Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

να μαι κι εγώ...

Πετρούλα Χρόνια Πολλά κι από εδώ...να τα χιλιάσεις κούκλα μου!

Μαράκι μου σε πεθύμησα καλέ...τί κάνει η μικρή σου ταλιμπανέζα;;; χαχα να μου την φιλήσεις. Πώς πάει η δουλειά στο γραφείο;

Ηλιάνα ναι είμαι μες την αισιοδοξία αλλά κρατάω και μιά πισινή χαχα...διότι ξεκινώ σε δύσκολες εποχές και συν της άλλης δεν βλέπω να προλαβαίνω και κανέναν γάμο για φέτος. Άργησα λιγάκι...

Πικουλίνα μου μπράβο στον θείο...οπότε πάλι θα γιορτάσετε πολύ όμορφα στην παραλία...μιά χαρούλα.

Ωραίες οι συνταγές ριτα...σφολιατοκοτοπουλάκια είχα κάνει στα γενέθλια του Αστέρη και δεν πρόλαβα να τα βάλω στο τραπέζι...εξαφανίστηκαν!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικα αποφασισαμε να το κανουμε και φετος το παρτακι μας beach. Λεγαμε να μη το κανουμε στη παραλια γιατι μας κοστισε πολλα περισυ αλλα ο θειος μιμης (ο αδελφος μου) κανει ολοοοοοοοοοο το παρτυ δωρο στον ανηψιο του.
Nα τον χαίρεσαι τον γιόκα σου pikoulini μου! Αλλά και τον θείο Μίμη να χαίρεσαι, αυτά είναι αδέρφια!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Επίσης μας ήρθε και η πρώτη δόση επίδομα αλληλεγγύες αλα 350 ευρώ
μαμαλευτερακι τί είναι αυτά; Είχαν βάλει στον άντρα μου ένα ποσό το χειμώνα που ακόμα ήταν άνεργος, λες να του βάλουν κι άλλη δόση;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Οσο για τη σημερινη μερα δεν εχω λογια. Ειμαι τοσο συγκινημενη που ειναι τα 2α γενεθλια του Πανουλη και που εχουμε οχι μονο εκεινον αλλα και τη μπεμπουλα. Οταν μου ελεγαν οτι θα τα ξεχασω ολα οταν θα κανω το παιδακι μου απλα κουνουσα το κεφαλι μου. Και τωρα 2 χρονια μετα οι πληγες της ψυχης μας εχουν σχχεδον κλεισει. Ναι εχουμε ξεχασει πολλα αλλα θυμομαστε και αυτες τις τρεις ψυχουλες που χασαμε. Γιαυτο κοριτσια μου θελω τρια παιδια. Θα θελαμε καποια στιγμη οσα χασαμε τοσα ν αποκτησουμε.
Μέσα από την καρδιά μου σας το εύχομαι! Είμαι πολύ χαρούμενη για εσάς!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πικουλινάκι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για τον Πανούλη σου και από εδώ. Παρτάκι στην παραλία; Να είναι καλά ο θείος. Μια χαρά, δεν θα έχεις και ετοιμασίες και άγχος :):):)

Πετρούλα χρόνια πολλά και σε εσένα και με το καλό να υποδεχτείς και το 2ο μπεμπάκι σου. Εμείς θα φύγουμε για ένα τριήμερο τελικά 30/7-1/8. Έγινε ένα μπέρδεμα στη δουλειά του ακλού μου με τις άδειες και δεν γίνεται διαφορετικά. Το κακό είναι ότι όταν θα πάρει αυτός δεν θα έχω πια άδεια εγώ.

Ριτάκι μου παλι περιπέτειες είχατε; Περαστικά σας. Καμιά κρεμούλα δεν σας έδωσε για το στραμπούληγμα; Τη λαζονίλ ξέρω εγώ. Αχ και ράμματα ο καυμενούλης; :(:(:( Ελπίζω μόνο να μην πόνεσε πολύ. Τέλειες οι συνταγές σου για άλλη μια φορά.

Νατάσα μου μπράβο στον κολυμβητή σου. Όσο για τις ιώσεις και εγώ μαζί σου είμαι. Σε καραντίνα την κρατάω. Δεν μένει βέβαια σπίτι αλλά δεν αφήνω και άσχεο παιδί να την πλησιάσει. Ξου, ξου μακριά από όλους μας οι ιώσεις.

