Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααααααααααα

Ηλιαννα μου χρονια πολλα και καλα!!!με το καλο να δεχθεις και τον δευτερο γιο σου και γαμπρο μου !!!

Τωρα στο αλλο θεμα μας ...καλε ποσες ιωσεις εχουμε ???ιουλιο εχουμε ή γεναρη ???απαπα..

Περαστικα σε ολα τα μωρα μας ....

Εμας ο Χρηστακης χθες πηγε ξανα σχολειο και απο τον ενθουσιασμο του να παιξει με ολα τα παιχνιδια επεσε και χτυπησε το μουτρακι του ...ευτυχως του εβαλαν παγο και εχει μονο ενα μικρο σημαδι ..

Πηγαμε και παιδιατρο για τον βηχα αλλα δεν χρειαζεται να παρουμε κατι για αυτο τον βηχα..

Μαργαριτα τι συνταγες ηταν αυτες??????χρυσοχερα μου εσυ!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλημέρα! Χάλια είμαι, δεν πήγα στο γραφείο... τη μικρή την έστειλα σχολείο... αχ lazarenia μου όλο σε σκέφτομαι που τα περνάς όλα αυτά μόνη σου... Πάω να ξαπλώσω πάλι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλημέρα σε όλη την κομπανία.

Ηλιάνα χρόνια πολλά και καλά σου εύχομαι. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό να δεχτείς το νέο μέλος σας. Απο λεφτά το ταμείο είναι μείον και έτσι θα αρκεστώ σε ένα μπουκέτο λουλούδια. Ούτως η άλλως εμείς εδώ λέμε ότι σημασία δεν έχει το δώρο αλλά η σκέψη. Σωστός;;;:mrgreen:

bouquet01.jpg

Πολλά περαστικά στη μικρή Φωτεινούλα , σιδερένιος ο Γωγούλης της Μαρίνας και περαστικά επίσης στο Μαριζάκι. Πόσο άσχημο θα είναι μες το καλοκαίρι και τις ζέστες να ανεβάζεις πυρετό ρε γ@#@ μου. πάντως πολύς κόσμος ακούω με ίωση τέτοια εποχή. θεωρώ ότι είναι λόγω της υγρασίας που επικρατεί. Να ηρεμήσετε όλοι και να απολαύσετε τις διακοπές σας εύχομαι.

Πετρούλα καλό ταξίδι να έχεις και καλά να περάσετε.

Εγώ κορίτσια χθες το απόγευμα λαχτάρισα με τον μικρό. Ξεκινήσαμε για βολτίτσα γύρω απο το σπίτι μας και ενώ στην αρχή παίζαμε και κυνηγιόμασταν πήγε το καημενάκι να μου κρυφτεί πίσω απο μια κολώνα και να μου κάνει τσα αλλά δυστυχώς ήταν πολύ μικρό το κενό ανάμεσα στη κολώνα και σε μια γωνιακή μάντρα σπιτιού και σφήνωσε το κεφαλάκι του μέσα. Περιττό να σας πω ότι ήταν από τις λίγες φορές που τα είδα όλα. Δυστυχώς δεν είχα την ηρεμία να δω που μεγαλώνει το κενό για να βγάλω ήρεμα το κεφαλάκι του και απλά έχωσα με δύναμη το χέρι μου μέσα και τον τράβημα με αποτέλεσμα να γδάρουμε το ένα του μάγουλο και μύτη για να μη γδαρθεί το κεφαλάκι του. Τελικά τα μικρά μας μπορεί να τραυματιστούν απο άσχετα πράγματα και απο αυτά που ούτε καν μας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να πάθουν κάτι.

Αύριο μάλλον δεν θα έρθω στη δουλειά για να κάνω τη καμπύλη και ήδη χοροπηδάω απο τώρα.

θα επανέλθω δριμύτερη.

φιλιά σε όλες.

