Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γειά σας.

Φωτεινή περαστικά μωρέ στη μικρούλα σας. Κρίμα.

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα πως είναι?

Κωνκων μπήκες στο μήνα σου ε? Αντε ακόμα λίγο και τελειώνουν αυτά τα βάσανα!!

Lazarenia να σου πω κι εγώ το ίδιο με σένα θα έκανα. Κατ' αρχην είχες πάει γι' αυτή τη δουλειά και όχι για άλλη, αλλά τι να πεις. Κάτι θα βρεθεί κορίτσι μου. Αφού το έβαλες στο μυαλό σου θα το δεις!!!

Εμείς αύριο αναχωρούμε κι έχω τα τελευταία μας μαζέματα. Αχ να δω πού θα χωρέσουν όλα αυτά!

Αν δεν προλάβω να μπω αργότερα να ευχηθώ σε όλες καλό καλοκαίρι και θα τα πούμε σε μια βδομάδα πάλι.

Πολλά φιλιά κορίτσια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσια μου καλησπέρα!!!

Επιστρεψαμε κι εμεις απο τις διακοπούλες μας και να ειμαστε ολοι γεροι να ξαναπάμε και του χρόνου..Δεν προλαβα να σας διαβασω, εχει ξεκινησει η πλυντηριοκατασταση καθως αυριο θα ξαναφυγω για μια εβδομαδα με τον μικρο στο camping, στο τροχοσπιτο της αδεφης μου...

Οι διακοπες μας ειχαν λίγο από όλα..Μιας μερας πυρετό, βηχα, μυξουλες και πάρα πολύ μπανιο και ξεσαλωμα..Εγω την εβγαλα πιο χαλαρα και ετρεχε το συζυγατο:tongue::tongue:

Ποιες ειναι εδω, ποιες λειπουν , τι εγινε, εχω χασει επεισοδια..δεν καταφερα ουτε για δεκα λεπτα να μπω να σας διαβασω..:?

Ελπίζω να ειστε ολες καλά και να ειχαμε μονο ευχαριστα νεα αυτες τις μερες..

Ευχομαι στην Μαρινα να ειναι γερη και χρονια της πολλά και στην Ελένη που αυριο αναχωρουν να περασουν πολύ ομορφα και ξεκουραστα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε. Εμείς κάναμε το μπανάκι μας, γυρίσαμε σπίτι μας και φάγαμε ωραιότατα λαζάνια με κολοκυθάκια και κασερόπιτα (οι συνταγές που μας έβαλε η Μαρίζα), κάναμε νάνι οικογενειακώς και σε λίγο θα βολτάρουμε.

Μαελένη καλές σας διακοπές. Να πάτε και να γυρίσετε με το καλό.

Πετρούλα περάσατε καλά; Δεν την γλιτώσατε βλέπω και εσείς. Για να σου κάνω μια ανασκόπηση των μερών που έλειψες, επιτέλους -μετά από μια εβδομάδα προσπαθειών- μαζέψαμε ούρα από την Αλεξάνδρα κάναμε τις αναλύσεις και όλα οκ, αρρωστησε το Ναταλάκι αλλά τώρα είναι εντάξει και αυτή, είναι άρρωστη η Φωτεινούλα μας από χτες και ο Γώγος εδώ και μέρες που έπαθε λοιμώδη μονοπυρήνωση και χάλασαν και οι διακοπές τους.:(:(:( Αυτά. Εσύ αύριο ξαναφεύγεις;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

(οι συνταγές που μας έβαλε η Μαρίζα)
Τίιιιιιιιιιιι;;;;; Έβαλα εγώ συνταγές;;;;;;;;;;;; Πότε-πού-πώς; Mήπως ξυπνάω τα βράδυα κι υπνοβατώ;;;!!! A! Mήπως εννοείες το blog γλυκό από σπίτι (http://glykoapospiti.blogspot.com/); Kι αφού σας ενέπνευσα που σας ενέπνευσα στείλτε κάτι κι από δω..... γιατί εμείς πάλι σουβλάκια θα παραγγείλουμε........ Κλαψ.... Έχω βρει και τη δικαιολογία τώρα ότι δεν μπορεί να τα φάει τα περισότερα η Ναταλία και δεν κάνω τίποτα...
Για να σου κάνω μια ανασκόπηση των μερών που έλειψες
Ευχαριστώ, με κάλυψες!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλεναδούλες...τί κάνετε;

Τί κάνει η Φωτεινούλα μας;

Πετρούλα καλώς ήρθατε...και του χρόνου να είστε γερή κοπέλα μου να ξαναπάτε διακοπούλες. Επίσης καλά να περάσετε στο camping! Πού θα πάτε;

Ελενίτσα καλές διακοπές και σε εσάς;

Οι υπόλοιπες καλά;

Μόλις τελείωσα το επιχειρηματικό σχέδιο που θέλω να στείλω στον ΟΑΕΔ μπας και έχω την τύχη και με εντάξουν στο πρόγραμμα.

