Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια ακόμα μια υπέροχη συνταγή http://glykoapospiti.blogspot.com/, αν έχετε πάει ποτέ στο Μονοδέντρι στα Ζαγοροχώρια δεν μπορεί να μην την έχετε δοκιμάσει, είναι θεϊκή, όποια τη φτιάξει να στείλει και σε μένα!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!

Να ευχηθω Χρονια Πολλα καταρχην στον Πανουλη μας! Πικουλινα να το χαιρεσαι το αγορακι σου! Παντα γερο κι ευτυχισμενο να ειναι! Να σου ευχηθω μεσα απο την καρδια μου να κανετε καποια στιγμη και τριτο παιδακι... Πολυ συγκινηθηκα με αυτο που εγραψες...

Χρονια Πολλα και στην Πετρουλα μας! Να τα εκατοστησεις φιλεναδα! Αντε και το τριτο να ειναι μπουμου! Δεν μπορει, λες να πετυχεις 3 στα 3?

Χρονια Πολλα και στην Ηλιανα! Να χαιρεσαι το ονοματακι σου φιλεναδα! Αληθεια, τι δωρο πηρες???

Μαρινακι πολυ χαρηκα που συνηλθε το παιδι! Ενταξει τα δεκτα ειναι φυσικο επομενο κι απ'οτι ξερω δεν περνανε γρηγορα, αλλα τουλαχιστον δεν ψηνεται το παιδι!

Κικη μου, βρε τι ηταν αυτο που παθατε! Τρελα θα μου ειχε ερθει... Οπως βλεπεις κι εγω απο ψυχραιμια δε διαθετω καθολου... Ετσι θα το τραβαγα κι εγω με το στανιο... Για τη μεγαλη καμπυλη που λες, δεν ξερψω αν το γνωριζεις, αλλα ειναι η μονη εξεταση κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης που δικαιουσαι ολη τη μερα αδεια! Ενα χαρι θα παρεις μονο απο το μικροβιολογικο, σαν βεβαιωση δλδ οτι εκανες την εξεταση την ταδε μερα, και αυτο ηταν!!!

Φωτεινη και Βικυ πως ειναι η μικρη? Πηρε το καλυτερο καθολου???

Μαριζακι περαστικα και σ'εσενα!

Εγω ακυρωσα τον παιδιατρο σημερα γιατι δεν προλαβαινα με τιποτα... Εχω αρκετη δουλεια και με βλεπω να φευγω κατα τις 7 απο εδω..

t7fQp3.png

Νατασσακι βρε καλοκαιρακι και δεν εχετε ηρεμησει απο δουλεια ακομη ????

Μπα... Ειναι μωρε που αλλαξα θεση και θελω παραπανω χρονο για να ετοιμασω κατι (ολα καινουρια βλεπεις...). Εγω φταιω δλδ, οχι το συστημα!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα κούκλες

με συγκινήσατε με το θέμα

φιλιω μου σε ευχαριστώγια το ποσό μικρό βέβαια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλά ένα δωράκι θα το πάρω:tongue::tongue::tongue::tongue:

πάω να σας διαβάσω μουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

στα μουτρααααααααααααα

κούκλες

:tongue::tongue:

Ηλιάννα μου χρόνια σου πολλά, όλο ζωντάνια πάντα!

Κίκο μου τι λαχτάρα ήταν αυτή! Μα πώς το έκανε αυτό και σφήνωσε το κεφαλάκι του? Θα μου πεις τόσα που βάζει ο νους τους πού να τα πιάσεις!!!

Φιλάκι περαστικούλια και γρήγορα!

Joa όπως τα λες για το δημοσιογράφο! Ο Χρηστάκος μέχρι πότε θα συνεχίσει σταθμό? Εμείς 6 Σεπτέμβρη ξανά, μετά από αυτό που έπαθε πάλι, ας κάτσει ένα δίμηνο να δούμε μπας και πάρουμε τα πάνω μας!

Βικάκι η Φωτεινή μοντέλο! Πολύ ψηλή, μπράβο σας! Για το Σκ πρώτα ο Θεός θα λείπουμε γι αυτό δεν απάντησα τίποτα!

