Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

pikoulina χρονια πολλααααααααααααααα!!!να τα εκατοστησει ο γιοκας σου!!!

να τον χαιρεσαι και να ειναι παντα σιδερενιος και ευτυχισμενος!!!

θα γραψω και στο θεμα.

επανερχομαι να πω στη ριτα οτι εμεινα με τον γρηγορακο παλι.καλα εσυ ταρζαν εχεις ριτα!!!πωπω δεν τον προλαβαινεις βρε.

να σας πω και για το θεμα της δουλειασ.φυσικα και δεν το βαζω κατω και δεν στεναχωρηθηκα καθολου απλα θυμωσα γιατι εμθα τελικα οτι η ιστορια ειναι μουφα.ο τυπος με τοο γιο του βαζουνε αγγελια για το καταστημα με τα στρωματα οτι ζητανε κοπελα και μετα την πασαρουνε στην βιοτεχνια γιατι δεν παει καμια.

το εμαθα απο κοπελα που δουλευε μεσα στην βιοτεχνια την οποια γνωρισα την παρασκευη οταν πηγα να δω για την δουλεια.

αυτη παραιτηθηκε γιατι δεν αντεξε την συμεπριφορα του .πολυ βρισιμο και προσβολες .

καλα καταλαβα εγω οτι κατι παιζει εφοσων δουλευει η κοπελα που ειναι εγκυος στο μαγαζι με τα στρωματα και δεν ειναι χαζη να φυγει.

με τις ερωτησεις που εκανα δεν επερνα καμια απαντηση της προκοπης και κατι μου βρωμαγε στην υποθεση.

τεσπα εγω θα βρω κατι ,ειμαι σιγουρη γιατι τα αδυνατα δυνατα γινονται οταν το θες.

βικυ που εισαι?η φωτεινουλα καλα ειναι?

φιλια και στην σουλα να πεις σαρδελινα.

τι αλλα ηθελα να πω????

αααααααα μαλλον κι εμεις θα φυγουμε τον αυγουστο για τα μερη μας.βασικα εγω το τρεναρω γιατι ειναι πολλα λεφτα κοριτσια παλι στα εισητηρια κι επισης φοβαμαι μην γινει καμια παρεξηγηση παλι.

αλλα ο συζ θελει πολυ να παμε!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι βρε μανουλα!!!Να το χαιρεσαι το βλασταρακι σου και να τα εκατοστησει!!Γαμπρο να τον καμαρωσεις!!!!(τι ειπα τωρα ε???χαχα)

Ο πιο μικρος της παρεας μας κλεινει τα 2 του!!Και του χρονου με υγεια!Πως θα γιορτασετε Ντινακι?

Εδω ειναι και το θεματακι για τις ευχουλες μας http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=490654#post490654

Τελικα αποφασισαμε να το κανουμε και φετος το παρτακι μας beach. Λεγαμε να μη το κανουμε στη παραλια γιατι μας κοστισε πολλα περισυ αλλα ο θειος μιμης (ο αδελφος μου) κανει ολοοοοοοοοοο το παρτυ δωρο στον ανηψιο του.

Πικουλινιιιιι Χρονια Πολλα στο αντρακι σου το ομορφο και του χρονου με υγεια!!!!

Να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε παντα!!!!

Δωστε μια το λινκ βρε παιδια!

Αχ Λαζαρενια ηταν που ηταν, μετα την κλεισουρα απογινε...ειναι εξτρα τουρμπατος ....αστα...

Βατραχακι ναι καναμε ενα ραμματακι μονο σε ενα σημειο μονο που ηταν βαθυ ολο το αλλο ειναι γρατζουνια κατα μηκος του προσωπου...

Τεσπα πλεον το εχω συνηθισει και οχι τιποτα αλλο και μη χειροτερα να λεμε διοτι εχω δει τοσα σπασιματα και γυψους τον τελευταιο καιρο ..

Ολα να τα περιμενουμε μας ειπαν αφου εχουμε αγορι και ζωηρο.

Νατασσα δεν ειναι τιποτα μας ειπαν θα περασει μονο του να βαζουμε παγο και ξεκουραση οσο γινεται διοτι εγω δεν τον ξανακαθιζω κατω ουτε και καθεται αλλο δλδ...παγο δε δεχεται αρα βαζουμε κρυο νερο και αν δω οτι το συνεχιζει θα τον ξαναπαμε.

Παντως σημερα δεν διαμαρτυρεται καθολου απλα τον βλεπω να ψιλοκουτσαινει που και που.

