στην καρδιά που έρχεται και φεύγει και πήγε σήμερα στον καρδιολόγο και αύριο θα βάλει χόλτερ...:-( ελπίζω να μην είναι κάτι..
τίποτα δεν θα έχει καλέ.ο δικός μου ο χεστης όλο για καρδιογραφήματα πάει τίποτα δεν του βρίσκουν αλλά επιμένει.άντρες!

Ώστε βγήκαμε από το κλαμπ ε;είδα ότι με πήρες αν θες ξανά πάρε.

Ηλιανα μου χρόνια σου πολλά.εύχομαι υγεία σε όλους σας πολλές πελάτισσες πολλά λεφτά κ με το καλό το μωρακι σας.

Ρίτα ράμματακι ε;θα περάσει μωρέ κ αυτό.

Μαρινάκι καλά μου ακούγονται τα νέα σας.κανε λίγο ακόμη υπομονή.ήταν να το περάσει κ αυτό.

Μη βγάζετε το παιδί μου από τα μοντέλα.άκου παράπαχύνε!αφού αν την ρωτήσω τι είσαι κόκκαλο μου λέει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...