Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας φιλεναδες πως ειστε?

γιοβανουλα μου χρονια σας πολλα και ευτυχισμενα.

ηλιανα μου τι ονομα βγαζειν ο λογαριασμος???μη τα βαλω αλλου τα λεφτα,κριμα ειναι.

αυριο ερχεται ο λουκας και επιτελους θα πιασω μπετονια!!!

εβαλα την μικρη για υπνο και βγηκα βολτα.αφησα και τον τρελλο τον μπετοβεν να την προσεχει στο υπογειο χαχαχα

εχει πλακα στη θαλασσα με την μικρη.ειναι και η κολλητη μου εδω με τα 3 ανηψακια της ολα αγορακια και παιζουν πολυ με τα 2 μεγαλυτερο,ο ενας μαλιστα που ειναι 3 χρ την κοιταει σαν ξερολουκουμο.μαλλον εχουμε ερωτες!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδες!

Τί καλά που δρόσισε λιγάκι!!! Λοιπόν σήμερα το μενου έχει φακές και πιπεριές τηγανιτες με σαλτσα ντοματας και φέτα.

Το απογευμα έχουμε και παιδίατρο για το prevenar, να ξεμπερδευουμε και με αυτό. Και αυριο θα έχω κοσμο απο Θεσ/νικη.

Για γέννα στο σπίτι?????:shock: Απαπαπαπαπα! Είμαστε για τέτοια τώρα? Και να γίνει καμιά στραβή και να χτυπάμε το κεφάλι μας στο τοίχο μετα...

Μαράκι μου ο δικός μου γιατρός για δημόσιο μαιευτηριο προτείνει το μόνο Αλεξάνδρα. Για δες και κανεναν γιατρό εκεί. Επειδή αυτός κανει γεννες μονο στο ΙΑΣΩ, υπαρχουν κοπελες που πάνε σε αυτον κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και επειδή δεν μπορουν να τα σκάσουν στο ιδιωτικό, τις στέλνει για γέννα στο Αλεξάνδρα.

Βικάκι μου μια χαρα περνάει η Φωτεινούλα ε?

Καλημερα!!!

Πως πανε τα κεφια?

Μαρινα και Φιλακι πως ειναι τα παιδια?Περιμενουμε νεα

Αρμακι μου ευτυχως δεν ηταν τιποτα τα δεκατακια ε?Οσο για το γιατρο αν αποφασισεις να πας ιδιωτικα θα σου προτεινα να δεις τον δικο μου.Επειδη σε ξερω νομιζω οτι θα σου κανει παρα πολυ και σαν ανθρωπος και σα γιατρος.

Γιοβαννα καθαρες οι εξετασες ε?Μπραβο αντε παει και αυτο.

Κικο μου μια χαρα η καμπυλη ετσι?Ωραια!Οσο για το σταθμο που ρωτησες αυτη την βδομαδα ειναι η προσαρμογη (ειχε αλλη μια βδομαδα προσαρμογης πριν, αλλα εμεις τη χασαμε...)και μετα Σεπτεμβρη ξεκιναμε κανονικα αλλα καθε μερα απο λιγο, θα το παμε λαου λαου.

Κων κων οντως δροσισε..ευτυχως!!!Με το καλο να δεχτεις τις επισκεψεις σου.

Καλε Φωτεινη κανεις ψαροτουφεκο?Με εχεις εντυπωσιασει!!!!Μπραβο σου!!

Σαρδελακι πως ειναι το χερι?

Λαζαρενια δεν καταλαβα.. σου ειπαν οτι μεχρι σημερα θα σε ειδοποιουσαν?Αν ναι ,γιατι να αρνηθεις αφου σου ειχε αναφερει την εκπαιδευση.Ισως δεν ειναι και δικο του θεμα αλλα της εταιρειας απο τα κεντρικα.Οποτε μην το απορριψεις.

Βατραχακι μια χαρα τα πατε και τα μπανακια σας και απο ολα!!Ευγε!!!

Ηλιανα και εγω αγαπη θα σου στειλω!Κατι ειναι και αυτο ...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου σχετικά με τον σταυρο και τις κοκκινήλες, χθες του έβαλα πάλι τον δικό του τον λευκοχρυσο και μετα απο μία ωρα ξεκίνησαν τα σημαδια. Το απογευμα που είχε καθαρίσει τελείως του έβαλα τον χρυσό του μπαμπά μας και μετα απο 2 ωρες που τον φορουσε δεν παρουσίασε τίποτα. Μάλλον τον πειράζει ο λευκοχρυσος?

Διαφημίσεις

Oχι κων κων δεν πιστευω οτι τον πειραζει ο λευκοχρυσος γιατι θα τον πειραζε και ο χρυσος το ιδιο αλλά το πλατινωμα που εχουν κανει απο πανω.Πηγαινε σε ενα κοσμηματοπωλειο και ζητα να τον δωσουν σε ενα εργαστηριο να ξανα πλατινωθει(δεν κοστιζει ακριβα).Το πλατινωμα γινεται με διαφορους τροπους και προσμιξεις ισως ετυχε το συγκεκριμενο και τον πειραξε αν δεις οτι ξαναγινεται και με το νεο πλατινωμα ισως να μην του τον φορουσες προς το παρον.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα μανούλες δεν διάβασα τίποτα απλά θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποια ντιβιντι ντορα κτλ να μου στηλει να τα αντιγράψει και να της πληρώσω το κόστος ο μικρός μου δείχνει μεγάλο ενδιαφέρων τελευταία γιαυτα και δεν έχω κάτι του βάζω δυο σιντι ξανά και ξανά

:tongue::tongue:

Ρίτα μου θα πάω να ρωτησω. Μήπως παίζει ρόλο το οτι ο άντρας μου τον σταυρό του τον φοράει χρόνια και έχουν φύγει κάποιες ουσίες?:confused: Ή λέω μλκ?

