Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α φιλακι μου το προσπερασα διοτι βαρεθηκα να γραφω ολο τετοια τον τελευταιο καιρο.Ειναι μεσα στο πακετακι της προχθεσινης πτωσης...το περασα λιγο στο γρηγορο η αληθεια ειναι...χαχα

Ενταξει, ολα καλα!!!!

Περαστικα και σε σενα κουκλα!Πως εισαι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ βρε Ρίτα μου, ελεος! Τι να πω, ας είναι το τελευταίο! Σε βλέπω πάντως πολύ ψύχραιμη μπράβο! Είσαι καλά προετοιμασμένη για τον Χειμώνα με το σχολείο! :lol:

Μαριζάκι περαστικά! Πως είσαι?

ΗΛΙΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ!!!!

Βίκυ έχω να σου πω πως η Φωτεινή με 11200 έχει φύγει πια από το κλαμπ των μοντέλων. Άντε το ύψος της την σώζει μιας και είναι σούπερ αλλά 11200 ρε κοπελιά? :lol: :lol: :lol:

Κικίτσα μου τι λαχταρα πήρες κι εσύ? Πω πω κι εγώ πάντως έτσι θα αντιδρούσα...α, τώρα που το θυμήθηκα δεν τις έχω πάρει ακόμα τις φώτο. Δεν το πήρες το μέιλ μου?

Νατασούλα πολύ τρέξιμο ακόμα ε? Καλή δύναμη! Ο Σωτος καλά?

joa πως πας εσύ? Πήγαμε Αρκίτσα την Κυριακή το βραδάκι σε μια καφετέρια που έχει μια τεράστια αλάνα με λίγα παιχνίδια για τα παιδιά και σε σκεφτόμουν. Πολύ ωραία ήταν!

Βατραχάκι μου εσύ καλά? Πως πάτε με το φαγητό?

Giovanna την ματιάσαμε και την Αλεξάνδρα ε? Δεν παιράζει, εγώ αυτό που λέω είναι πάλι καλά που φτάσαμε τα 2 για να πούμε ότι τα παιδάκια μας ζωήρεψαν, τι να πει και η Ρίτα :lol:

(ακόμα έχω την σκηνή στο μυαλό μου που είδα τον Γρηγόρη σε βίντεο που ήταν ακόμα μηνών και σκαρφάλωνε στο τραπεζάκι και μπουσούλαγε με τρελλή ταχύτητα..:lol: :lol: :lol: )

Λαζαρένια τι έγινε με την δουλειά τελικά? Βρήκες κάτι?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αχ Βρε Μαρακι μετα την φρικη που εφαγα να παρακαλαω το παιδι μου να εχει ιωση(τις προαλλες με τον πυρετο και το ποδι)εχω λιγακι αναισθητοποιηθει αλλιως δεν παλευεται η κατασταση.

Σου εμεινε το σφαιρατο μπουσουλημα και πανω στο τραπεζακι ε?χαχα

Εχω να σου δειξω και αλλα αν αντεχεις...χιχιχιχι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κούκλες :P:p:p:p

Μαρινάκι εγώ δεν ξέρω τι να σου προτείνω. Εύχομαι μόνο οι εξετάσεις του να είναι καλές και να μην υπάρξει καν το δίλημμα.

Ρίτα τι ψωνίζεις καλέ; Εγώ μόνο δυο μπλουζάκια πήρα στον καλό μου και θα πάρω ακόμα ένα ζευγάρι παππούτσια στην Αλεξάνδρα γιατί το ποδαράκι της μεγάλωσε απότομα :tongue::tongue::tongue::tongue: Ρούχα δεν της παίρνω τίποτα. Έχει πάρα πολλά.....τόσα πολλά που μερικά θα μείνουν αφόρετα πάλι.:?:?:?

Βίκυ είναι απύρετη η Φωτεινούλα;

Σήμερα έχει μια απίστευτη γκρίνια ολη μέρα. Ξεκίνησε από το πρωί που δεν ήθελε να φάει το αυγό, για το οποίο τρελλαίνεται, την πίεσα εγώ και στο τσακ γλιτώσαμε τον εμετό. Μετά κατεβήκαμε γιατί έπρεπε να πάω οπώσδηποτε στην Τράπεζα. Ρε κορίτσια έβαλε κάτι κλάμματα που και πάλι παρολίγο να κάνει εμετό. Όλη η Τράπεζα εξυπηρετούσε εμάς για να φύγουμε. Φύγαμε, ηρέμησε αλλά το μεσημέρι δεν έφαγε τίποτα. Για να μην πολυλογώ την ξεμάτιασε η μαμά μου και από εκείνη την ώρα είναι μια χαρά. Τυχαίο;;;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Τυχαίο;;;;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πάλι καλά τουλάχιστον που ηρέμησε η κούκλα μας.

