Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια ξερω οτι ετσι γινεται.εχω περασει κι εγω απο συνεντευξεις και περιμενα υπομονετικα.

αλλα εδω με περνει τηλ και μου ΄λεει αυριο θα σε παρω,με περνει το ακυρωνει κλπ κλπ.ειναι ολοφανερο οτι δεν θελει και μαλλον με πιεζει να αρνηθω εγω γιατι μαλλον λυπαται που με εκανε να τρεξω.

λοιπον κοριτσια εχει περαει η ωρα και ο συζ δεν μπορει να δηλωσει αδεια πια!!

θα βρω κατι αλλο δεν πειραζει.............

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μπήκα το πρωί και βγήκα σαν σίφουνα συγγνώμη κούκλες δυστιχοχος δεν μπορώ να κατεβάσω από το ιντερνετ τίποτα δεν ενδιαφέρομαι αποκλειστικά για Ντόρα ότι σιντι έχετε παιδικά τραγούδια κτλ μεχρι πριν λιγο καιρο δενκαθοταν καθόλου να δει αλά τελευταία τα ζητά και δεν θέλω να κάθετε στον υπολογιστή να βλέπει τραγούδια

Διαβάζω λέτε για γεννά εγώ ξανά ανάφερα γέννησα σε κρατικό νοσοκομείο και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένη είχα και το μωρό μαζί μου τέλεια βοηθούσαν πολύ οι νοσοκόμες κτλ τα έχω πει χίλιες φόρες μην τα ξανά λέω άλλα γέννα στο σπίτι με τίποτα είμαι χεστρα δεν μπορώ θαυμάζω αυτές που το κάνουν γιατί μια φυσιολογικά εξελισσόμενη γέννα δεν χρειάζεται κανέναν εστί λένε εγώ πάντως θέλω γιατρούς και νοσοκόμους νιώθω ασφάλεια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

γειά σας φιλενάδες...

πολύ ζέστη και σήμερα...μόλις φάγαμε, θα ανάψουμε το κλιματιστικό, θα κάνω μπανάκι τον μικρό και μόλις πάει για ύπνο θα πάω κι εγώ για μπανάκι κι έπειτα θα χαλαρώσω κι εγώ. Το απόγευμα θα πάμε στο χωριό , θα αφήσω τον μικρό και θα επιστρέψουμε αύριο για να πάμε στο μαγαζί να βάψουμε κάποια σημεία του τοίχου που θέλω για να σπάσει λίγο η ασπρίλα

Βρήκα και προμηθεύτρια για να φτιάχνω τις μπομπονιέρες μου και όλα τα σχετικά. Έκλεισα και βαπτιστικά ρούχα, πήρα φωτιστικά και την άλλη εβδομάδα θα πάω για στέφανα , καράφες και τέτοια.

Λαζαρένια μου κι εγώ λέω να πας να το συζητήσεις κι έπειτα βλέπεις τι θα αποφασίσεις εσύ και τη θα αποφασίσουν αυτοί.

sardelina μου αντε σιγα σιγα ξεκινας!!!

με νυφηκα τι εκανες;

καθε χρονο γινεται μεγαλη εκθεση στην Αθηνα στης αρχες του χρονου πρεπει να πας οπωςδηποτε εχει τα παντα και θα γνωρισεις πολλους προμηθευτες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα!!!

Κορίτσια όσο περνάει ο καιρός τόσο τρελαίνομαι με τον μικρό... κάνει κάτι χαρές το πρωί όταν πάω το γάλα του..δε λέγεται!!!!:-D:-D:-D

Η Αναστασία έχει γίνει μεγάλη ναζάρια...και το βράδυ δεν θέλει να κοιμηθεί με τίποτα...θέλει να της "βαβάσω λίγο!!!) (διαβάσω λίγο)...:tongue::tongue:

Ξέχασα να σας πω ότι πήγαμε και στου Μαζου (ήρθε η περίοδεία και στο δικό μας χωριό:mrgreen::mrgreen:) και η μικρή τρελάθηκε!!!! Τι χορό, τι παλαμάκια...άλλο πράγμα!!!!!:-D:-D:-D

Βατραχάκι ακριβώς έτσι είμαστε και εμείς στην παραλία...αυτό το καθισματάκι αυτοκινήτου στον μπέμπη τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω!!!!

;;

κι εμας και στο τιμο το ειχα χρησιμοποιησει πολυ και τωρα στον μικρο ειναι απο τα λιγα πραγματα που εβγαλε τα λεφτα του!

