Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

φιλακι μου κι εγω προς το παρων δεν εχω περιοδο τι καλα μακαρι να μην ερθει ακομη να κρατησει μετα το καλοκαιρι για να μην χανω μπανιο :mrgreen:
Καλησπέρα! Μπορεί να κρατήσει όσο δίνεις αποκλειστικά γάλα, μόλις βάλετε άλλο γευματάκι θα αρχίσει σιγα-σιγά να παίρνει μπρος ο μηχανισμός, επίσης μόλις αντικατασταθεί έστω κι ένα γεύμα μητρικού θηλασμού παύει κι η αντισύληψη, προσοχή!

Κορίτσια είμαι χάλια αρρώστησα κι εγώ... με 38 ήμουν πριν... τώρα με αντιπυρετικό έπεσε... δεν με βλέπω για δουλειά αύριο... τί καλοκαίρι Θε μου...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζουζουνες ηρθα απο την βολτουλα μας στη μαμα μου..Ηπιαμε καφεδακι, πήγαμε για τα ψωνια μας για να παμε αυριο στα ανιψια μου με δωρακια και λιχουδιες και κατα τις εννια εσκασε μυτη ο μπαμπας μας με φαγητο πακετο και τουρτιτσα με κερακι!!!Το ενα και μοναδικο κερακι εσβησα με το γιο μου και ηταν πολύ ομορφη η στιγμη..Μου τραγουδησαν κιολας!!Τετοιο παρτυ ουτε στα παιδικα μου χρονια..

Τωρα εμειναν πίσω οι δουλειες και εχω και 3 πλυντηρια να σιδερωσω:?:???:

Βατραχακι με ρωτησες το μεσημερι για την τιμη του δωματιου αλλα πήγα να στρωσω τραπέζι..50 ευρω ηταν η τιμη του τρικλινου.

Μαρινα το 37 μια χαρα δεν ειναι??Στη διαθεση πως ειναι??Μακαρι να το ξεπερασει πιο γρηγορα απ'ότι υπολογιζατε και να ηρεμησει το παιδι..Περαστικα και στη μπεμπα..Πήρε μια πρωτη γευση απο το τι θα ακολουθησει..μακαρι να ειναι ελαφρια και ανωδυνα ολα της τα χτυπηματα!!

Περαστικα και στη Φωτεινουλα μας που ψηνεται το πουλακι μου καλοκαιριατικα..Γρηγορα να το ξεπερασει κι εκεινη και να επιστρεψει με τη γιαγιακα της στις διακοπουλες τους!!

Φιλακι περαστικα σου!!Κολλησες μαλλον ε??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άντε ρε Φιλάκι τι σας βρίσκει κι εσάς οικογενειακώς! Δεν έχετε ηρεμήσει, τουλάχιστον ό,τι είναι να συμβεί τώρα πριν φύγετε για διακοπές! Πάντως εμένα και στα δύο παιδιά ενώ δεν είχα δώσει ακόμα καθόλου ξένο ή στερεά, λίγο πριν κλείσουν τους 6 μήνες μου ήρθε περίοδος, τώρα στη μπουμπού πριν 10 μέρες! Όσο για τα στερεά, μαύρα χάλια Βατραχάκι! Δοκίμασα ρυζάλευρο και έβγαλε κάτι σαν αλλεργία, μετά δοκίμασα μήλο, ούτε καν θέλει να πλησιάσει το κουτάλι, τώρα έβαλα και αχλάδι και με τα χίλια ζόρια έγλυψε λίγο το κουτάλι αλλά δεν το θέλει καθόλου! Δεν ξέρω τι θα κάνω, ή μάλλον ξέρω, έχω 2 στα 2 κακόφαγα! Τζακ-ποτ! Όσο για το ξενοδοχείο πληρώσαμε μόνο τη 1,5 μέρα που μείναμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πετρούλα του χρόνου να σβήσετε με το καλό τα κεράκια σας έχοντας και τη μπουμπού αγκαλιά! Όχι, το 37 μια χαρά είναι, δε λέω, κι από διάθεση ζούπερ το παιδάκι μου! Απλά το ανέφερα γιατί όπως έλεγε και το Φιλάκι είναι ζόρικη ίωση και ο πυρετός κρατάει πολύυυυυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα του χρόνου να σβήσετε με το καλό τα κεράκια σας έχοντας και τη μπουμπού αγκαλιά!

Μαρινα για του χρονου δεν βλέπω μπουμπου, μονο μπούμπη..χαχαχαχα

Ισως τον άλλο χρονο η μπουμπου!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Μαρινα για του χρονου δεν βλέπω μπουμπου, μονο μπούμπη..χαχαχαχα

Ισως τον άλλο χρονο η μπουμπου!!!!:P:p:p

δεν κρατιεσαι βλεπω χαχαχα!!!

....και για να προλαβω μερικες μερικες, ξερω πως πάλι γιος θα ειναι!!!Ενταξειιιιι???Το εχω παρει αποφαση ομως, χαχα

Τίιιιι; Kαι πόσο θήλσασες; Πάρα πολύ όντως!!! Pas mal!

Πριν απο ενα χρονο ακριβως αποθηλασε ο γιος μου φιλακι..Στα γενεθλια μου!!

Ειχαμε παει σε μια βαφτιση στην Ελασσωνα και εξω απο την εκκλησια το μωρο πλάνταξε στο κλάμα, χτυπιοταν σαν το ψαρι δεν ηξερα πως να τον συνεφερω..Μαζευτηκαν ολες οι παλιες και αρχισαν το ξεματιασμα ωσπου μετα απο 2 ωρες και πολλή εξαντληση ηρεμησε το μαναρι μου αλλα δεν ηθελε με τπτ πλέον στηθος..Εκεινη τη μερα προσπαθησα πολλές φορες να τον βαλω στο στηθος για να ηρεμησει αλλα συνεχως με δαγκωνε και αρνιοταν...Αυτο ηταν, δεν ξαναπηρε στηθος και ας επεμεινα για μια εβδομαδα μετα

Εγω αυτο το λέω ματι και μαλιστα μεγαλο...Στενοχωρεθηκα αλλα καλύτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα γιατι μονη μου δεν το επαιρνα απόφαση

Πετρούλα του χρόνου να σβήσετε με το καλό τα κεράκια σας έχοντας και τη μπουμπού αγκαλιά!

Πια μπουμπού βρε Μαρινάκι; Μπέμπαρο έχει η κοπέλα :tongue::tongue::tongue: Δικαιολογείσαι γιατί είσαι καταταλαιπωρημένη αυτές τις μέρες. Τουλάχιστον ο Γώγος σου είναι λίγο καλύτερα από ότι διάβασα. Λίγο προσοχή στις 'αθλοπαιδείες' τώρα, γιατί είναι ύπουλη ίωση. Η μπουμπού καλά από την τούμπα; Και η Αλεξάνδρα την πρώτη τη τούμπα την έφαγε 6 μηνών. Τουλάχιστον ήταν Χειμώνας και είχα χαλιά.

Κίκο μου όλα καλά θα πάνε. Μην αγχώνεσαι καθόλου. Ηρέμησε και απόλαυσε λίγο Καλοκαίρι γιατί φεύγει γρήγορα το άτιμο.

Φωτεινή περαστικά στη Φωτεινούλα. Αν ξεκίνησε αντιβίωση θα συνέλθει γρήγορα και θα συνεχίσετε τις διακοπές σας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...