Ριτάκι όντως στη σκέψη ότι το παιδί μπορεί να έχει κάτι σοβαρό τα άλλα είναι πταίσματα!

όσο για βίνεο νομίζω ότι μου αρκει, δεν νομίζω να άντεχα κι άλλο τέτοιο! :lol: :lol: :lol:

Αχ κορίτσια κι εγώ αγχωμένη είμαι πάλι(πρωτότυπο ε? ) Ο καλός μου έχει από προχτές ένα πλάκωμα στην καρδιά που έρχεται και φεύγει και πήγε σήμερα στον καρδιολόγο και αύριο θα βάλει χόλτερ...:-( ελπίζω να μην είναι κάτι..

Παρε υπογλωσσια και θα σου ερθω με την καμερα να σου δειξω και αλλα..να δεις για ποτε θα σου φτιαξει η διαθεση!

Ρε δε θα εχει τιποτα.Αγχωμενος θα ειναι φαινεται για αυτο!Μην ανησυχεις ολα θα ειναι μια χαρα!Μηπως να βαατε μπρος για εκεινο το δευτερο να αλλαξει η διαθεση?χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Που, το πας που το φέρνεις, εκεί, στο 2ο εσυ! :lol: Μετά από εσάς αγαπητή μου! Έχετε προτεραιότητα!χαχαχαχα!!!!!

Τι να πω βρε Ριτάκι κι εγώ ελπίζω να είναι από άγχος, πάντα τέτοια εποχή είναι πολύ αγχωμενος..

Γυρίσαμε. Το παιδί δεν το είχα μαζί αφού ήδη κοιμόταν αλλά και από το φόβο μου ότι αν ήταν μαζί μας σίγουρα θα τον κρατούσαν. Έχω πάει κι άλλες φορές στο ιατρικό και με τη μπουμπού και με το Γιώργο, ο μικρός έχει μείνει ένα 12ωρο μέσα όταν ήμουν στον 8ο μήνα που έκανε όλο το βράδυ εμετούς και είχε και αίμα, με τα χίλια ζόρια μας έβγαλαν αφού όση ώρα είμαστε εκεί δεν είχε ξανακάνει. Σήμερα και πάλι μας είπαν να μείνει μέσα, αλλά υπογράψαμε ότι αρνούμαστε γιατί αν και οι ηπατικές εξετάσεις που εκεί είχαμε το μεγάλο θέμα είχαν επανέλθει πλήρως στα φυσιολογικά, ο αιματοκρίτης είχε πέσει στο 31 και είχε λιγο αυξημένο χρόνο πήξης του αίματος, ήθελε λέει να είναι ύπό παρακολούθηση. Δηλαδή της λέω θα κάνατε κάτι αν έμενε μέσα,όχι μου λέει αλλά αν χρειαζόταν κάτι θα ήταν εδώ:twisted:! Αύριο πρωί θα κάνουμε υπέρηχο κοιλίας και μου είπε να επαναλάβουμε τις εξετάσεις αίματος, αλλά της απάντησα, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι από σήμερα το βράδυ μέχρι αύριο το πρωί?Ε, καλά θα δούμε μου λέει. Τι να πω...Μίλησα και με τη δική μας παιδίατρο και μου είπε ότι πρέπει να τον προσέχουμε πολύ να μη χτυπήσει, ενώ ο αιματοκρίτης δεν την ανησυχεί γιατί μετά από αυτό που πέρασε λογικό είναι να πέσει. Όταν έκανα τα παιδιά μου ιδέα δεν είχα πόσο σημαντική ευχή είναι το να είναι γερά, τώρα το καταλαβαίνω και με το παραπάνω!!!

Ρίτα μου κι εγώ δεν πολυπήρα χαμπάρι ότι κάνατε ραματάκι, περαστικά και σε εσάς εύχομαι!

Φιλάκι, 1 μέρα μείναμε και δεν προλάβαμε το πρωί να πάμε θάλασσα, αλλά στο σχέδιό μας είναι όντως να πηγαίνουμε πριν τις 11 ειδικά για το μωρό, για την ακρίβεια αφού σίγουρα μέχρι τις 8 θα έχουμε ξυπνήσει, λέμε αφού πιουν το γάλα τους να πηγαίνουμε απευθείας και κατά τις 10 και κάτι να επιστρέφουμε για πρωινό. Το απόγευμα όμως από τις 5 και μέχρι να νυχτώσει! Χι,χι,χι! Πώς νιώθεις εσύ?