Σήμερα πήγαμε στο μαγαζί και βάψαμε κάποια σημεία του χώρου σε άλλο χρώμα ( ο άντρας μου δηλ.) κι εγώ έβαψα τα κάγκελα που ήταν χάλια και δυστυχώς δεν τα έβαψε η ιδιοκτήτρια κι εγώ δεν ήθελα να τα αφήσω έτσι. Φάγαμε πολύ ζέστη αλλά τελείωσε κι αυτό. Βάλαμε και τα φωτιστικά...και τώρα χρειάζομαι άλλα 3 φωτιστικά (να αγοράσω)

Μες την βδομάδα θα πάω να δω και το γραφειάκη μου που ήρθε για να δώσω παραγγελία και τις καρέκλες. Όπως βλέπετε όλα προχωράνε...

Η συμπεθέρα μου πού χάθηκε; Πάω να της στείλω ένα μήνυμα...

m57Zp2.png

Stone μου επίσης να σε ενημερώσω ότι οι δικές μας διακοπές αναβλήθηκαν και θα φύγουμε την Παρασκευή τελικά. Αν είχαμε φύγει αυτή την εβδομάδα θα είχαμε πάθει ότι ακριβώς κι η Μαρίνα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τι ειναι η λοιμωδης μονοπυρηνωση που επαθε ο Γωγος??Δεν πήγαν τελικα διακοπες τα παιδια??Περαστικα σας βρε Μαρινα μου!!

Ιωαννα επιτελους εγινε και η πολυπόθητη συλλογη ουρων και ολα καλά!!

Φιλακι γιατι αναβλήθηκαν και οι δικες σας διακοπές, λόγω καποιας ιωσης??

Στη δικη μας περιπτωση μας ειπε ο γιατρος που επισκεφθηκαμε στο νησι οτι προκειται για καποια ιωση και δεν μας εδωσε τπτ..ουτε καποιο σιροπι αντιβηχικό και αυτες τις μερες απο τον πολύ βηχα εκανε και εμετους..Σημερα μετα απο 2 μερες επανηλθε αυτος ο βηχας και αυριο θα τον πάω παιδιατρο..

Αμφιβολο το βλέπω να φυγουμε μιας και δεν θα μπορεσω με τπτ να τον κρατησω στεγνο και μακρια απο θαλασσα και νερα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Έχω βρει και τη δικαιολογία τώρα ότι δεν μπορεί να τα φάει τα περισότερα η Ναταλία και δεν κάνω τίποτα...Ευχαριστώ, με κάλυψες!

Αλήθεια βρε Μαρίζα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια στιγμή με τι τρέφεται η Ναταλία σου; Πάντως οι συνταγες που έβαλες, το λινκ δηλαδή, είναι πάρα πολύ ωραίες.

Πετρούλα για να μην τα ξαναγράφω εδώ, διάβασε λίγο σελ. 915 (τέλος) - 917 και θα καταλάβεις τι έπαθε ο Γώγος.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Φιλακι γιατι αναβλήθηκαν και οι δικες σας διακοπές, λόγω καποιας ιωσης??
Stone, πρότειναν στον άντρα μου μια άλλη εβδομάδα, την 1η του Αυγούστου, και μας βολευε καλύτερα για πολλούς λόγους, έτσι, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, την τελευταία μέρα δηλ., αλλάξαμε τα πλάνα μας! Εσείς, σε ποιό νησί ήσασταν, θυμισε μου. Η Μαρίνα είχαν ξεκινήσει, αν κατάλαβα καλά, με διακοπές στα Γιάννενα και στη συνέχεια στο Βραχάτι αρρώστησε ο μικρός κι έκατσαν μόνο ένα βράδυ, ή ήταν ήδη άρρωστος από τα Γιάννενα... αχ, πες τα εσύ βρε Μαρινάκι.

