Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα μου θα πάω να ρωτησω. Μήπως παίζει ρόλο το οτι ο άντρας μου τον σταυρό του τον φοράει χρόνια και έχουν φύγει κάποιες ουσίες?:confused: Ή λέω μλκ?

Σωστο και αυτο...ναι ισως να εχει φυγει το χρυσωμα με τον φορεμενο σταυρο και να τον ενοχλει ο καινουργιος...δεν τον δινεις στον ανδρα σου να τον φορεσει ενα διαστημα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εμείς λίγα πράγματα όχι πολλά

τον καταλαβαίνω αλλά όχι πάντα

προτάσεις δεν κάνει

όμως δεν ξέρω πώς να τον βοηθήσω

η πότε θα έπρεπε να ανησυχήσω..

η παιδίατρος μου λέει ότι είναι μια χαρά και αν μην αγχώνομαι χωρίς λόγο

η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω

που αλα παιδάκια στην ηλικία τους μιλανε

άψογα ενώ εμείς ουρλιάζουμε

τουλάχιστον είμαι ειλικρινής μαζί σας

:tongue::tongue:

Και εμεις ειλικρινης ειμαστε καλε!Εξαλλου καποια απο τα παιδακια εδω της παρεας γνωριζονται μεταξυ τους δε θα λεγαμε υπερβολες...και σιγα το κατόρθωμα.. θα τα πουν οταν ειναι η ωρα τους, εμεις λιγα πραγματα μπορουμε να κανουμε σε αυτο το θεμα νομιζω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι να πω απλά περιμένω πως και πώς να μιλήσει βασικά η αδέρφη μου λέει ότι είναι άψογος και μία χαρά τα λέει τι να πω

ίσως έχω παραπάνω προσδοκίες από το παιδί μου .?

θα δήξει

μου πάω να ξεκουραστώ λίγο

μετά έχω δουλείες και να παμε και βόλτα έξω με τον μικρό

δεν έκανα τίποτα από σπίτι

έπεσαν ραντεβού το πρωί ευτυχώς τα χρειάζομαι τα χρήματα φιλιαααααααααααααα

:tongue::tongue:

δεν ξερω βρε κοριτσια αν αυτη η γκρινια ειναι απο ζηλια η απο κατι αλλα βασικα στο θεμα ομιλιας λεει πολλα αλλα οχι καθαρα τον βλεπω ομως οτι καθε μερα λεει και περισσοτερα ελπιζω εως τα 2 1/2 να τα πει ολα καθαρα!

παντως αυτες τις μερες ειναι αλλο πραγμα μολις του πεις οχι κλαιει αν τον πειραξει καποιος που δεν θελει τσιριζει τι να πω ποτε δεν ηταν ετσι ο τιμος ελπιζω να του περασει συντομα γιατι δεν αντεχεται αυτη η γκρινια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

έγραψα ένα κατεβατώ και σβίστηκε...ξανά τώρα...

έλεγα πως με τον Αστέρη κάνουμε σούπερ συννενόηση και λέει τα πάντα. Μίλησε μικρός και πλέον είναι σε φάση που μπορεί να πεί πολλές λέξεις, κάνει κανονικές προτάσεις και τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι σε ότι λέει. Αφού όταν ήρθε ο γιατρος για εμβόλιο του έδωσε συγχαρητήρια που δεν φοράει μπεμπιλίνο, που μιλάει τόσο πολύ και που κάνει ποδήλατο σαν ενήλικας. Κόρδωμα να δείτε τον Αστέρη κι ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά χαχα.

Κωνκωνάκι μου μην αγχώνεσαι κούκλα μου...νομίζω ότι ανέφερα κι άλλη φορά τον ανιψιό του κουμπάρου μου που μίλησε γύρω στα 3,5 χρονών...περνάει τον Αστέρη ενάμιση χρόνια κι όταν ο Αστέρης 9 μηνών αρχισε με τα μαμά, μπαμπά, γιαγιά, παππού αυτό το παιδάκι δεν έλεγε τίποτε κι οι γονείς του μέναν άφωνη. Ο γιατρός του καθυσύχαζε και του έλεγε από τα 3 και μετά αρχίζουμε να ανησυχούμε...αυτός τότε άρχισε να λέει κάποιες λεξούλες και στα 3,5 πια τα έλεγε όλα.

Απλά θα σας συμβούλευα (όσες δεν μιλάνε τα παιδάκια τους) να τα αφήνετε και λίγο να ζορίζονται. Δηλ. αν ζητάνε κάτι κάντε και λίγο πως δεν καταλαβαίνεται...να ζορίστουν για να σας το πούν! Το έκανα 2 γνωστές αυτό και πραγματικά βοήθησε!

m57Zp2.png

δεν ξερω βρε κοριτσια αν αυτη η γκρινια ειναι απο ζηλια η απο κατι αλλα βασικα στο θεμα ομιλιας λεει πολλα αλλα οχι καθαρα τον βλεπω ομως οτι καθε μερα λεει και περισσοτερα ελπιζω εως τα 2 1/2 να τα πει ολα καθαρα!

παντως αυτες τις μερες ειναι αλλο πραγμα μολις του πεις οχι κλαιει αν τον πειραξει καποιος που δεν θελει τσιριζει τι να πω ποτε δεν ηταν ετσι ο τιμος ελπιζω να του περασει συντομα γιατι δεν αντεχεται αυτη η γκρινια!

