Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου....οπως βλεπετε εφτιαξε μονο του με την γλωσσα..ευχαριστω κωνκων μου:) επρεπε να το κλεισω και να ανοιξω πολλες φορες για να ξεμπλοκαρει..

η Φωτεινη λεει και το ...εισαι κουκλα και τσαχπινα δεν υπαρχη στην Αθηνα:):):), οσο για την επιμονη του σε πολλα πραγματα ...ναι το εχουμε και εμεις αυτο:).

θεωρω οτι ειναι απο της ποιο δυσκολες ηλικιες ... εγω να σας πω τα εχω ψιλο παιξει, δεν φημιζομαι και για την υπομονη μου η οποια με αγνοει:):)

Νατασσα μου λεω να τελειωσει το καλοκαιρι γιατι κουραστικα αρκετα, το σπιτι ειναι μεγαλο 3 οροφους με βεραντες μεγαλες και πολλα ατομα συν την ριμαδα την ζεστη που με τσακισε...θελω χειμωνα στο σπτακι μου στην γωνια μου το μπαλκονακι μου.

Ριτα μου :):):) οχι ψαροντουφεκο δεν κανω με τα χερια πιανω τα χταποδια

φιλακι μου με το καλο να πατε διακοπουλες...πολυ μου αρεσει η Κρητη την λατρεψα οταν πηγαμε πριν χρονια, πως ειναι η Ναταλιτσα μας??

Μαρινα μου χρονια σου πολλα και καλο να χαιρεσαι την ονομαστικη σου γιορτη, πως ειναι ο μικρος??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα σας.

Δεν διάβασα ακόμα τίποτα, τρέχω κ δεν προλαβαίνω.

Μπήκα να ευχηθώ στην Μαρίνα τα χρόνια μου πολλά και θα σας διαβάσω αργότερα με την ησυχία μου.

Τα φιλιά μου σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά, είτε γλυκήτατες ολες! Σμουτσσσσσσ! Αρμάκι δεν ξέρω αν πήρες το μήνυμα γιατί μου έβγαζε κάτι περίεργα, σε ευχαριστώ πολύ κι από εδώ πάντως! Τις προάλλες με έπαιρνε και η Πικουλίνα αλλά αυτές τις μέρες είμαι λίγο αλλού ντ' αλλού και ούτε το κινητό μου δεν ήξερα πού βρίσκεται! Ο Γιωργάκος μου είναι λίιιιγο καλύτερα νομίζω αν και σκέφτομαι να τον πάω λίγο παιδίατρο να δούμε πού βρισκόμαστε, γιατί μίλησα με τη δικιά μου αλλά λείπει και μου είπε ότι επειδή έχει βγάλει εδώ και 2-3 μέρες εξάνθημα που δεν έχει υποχωρήσει ακόμα, παρόλο που τα απύρετα διαστήματα έχουν μεγαλώσει, καλό είναι να τον ξαναδεί παιδίατρος!

Λαζαρένια...κάθε εμπόδιο για καλό

mGKop3.png60Jvp3.png

Xρόνια Πολλά Μαρινάκι μου, να σε χαιρόμαστε κι εμείς κι οι οικογένια σου! Επιτέλους, περαστικούλια, για 22 ημέρες πυρετό μου είπε προχτές ο παιδιάτρος της Ναταλίας ότι έχει αυτό που έχει πάθει ο γιος σου...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Μαρινάκι μου χρόνια σου πολλά. Χιλιόχρονη και ευτυχισμένη να είσαι κορίτσι μου. Μακριά όλες οι ιώσεις από εσάς και περαστικά στο Γώγο σου.

Κωνκων μην αγχώνεσαι με την ομιλία του Κωνσταντίνου. Και ο μικρός μιας φίλης μου μίλησε κοντά τρία. Μέχρι εκείνη την ώρα έλεγε μόνο μαμά και μπαμπά και για όλα τα άλλα ή τα έδειχνε ή μούγκριζε. Μέχρι και λογοθεραπευτή είχε σκεφτεί......Τώρα δεν είναι ακόμα τέσσερα και σου κάνει ολόκληρη ανάλυση στο τηλέφωνο.

Λαζαρένια μου εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σου. Εύχομαι ότι κάνεις να είναι για το καλό όλων σας.

