Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααααα!!!

We are back!!!περασαμε παραααα πολυ ομορφα ...χορτασαμε θαλασσα ,μπανιο πισινα και φυσικα το αγορακι μου ολη μερα..

το ξενοδοχειο αρκετα καλο ,με φοβερη πισινα με θαλασσινο νερο (ο χρηστος δεν ξεκολλουσε),πιαδοτοπο και παιδικη χαρα!!!

ο Χρηστος ολη μερα ηθελε τατα απο τις 8 εως και τις 12 το βραδυ!!!

εγω ξεκουραστηκα αρκετα μιας και τον ειχε αναλαβει ο συζυγος περισσοτερο ..να φανταστειτε διαβασα ενα βιβλιο 700 σελιδες σε 3 μερες!!!αραχτη στην ξαπλωστρα η μανα!!

το μονο αρνητικο οτι εχουμε βηχα εγω και οχρηστος (ο χρηστος εδω και αρκετο καιρο)και σημερα θα τον πω στον παιδιατρο .

Μαρινακι περαστικα στον γιωργακη σου και χρονια πολλα για την γιορτη σου!!!

Δεν θυμαμαι τπτ αλλο παρολο που τα διαβασα ολα

111

cca53e644d.png

eTRlp2.png

το μονο αρνητικο οτι εχουμε βηχα εγω και οχρηστος (ο χρηστος εδω και αρκετο καιρο)και σημερα θα τον πω στον παιδιατρο .

Και εσείς με βήχα;; :confused::confused::confused: Μα τι γίνεται;;;; Τουλάχιστον εσείς περάσατε καλά και ξεουραστήκατε. Και τουχ ρόνου να είστε καλά.

Καλημέρα.

Σαρδελίνα απορώ πώς καταφέρνεις να κάνεις δουλειές με τον Αστέρη μέσα στα πόδια σου;;; Άξια!!!! Ή μήπως τον έχεις στείλει στο χωριό;;;

Λαζαρένια μπράβο που περάσετε και εσείς καλά. Θέλω πολύ να έρθω κάποια στιγμή στη Μυτιλήνη. Τα γενέθλια του Γώγου ήταν περίπου πριν από δύο εβδομάδες.

Κοριτσια σας αφήνω.....παμε βόλτα. :-D:-D:-D:-D:-D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!!

Τι κανετε??? Εμεις περασαμε ενα πολυ ησυχο σκ, καναμε και μπανακι (σε πισινα κατι φιλων μας) και εχω να σας πω οτι ο Σωτηρακης μου κανει τα καταφερνει να κολυμπαει και να επιπλεει μονος του με τα μπρατσακια του! Σε πισινα ετσι, που εχει και αλλη ανωση!!! Βεβαια κουραζεται απο ενα σημειο και μετα, πινει και λιγο νερακι, αλλα τα κουτσοκαταφερνει! Τις πρωτες φορες με τα μπρατσακια σκυλοπνιγοταν ο καημενος μου γιατι δεν ηξερε να βαλει σωστα το σωμα του στο νερο... Αντε, ολα θεμα εκπαιδευσης ειναι!

Κατα τα αλλα εφυγε ο αντρας μου και ειμαστε μοναχουλια μας... Αυριο εχουμε και παιδιατρο να κανουμε το havrix και πιστευω οτι τελειωσαμε πια απο εμβολια! Και επειδη βλεπω πολλα αρρωστουλικα και επειδη φευγουμε σε 2 εβδομαδες, αποφασισα να βαλω τον Σωτηρη σε καραντινα την εβδομαδα πριν τις διακοπες! Ακαρδη μανα, ξερω, αλλα ειλικρινα δε θα το αντεξω να τον εχω αρρωστο στις διακοπες μας...

