Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kουκλες εδω ειμαστε ακομη,μαλλον αυριο θα φυγουμε για να στεγνωσουν και τα ρουχα μας και να σιδερωσω τα βασικα που θα πάρω μαζι μας.

Πήγαμε και στον γιατρό και μας ειπε οτι ειναι οκ και δεν μας εδωσε τπτ..ειναι μια ιωση μας ειπε στα τελειωματα και σε 2-3 μερες θα ειναι περδικι..

Μαρινα και πάλι περαστικα, διαβασα και πιο πισω περι τινος προκειται..Κριμα για τις διακοπες σας αλλα τα παιδια να ειναι καλά και θα παρουσιαστουν πολλες πολλες ευκαιρίες..Μεχρι το Σεπτεμβριο ειναι ακομη 2 μηνες και σιγουρα θα σας δοθει η ευκαιρια να κανονισετε μια αποδραση..

Ιωαννα καλως ήρθατε!!Ανανεωμενη και ξεκουραστη μου ακουγεσαι εσυ..

Εμενα μου λειπει λίγος υπνος αλλα λίγο η ζεστη, λίγο τα ξυπνηματα του Ανασταση, λίγο η κοιλια, νομιζω προετοιμαζομαι για μεγαλα ξενυχτια απο Φθινοπωρο:cool::cool:

Κωνκων τελικη ευθεια διαβαζω ε???Τι γλυκια αναμονη ειν'αυτη??Αντε να κατεβει και η μικρη γιατι σκαρφαλωμενη θυμαμαι οτι ηταν ε??

Ριτα διαβασα για πολύ καλή προσαρμογη του Γρηγορη στο σχολειο..Μπραβο στο αγορι μας!!Επισης διαβασα ταρζανοκατασταση ε??Τετοια μικρα και ανωδυνα να ειναι τα χτυπηματακια τπους και τπτ χειροτερο...Μαθημενα τα βουνα απο τα χιονια αλλωστε..

Νατασακι με το καλο να πατε και εσεις στις διακοπουλες σας καθως ο Σωτος ειναι πια ετοιμος για μεγαλες βουτιες..Μα τι τρελα ειναι αυτη που εχουν με το νερο, μου κανει φοβερη εντυπωση..Ο δικος μου εμπαινε απο τις 10.30 και εβγαινε στις 12.30 με το ζορι..Να μη μιλήσω για το απόγευμα που φευγαμα με τη δυση του ηλιου..

Κικιτσα πως πας εσυ κοριτσι μου??Σας καμαρωσα και στις φωτο, να ειστε γεροι και του χρονου με υγεια και ακομη μια καρεκλα για τον ζουζουνο..

Διαβασα καλά, εκανες την καμπυλη??

Λαζαρενια μου τι εγινε τελικα με τη δουλεια??Δεν "εκατσε" απ'ότι καταλαβα ετσι???Καθε εμπόδιο για καλό,μη στενοχωριεσαι καθολου..Απεδειξες οτι οταν καποιος θελει κτ πολύ το καταφερνει, υπάρχουν βεβαια και άλλοι παραγοντες οι οποίοι καμια φορα αλλαζουν τα δεδομένα..:(:(

Αλεξανδρα τι ακουω???Ολα ετοιμα βρε θηριο??Μπραβο..εμειναν πλέον οι λεπτομερειες!!!Αντε ευχομαι καιμε μια μεγαλη πρωτη παραγγελία τωρα...

Φιλακι να χαίρεσαι το κοριτσακι σου!!!Να ειναι γερη, να τα εκατοστησει και να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!Καλες διακοπουλες ευχομαι και περαστικα στο κοριτσακι σου!!!

Giovannoula αδειουλα εχουμε???Για που τελικα θα σαλπαρετε??Λευκαδα οπως αρχικα σκεφτοσουν??

Βατραχακι τι κανουν τα πιτσιρικια???Εσεις τα μπανακια σας τα κανατε και με το παραπάνω!!!Του χρονου πιο μακρια λοιπόν με λεοπαρ μαγιω, ετσι???

Ηλιανα που εισαι??Διαβασα για Σκοτινα??Κι εγω εκει θα ειμαι απο αυριο για 5-6 μερουλες..εσεις για ποτε το κλεισατε???

Φωτεινη και Βικυ τι κανετε??Πως περνατε???Βικουλα εβλεπα τα σκαφη στη μαρινα της Θασου και σε θυμηθηκα, τι ωραιες διακοπες κι αυτες..:tongue::tongue:

Φωτεινη πως ειναι το χερι σου???

Σουλα που εισαι??Πως περασατε???

