Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πριν απο ενα χρονο ακριβως αποθηλασε ο γιος μου φιλακι..Στα γενεθλια μου!!

Ειχαμε παει σε μια βαφτιση στην Ελασσωνα και εξω απο την εκκλησια το μωρο πλάνταξε στο κλάμα, χτυπιοταν σαν το ψαρι δεν ηξερα πως να τον συνεφερω..Μαζευτηκαν ολες οι παλιες και αρχισαν το ξεματιασμα ωσπου μετα απο 2 ωρες και πολλή εξαντληση ηρεμησε το μαναρι μου αλλα δεν ηθελε με τπτ πλέον στηθος..Εκεινη τη μερα προσπαθησα πολλές φορες να τον βαλω στο στηθος για να ηρεμησει αλλα συνεχως με δαγκωνε και αρνιοταν...Αυτο ηταν, δεν ξαναπηρε στηθος και ας επεμεινα για μια εβδομαδα μετα

Εγω αυτο το λέω ματι και μαλιστα μεγαλο...Στενοχωρεθηκα αλλα καλύτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα γιατι μονη μου δεν το επαιρνα απόφαση

Tί λες παιδάκι μου, μάγεια πες καλύτερα. Απίστευτο. Από την άλλη δεν πειράζει, κι όσο έπρεπε θήλασε που λέει ο λόγος κι αποθήλασε χωρίς να στεναχωρηθείτε (και πάαααρα πολύ...)

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εκεινη τη μερα προσπαθησα πολλές φορες να τον βαλω στο στηθος για να ηρεμησει αλλα συνεχως με δαγκωνε και αρνιοταν...Αυτο ηταν, δεν ξαναπηρε στηθος και ας επεμεινα για μια εβδομαδα μετα

Εγω αυτο το λέω ματι και μαλιστα μεγαλο...Στενοχωρεθηκα αλλα καλύτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα γιατι μονη μου δεν το επαιρνα απόφαση

Άντε μωρέ :cry::cry::cry: Πώ - πω. Και εγώ το πιστεύω πάρα πολύ το μάτι......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Φιλάκι περαστικά και σε εσένα. Εύχομαι να σταματήσε εδώ, έτσι και άλλιως αρρωστήσατε οικογειακώς, και να πάτε τις διακοπές σας.

Ουπςςςςςςςςςςςςςςς! Την έκανα την πατάτα μου! Εντάξει μπούμπης Πετρούλα μου όχι να αλλάξω και φύλο του παιδιού, αλλά για το 3ο τον κορίτσαρο τον έχεις σίγουρο!!! Πάω για ύπνο γιατί αν συνεχίσω με τις κοτσάνες μου ποιός ξέρει τι άλλο θα πω!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια με τις παλιοιωσεις!

γρηγορα να αναρρωστε.

κα φωτεινη σας καταλαβαινω απολυτα.ειναι και ζορινα εχεις εξοχικο σε θαλασσα κι εσεις να ψηνεστε στην πολη.

περαστικα να ειναι...

βατραχινα στο ευχομαι του χρονου να κανετε καμπινκ αν και με μικρο ανετα μπορεις.η αδερφη μου πηγαινει συνεχεια με την μπουμπου.περνει το παρκοκρεββατο και την κουνουπιερα της και περνανε ζαχαρη.

εμεις φετος το προσπαθησαμε πρωτη φορα και ηταν φανταστικα.θα το ξανακανουμε σιγουρα!

φιλακι περαστικα σου.και εεγω πλεον στις 24 μερες εχω κυκλο ενω πριν 28.ας ειπες?ποσα εκλεισες?

και μου κραταει λιγοτερες μερες.

πετρουλα πραγματι ματιιιιι.

ξερεις κι εκει στην ελασωνα εχουν ''καλο'' ματι.........

τελεια εκπληξη του αντρουλη σου.

και του χρονου τετραδα.

δεν μ

1654096yn4fep17z7.gif

Πικουλίνακι μου να τον χαίρεστε τον γιόκα σας,να τον καμαρώσετε παππού κ με δισεγγονα.σας εύχομαι ολόψυχα νααποκτήσετε κ άλλα παιδάκια.

Πετρουλά μου κ μαρινάκι μου χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα κ στις 2 να σας χαιρόμαστε όλοι όσοι σας αγαπάμε.

Ηλιανα μου πολύ γέλασα με την θετική ανεργία που έστειλες!με λεξικό γράφει κ η μαμα μου κ γράφετε τα ίδια!μακάρι να είχα κ εγώ κινούμενα σχέδια να σου στείλω,αλλά η φωτεινή τα χώνει όλα κάτω από το έπιπλο κ δεν σηκώνεται αυτό εύκολα.άσε που βλέπει μόνο μαζού ζουζούνια κ γκαμη.

Από σήμερα ξανά στη δουλειά κ γίνεται ο χαμός.

Έρχομαι πάλι...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Την παρασκευή έχουμε γάμο στην αθήνα κ θα έρθουμε.θα φτάσουμε μεσημέρι κ σχεδιάζω να είμαι έτοιμη κ να πρέπει μόνο να ντυθώ.αν γίνουν όλα όπως τα φαντάζομαι θα δω καμιά σας;θα είμαι στο πρέσιντεντ αν κ δεν κλείσαμε ακόμα.μένει καμία εκεί κοντά γιατί θα δεν μπορώ να απομακρυνθω.