Για την ομιλια που λεγαμε.. Ο Σωτηρακης μου λεει γυρω στις 40 λεξεις, αλλα περα απο τα γνωστα μαμα, μπαμπα, παππου κτλ., ολα τα αλλα τα λεει μπεμπεκιστικα. Επικοινωνουμε πολυ καλα, δεν το συζητω, εχει αρχισει και με ακουει πλεον (συνηθως), εκτελει εντολες κανονικοτατα, εμαθε και καποια χρωματα και τα λεει και γενικως φλυαρει σε ενα δικο του λεξιλογιο... Αυτο που με ανησυχει καπως ειναι οτι δε βαζει νεες λεξεις στο λεξιλογιο του, δε βλεπω δλδ μια προοδο, ολα γινονται λαου λαου. Δεν ανησυχω σε σημειο να τον ψαξω, αλλα μεχρι τον Οκτωβριο θελω να εχω δει μια αρκετα εντονη διαφορα...

Αυτα! Επανερχομαι με τα δικα σας!

t7fQp3.png

Λοιπον! Και τωρα τα δικα σας!!!

Ιωαννακι μου καλως ηρθατε!!! Το σημαντικο της υποθεσης ειναι οτι ξεκουραστηκες και οτι περασατε καλα! Η αρρωστια ηταν κατι light, οποτε δεν την υπολογιζουμε!

Μαρινακι μου χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!! Να σε χαιρομαστε φιλεναδα!:D

Stone καλως ηρθατε κι εσεις! Αντε περαστικα να ειναι και να περασετε τελεια τις υπολοιπες διακοπουλες σας!

Λαζαρενια αφου εσυ αυτο εκρινες οτι ειναι το σωστο, τοτε πολυ καλα εκανες! Κατι θα βρεθει, συνεχισε με την ιδια επιμονη κι ολα καλα θα πανε!

Φωτεινη και Βικυ, πως ειναι η Φωτεινουλα?

Μαελενη καλο ταξιδι και να περασετε τελεια!!!

κωνκων αντε μπηκες στην τελικη ευθεια! Με το καλο κοριτσι μου!!!

Σαρδελακι αντε ολα πηραν τον δρομο τους! Ποτε υπολογιζεις να ανοιξεις?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!!

Τι κανετε?

Εμεις περασαμε τελεια!! το Σαββατο πηγαμε Μαρκοπουλο και πορτο ραφτη και γυρισαμε στις 2μιση τη νυχτα...:oops:μαζι με το παιδι το οποιο ηταν ακμαιοτατο...Μεγαλωσαν και αυτα...

Εχτες ολη μερα βολτα και τρελο παιχνιδι με απολογισμο 1 στραμπουληγμα στον αλλον αστραγαλο του Γρηγορη και ενα κεφαλι με γιγαντοκαρουμπαλο παλι και σκισιμο...:(

Αλλα δεν πτοηθηκαμε ,ψιλοκραταει το αλλο ποδι τωρα αλλα δεν ειναι τιποτα θα περασει(αφου δεν ειναι υμενιτιδα, πάλι καλα χαχα...).

Βασικα εκανε τον σουπερμαν απο ενα πολυ μεγαλο και ψηλο πεζουλι ...απροβλεπτα ειναι...

Πετρουλα και Ιωαννα καλως ηρθατε και περαστικα σας.

Νατασσουλα μου μπραβο!!!Τελεια τα παει στο κολυμπι ο μικρος!!!!Εγω δεν ξερω να σας πω, μιας και ειχα περιοδο και παλι δεν πηγαμε θαλασσα.Μια και καλη στις διακοπες τωρα.Παντως απο περσι με τα μπρατσακια επεπλεε και ο δικος μου.Νομιζω αν ειναι το σωστο μπρατσακι και θελουν να καταλαβουν να κουνανε ποδαρακια ειναι πολυ καλο.

