Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επιστρέψαμε κι εμείς σήμερα από το χωριό, πολύ ωραίο ήταν κι αυτό το σκ μας! Η Εύα ως συνήθως ξεσάλωσε και για πρώτη φορά στη ζωή μου κορίτσια έχω να πω πως ζηλεύω τα παιδάκια που κάθονται και παίζουν με τα κουβαδάκια τους..:? Θέλει να είναι συνεχεια μέσα στη θάλασσα, και να την βγάλουμε τρέχει μόνη της και μπαίνει. Της πήρα μπρατσάκια και έριξε τρελλό κολύμπι, αλλά την κρατούσαμε κιόλας γιατί είναι πολύ αδύνατη ακόμα και δεν της κάνουν καλά οπότε δεν γίνεται και να την κρατήσουν. Περνάει φανταστικά, δεν λέω, αλλά φοβάμαι λίγο γιατί τρέμει, μελανιαζει και την πέρνουμε σηκωτή κάθε φορά και φεύγουμε..δεν καθόμαστε σχεδόν καθόλου στην παραλία.

Welcome φιλεναδα!Και welcome to the club των ταλιμπανισμων...

Aχ να ξερες ποσο καιρο ζηλευω παιδακια που καθονται και παιζουν ησυχα...μη σου πω απο τοτε που γεννησα...χαχα

Παντα ετσι καλα να περνατε!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=490841#post490841

Ευχηθείτε και επίσημα στην πετρούλα

Ευχαριστω βρε Ηλιανα μου!!:D:D

Οσο για την απορια σου θα σου απαντησω εδω..Καλυπτω το μεσο ορο νομιζω, κλείνω τα 30:):)

Λοιπόν τις έχω μαζί μου και θα σου απαντήσω άμεσα.

Σύμφωνα με τις τιμές που μου δίνει το δικό μου μικροβιολογικό εργαστήριο έχω:

Σάκχαρο νηστική από 60-110 εγώ 79

Σάκχαρο μία ώρα μετά με 50γρ γλυκόζης από 60-145 εγώ 143.

Κικη μου μια χαρα ειναι!!!Απλα ισως σου πει να περιορισεις λίγο καποιες ομαδες τροφων..

Μιλησε τωρα και η ειδικος ε??:rolleyes::rolleyes:

τρομάρα μου....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΠΑΩ να ξεκουραστώ

πετρούλα να είναι να συναρτηθούμε ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ σου

στέλνω τηλ μου σε πμ

να μιλήσουμε να κανονίσουμε οκ ?

θα έχεις αυτοκίνητο ?

θα μου πεις στο τηλ

άντε καλό απόγευμα σε όλες :-D:-D:-D

:tongue::tongue:

Ωχ Ριτα, τι μας εκανες πάλι!!!Το σφολιατοκοτοπουλακι ειναι δοκιμασμενο και πεντανοστιμο αλλα η μελιτζανουλα πολύ σπεσιαλ μου φαινεται...Μ'αρεσει η μελιτζαναααα......

Μαρια αρχισαν τα οργανα ε??Κυνηγητο στην παραλία και τα σχετικά??

Ο δικος μου μονο με μπισκοτακι ψιλοξεγελιοταν αλλα και παλι ολα κατεληγαν να μουσκευουν αφου σχεδον το αρπαζε και οπου φυγει-φυγει!!

Διαφημίσεις

αμαν βρε πικουλινα μου..........με πιασανε τα ζουμια.πολυ συγκινηθηκα κουκλα μου.

να τον χαιρεσαι και παλι και να χαιρεσαι την μπουμπουκα σου και θα δεις που θα κανεις και τριτο!!

πετρουλα μου χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις!

με το καλο το δευτερο παιδακια σου.

ηλιανα τι ωραια που δεν εχεις λευκωμα?ειδες που ανησυχησες?

μη μου πεις?

μπηκε το επιδομα αλλυλεγγηης των ανεργων?

τι χαρα ειναι αυτη??????????

ριτα μου πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου!

ο γρηγορης ειναι ραμπο κανονικος!

αχ τι αλλα..............ολο ξεχναω και νυσταζω κιολας.

θα τα ουμε μετα.