έλα βρε ζουζούνα μου...είναι η φάση των 2 ετών :mrgreen::mrgreen: μην αγχώνεσαι ...κι ο δικός μου έχει τέτοιες μέρες. Φάσεις είναι που περνάνε...έχουν κι αυτά τα δικά τους όπως κι εμείς τα δικά μας :P;)

m57Zp2.png

Γεια σας κοριτσάκια. Όλες καλά; Από ότι διάβασα ναι. :P:p:p:p

Και εμείς στε καλύτερά μας......δόξα τω Θεώ.

Μαμαλευτεράκι έχω πολλά dvd που σκεφτόμουν να τα πετάξω. Και Ντόρα και Μπομπ Σφουγγαράκη κλπ Τα θέλεις; Χάρη θα μου κάνεις κιόλας. Η Αλεξάνδρα δεν τα βλέπει και δεν μου αρέσουν και εμένα να σου πω την αλήθεια. Αν θέλεις στείλε μου τη δ.νση σου με π.μ και στα στέλνω τη Δευτέρα κιόλας.

Deleni δεν είναι όμορφο που μεγαλώνει και ο Γιαννάκης σου; :D:D:D:D Μετά τους έξι πρώτους μήνες η επικοινωνία είναι φανταστική. :D:D:D:D:D Μπράβο και στη ναζιάρα την Αναστασία!!!!!

Όσο για την ομιλία της Αλεξάνδρας, δεν έχω και εγώ λόγο να σας πω ψέμματα. Συννενοούμαστε πιο άψογα από το άψογα. Αν δεν θέλει βέβαια να μου δώσει σημασία δεν το κάνει που να χτυπιέμαι εγώ. Υστερεί όμως στο κινητικό κομμάτι. Δεν κατεβαίνει μόνη της σκαλιά χωρίς να την κρατάει κάποιος, δεν ανεβαίνει σε τσουλήθρες, δεν σκαρφαλώνει (όχι ότι με χαλάει αυτό :tongue::tongue::tongue:), δεν κάνει πετάλι κλπ, κλπ, κλπ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

έλα βρε ζουζούνα μου...είναι η φάση των 2 ετών :mrgreen::mrgreen: μην αγχώνεσαι ...κι ο δικός μου έχει τέτοιες μέρες. Φάσεις είναι που περνάνε...έχουν κι αυτά τα δικά τους όπως κι εμείς τα δικά μας :P;)

αχ γλυκια μου ελπιζω να ειναι φαση και να περασει γρηγορα γιατι σας λεω εχει τωρα αυτες τις μερες ειναι αλλο πραγμα δεν τον αντεχει κανεις ουτε οι γιαγιαδες που του κανουν ολα τα χατιρια!

Υστερεί όμως στο κινητικό κομμάτι. Δεν κατεβαίνει μόνη της σκαλιά χωρίς να την κρατάει κάποιος, δεν ανεβαίνει σε τσουλήθρες, δεν σκαρφαλώνει (όχι ότι με χαλάει αυτό :tongue::tongue::tongue:), δεν κάνει πετάλι κλπ, κλπ, κλπ.

Καλυτερα.....:rolleyes::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μη νομίζεις, και αυτά ζεσταίνονται, βαριούνται κλπ αλλά δεν ξέρουν πώς να το εκφράσουν. Ο Τιμούλης σου μπορεί και να ζηλεύει και λίγο. :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πανω σε αυτο που λεμε...ο Γρηγορης μπουσουλησε απο 6,5 μηνων και στους 9 μηνες σηκωνοταν ανεβαινε και μπουσουλουσε σε τραπεζακια μας ελεγε λοιπον ενας φιλος μας τοτε που ειχε ηδη εναν ταλιμπαν αμα το βλεπετε και σηκωνεται να το σπρωχνετε να ξανακαθεται...δε χρειαζεται να περπατησει αμεσως αφηστε το καλυτερα....χαχα

Κατι ηξερε ο Χριστιανος!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μη νομίζεις, και αυτά ζεσταίνονται, βαριούνται κλπ αλλά δεν ξέρουν πώς να το εκφράσουν. Ο Τιμούλης σου μπορεί και να ζηλεύει και λίγο. :tongue::tongue:

γι'αυτο ολη την ημερα ειμαστε βολτες μεσα στο σπιτι ολα τον ενοχλουν θελει να ειναι στον νεροχυτη και παιζει με την βρυση και τετοια χαζα μολις του λεω οχι α ρε μανα μου αρχηζουν τα πανυγηρια!!!:mrgreen:

εγινα coοl με τις ιωσεις :tongue::tongue::tongue:
Κιόλας!!! Δεν παίζεσαι!!! Είσαι πολύ προσαρμοστικός άνθρωπος. Αχ, εύχομαι ποτέ να μη σου αρρωστήσει παρ' όλα αυτά! Υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις πάντως, είναι μερικά πρωτάρικα που δεν αρρώστησαν ποτέ μου είχε πει τότε η δ/ντρια του σταθμού όταν είχαμε πάει να τη γράψουμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλα δεν παιζει φιλακι θα αρρωστησει κι αυτος οπως ολα τα παιδια απλα ευελπιστω να τα περναμε λιγο πιο ελαφρα απο οτι θα τα περνουσε ας πουμε αν πηγαινε περισυ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...