Νατάσα ελπίζω να μη τρως τρελό χώσιμο στη δουλειά καλοκαιριάτικα και να χαλαρώσετε λίγο.

Από τις 2 προσπαθώ να κοιμήσω τον μικρό κι ακόμα τίποτα γκρρρρ! Το απόγεύμα έχούμε ένα σωρό δουλειές και λέω να τον πάω και από το ιατρικό μιας και λείπει η γιατρός μας να δούμε πώς πάμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!!!

κικο μου αμαν βρε παιδι μου τι οαθατε στα καλα καθουμενα ευχομαι καλα αποτελεσματα αυριο για την καμπυλη!

Μαρινα μου χαιρομαι που εισαστε καλυτερα για που λετε το σ/κ;

το ξενοδοχειο τελικα ηταν καλο;

φιλακι μου πως εισαι καλυτερα;

βικη μου περαστικα σας στην μικρουλα βρε φτου σας τι μετρησεις ειναι αυτες;πολλη ψιλη μας βγηκε η φωτεινη και βαρος μια χαρα για πειτε το μυστικο τι της δωσατε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Θερμίδες της δώσαμε!χαχαχα

Είναι πολύ καλά,τρελοκομείο όπως πάντα.τώρα βλέπαμε φωτογραφίες κ προσπαθώ να της βάλω στη μνήμη της την γιαγιά μου που πέθανε πριν γίνει η φωτεινή 2 μηνών.

Για την αθήνα αν τελικά τα καταφέρω κ εγω κ καμιά από εσάς αλλάξαμε ξενοδοχείο κ θα είμαστε στο στάνλευ.πιστεύω να φτάσουμε παρασκευή κατά τις 2 κ ο γάμος είναι 8 στην αγία μαρίνα κορωπίου.

Αλήθεια είναι μακρυά από το ξενοδοχείο;τι ώρα θα πρέπει να φύγουμε από εκεί;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Είμαι λίγο αγχωμένη πήγαμε τον μικρλι στο ιατρικό για επανεξέταση η γιατρός αλλού κι αλλού παρόλο που ο μικρός δεν έχει κάτι μου είπε αν η εξετάσεις δεν είναι καλές μπορεί να χρειαστεί νοσηλεία!!! Το ξέρω ότι εκεί τα κρατάνε με το παραμικρό μέσα για τα λεφτά, δε νομίζω να τον αφήσω. Σε λίγο πάμε να πάρουμε αποτελέσματα.

Για το ξενοδοχείο...δεν έχω λόγια από την κοτόσουπα που ζήτησα για το μικρό επειδή δεν ήταν καλά (χωρίς να τη χρεώσουν), την πισίνα (τη δεύτερη) που ήταν ακριβώς έξω από το διαμερισματάκι που είχαμε εμείς, το πρωινό που ήταν παραπάνω από πλούσιο και το κορυφαίο? μπορούσες να σερβιριστείς και στον εξωτερικό χώρο όπου τριγυρνούσε στα πόδια μας μια πολύ ήμερη γατούλα με τα 3 μικρά της και όλα τα πιτσιρίκια (πού ήταν πολλά) προσπαθώντας να την ταίσουν όλο και κάτι έτρωγαν κι εκείνα, επίσης είχε και ποδήλατα όλα τα μεγέθη από την ηλικία των παιδιών μας μέχρι ενηλίκων που μπορούσες να χρησιμοποιείς όποτε ήθελες, μία πολύ περιποιημένη παιδική χαρά που ήταν κάτω από πολλά δέντρα οπότε μετά τις 11 που δεν ήταν για θάλασσα με τόσο καυτό ήλιο μια χαρά καθόσουν εκεί και τέλος τα δωμάτια ήταν τεράστια,πολύ καθαρά και περιποιημένα! Εντάξει ήταν και πανακρίβου αλλά τα άξιζε τα λεφτά του! Σας ζάλισα με την πολυλογία μου αλλά είναι από το άγχος μου, περιμένω να έρθει η μαμά μου για να φύγουμε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Hello!!