Εγώ σήμερα, την πήγα για μπάνιο, αρχικά με επιφύλαξη λόγω της αρρώστιας της την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μετά ξεθάρεψα γιατί έξω είχε ΚΑΥΣΩΝΑ πάλι... σε πισίνα πήγαμε κι έτσι πάλι από την αρχή, δίσταζε να μπει, τελικά μπήκε μόνο ως τα γόνατα και πλατσούριζε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια βρε Μαρίζα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια στιγμή με τι τρέφεται η Ναταλία σου; Πάντως οι συνταγες που έβαλες, το λινκ δηλαδή, είναι πάρα πολύ ωραίες.
Με οτιδήποτε δεν περιέχει ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ γαλακτοκομικών, αβγών & ξηρών καρπών. Για να καταλάβεις από τα βασικά που μπορεί να τρώει ένα παιδάκι αυτής της ηλικίας, η Ναταλία δεν μπορεί να φάει γιαουρτάκια, κρεμούλες, αβγουλάκια, ένα τοστάκι. Αλλά ούτε ένα κέικ μπορεί να φάει, μια πίτα εννοώ μια τυρόπιτα, μια σπανακόπιτα ή πίτσα... Πρωί-βράδυ θηλάζει, δεκατιανό φρουτόκρεμα, μεσημεριανό κάτι που να επιστρέπεται, απόγευμα της φτιάχνω μια κρέμα από υποαλλεργικό γάλα κι υποαλλεργική κρέμα και το βράδυ μια από τα ίδια με το μεσημέρι. Αυτά. Ελπίζω κάτι να αλλάξει σύντομα γιατί θα βαρεθεί το παιδάκι μου... Α ευτυχώς τρώει και ψωμί με μέλι. Και μπορεί να φάει και σουβλάκι από έξω, αλλά δεν το τρώει.....

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

γεια σας κοριτσια μου.

πριν λιγο γυρισαμε κι εμεις.φυγαμε για σκ σε καμπινκ στην αλλη ακρη του νησιου.μετα απο 3 χρονια πηγαμε ξανα στο αγαπημενο μου μερος κι αυτη την φορα με τοπαιδακι μας.

περασαμε φανταστικαα και η λαζαρενια ξετρελαθηκε.ολη την ωρα μας φιλαγε και χοροπηδαγε μες στην σκηνη.αλλο πραγμα η φυση!

ειπαμε οτι θα το ξανακανουμε συντομα.

ευχομαι να μην κολησε κατι ή να κρυωσε αν και ημασταν πολυ οργανωμενοι.

να ευχηθω ξανα στο μαρινακι μας χρονια πολλα και περαστικα στον γωγουλη.

τελικα με τις διακοπες σας τι εγινε?τις ακυρωσατε τελειως?

ειχατε δωσει και προκαταβολη στο ξενοδοχειο?πολυ λυπηθηκα μαρινακι και τις ειχατε τοσο αναγκη τις διακοπες......

περαστικα και στην φωεινουλα μας.

δεν την γλυτωσε κανενα παιδακι?

αρχιζω και τρεμω να πω την αληθεια.

σαρδελινα συγχαρητηρια για το μαγαζακι σου.

καλη αρχη και καλες δουλειες.

γιοβανα πολυ ωραια τα νεα σου με τις εξετασεις της αλεξναδρας .

και να βγαινειες συχνα αν μπορεις!γεμιζουν οι μπαταριες!

φιλακι δεν πειραζει που μεταφερατε τις διακοπες σας.

οσο για την αλλεργια μακαρι να αλλαξει κατι για να ηρεμησεις κι εσυ αλλα και το ναταλακι να εχει ποικιλια στις τροφες!

πετρουλα καλα να περασετε στο καμπινκ.πως πας με την εγκυμοσυνη?

κωνκων μην ανυσηχεις με την ομιλια.ο κωνσταντινος ειναι πανεξυπνος και κατανοει τα παντα .και το λεω εφοσων τον ειδα απο κοντα.θα στα πει μαζεμενα και μετα γλωσσα δεν θα βαζει μεσα.

υπολοιπες μανουλες ειστε καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

κοριτσια εχει σημερα γενεθλια ο γωγος της μαρινας?

σας ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες ,για τις ευχες και την συμπαρασταση στην νεα προπαθεια που πηγα να κανω.σιγουρα δεν το βαζω κατω με τιποτα και δε απελπιζομαι.ειναι η αρχη ακομη.απλα θυμωσα με τον τυπο.τεσπα ετσι ειναι οι δουλειες.δεν χωρανε συναισθηματισμοι.

μαελενι μου στην αρχη ενθουσιαστηκα με την νεα προταση αλλα οταν σκεφτηκα τι ακριβως εγινε θυμωσα για ολο το τρεξιμο και αγχος που εκανα.για την αναστατωση που δημιουργησα στην οικογενεια μου και στο παιδι.παρ ολιγον να εδινα προκαταβολη στον παιδικο.

τεσπα ολα για καλο.τωρα περιμενω τα αποτελεσματα για παιδικο και βλεπουμε.

σας φιλω και καληνυχτω.μακια

1654096yn4fep17z7.gif

καλημέρα φιλεναδούλες μου...

Λαζαρένια μου οπως τα λες...κάθε εμπόδιο σε καλό, εγώ έτσι πιστεύω.

Άρχισα καθαριότητα κι έχω γίνει μούσκεμα. Σε λίγο θα ξεκινήσω για την εφορία...ουφ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...