Χτες βγήκα και εγώ κορίτσια και γύρισα στις 02.00. :tongue::tongue::tongue:Τι όμορφα που ήταν!!!! Έμεινε ο άντρας μου με τη μικρή και είχα πολύ καιρό να νιώσω ηρεμία σε έξοδο.:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπερα κουκλες τι κανετε??:):)

κωνκων μου αν ο Κωσταντινος καταλαβαινει οτι του λες, μη σε αγχωνει η ομιλια θα τα πει που θα παει

βαλτε και εμας στα αρρωστουλικα, απο το μεσημερι που ηρθε η Φωτεινη απο την θαλασσα ειχε πυρετο:(:( 38.2, οτι μπανακια εκανε για λιγο θα τα ξεχασει αφου η Βικυ αυριο επιστερφει πισω και την μεθεπομενη βδομαδα θα στειλω την μικρουλα Θεσσαλονικη για να κανω μερικες δουλιτσες πιο βαριες που δεν προλαβα, γεννησε και η ¨γατα μας¨ τροπος του λεγειν...χαλασε το πλυντηριο ρουχων, απο Δευτερα καινουργιο:evil:

Διαφημίσεις

βαλτε και εμας στα αρρωστουλικα, απο το μεσημερι που ηρθε η Φωτεινη απο την θαλασσα ειχε πυρετο:(:( 38.2, ....

Αχ όχι :(:(:(:( Κρίμα μωρέ. Πώς είναι τώρα;

κωνκων μου αν ο Κωσταντινος καταλαβαινει οτι του λες, μη σε αγχωνει η ομιλια θα τα πει που θα παει
Όντως αυτό είναι που μετράει, να βλέπεις ότι το παιδί σου τα κατανοεί και τα ξέρει όλα! Η έναρξη της ομιλίας κι ο ρυθμός εξέλιξης ποικίλει από παιδί σε παιδί, πάντως, κωνκων η ηλικία των 2 δεν είναι καθόλου η ώρα για να ανησυχήσεις, λένε μάλιστα πως τα αγόρια αργούν παραπάνω.

βαλτε και εμας στα αρρωστουλικα, απο το μεσημερι που ηρθε η Φωτεινη απο την θαλασσα ειχε πυρετο:(:( 38.2

Ωωωωχ όχι ρε γμτ.... περαστικούλια...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα φιλεναδες!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις για ακομα μία φορα... Ενταξει δεν αγχωνομαι τόσο, απλά αναρωτιεμαι καμια φορα αν θα μπορουσα να κανω κατι εγω. Τεσπα! Όλα καλα! Εχουμε άλλα τωρα!

Σήμερα μπηκα στην 36η εβδομαδα (το τικερακι μου πάει λιγο πίσω) και απο σημερα χαλαρωνω και περιμένω τη μπέμπα μας!:D

Φωτεινη μου περαστικα στη Φωτεινούλα! Και να σας ζησουν τα γατιά σας!:mrgreen:

Μαρίνα μου χρονια πολλα με υγεία και απο εδώ.

Giovanna μου χαιρομαι που περασες ωραια στην εξοδο σου!

lazarenia μου όλα καλα θα πάνε! Ο επιμένων νικά!;)

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Κωνκωνάκι μπήκες στο μήνα σου και εσύ; Μα πώς περνάει έτσι ο καιρός; Εύχομαι να κρατήσεις σύντομα την μπεμπύλα σου αγκαλιά.

Κα Φωτεινή και Βίκυ πώς είναι η Φωτεινούλα σήμερα;

Μαρίνα μου ο Γώγος σου;

Ηλιάννα άυριο θα σου στείλω τα dvd

Οι υπόλοιπες φύγατε για μπανάκι;;; Ετοιμαζόμαστε και εμείς να πάμε για τη βουτιά μας. Φιλιά σε όλες.:-D:-D:-D:-D:-D

Koριτσάκια μου καλημέρα! Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω για μπάνιο... οι δύσκολες μέρες... κάθε 24-25 ημέρες κύκλος βρε κορίτσια, είναι φυσιολογικό; Παλιότερα ήμουν στις 28 περιίπου...

κωνκων μου μην αγχώνεσαι, γιατί αγχώνεται και το παιδάκι σου και το ένα και το άλλο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...