Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως αυτες τις μερες ειναι αλλο πραγμα μολις του πεις οχι κλαιει αν τον πειραξει καποιος που δεν θελει τσιριζει τι να πω ποτε δεν ηταν ετσι ο τιμος ελπιζω να του περασει συντομα γιατι δεν αντεχεται αυτη η γκρινια!

vatraxaki μου και εμείς έτσι είμαστε εδω και κανα μηνα. Μόλις του πω όχι σε κατι ή δεν του δωσω κατι που θελει κλαιει και χτυπιέται. Προχθες είχαμε παει σε υπεθριο παιδοτοπο και αυτός κόλλησε να προσπαθεί να πάει πίσω απο τα φουσκωτά που είναι τα καλωδια με τα ρευματα. Εκλαιγε με λιγμούς επι μισή ώρα μεχρι που τον πηρε αγκαλιά ο άντρας μου και φυγαμε άρων άρων. Ενω καθησαμε και του εξηγουμε οτι δεν μπορουμε να παμε εκεί.

filaki μου τελεια η Ναταλιτσα με τη σκηνή της!

sardelaki μου ξεκινησαμε να καταλαβαίνουμε τα πάντα για να σταματησει η γκρίνια. Μας λεγαν οτι είχε γκρίνια επειδή προσπαθουσε να μας μιλησει και δεν μπορουσε και μας λέγανε οτι πρεπει να μαθουμε να καταλαβαίνουμε τί θέλει. Αφου πλέον καταλαβαινουμε τα πάντα, τωρα πρεπει να κανουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε για να μάθει να μιλάει.....και να επανελθει η γκρίνια:confused:. Εχω μπερδευτεί λιγακι.... Το έχω προσπαθησει για να είμαι ειλικρινής και το αποτελεσμα είναι να μην κανει προσπαθειες και να κλαίει με λιγμους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχα, μόνο το πρώτο δίπλωμα κάνουμε και την πατσαβουριάζουμε στο πορτ-παγκάζ...

Τώρα το θυμήθηκα σε είδα, κατά κάποιο τρόπο, στο όνειρο μου, μου εστειλες λέει φωτο σου με το μωρό, ήσουν πολύ όμορφή, λαμπερή και ξανθιά.

μαλλον αλλη θα ειδες χαχαχαχα!!!!:tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

vatraxaki μου και εμείς έτσι είμαστε εδω και κανα μηνα. Μόλις του πω όχι σε κατι ή δεν του δωσω κατι που θελει κλαιει και χτυπιέται. Προχθες είχαμε παει σε υπεθριο παιδοτοπο και αυτός κόλλησε να προσπαθεί να πάει πίσω απο τα φουσκωτά που είναι τα καλωδια με τα ρευματα. Εκλαιγε με λιγμούς επι μισή ώρα μεχρι που τον πηρε αγκαλιά ο άντρας μου και φυγαμε άρων άρων. Ενω καθησαμε και του εξηγουμε οτι δεν μπορουμε να παμε εκεί.
Α, ωραία, με καλύψατε, πολλές φορές ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν και τα δικά σας τις κακές τους ώρες-ώρες ή μόνο η δική μου φέρεται σαν κακομαθημένο (όχι ότι δεν είναι...)

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

αχ βρε κωνκων μου τοτε με καταλαβαινεις τι περναω και το κακο ειναι οτι οταν τσιριζει τρομαζει ο μπεμπης και κλαιει ελ[ιζω να στρωσουν γρηγορα τελικα ισως να ειναι φαση αφου δεν τα περναμε μονο εμεις αφου ολοι αρχησαν να τον λενε γκρινιαρη :(

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

κωνκωνάκι μου φυσικά και δεν σου είπα να το κάνεις...απλά πρότεινα κάτι που είδα ότι έπιασε σε άλλους...αυτό δεν σημαίνει ότι σε εσάς θα πιάσει.

Αφού λες πως το δοκίμασες και δεν πιάνει φυσικά και δεν θα το ξαναδοκιμάσεις...κάποια στιγμή θα τα πεί όλα...μην αγχώνεσαι!

χαιρετώ κι εγώ...φεύγω στο χωριό!

m57Zp2.png

Καλησπερα!