κι εμενα ο μικρος με τρελενει με τα γελια του και τις χαρες του κι ο τιμος δεν ξερω αλλα εχει τρομερη γκρινια ολα του φταινε εσενα εχει γκρινια η μικρη;

σκεφτομαι μηπως ειναι αντιδραση ζηλιας!

Διαφημίσεις

κοριτσια ξερω οτι ετσι γινεται.εχω περασει κι εγω απο συνεντευξεις και περιμενα υπομονετικα.

αλλα εδω με περνει τηλ και μου ΄λεει αυριο θα σε παρω,με περνει το ακυρωνει κλπ κλπ.ειναι ολοφανερο οτι δεν θελει και μαλλον με πιεζει να αρνηθω εγω γιατι μαλλον λυπαται που με εκανε να τρεξω.

λοιπον κοριτσια εχει περαει η ωρα και ο συζ δεν μπορει να δηλωσει αδεια πια!!

θα βρω κατι αλλο δεν πειραζει.............

Λαζαρενια μου δεν πειραζει σιγουρα κατι αλλο θα βρεθει μην στεναχωριεσαι!

Ηλιανα εγω κατεβαζω απο εδω εχει σχεδον ολα τα παιδικα

http://greektvrips.blogspot.com/2010/05/kid-songs-16-05-2010-nms-alter.html

Φιλιω μου θα κάνω μια προσπάθεια να δω αν μπορώ να κατεβάσω κάτι

πως είστε ?

εγώ διαβάζω στο άλλο που ζηταν λεφτά τι λένε έχω πάθει πλακα …………..

λυπών θα μου βάλετε και εμένα που γιορτάζω αφήστε της αγάπες τώρα δεν τρώγονται χιχιχχιχι

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε? Αχ κοριτσια σας διαβασα, αλλα δε με παιρνει να γραψω σεντονι...

Ριτακι για τη βολτα που λεγαμε, μαλλον προς το τελος της εβδομαδας το βλεπω κι εχω να σου προτεινω να μην παμε παιδοτοπο, αλλα παιδικη χαρα... Μην κολλησουμε καμια καλοκαιρινη ιωση λιγο πριν τις διακοπες...

Ηλιανα και ο Σωτος μου ειναι μεγαλος φαν της Ντορας!!! Καθε βραδυ το εχουμε στο προγραμμα μαζι με το βραδυνο του θα δει κι ενα-δυο επεισοδια.. Εμεις τα dvd τα παιρνουμε καθε Κυριακη απο τη real news. Για δες το αυτη την Κυριακη! Επισης να στα γραψω δεν μπορω, γιατι δεν ξερω...:rolleyes: Ειμαι σκραπας απο τεχνολογια!

κωνκων μου ηθελα να σε ρωτησω... Εχει καμια εξελιξη ο Κωνσταντινος στην ομιλια? Γιατι ο Σωτηρακης μου πολυ λιγα πραγματα... Εχουμε κολλησει εκατο αιωνες πισω. Μη μη παρεξηγησεις, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειμαστε στο ιδιο σημειο...

Μαριζακι και Μαρινακι πως ειναι τα παιδακια σας?

Φωτεινη πιστεψε με κι εγω φετος απο την αρχη του καλοκαιριου ανυπομονω να ερθει ο χειμωνας... Δεν εχω νιωσει καλοκαιρι ουτε γι'αστειο, μονο τη ζεστη του που με ταλαιπωρει...

Αυτα!!! Πολλα φιλια σε ολες!!!:D

φιλια πολλα σε ολες

t7fQp3.png

αααχχχχχχχχχχχχχ

δεν είναι ζήλια φιλιο μου επειδή δεν μιλαν καλά τα αγόρια μας αδυνατούν να συνεννοηθούν μαζί μας και αυτό βγαίνει σε γρίνια για τα δικά μας αυτιά

Tσα!

Τι κανετε?

Ηλιανα εγω περνω απο πλανοδιους dvd ή απο τη real news δεν εχετε εσεις πλανοδιους?

Και τα δικα μας ειναι χιλιοπεγμενα και δε νομιζω οτι γραφονται μπορω ομως αν δεν βρεις να σου παρω καποια απο πλανοδιο να στα στειλω.5 ευρω μου τα πουλαει.

Νατασσα οτι θες!Ξερω και που θα σε παω ;) αλλα και παιδοτοπο δεν εχω προβλημα...εγινα coοl με τις ιωσεις :tongue::tongue::tongue: Οτι θες!!!Θα το κανονισουμε !