Σαρδελάκι μου πήρες φόρα βλέπω. Μπράβο σου και μην ανησυχείς καθόλου. Μια χαρά θα πάνε οι δουλειές και εμείς από εδώ θα σε στηρίξουμε όσο μπορούμε. Αρκεί να κάνεις αποστολές ;););)

Κίκο να μας πεις τα νέα από το γιατρό σου. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τι σου είχε πει να κάνεις που ήσουν πάνω από το όριο;

Ηλιάνα τα έστειλα σήμερα τα dvd. Απλά πες μου όταν τα λάβεις.

Άρμα είμαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω ότι και η Αλεξάνδρα δεν είναι πια το ήσυχο παιδάκι που καθόταν στην πετσέτα της. Ξεσάλλωσε και αυτή και δεν την κρατάει κανείς πια. Είναι πια παιδάκια και θέλουν να παίξουν :P:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μπήκα στα γρήγορα να σας πω τα νέα. Όλα καλά μέχρι στιγμής, το μπεμπέ είναι 587γρμ , για την υδρονέφρωση μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου γιατί δεν υπάρχει λόγος , με τον αιματοκρίτη να πλακωθώ στο μοσχάρι, φακες κτλ αλλά δυστυχώς θα κάνω τη μεγάλη καμπύλη την 3ωρη και πόσο βαριέμαι , δε λέγεται κορίτσια.:-(:sad:

Αυτά εν ολίγοις μέχρι τον επόμενο υπέρηχο.

Πικουλίνα σίγουρα τα μεγαλοποιούν πολύ τα πράγματα. ευτυχώς δηλαδή όλα καλά και με το καλό να κάνετε το παρτάκι.

φιλιά σε όλες και καλό βράδυ.

Σε ευχαριστώ βρε Γιοβάννα μου...και μόνο που ξέρω ότι με στηρίζετε και μου δίνετε γνώμες και ιδέες είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Εσάς πρίζω και εσείς με ανέχεστε χεχε

m57Zp2.png

Μπήκα στα γρήγορα να σας πω τα νέα. Όλα καλά μέχρι στιγμής, το μπεμπέ είναι 587γρμ , για την υδρονέφρωση μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου γιατί δεν υπάρχει λόγος , με τον αιματοκρίτη να πλακωθώ στο μοσχάρι, φακες κτλ αλλά δυστυχώς θα κάνω τη μεγάλη καμπύλη την 3ωρη και πόσο βαριέμαι , δε λέγεται κορίτσια.:-(:sad:

Αυτά εν ολίγοις μέχρι τον επόμενο υπέρηχο.

Όλα καλά λοιπόν, μπράβοοοο!!! Όσο για την εξέταση... ουφ... η χειρότερη δοκιμασία για την έγκυο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης... Κουράγιο...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

κοριτσια εγραψα πολλα αλλα πατησα ενα ρημαδοκουμπι και εξαφανιστηκαν:twisted::twisted::twisted:

συνοπτικα θα σας τα γραψω:)

χρονια πολλα και καλα στην Πετρουλα και στον Πανουλη μας της πικουλινας μας...θα τα πω και στο αναλογο θεμα...

η Φωτεινη μας εχει αμυγδαλιτιδα με ψιλο πυρετο 40αρια χτυπησε...

χτες πηγαν και στην κλινικη για εξετασης ...η μια εξεταση ηταν ψιλη και εδειχνε λοιμοξη και σημερα που την πηγα στην παιδιατρο μας το επιβεβαιωσε και μας καθυσηχασε. ευτυχως τα ουρα βγηκαν αρνητικα για ουρολοιμοξη . οσο για την ορεξη της αγαπουλας μου ..εως εδω ηταν , τωρα φτου και απο την αρχη

εγω κατεβηκα με την Βικυ και τον Λουκα χτες γιατι σημερα η Βικυ ειναι στην δουλεια. μακαρι το κοριτσακι μου να ειναι καλυτερα απο αυριο για να παμε πισω στην Χαλκιδικη ...εδω ψηνομαι ...και επαθα καταθληψη απαπαπα πολυ ζεστη...η πολη εχει ερημωση....καλα λεω εγω χειμωνας και παλι χειμωνας... μπορει να πιανω τα χταποδακια μου... με τα χερια Ριτα οχι ψαροντουφεκο... αλλα υποφερω το καλοκαιρι..τεσπα να μην σας ζαλιζω με τα δικα μου, θα επανελθω αργοτερα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα στα γρήγορα....