Φιλακι και εγω παλια ειχα περιοδο στις 28 μερες νταν.Πλεον μετα τη γεννα εχω στις 24 μερες..δε ξερω γιατι.. ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε οτι αλλαζουν αυτα και δεν υπαρχει θεμα φτανει ο κυκλος να ειναι σταθερος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα Ριτα, τι ξενυχτη γιο εχεις κανει?? Απιστευτος!

Περαστικα και για το ποδαρακι του και για το καρουμπαλο... Επεισοδιακο σκ περασατε! Για το ποδαρακι τι πρεπει να κανετε? Θα περασει μονο του?

t7fQp3.png

Νατάσσα μου κολυμβητης ο Σωτος ..εμας ο Χρηστος δεν τα ηθελε ουτε ζωγραφιστα τα μπρατσακια ...προτιμουσε το παιχνιδι στο νερο απο το κολυμπι ..και κυριως στην πισινα ..οι θαλασσες ηταν πολυ κρυες(λες και ειχαν ριξει παγακια ενα πραγμα)

Ριτακι πρωτος ξενυχτης ο μικρος!!!με το στραμπουληγμα αν δεις και κραταει το ποδι πανω απο 2-3 μερες να τον πας στο γιατρο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ριτα μου το εχει δεμενο το ποδι;κανατε και ραμματα;

κι εμεις εχθες βαλαμε τα μπραστακια μας και μια χαρα τα παει!

καθε βραδυ κι εμεις πιανουμε της 12 κι ο τιμος δεν νυσταζει καθολου οσο ειμαστε εξω και δεν κοιματε στο αυτοκινητο φωναζει πιτι μας χαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γιοβάννα μου τον Αστέρη σήμερα τον εχω στο χωριό, πώς να πήγαινα στην εφορία με το παιδί; Αν οδηγούσα θα τον έπαιρνα μαζί μου φυσικά αλλά επειδή δεν οδηγώ και δεν έχει και καλή συγκοινωνία για την εφορία μας τον περισσότερο δρόμο τον κάνω με τα πόδια. Οπότε τον άφησα στο χωριό και το βράδυ θα μου τον φέρουν, τι καλά!

Τελείωσα και με την εφορία κι όλα καλά...ουφ πολύ ταλαιπωρία. Τώρα ψάχνω για καθαριστήριο που αναλαμβάνει τον καθαρισμό νυφικών...άντε να δούμε θα βρώ τίποτε;

Νατάσα μου ευελπιστώ να έρθουν τα εμπορεύματα μέχρι μέσα Αυγούστου για να ανοίξω. Έχω ήδη 2 παραγγελίες για μπομπονιέρες!

m57Zp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από’μένα .

Να ευχηθώ αρχικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμένα στο Μαρινάκι να χαίρεται την οικογένειά της και να είναι γερή να τη χαίρονται και εκείνοι.

Πετρούλα και Ιωάννα καλώςήρθατε από τις διακοπές σας και του χρόνου να είσαστε καλά και να ξαναπάτε. Τώρα όσον αφορά τις ιώσεις , είμαστε πλέον μαθημένες εμείς οι μάνες σε τέτοιες μικρολεπτομέρειες που ξεπερνιούνται εύκολα.

Ιωάννα πως ήταν το ξενοδοχείο , έμεινες ευχαριστημένη; Θα ξαναπήγαινες ; σε ρωτάω γιατί για το συγκεκριμένο είχαν αναφερθεί πολλές αντίθετες απόψεις.

Περαστικά στη μικρή Φωτεινούλα , ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα.

ΜαΕλενίτσα καλά να περάσετε και εσείς στις διακοπούλες σας από σήμερα και να ξεκουραστείτε.

Σαρδελάκι τελευταίες πινελιές στο μαγαζί και ξεκινάς δυναμικά διαβάζω. Άντε με το καλό.