ααααααααααααααα μαρινακιιιιιιιιιιιιιιιι ειστε καλυτερα?

1654096yn4fep17z7.gif

Αρμάκι μου καλώς ήρθατε, πάντα τέτοια και πάντα έτσι όμορφα να περνάτε , όσο για ταλιμπανισμούς κορίτσια δεν χωράει συζήτηση , είμαστε και εμείς στο club εκ γεννετής.

Ριτάκι αυτό θέλω να αποφύγω να κάνω τη μεγάλη με τα 100ml, στην 1η εγκυμοσύνη επειδή είχα ψιλοπεράσει το όριο με είχε βάλει να την κάνω , τώρα ευελπιστώ να την αποφύγω.

Πετρούλα χίλιες φορές να περιορίσω τα παγωτίνια παρά να ξανακάνω τη μεγάλη καμπύλη. Θα πηδηχτώ από το μικροβιολογικό.

Υ.Γ ρΊΤΑ ΆΠΑΙΧΤΕς ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Κικη μου στη παραλια ημαστα την ωρα της φωτιας. Με το που περασαμε αρχισαν να κλεινουν οι δρομοι. Φυγαμε απο το σπιτι για 3 ωρες περιπου και πηγαμε σε ενα σπιτι λιγο πιο μακρια. Δεν ηταν τοσο τραγικα οσο τα εκαναν!!!!

Ηλιανα θα μας παει ο πατερας μου το πρωί και δεν θα εχω αυτοκινητο γιατι θα ερθει την Παρασκευη και ο αντρας μου για να γυρισουμε όλοι μαζί την Κυριακή..

Λιγο μακρια δεν ειμαστε όμως??Εγω νομιζα οτι τωρα θα πηγαινατε στη Σκοτινα..Αν τυχον και δεν τα καταφερουμε τωρα, τον Αυγουστο ισως κανονισουμε το Σαβ/κο που θα ειστε εκει να βρεθουμε..

Διαφημίσεις

Φιλακι και εγω παλια ειχα περιοδο στις 28 μερες νταν.Πλεον μετα τη γεννα εχω στις 24 μερες..δε ξερω γιατι.. ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε οτι αλλαζουν αυτα και δεν υπαρχει θεμα φτανει ο κυκλος να ειναι σταθερος.
Eυχαριστώ αγάπη μου για την απάντηση σου. Όσο για το γιό σου, τί να πω, δεν θέλω να σχολιάσω, ένα θα πω: επικίνδυνα τα πράγματαααααα!!!!

Ρε κορίτσια, τί αρρωστίλα είναι αυτή; Aπό τη Φωτεινή είχαμε κανένα νέο;;; Από το Γιώργο της Μαρίνας;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

πωπω ριτα μικρη η περιοδος 24 μερες ...μεχρι να αδιαθετησεις ξανα απο την αρχη
Ακριβώς έτσι είναι και μου έχει κακοφανεί... Βέβαια, εποφελήθηκα κι εγώ από τον θηλασμό, 8 μήνες ήμουν χωρίς περίοδο!!! Τέλεια ήταν, ακόμα ένα καλό του θηλασμού ήταν αυτό, βέβαια δεν κρατάει σε όλες τις γυναίκες το ίδιο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαριζάκι στη μικρή δεν δίνεις ούτε λαχανικά; Κολοκυθάκια , πατατούλα , καροτάκια να φτιάχνεις διάφορα φαγητά με κύριο συστατικά τα λαχανικά; Πάντως η μικρή της φίλης μου έκανε πρόκληση της προάλλες και ευτυχώς ξεπέρασε την αλλεργία στο γάλα & ψάρι. Στο λέω για να παίρνεις κουράγιο και να ξέρεις ότι σύντομα θα το ξεπεράσετε και εσείς.
Αχ, σ΄ευχαριστώ, πόσο κουράγιο μου δίνεις και πόση χαρά, δε φαντάζεσαι. Θα έρθει και για μας μια μέρα που θα της πει η αλλεργιολόγος μπες στο πρώτο γαλακτοπωλείο που θα βρεις μπορστά σου και πάρτης κρέμες και ριζόγαλα, χιχι! Τα λαχανικά βέβαια, τα τρώει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...