Ηλιάνα μου εμείς ακομα δεν είμαστε φαν της Ντορας, οπότε δεν μπορω να σε βοηθήσω, δεν έχω κατι σε Ντόρα.

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια;;;

Φωτεινή με τσάκισες με τα χταποδάκια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βίκυ αγοροκόριτσο εξελίσσεται η Φωτεινούλα;;;:-D:-D

Φιλάκι και Μαρίνα πως είστε;;;:? Ελπίζω καλύτερα πάντως....:-D

Αρμάκι εύχομαι να βρεις σύντομα γυναικολόγο και ξεκινήσετε τις προσπάθειες...

Κορίτσια όσο περνάει ο καιρός τόσο τρελαίνομαι με τον μικρό... κάνει κάτι χαρές το πρωί όταν πάω το γάλα του..δε λέγεται!!!!:-D:-D:-D

Η Αναστασία έχει γίνει μεγάλη ναζάρια...και το βράδυ δεν θέλει να κοιμηθεί με τίποτα...θέλει να της "βαβάσω λίγο!!!) (διαβάσω λίγο)...:tongue::tongue:

Ξέχασα να σας πω ότι πήγαμε και στου Μαζου (ήρθε η περίοδεία και στο δικό μας χωριό:mrgreen::mrgreen:) και η μικρή τρελάθηκε!!!! Τι χορό, τι παλαμάκια...άλλο πράγμα!!!!!:-D:-D:-D

Βατραχάκι ακριβώς έτσι είμαστε και εμείς στην παραλία...αυτό το καθισματάκι αυτοκινήτου στον μπέμπη τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω!!!!

Ηλιάννα και εγώ 1 cd έχω και έχει ψιλιχαλάσει κιόλας απο την πολλή χρήση...:evil:

Η Ελένη φύγανε διακοπές;;;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου.

λοιπον σημερα με πηρε και μου ειπε να παω απο το γραφειο.

μολις ετοιμαστηκα ετοιμη να φυγω με περνει ο γιος του να μου πει να μην παω τωρα αλλα θα με παρει αυτος.συγνωμη με μενα παιζουνε?

εγω ριτα πιστευω οτι κατι κρυβεται .............κι εχω ξενερωσει τοσο που απο μονη μου δενθα δεχτω την δουλεια!

1654096yn4fep17z7.gif

Βρε Λαζαρενια ετσι ειναι στις δουλειες μπορει απλα να τους ετυχε κατι και να ακυρωσαν το ραντεβου.

Εγω λεω να πας να συζητησεις αναλυτικα για μισθους,ωραρια και ασφαλεια,να πεις οτι δεν εχεις δυνατοτητα να πληρωνεις εκπαιδευση εκτος του τοπου σου και να τους πεταξεις το μπαλακι κοινως.Αν θελουν θα σε παρουν αν οχι δικο τους προβλημα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια μου φυσικά και να πάς. Γιατί απορίπτεις έτσι? Δες τί έχουν να σου πούνε και μετα αποφασίζεις. Είπαμε για να πάρεις μια δουλειά πρεπει να ζοριστείς λιγάκι, μη περιμένεις οτι όλα γίνονται μπαμ μπαμ...."ααα εσύ μας κάνεις αυριο ξεκινας δουλειά". Ο άντρας μου πηγαινε για συνεντευξη δύο και τρείς φορες και στο τέλος τον απορίπτανε...

εγω ριτα πιστευω οτι κατι κρυβεται .............

Αν είναι γνωστη-μεγαλη εταιρία όπως λες, έτσι γίνετε. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες υποψηφιες για τη θέση και αυτοι πρέπει να διαλέξουν.

γειά σας φιλενάδες...

πολύ ζέστη και σήμερα...μόλις φάγαμε, θα ανάψουμε το κλιματιστικό, θα κάνω μπανάκι τον μικρό και μόλις πάει για ύπνο θα πάω κι εγώ για μπανάκι κι έπειτα θα χαλαρώσω κι εγώ. Το απόγευμα θα πάμε στο χωριό , θα αφήσω τον μικρό και θα επιστρέψουμε αύριο για να πάμε στο μαγαζί να βάψουμε κάποια σημεία του τοίχου που θέλω για να σπάσει λίγο η ασπρίλα

Βρήκα και προμηθεύτρια για να φτιάχνω τις μπομπονιέρες μου και όλα τα σχετικά. Έκλεισα και βαπτιστικά ρούχα, πήρα φωτιστικά και την άλλη εβδομάδα θα πάω για στέφανα , καράφες και τέτοια.

Λαζαρένια μου κι εγώ λέω να πας να το συζητήσεις κι έπειτα βλέπεις τι θα αποφασίσεις εσύ και τη θα αποφασίσουν αυτοί.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...