Η φωτεινή χθες είχε 39K7 κ ήμουν με το ένα πόδι έξω από την πόρτα για το νοσοκομείο.δεν έπεφτε ούτε με φάρμακο ούτε με μπάνιο.τελικά την πήρα μαζί μου στο κλιματιστικό κ σε 2 ώρες έπεσε.χτυπούσε στο ταβάνι κ είχα κ ανοιχτή μπαλκονοπόρτα.

Με συγκίνησε η κούκλα μου όταν είπε στη νοσοκόμα ευχαριστώ πολύ μόλις της πήρε αίμα.το ίδιο έκανε κ σήμερα στην παιδίατρο.

Έρχομαι...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ax βρε Βίκυ τι γλυκό παιδάκι η Φωτεινούλα. Μπράβο της που είναι τόσο συνεργάσιμη. Εγώ την Αλεξάνδρα θέλω να πάρω για κούρεμα και μόνο που της ξεκινάω συζήτηση βάζει τα κλάματα :evil::evil::evil::evil:

Να ρωτήσω μια βλακεία;;; Αμυγδαλίτιδα πώς παθαίνεις; Κολλάς από κάποιον, ίωση δηλαδή, ή το παθαίνεις από κάτι κρύο;;;; :confused::confused::confused: Πάντα είχα αυτή την απορία

Διαφημίσεις

Έχει γέλιο όταν από τον πυρετό αντι να παραμιλάει τραγουδάει το κόκκινο τα χεράκια δεξιά κ το τέτοια κούκλα κ τσαχπινα ενώ κοιμάται.δεν έχει πυρετό αλλά σταμάτησε να τρώει.είναι 11200 κ 92,5 εκ.ξεκολησαμε από τα 10 κιλά κ αρρωστήσαμε για να τα ξανά φτάσουμε!

Συγνώμη που τα έγραψα σε 3 ποστ αλλά γράφω από το κινητό πάλι.

Παω για ύπνο κ εγω.ελπίζω να τα καταφέρω να μπω από το γραφείο αύριο.

Φιλάκια πολλά σε όλες.καληνύχτα.

.είναι 11200 κ 92,5 εκ.ξεκολησαμε από τα 10 κιλά κ αρρωστήσαμε για να τα ξανά φτάσουμε!

Αχ μπράβο!!!!! Πήρε τα πάνω τη η Φωτεινούλα μας. Δεν θα τα ξαναχάσει. Κάνει καλή δουλειά η Κα Φωτεινή :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ααααα κορίτσια όλο ήθελα να το γράψω και όλο το ξεχνούσα, και εγώ μετά την εγκυμοσύνη περίοδο έχω κάθε 24-26 μέρες και ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό.

Καληνύχτα σε όλες!!!!!

Οσο για το ματι ναι ειμαι σχεδον σιγουρη, δεν ηρεμουσε με τπτ το παιδι..Δεν τον εχω ξαναδει ετσι, τα ρουχακια του εσταζαν απο τον ιδρωτα και τα δακρυα του..Τι ηταν κι εκεινο!!!

Βικυ καλή επιστροφη στη δουλει και πάλι περαστικα σας!!Ευχομαι γρηγορα να ηρεμησει η Φωτεινουλα

Ιωαννα νομιζω πως η αμυγδαλιτιδα ειναι μεταδοτική..

Καληνυχτα κι απο εμενα, μολις τελειωσα το σιδερωμα (αυτα που ξεχωρισα δλδ να σιδερωσω) και πάω για ξεκουραση..Αυριο θα φυγουμε πρωί και ευχομαι μια καλή εβδομαδα σε ολες μας και κυριως στα παιδακια μας να ειναι καλά και να αναρρωσουν πολύ γρηγορα!!

Σας φιλώ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μια γρήγορη καληνύχτα Διάβασα βιαστικά την τελευταία σελίδα πάω να κάνω μπάνιο και να πασαλειφτώ

Γελάς βικη εεεεεεεεε ?

με τηνΘΕΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ......!!!!?????

δε παρεξηγούμε ΟΜΩΣ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

έξαλλου το έχω πει ότι είμαι ανορθόγραφη και δυσλεκτική

δεν έχω πρόβλημα χιχιιχ :tongue::tongue::tongue:

Αλα κράτα και εσύ λίγο τακτ κάνε πως δεν τα βλέπεις

να πεις αμεσος...............

στόνε μου σου στέλνω με πμ τα τηλ μου ελπίζω να προλάβουμε να έρθουμε έως εκεί αν και πολλά μαζευτήκαν για αυτήν την εβδομάδα σήμερα είχα κόσμο μέχρι τώρα στο σπίτι τρελάθηκε ο μικρός

:tongue::tongue:

καλημερα κουκλες μου:):)

ευχομαι να ειστε καλα...

φιλακι μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ αχχχχ μωρε κολλησες απο την Ναταλιστα??:(

καλε Βικυ ψιλωσε τοσο 92.5 εκ η ""κουκλα και τσαχπινα μας"" καλεεε τι επαθα σε λιγο θα με φτασει αχουυυυ ...τι ηταν να μοιασω απο της μανας μου το σοι που ειναι η περισσοτερη ζουμπαδες και δεν πηρα απο του πατερα μου που εχουν υψος....ευτυχως ομως πηρα το δερμα τους και ετσι δεν κανω και πολλες ρυτιδες:):)

αντε τωρα να την ξυπνησω για την αντιβιωση:confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...