Αρμάκι τελικά μόνο με την Αλεξάνδρα της Γιοβάννας θα κονταροχτυπηθείτε για μις Ελλάς, η Φωτεινούλα παραπάχυνε!:tongue::tongue::tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Που, το πας που το φέρνεις, εκεί, στο 2ο εσυ! :lol: Μετά από εσάς αγαπητή μου! Έχετε προτεραιότητα!χαχαχαχα!!!!!

Τι να πω βρε Ριτάκι κι εγώ ελπίζω να είναι από άγχος, πάντα τέτοια εποχή είναι πολύ αγχωμενος..

Ε που να το παω...ειπα να σου παραχωρησω τη σειρα μου :tongue::tongue:

Ολα καλα θα ειναι ,θα δεις!

Ανελαβε δραση εσυ να δεις πως θα ξανανιωσει...χαχα

Μαρινακι μια χρα ακουγονται τα νεα σας!Να μωρε αυτο εννουσα...αν εισαι λιγο ψαρωμενος σε κρατανε για πλακα...

Ολα καλα θα ειναι απο εδω και περα ,να μας ενημερωνεις...

Γιοβαννα αστα που να σου λεω τι εχω ψωνισει...χαχα.

Θα ξαναρθω σε λιγο να το αναλυσω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινάκι μου αφού πήρες και την παιδίατρο σας και ήταν καθυσηχαστική ενταξει. Για υπέρηχο πάλι εκεί θα πάτε? Μήπως να πηγαίνατε στο Παιδων για τον υπέρηχο να δεις τι θα σου πουν κι εκεί?

Αχ βρε Μαρινάκι μου, όντως το πιο σημανικό είναι να είναι γερά! Πάντως με τέτοια μαμά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα τα παιδάκια σου! Είσαι αστέρι και έχεις πολύ δύναμη! Μπράβο!

όσο για τα καλλιστεία είναι και το Ναταλάκι μέσα!:mrgreen:

Είναι αρκετά δύσκολη ασθένεια, έχει περάσει και το αδεφάκι μου, και διαρκεί και πολύ η κακουχία και η αδυναμία που νιώθουν. Ξέρω ότι για ένα μήνα θα πρέπει να αποφεύγονται οι 'αθλοπαιδίες' γιατί ο διογκωμένος σπλήνας μπορεί να πάθει ρήξη. Να τον προσέξεις λίγο :(:(:(:(

Μαρινάκι διάβασε λίγο πιο πάνω. Γι΄ αυτό σου είπε η γιατρός να τον προσέξεις να μην χτυπήσει. Τα έχει περάσει το αδερφάκι μου και τα ξέρω. Προσοχή και υπομονή θέλει. Δεν είναι εύκολη ίωση. Όντως το σημαντικότερο είναι να είναι τα παιδιά μας γερά.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μμμμμ σώθηκαν Άρμα μου!!!!! Ο άντρας μου τα είχε πάρει κρανίο και στο τσακ τον κρατούσα να μη βρίσει τη γιατρό. Πάλι εκεί θα πάμε για υπέρηχο παρόλο που θα ήθελα να το αποφύγω γιατί τα δημόσια νοσοκομεία μας πέφτουν πολύ μακρυά και θα πάω μόνη μου με το μικρό και γιατί από τα ιδιωτικά σε αυτό καλύπτει σχεδόν όλο το ποσό η ασφάλειά μου. Για τον άντρα σου κι εγώ πιστευω ότι είναι ψυχολογικό. Δε θα πάτε κάμποσες μέρες μαζεμένες στο χωριό να πάρει λίγο καθαρό αέρα?

Ρίτα μου περιμένουμε τη λίστα με τα ψώνια σας! Εγώ έχω ξεπαραδιαστεί, πήρα ένα φόρεμα για τη βάφτιση που μου άρεσε πολύ αλλά πανακρίβου αλλά αφού επέμενε ο καλός μου του έκανα το χατήρι, ρούχα για όλους για τη βάφτιση και κυρίως το δώρο της κουμπάρας που έσκασα κι εκεί ένα σκασμό λεφτά γιατί παντρεύεται κιόλας οπότε είναι δώρο 2 σε 1. Από Σεπτέμβρη θα σφίξουν πολύ τα ζωνάρια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...