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ηλιάνα μου χρονια σου πολλά και ευτυχισμένα. Πάντα με υγεία κορίτισι μου και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Κίκο αχ μωρέ σε αυτά θέλει λίγη ψυχραιμία. Γδάρθηκε πολύ το παιδί; Έτσι με λαχτάρησε και εμένα προχτές η Αλεξάνδρα. Ήμαστε στην πλατεία, εμείς πίναμε τον καφέ μας και αυτή έπαιζε μπροστά μας και ξαφνικά τη βλέπω να τρέχει προς το δρόμο. Για πόσο πετάχτηκα από το τραπέζι και έτρεξα να την πιάσω......οι άλλοι δεν πρόλαβαν να καταλάβουν τι είχε γίνει.

Joa ¨ηθελα να σε ρωτήσω, τι έγινε με την πιπίλα στις διακοπές; Το πέτυχες;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κικο μου φανταζομαι λαχταρα που θα πηρες ...

Τζοβαννα μου με την πιπιλα δεν καναμε τιποτα ..γιατι ειχε ο καημενουλης τον βηχα και την ειχε παρηγορια ..το καλο ειναι οτι την χρησιμοποιει μονο στον υπνο ..

απο 1/8 ξεκιναμε να δουμε αν θα καταφερουμε κατι με το γιογιο ..κυριως με τα κακα γιατι με τα τσισα το εχουμε ..το θεμα ειναι οτι τα τσισα τα κανει ορθιος και δεν του αρεσει η ιδεα να καθεται στο γιογιο οποτε να δω πως θα του το φερουμε ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα! Χάλια είμαι, δεν πήγα στο γραφείο... τη μικρή την έστειλα σχολείο... αχ lazarenia μου όλο σε σκέφτομαι που τα περνάς όλα αυτά μόνη σου... Πάω να ξαπλώσω πάλι...

φιλακι περαστικα σου κουκλα μου.

ξερω περνας δυσκολα και καλοκαιριατικα.

δεν ειναι καποιος εκει να σε βοηθησει λιγακι?

οσο για αυτα που περναω εδω ,δεν θελω να τα σκεφτομαι...παει περασανε ....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

λεει η μαμα μου!!!

καλη και γρηγορη αναρρωση!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

δυστυχώς ήταν πολύ μικρό το κενό ανάμεσα στη κολώνα και σε μια γωνιακή μάντρα σπιτιού και σφήνωσε το κεφαλάκι του μέσα.
Αχ τρελαίνομαι... τί έπαθε το παιδάκι μωρέ... ξινό του βγήκε το παιχνίδι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ρε κορίτσια κόλλησα τώρα... το red wine των UB40 δεν είναι (λέω για το τραγούδι που έβαλες lazarenia);

Χρόνια πολλά μαμαλευτερακι!!!! Πόσα λεφτά μάζεψες;;;; Aν μάζεψες πολλά στείλες κι από εδώ κάτι, χιχι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

δεν εχω you tube (μας το εχουν κοψει μαζι με το fb) αλλα το red red wine ειναι των ub40 ..

κοριτσια εχω πολυ συγκλονιστει με την δολοφονια του δημοσιογραφου ...ηταν μονο 37 χρονων και ειχε ενα παιδακι 2 χρονων και η γυναικα του ηταν εγκυος ..Οπως ακριβως ειναι ο δικος μου ο αντρουλης ..κριμα το παλικαρι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

δεν εχω you tube (μας το εχουν κοψει μαζι με το fb)
εμάς και το parents μας έχουν κόψει...!!!

Όσο για τη δολοφονία... ήθελαν προφανώς να του κλείσουν το στόμα... άκουσες πώς τον σκότωσαν; Του χτύπησαν το κουδούνι ότι του κλέβουν το αυτοκίνητο, κατέβηκε ο άνθρωπος και έφαγε πόσες σφαίρες... Τί άνθρωποι υπάρχουν... τί πληρωμένοι δολοφόνοι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

μα δεν ειναι εντελως μαφιοζικο ???

δεν ξερω η δικαιολογια της τρομοκρατικης οργανωσης δεν με πειθει ...ο τυπος ηταν ο ιθυνων νους του τρωκτικου ενα μπλογκ που διαβαζουν 1 εκ. ατομα την ημερα ..δεν χτυπας το κεφαλαιο και το συστημα με το να δολοφονεις εναν ανθρωπο που εβγαζε σκανδαλα ..μαλλον κατι μεγαλο πηγε να βγαλει στη φορα και του εκλεισαν το στομα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...