Καναμε και το εμβολιακι μας σήμερα. Δεν έκλαψε πολύ, μια χαρα ήταν. Το βαρος 12.400 γρ. αλλα το υψος στάσιμο στους 88 πόντους.

Καλα τη γκρίνια που είχε σήμερα.... Γιατί δεν του αφηνω να παιζουν τα dvd ενω δεν τα βλέπει, γιατί δεν του εδωσα ενα γλυκακι με καρύδα(το δοκιμασε και πνιγόταν), γιατι ηθελε να φαει μακαρονια και δεν μπορουσε να περιμενει 2 λεπτα να του βγάλω στο πιάτο και πολλα πολλά άλλα.... Κλάψα, κλάψα.... τί να πω!

sardelaki μου το ξερω κοπέλα μου. Απλά έχω μπερδευτεί λιγακι.... για το αν μπορω να κανω κατι τελικά ή όχι... Σήμερα η παιδίατρος ηταν καθησυχαστική στο θεμα της ομιλίας για πρωτη φορα. Καθε φορα μας ελεγε ποσες λεξεις θα επρεπε να λέει και να κανει προτασεις και και και... Σημερα είπε οτι απλά ζορίζεται στην εκφραση του λόγου.

Καλα να περασετε στο χωριό!

Φωτεινη μου πηγαινε με το ποντίκι κατω στη μπαρα που σου λέει οτι είσαι στα Αγγλικα στο "ΕΝ" κανε κλικ και σου εμφανιζει παραθυρακι να επιλεξεις για Ελληνικά ή Αγγλικα.

Καλό βραδυ φιλεναδες!

Καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλες και όλους μικρούς και μεγάλους! Εμείς φεύγουμε το πρωί για Χανιά! Πάμε για βούτες και αμμούτσες (χα χα έτσι λένε οι Κρητικοί την άμμο)

Όσο για την κακομαθησιά, αφήστε, χθες ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί! Λέω, αχ να 'χα τώρα τη μητέρα μου, την πεθερά μου, την αδερφή μου κάποιον τελος πάντων να μένει από κάτω/πάνω... ευχαρίστως θα την έδινα για 2-3 ωρίτσες !! αφήστε που μιλάει ασταμάτητα και δεν μπορώ να σκεφτώ καν... ξέρετε τί γλωσσοκοπάνα είναι? μέχρι και τον παπά τον παχύ που έφαγε παχιά φακή της έμαθα για να την κρατήσω λίγο απασχολημένη !! Αλλά αυτά που λέει είναι για όσκαρ! δεν το συζητάω... πολλά γέλια.. Η καλύτερή μου βέβαια είναι όταν αρχίζει τα "μανούλα μου είσαι πολύ καλή/ όμορφη/γλυκιά... τί καλή που είσαι... κτλ...!, σ'αγαπώ πολύ ... κτλ"

για την υδρονέφρωση κωνκων κι εγώ ξέρω οτι θέλει παρακολούθηση και στην μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων απλώς υποχωρεί από μόνη της όσο είναι στην κοιλιά ή λίγο μετά. Αλλιώς πάλι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό.

ρίτα πολύ γέλιο έριξα με τον τύπο που έλεγε να τον ρίχνετε κάτω όταν ήταν 9 μηνών !! μα καλά πώς το σκέφτηκε χαχα!

σας αφήνω γιατί καίγομαι στις δουλειές και αύριο έχουμε ξύπνημα 6.30! Καλά να περάσετε!!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Μπηκα να δω κανα νεο για το Γιωργακη αλλα δεν ειδα τη Μαρινα....

Μαρινακι μου πως πατε?Ελα να μας πεις κανα νεο, ελεγα να σε παρω τηλεφωνο αλλα ειπα να μην ενοχλησω.Πως ειναι το παιδι?Ελπιζω καλυτερα.

Χρονια πολλα κα για τη γιορτουλα σου σημερα 17 δεν ειναι?Πολυχρονη οτι επιθυμεις και πανω απο ολα υγεια και σε εσας και στα παιδακια σας!!!

Πολλα φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς διαβάζω ότι η υδρονέφρωση δεν είναι τίποτα σπουδαίο...