Πετρούλα και Παναγιώτη χρόνια σας πολλά!!!!! Να έχετε ό,τι έπιθυμείτε στη ζωή σας!!!! Πικουλίνη μου να τον χαίρεστε και Πετρούλα με το καλό το μωράκι...:D:D:D

Φωτεινή μου τα περάσαμε πρόσφατα με την αμυγδαλύτιδα της Αναστασίας και ξέρω...:(:( Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα το πουλάκι μου...

Μαρινάκι χάρηκα που ο Γώγος σου είναι λίγο καλύτερα...άντε σιγά σιγά να κανονίσετε εκ νέου διακοπές...δε σε φοβάμαι εσένακάτι θα βρεις!!!!;)

Κίκο μου πολύ καλά τα νέα σου...όσο για την οριακή καμπύλη μη σε αγχώνει...λίγη προσοχή και θα είσαι μια χαρά!!!!:D:D

Σαρδελάκι άντε...έχω αρχίσει να ανυπομονώ για τα εγκαίνια..!!!!:-D (φαντάζομαι εσύ...;))

Κορίτσια εμάς η μικρή δεν το έχει το κολύμπι...το παχνίδι στην άμμο όμως και τα χοροπηδήματα στα ρηχά...μια χαρά!!!:D:D Δεν τη συμμαζεύουμε λέμε!!!!! Πλάκα έχει ο μικρός... τον βάζουμε στο νερό και επειδή αφήνεται ελεύθερος επιπλέει και μετά αρχίζει και κουναει και τα ποδαράκια...σαν να κολυμπάει!!!!:tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

ντελενάκι μου δελφινάκι βλέπω ο μικρούλης σου ε; χεχε ωραία.

Κι εγώ ανυπομονώ για τα εγκαίνια...αν και σκέφτηκα να ανοίξω αλλά τα εγκαίνια να τα κάνω αργότερα για να έχει γυρίσει κι ο κόσμος από τις διακοπές του...

m57Zp2.png

Η Φωτεινούλα μας ψήνεται διαβάζω. Γρήγορα περαστικά της εύχομαι γιατί με τέτοια ζέστη ο παλιοπυρετός δεν παλεύεται! Με την αντιβίωση θα περάσει γρηγορα όμως!

ΝΤελενάκι τέλειος ο μικρούλης κολυμβητής σου!

Εμένα η ζουζούνα έφαγε την πρώτη της τούμπα από το κρεβάτι μας!5'' πριν την είδε ο άντρας μου που ήταν στο κέντρο του κρεβατιού με μαξιλάρια γύρω της, εξελίσσεται σε αντάρτισσα κι αυτή αφού σέρνεται και δεν στέκεται λεπτό, ενώ θέλει να την έχουμε όρθια όλη την ώρα και πατάει αρκετά σταθερά. Ο μικρός είναι συνέχεια με 37 αλλά αυτό μπορεί να κάνει πάρα πολύ καιρό να περάσει.

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!!!

καλε ενα μπανιο πηγα κι εκανα και γραψατε 3 σελιδες:rolleyes:

τους εορταζοντες τους ευχηθηκα στο θεματακι τους!

Φωτεινη μου περαστικα στην μικρη ευχομαι απο αυριο να ειναι καλα και να συνεχισεται τις διακοπουλες σας!

Μαρινα μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο Γωγος!

μακαρι να μπορεσετε να πατε καπου!

αληθεια χασατε ολο το ποσο;η μικρη πως παει με τα στερεα;

κικο μου μια χαρα το μπεμπακι σας μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα ειναι!

ριτα δεν το γλιτωσατε το ραμμα ε;

deleni μου του αρεσει το μπανακι του μικρου ε;

σαρδελακι μου μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα οντως αργησες εχασες την φετινη σεζον αλλα εχει ακομη πολλες βαπτισεις στους γαμους κλεινουν νωρις αλλα στις βαπτισεις τα αφηνουν προς το τελος ;)

Λαζαρενια κανατε καμπινκ με την μικρη ε τελεια κι εγω θελω λατρευω το καμπινκ ετσι μεγαλωσα πηγαιναμε αρχες καλοκαιριου και φευγαμε τελος αραπακι γινομουν με τοσα μπανια να ειμαστε καλα του χρονου θα παμε κι εμεις οικογενειακος ακομη ειναι μικρουλης ο μπεμπης και θα ταλαιπορηθει!

Ηλιανα μου εμεις τα ειπαμε απο το τηλ φιλια!

φιλακι μου κι εγω προς το παρων δεν εχω περιοδο τι καλα μακαρι να μην ερθει ακομη να κρατησει μετα το καλοκαιρι για να μην χανω μπανιο :mrgreen:

φιλια σε οσες δεν αναφερθηκα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...