Νατασούλα ο Σώτος μας βγήκε Ντέιβιντ Χάσεχολφ (Baywatch) είδα , μια χαρά βρε το παιδί , όπως βλέπεις κάθε παιδί έχει το δικό ρυθμό , εμάς τη θάλασσα τη θέλει μόνο για να παίζει με την άμμο, δεν πολυμπαίνει μέσα μόνος του, όσο για την ομιλία και εκεί μια χαρά εξελίσσεται διότι τα μικρά μας μέρα με τη μέρα σημειώνουν σημαντικούς προόδους , συνεπώς μέχρι τον Οκτώβριο να δεις που θα συζητάτε μια χαρά.

Κωνκωνάκι μπήκες στο μήνα σου , με το καλό κοπέλα μου εύχομαι και να έχεις ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σου, τα ίδια θα πω και σε εσένα για την ομιλία , εφόσον ο γιατρός δεν ασχολείται καν τότε μην αγχώνεσαι.

Εμείς πάλι έχουμε πάρει φόρα σχετικά με την ομιλία μάλιστα είναι και στη φάση που αρχίζει και ρωτάει τι είναι αυτό. Χθες που είχαμε πάει βολτίτσα ρώταγε συνέχεια μαμά τι είναι αυτό;, μπαμπά τι είναι αυτό; Μας έχει τρελάνει , αλλά εγώ γελάω όταν καμιά φορά θέλει να μιλήσει και μπερδεύεται (μάλλον) και κεκεδίζει, μέχρι να μας πει τι θέλει έχουμε ήδη σκεφτεί την απάντηση και την έχουμε έτοιμη εμείς. Ελπίζω να μην ανησυχητικό αυτό.

Ριτάκι ήρθες προς τα μέρη μου και δεν πήρες κανένα τηλέφωνο να σας δούμε; Θα σε φάω…. Τελικά ο μικρός ησυχία δεν έχει , αλλά τουλάχιστον τα περνάει ανώδυνα.

Μαριζάκι στη μικρή δεν δίνεις ούτε λαχανικά; Κολοκυθάκια , πατατούλα , καροτάκια να φτιάχνεις διάφορα φαγητά με κύριο συστατικά τα λαχανικά; Πάντως η μικρή της φίλης μου έκανε πρόκληση της προάλλες και ευτυχώς ξεπέρασε την αλλεργία στο γάλα & ψάρι. Στο λέω για να παίρνεις κουράγιο και να ξέρεις ότι σύντομα θα το ξεπεράσετε και εσείς.

Γιοβαννούλα εσείς πότε φεύγετε για το 3ημεράκι σας;

Βατραχάκι εσείς θα πάτε πουθενά ;

Λαζαρένια μου και εγώ θα γίνει γραφική και θα σου πω ότι κάθε εμπόδιο για καλό κοπέλα μου, τουλάχιστον φύγατε και ξεσκάσατε λίγο και τώρα με γεμάτες μπαταρίες πλέον θα περιμένεις νέες προτάσεις. Όλα θα γίνουν θα το δείς.

Εμείς πάντως ακόμα δεν έχουμε κανονίσει τίποτα, μας βλέπω να ψηνόμαστε στην Αττική με τους υπόλοιπους απομείναντες.

Κικο εμεις απο το ξενοδοχειο μενουμε με τις καλυτερες εντυπωσεις σε συνδιασμο παντα ποιοτητας και τιμης (375 ευρω για 5 μερες ημιδιατροφη)

ειναι μεν παλιο το ξενοδοχειο αλλα καθαρο ,αλλαζουν καθημερινα σεντονια και πετσετες ειναι παντα προθυμοι για οτι και αν ζητησεις ..εχει πρωινο και πολυ καλο βραδυνο , πολυ ομορφη παιδικη χαρα..

Στα μειον οι θαλασσες ειναι πολυ καθαρες αλλα ποοοολυ κρυες ...και επισης δεν εχουν αμμο αλλα βοτσαλακι ..

το ξενοδοχειο ειναι τιγκα στα παιδακια και ο Χρηστος περναγε ονειρο ..

Εγω παντως το συνιστω ανεπισυλακτα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...