Τρεχω ολη μερα για ψωνια μιλαμε εχουμε ξεπαραδιαστει.Μα τι τρελες εκπτωσεις υπαρχουν?Ειναι προκληση....ολη μερα ψωνιζω του μικρου και του μεγαλου χαχα

Ηλιανα Χρονια Πολλα και καλα με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σας!!!!Και του χρονου με υγεια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ Μαρινακι καλα αποτελεσματα....!!!!

Ευχομαι απο την καρδια μου να ειναι καλες οι εξετασεις.

Δε θα με διαβασεις αλλα ηθελα να στο πω...μην αφησεις το παιδι μεσα χωρις δευτερη γνωμη, το πιθανοτερο ειναι να σου πουν να το κρατησουν.Ετσι κανουν...

Οταν ειχαμε το ποδι και τον πυρετο (απο την ιωση τελικα) μιλησαμε με πολλους, ενω ειμασταν στο Πιαδων και περιμεναμε τα αποτελεσματα.Μεσα σε αλλους μιλησα και με εναν γιατρο τηλεφωνικως στο Ιατρικο που μου συστησαν και ειναι πολυ γνωστος και συγγενης αυτων που μου τον συστησαν.Ξερεις τι μου ειπε?''Καλα που εισαι στο Παιδων και οχι εδω, εδω θα σας κρατουσαν πριν καν δουν τα αποτελεσματα...Αν σου πουν στο Παιδων να κατσεις θα ειναι σιγουρα απαραιτητο...''

Θα σε συμβουλευα, οτι και να σου πουν, να παρεις τις εξετασεις και να πεταχτειτε στο παιδων να τις δειξετε.Αν πειτε την κατασταση στην υποδοχη ουτε θα καθυστερησετε, ουτε τιποτα...να εισαι σιγουρη .Αν σου πουν για νοσηλεια θα ειναι απαραιτητο και τοτε ξαναπατε στο Ιατρικο.

Εγω και τις 2 προηγουμενες φορες που πηγα ιδιωτικα με εβαλαν να υπογραψω οτι και καλα εχω εγω την ευθυνη για να τον παρω.Την μια για μια τουμπα και την αλλη για μια απλη ιωση περισυ το καλοκαιρι με πυρετο.Δεν ειναι θεμα τα χρηματα οταν μιλας για το παιδι σου αλλα ή ψυχολογικη πιεση που σου ασκουν για να στα παρουν....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μαρινάκι αυτό ακριβώς που σου είπε η Ρίτα θα σου έλεγα κι εγώ. Αν σου πουν να τον κρατήσυν πήγαινε κατευθείαν στο Παίδων να είσαι σίγορη. Καλά αποτελέσματα ευχομαι!

Ριτάκι μεγεια τα ψώνια! Τρελλές εκπτώσεις όντως! Ρε συ έκανε ράμματα το παιδί?

Μόλς τελειώσω με την Εύα θα ερθω ελπίζω γιατί σήμερα ο καλός μου είναι έξω για ποτάκι.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σου Μαρακι!! ναι εχουμε 1 ραμματακι,1 γιγαντογρατζουνια,1 γιγαντοκαρουμπαλο και λιγο το ποδι μας....

χμμ...λιγο απο ολα δλδ....χαχα

Ενταξει, ευελπιστω οτι θα περασει η γκαντεμια αυτου του μηνα συντομα.Ολο το χειμωνα να μην αρρωσταινει(πλην της ωτιτιδας και της αλλεργιας) και να τυχουν ολα μαζι τωρα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το ξέρω ότι εκεί τα κρατάνε με το παραμικρό μέσα για τα λεφτά, δε νομίζω να τον αφήσω.
Μαρίνα εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να πας και να μη σε κρατήσουν για νοσηλεία, τη 2η φορά στο Μητροπόλιταν υπέγραψα για να την πάρω, ειδικά όταν είναι παιδί ποντάρουν ότι θα σε τρομάξουν.
οπότε μετά τις 11 που δεν ήταν για θάλασσα με τόσο καυτό ήλιο
Δηλ. πηγαίνατε για μπάνιο πριν τις 11;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...