Ξαναρχομαι σε λιγο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κάθισα και εγώ να φαω αρνάκι κλέφτικο με πατατουλες ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ μιαμ μιαμ

πολλές δουλείες :rolleyes:

πόλεις ετοιμασίες:-D αυριο γιορταζω (μην ξεχασετε να βαλετε λεφτα :mrgreen:)

πολλές πελάτισσες:D:D:D:Dκαλοοοοοοοο

θάλασσα χωριό τι να σας πρώτο περιγράψω περασαμε σουπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ κουραστικά αλά όμορφα

δεν διάβασα τίποτα

Τα νέα μας ευχαρίστα σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα δεν έχω πλέων λεύκωμα και μονό για σήμερα μπορώ να φάω ότι θέλω από αύριο δίαιτα από αλάτι ΞΑΝΑ μεθαύριο πάω να κάνω καμπύλη και να ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΕ ΜΑΣ

Επίσης μας ήρθε και η πρώτη δόση επίδομα αλληλεγγύες αλα 350 ευρώ διακοπές με τα λεφτά του παπανδρεουου θα πάω χιιχιχ

Σας διαβάζω τρώγοντας και αν προλάβω θα σχολιάσω φιλια σε όλες

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κικιτσα τι σχεση εχετε με Μαρκοπουλο και Πορτο ραφτη?

Ειμαι και λιγο αγεωγραφητη αλλιως θα σε επαιρνα...ουτε που το σκεφτηκα.

Πηγαμε σε ενα φοβερο πραγμα στο Μαρκοπουλο.

Υπαιθριος παιδοτοπος(εχει και εσωτερικο για το χειμωνα),καφετερια,εστιατοριο,φουσκωτα,παγοδρομιο,ρολλερ πιστα,γηπεδακια,γηπεδα τεννις,αιθουσα εκδηλωσεων,εξωτερικη αιθουσα με πισινα για γαμοβαφτισια,γυμναστηρια,κομμωτηρια,ιντερνετ καφε και...ιππασια με πονυ.

Φοβερος χωρος!!! ολα σε 1, εχεις παει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κικιτσα τι σχεση εχετε με Μαρκοπουλο και Πορτο ραφτη?

Ειμαι και λιγο αγεωγραφητη αλλιως θα σε επαιρνα...ουτε που το σκεφτηκα.

Πηγαμε σε ενα φοβερο πραγμα στο Μαρκοπουλο.

Υπαιθριος παιδοτοπος(εχει και εσωτερικο για το χειμωνα),καφετερια,εστιατοριο,φουσκωτα,παγοδρομιο,ρολλερ πιστα,γηπεδακια,γηπεδα τεννις,αιθουσα εκδηλωσεων,εξωτερικη αιθουσα με πισινα για γαμοβαφτισια,γυμναστηρια,κομμωτηρια,ιντερνετ καφε και...ιππασια με πονυ.

Φοβερος χωρος!!! ολα σε 1, εχεις παει?

Στο Kwaba λες; Ευχαριστω για τις συνταγουλες!!! Τελικα δε θα φτιαξουμε τιποτα , αφου θα μας τα ετοιμασουν ολα στη παραλια.

Οσο για τη σημερινη μερα δεν εχω λογια. Ειμαι τοσο συγκινημενη που ειναι τα 2α γενεθλια του Πανουλη και που εχουμε οχι μονο εκεινον αλλα και τη μπεμπουλα. Οταν μου ελεγαν οτι θα τα ξεχασω ολα οταν θα κανω το παιδακι μου απλα κουνουσα το κεφαλι μου. Και τωρα 2 χρονια μετα οι πληγες της ψυχης μας εχουν σχχεδον κλεισει. Ναι εχουμε ξεχασει πολλα αλλα θυμομαστε και αυτες τις τρεις ψυχουλες που χασαμε. Γιαυτο κοριτσια μου θελω τρια παιδια. Θα θελαμε καποια στιγμη οσα χασαμε τοσα ν αποκτησουμε.

Τρώω διαβάζω ανάποδα πετρούλα καλώς ήρθες και καλώς θα φύγεις πάλι χρόνια πολλά σου κιόλας

Όσο για σκύτινα τον Αύγουστο θα πάμε εμείς

Όμως μέσα στην εβδομάδα να επισκεφτούμε την μαλενη όποτε θα κανονίσουμε αν είναι να βρεθούμε και μαζι σου

Ρητα ταρζαν ο μικρό σου αλήθεια πρώτη φορά ράμμα ?