Κορίτσια όντως η Μαρίνα πού είναι;;; Άραγε όλα καλά;;; H lazarenia;;; Τώρα που μπήκα πίστευα ότι θα δω νέα τους.

Εγώ βγήκα, χιχι, καλά ήταν. Αύριο λέμε με τον άντρα μου να την πάμε στις τσουλήθρες στου Ρέντη να ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ το παιδί. Όσοι πιστοί.......!!! Είπαμε για αργά το απόγευμα, χαμός θα γίνει!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

sunsun, καλό ταξίδι!!! Θα τα πούμε κάτω! Μήπως ξέρεις ένα beach bar στον Κ. Σταλό που το λένε Αμίνα; Eκεί πηγαίνουμε για μπάνιο... Αχ, λίγο θα κάτσουμε, μόνο μια εβδομάδα... Λέω να πάω και στον Μπάλο φέτος που δεν έχω ξαναπάει... αλλά θα ηθελα να πάω και Φαλάσαρνα μια μέρα... και στο Ελαφονήσι μια άλλη... ουφ...... Άντε, θα τα πούμε εκεί!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μαμά δεν ξέρω τι έπαθε κ σε μένα χθες το ίδιο έκανε.εξαφανίστηκε κ το σήμα των γλωσσών από την μπάρα.

Η φωτεινή μιλάει πολύ αλλά κολλάει σε κάτι κ το λέει πολλές φορές.μπορεί ας πούμε να πει κ καμία δεκαριά φορές εκείνο το γκάμι που μιλάει το μικρό θέλω.είναι πολύ καλή αλλά κολλημένη με την μάνα της.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλε δε κοιμαστε?

με περιμενετε μηπως????????????

μαριζακι θελω κι εγω σκηνηηηηηηη!!αχ ποσο μου λειψανε τα καμπινκ που καναμε .......

λοιπον να σας πω γιατι μολις γυρισαμε απο παραλια.την αραξαμε γι ανχαλαρωσουμε λιγακι και η μικρη κοιμοταν στο καροτσι.αυτο το κοριτσι ευτυχως κοιμαται παντου ακομα και στην μπανιερα αμα λαχει!!!

λοιπον να σας πω γιοατην δουλεια.πηγα εκει και τελικα μου συστησε αλλη δουλεια η οποια ειναι καταστημα επιπλων(τεραστιο) αλλα εξω απο την πολη 10χλμ.με θελει φουλ ταιμ κοριτσια κατι που με δυσκολευει ακομα πιο πολυ.

τσαντιστηκα με το θεμα που τοσες μερες ετρεχα αλλα απο την αλλη ενθουσιαστηκα με την προταση.

και τελικα αποφασισα να μην παω γιατι δεν θα τα καταφερω .δεν θα καταφερω να ανταπεξελθω στο παιδι στο σπιτι και στον συζυγο με τοσες ωρες εργασιας και μακρυα απο το σπιτι.θελω οπωςδηποτε μεσο για να παω .

αποφασισαμε απο κοινου να περιμενουμε να δουμε τα αποτελεσματα για τον παιδικο και μετα να κοιταξω κατι ημιαπασχολησης ωστε να τα προλαβαινω ολα γιατι κακα τα ψεματα ολα απο τα χερια μου περνανε.

δεν ξερω αν σας φαινομαι αχαριστη αλλα νομιζω οτι επιλεγω αυτην την στιγμη το σωστο ως προς την οικογενεια μου.

στην αλλη δουλεια βρηκε αλλη κοπελα κατι που με ενοχλησε αλλα δεν πειραζει,ολα για καλο.γλυτωνω και το ταξιδι και ταλαιπωρια στην αθηνα.

ειμαι σιγουρη οτι κατι θα βρω στα μετρα μου που θα τα συνδιαζω ολα.εγω προσπαθησα,δοκιμασα και τελικα αποφασισα οτι το παιδι πανω απο ολα .

χρονια πολλα στην μαρινα μας.η αγια μαρινα να σε προστατευει παντα εσενα και την οικογενεια σου!

περαστικα στα αρρωστουλικα .χαρηκα που ειναι καλυτερα.

κωνκων ανησυχεις με την ομιλια?ο γιατρος τι σου ειπε?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...