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ρητα ευχαριστώ πολύ καλησπέρα σου δεν βρήκα ποτέ σε πλανόδιο στην διακοπές θα δω αν υπάρχει και αν δεν βρω θα σου πω να μου αγοράσεις αν μπορείς να μου αντιγράψεις κάτι καλώς

κωνκων μου ηθελα να σε ρωτησω... Εχει καμια εξελιξη ο Κωνσταντινος στην ομιλια? Γιατι ο Σωτηρακης μου πολυ λιγα πραγματα... Εχουμε κολλησει εκατο αιωνες πισω. Μη μη παρεξηγησεις, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειμαστε στο ιδιο σημειο...

Παλι αρχισες?Ρε θα τα πει το παιδι μη σκας!Ειναι πολυ επικοινωνιακο παιδακι και δεν το λεω για κοπλιμεντο το εννοω!!!Απλα βολευεται ισως με τον τροπο που συννενοειται.Κανε και λιγο πως δεν καταλαβαινεις και θα αναγκαστει να τα πει...μην του τα δινεις ολα στο χερι.

Εμενα προχθες μου ελεγε τη λεξη ''σκαθαρι'' την οποια δεν καταλαβαινα με τιποτα.. δεν πηγαινε το μυαλο μου.Μετα απο 100 φορες που την ειπε και δεν καταλαβαινα μου λεει με παραπονο''Ε(ΔΕ) καταλαβαινεις μαμα?'' αχ ενιωσα τοσο ασχημα....σημερα λοιπον μου δειχνει ενα μυρμηγκακι στο παρκο και μου λεει ''μυμιγκι ειναι οχι σκαταλι''...ε εκει καταλαβα τι εννοουσε...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ana08 καλησπέρα μαζί με τον δικό μου θα τα λένε τέλια στα ουκρανοαλβανογυφτικα ιχιχιιχ ρε κορίτσια αλήθεια τώρα συνεννοείστε απόλυτα μαζί τους ? η μας λέτε ψέματα ω οι άλλες

Μου φαίνετε τα αγορακια μας είναι πολύ τεμπελικα.

Καθαρες λεξεις λεμε 5 "μπαμπα", "παππου", "γιαγιά", "νονός", "μπλε".

Μπεμπεκιτσικες με 2 συλλαβες "λελο=νερό", "πλάο=πλοίο", "ντιο=δύο" "κίο=σχολείο" "ντουια=δουλεια" δεν μου ερχετε κατι άλλο τωρα, λέει διάφορα. Ολα τα υπόλοιπα τα λεει με μία συλλαβη. Δε λέει ουτε καν μαμα. Παρολα αυτα συνεννοούμαστε, καταλαβαίνουμε τί ζητάει και τί θέλει, απλά δεν κάνουμε διαλόγους όπως κανουν τα αλλα παιδάκια. Να σου πω την αληθεια δεν το σκέφτομαι καν. Απο τη στιγμη κάνει προσπάθειες και συνεννοούμαστε δεν με πειράζει. Αν δω οτι σε κανα χρόνο είναι ακόμα στασιμος ή δεν έχει τρελή εξέλιξη τότε θα το ψάξω. Για πες και για τον Σωτηρακη τωρα....

sardelaki μου μια χαρα προχωράς!;)

vatraxaki μου λές να είναι ζήλεια η γκρίνια του Τιμούλη? Μωρέ είναι και η ζέστη μπορεέ να ζορίζεται και αυτός.

lazarenia μου αν δε σε θέλει άσε να σου πεί αυτός. Και εσύ συνεχίζεις το ψάξιμο. Ας κρατησει και ο καλός σου την αδεια του γιατι όταν με το καλό θα δουλευετε και οι δύο θα τη χρειαζεστε για τη μικρή.

Εγω Ηλιανα συννενοουμαι τελεια δεν εχουμε λογο να πουμε ψεμματα νομιζω!

Καποια τα καταλαβαινω μονο εγω, στα περισσοτερα ομως τον καταλαβαινουν και οι αλλοι πλεον.Καθε μερα που τον παρακολουθω ολο και καποια λεξη βελτιωνει,τα ρηματα τα λεει ολα,εκει νομιζω εγινε η διαφορα απο οταν αρχισε τα ρηματα πλεον συννονοουμαστε απολυτα.

Φαντασου και στους γιατρους αυτες τις μερες μονος του απαντουσε σε οτι τον ρωτουσαν.Σε εκεινον απευθυνονταν οχι σε εμας και παραδοξως καταλαβαιναν απολυτα τι τους ελεγε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...