Αρμα πως ειναι η Ευα??Διαβασα ανεβασε λίγο πυρετο??Περαστικα αν και πρεπει να ειναι καλά τωρα..

Πικουλινα καλο ξεκινημα και με την επιχείρηση του συζυγου!!!Ολα δεξια και ευκολα ευχομαι..

Ντελένη εσεις πως ειστε???Τα πτσιρικια καλά ε??Θυμαμαι τα ευχαριστα του Γιαννακη και ευχομαι να μην ξαναταλαιπωρηθειτε...Ξεσαλώνει η Αναστασια???

Πανμαρ φυγατε κι εσεις ε??Καλες διακοπές και ξεκουραστες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

kiko μου μπα φετος πουθενα ασε που δεν μπορουμε και λογο δουλειας ας εχει δουλεια και παμε οταν μπορουμε!

στονε μου μπραβο σας τι λεει η θασος;παλι δεν κανονισουμε να βρεθουμε αλλα ησασταν με παρεα ε;

εμεις σχεδον καθε μερα μπανια και μετα βολτες!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι Βατραχακι μου με παρεα ημασταν..Θα μας δοθει η ευκαιρια να συναντηθουμε..2 φορες τωρα που περασαμε απο τα μερη σας δεν τα καταφεραμε δυστυχως..

Θα περιμενω απο σενα οταν με το καλό επισκεφτειτε τους νονους του Θοδωρη και εχετε μια ωριτσα ελευθερη για καφεδακι..

Η Θασος περισυ μου αρεσε και φετος -αν και με περιπετειες- τη λατρεψα..Νησι απολύτως καταλληλο για οικογενειακες διακοπές με πιτσιρικια..Το τι γινοταν απο παιδια όλων των ηλικιων ειναι απεριγραπτο..

Πιο πολλά τα παιδια απο τους μεγαλους...

Ναι Βατραχακι μου με παρεα ημασταν..Θα μας δοθει η ευκαιρια να συναντηθουμε..2 φορες τωρα που περασαμε απο τα μερη σας δεν τα καταφεραμε δυστυχως..

Θα περιμενω απο σενα οταν με το καλό επισκεφτειτε τους νονους του Θοδωρη και εχετε μια ωριτσα ελευθερη για καφεδακι..

Η Θασος περισυ μου αρεσε και φετος -αν και με περιπετειες- τη λατρεψα..Νησι απολύτως καταλληλο για οικογενειακες διακοπές με πιτσιρικια..Το τι γινοταν απο παιδια όλων των ηλικιων ειναι απεριγραπτο..

Πιο πολλά τα παιδια απο τους μεγαλους...

σιγουρα θα το κανονισουμε!

ωραια η θασος και τελεια για μικρους μεγαλους εχει τελειες θαλασσες!

το ξενοδοχειο καλο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πολύ καλό με πολύ φιλικους ιδιοκτητες και περιβαλλον οικειο και πολύ περιποιημενο..Τις τρεις πρωτες μερες ημασταν μονοι μας (δεν ειναι ξενοδοχειο, ενοικιαζομενα προτιμησαμε φετος), λές και ημασταν στο εξοχικο μας ενα πραγμα..χαχα

Πλήρης ελευθερια και ασφαλεια για τα παιδια..Ανετα δωματια και εξοπλισμενα με τα απαραίτητα, παιδικη χαρα και barbeque

Ριξε μια ματια αν σε ενδιαφερει..www.summerdreams.gr

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου χαιρομαι που περνατε τελεια στις διακοπες σας.

νατασακι μου μπραβο σας!σε διαβαζω τοση ωρα που λες οτι κολυμπαει και εχω παθει πλακα!εμενα δεν μπενει με τιοτα μεσα παρα μονο με την βαρκα της την οποια και χασαμε χθες:(

εγω καταλαβα οτι σιχαινεται η μικρη μου.δεν θελει να παταει ξυπολυτη κατω ειδικα οταν εχει νερα!!!

οσο για την ομιλια μια χαρα εισαστε!!!

ερχομαι παω ναβαλω να φαμε..........

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Πετρουλα γενεθλιαζεις με τον γιοκα μου;;;;

Ναι βρε μανουλα!!!Να το χαιρεσαι το βλασταρακι σου και να τα εκατοστησει!!Γαμπρο να τον καμαρωσεις!!!!(τι ειπα τωρα ε???χαχα)

Ο πιο μικρος της παρεας μας κλεινει τα 2 του!!Και του χρονου με υγεια!Πως θα γιορτασετε Ντινακι?

Εδω ειναι και το θεματακι για τις ευχουλες μας http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=490654#post490654

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...