Και συνεχίζω τρώγοντα σαν διαβάζω ανάποδα χιχιχ

Πικουλουνι να σου ζήσει καλότυχος και σωστός άνθρωπος

:tongue::tongue:

Πικουλινάκι μου γλυκό να τον καμαρώνεις γερό κι ευτυχισμένο τον Παναγιωτάκη σου και πάντα τα ματάκια του να λάμπουν! Να τα εκατοστήσει το παιδάκι σου! Ο θείος.΄..όλα τα λεφτά!

Πετρούλα καλώς ήρθατε και με το καλό να φύγετε και πάλι! Το βηχαλάκι δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι, εγώ πια όταν έχουμε μόνο αυτό θεωρώ ότι είναι υγιέστατα!!!:tongue: Πολύ περιποιημένα και όμορφα τα δωμάτια που μείνατε και του χρόνου να κλείσετε με ένα κρεβατάκι παραπάνω!!! Να τα εκατοστήσεις φιλενάδα πάντα με το χαμόγελο!

Σαρδελίνα είσαι τσακάλι οφείλω να ομολογησω πότε το αποφάσισες και για πότε το έστησες το μαγαζάκι...φτού,φτού!

Κίκο μου εσείς δεν πήγατε καν αυθημερόν για κανένα μπανάκι? Πηγαίνεται καμιά μέρα θα το καταευχαριστηθεί ο Τάτσης σου!

Νατάσα η αλήθεια είναί ότι είναι και πάλι σε έξαρση διάφορες ιώσεις, οπότε καλά κάνετε και φυλάγεστε τουλάχιστον μέχρι τις διακοπές σας!

Φιλάκι ετοιμάζεσαι φαντάζομαι ε?

Η Φωτεινούλα μας πώς είναι?

Ηλιάνα ανεβασμένη σε διαβάζω ε? Πάντα έτσι!

Λαζαρένια μου μούφα τελικά ε? και στο νησί που είμασταν εμείς είχα πετύχει μια τέτοια κι ακόμα χειρότερη περίπτωση!

Ρίτα ο Γρηγόρης ασυγκράτητος ε???Να περνάτε πάντα έτσι τέλεια και τα μικροατυχήματα δεν είναι τίποτα!

Βατραχάκι κανε καμιά βούτα και για μας!!!

Να σας ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά όλες για τις ευχές για τη γιορτή μου αλλά και για τα περαστικά στο Γιωργάκο μου! Από χτες είμαστε απύρετοι και αρκετά καλύτερα. Είναι πολύ ζόρικη ίωση και μακάρι να μην την περάσουν ποτέ τα παιδάκια σας! Όσο για διακοπές, να είμαστε καλά και είμαι πολύ πεισματάρα για να παρατήσω την προσπάθεια να ξεκουραστούμε για φέτος! Κάτι θα κανονίσουμε!;) Προσπαθώ εδώ και ένα δίωρο να τα κοιμήσω και τζίφος, γενικά τώρα που είναι και τα δύο σπίτι δυσκολεύομαι να γράφω, θα προσπαθώ να μπαίνω συχνότερα όμως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ντινάκι να χαίρεσαι το γιόκα σου κοπέλα μου, να είναι πολύχρονος και καλότυχος στη ζωή του. Πάω και στο επίσημο λινκ να ευχηθώ.

Πετρούλα μου Χρόνια πολλά και καλά και σε εσένα , να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου και με το καλό να την εμπλουτίσεις με το δεύτερο μπεμπέ.

Πολλά χαιρετίσματα και απο’μας δώσε Σαρδελάκι στη Σουλίτσα.

Ντινάκι αν σκέφτεστε για την ίδια παραλία καλό είναι να πάς να δεις από κοντά γιατί θα έμαθες με τη φωτιά που έπιασε το Σάββατο.

Ριτάκι μάλλον λες τον πολυχώρο KWABA , έχουμε πάει 1-2 φορές και έχει κολλήσει ο δικός μου με τα τραμπολίνα. Βρε δίπλα είμαστε εμείς , το ξέχασες; Στο δε ΠορτοΡάφτη πάμε συνέχεια για καφεδάκι. Θα σε ξαναφάω… τέσπα αν ξαναπάτε θα χαρώ πολύ να σας δώ.

Στο Kwaba λες; Ευχαριστω για τις συνταγουλες!!! Τελικα δε θα φτιαξουμε τιποτα , αφου θα μας τα ετοιμασουν ολα στη παραλια.

Α γεια σου ...ναι εκει...δε θυμομουν το ονομα.

Παρα πολυ ωραια πρωτα ο Θεος θα κοιταξω για κανα βαφτισι εκει στο δευτερο μου αρεσε παρααα πολυ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...