Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα νέα μας: ο γιατρός μόλις είδε το λαιμό είπε πως δικαιολογεί τον πυρετό. Καλού-κακού έδωσε κι αντιβίωση. Εννοείται ότι έχει συνέχεια πυρετό/δέκατα και τώρα πάλι ανεβάζει. Πριν από λίγο είχε 38 τη σκέπασα με ένα σεντονάκι κι άρχισε να ιδρώνει κι έπεσε λιγάκι, αλλά τώρα νομίζω ανεβαίνει πάλι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σαρδελάκι μου πως πας με το μαγαζί? Σε τι φάση είσαι τώρα?

Λαζαρένια μου άσπρα στίγματα έχουν τα δοντάκια της? Θα την ρωτήσω να δω τι θα μου πει.

Μαριζακι πολύ χάρηκα που σε άκουσα! Είσαι μια γλύκα! σμουτς!

Λοιπόν η Εύα δεν ξαναέκανε δέκατα,'ηταν από το εμβόλιο προφανώς είναι όμως λίγο πεσμένη, λίγο γκρινιαρούλα λίγο απ'όλα. Υποφέρει και από τα δόντια της σίγουρα η καημένη, τώρα έχουμε όλα τα δύσκολα. Τουλάχιστον τρώει..εχτες μου είπε την ατάκα που πίστευα ότι δεν θα ακούσω ποτέ..της είχα βάλει ψωμάκι με τυράκι και λαδάκι και αφού το έφαγε μου λέει : ''ΜΑΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟ'':shock::shock: Πάθαμε πλάκα! Η Εύα να ζητάει φαγητό!

Τα δικά μου είναι ότι πήγα στον γυναικολόγο, καλός ήταν, δεν έπαθα και πλάκα. Όλα είναι καλά, το ενδομήτριο μου έχει μικρύνει ευτυχώς, είχα και ένα ωραίο αυγουλάκι χαχαχα! αλλά χαμένο θα πάει τώρα..έκανα και το παπ μου και είμαι κομπλέ. Θέλω όμως να πάω κι αλλού. Μου σύστησαν κι έναν πολύ καλό αλλά είναι στο Γαία οπότε δεν παίζει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως να δώσω ακόμα μία παράταση μπας και μαζεψουμε κανα φράγκο να πάω σε ιδιωικό να γεννήσω γιατί για το Αττικό που ήθελα ακούω τελευταία ότι παραέχει ελλείψεις.. Σας έπρηξα ε? Θα με ανεχτήτε όμως! χα! Το μυαλό μου γυρίζει συνεχώς, σε αυτά τα πράγματα αν μπαίνει λογική και δεν μπεις κατευθείαν στο παιχνίδι σε τρωνε οι σκέψεις..τεσπα θα δούμε..

Ριτάκι ο Γρηγόρης πως πάει με το σχολείο? Συνεχίζει καλά?

Κίκο μου ηλεκτρολόγος ο Τάτσης ε?:mrgreen: Πάντως πέρ από την πλάκα πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδί και πήρε και το μαθηματάκι του..

Κωνκωνάκι μου πόσο σε σκέφτομαι τώρα με τη ζέστη δεν λέγεται..πότε έχεις ΠΗΤ?

Ηλιάνα θα σου στείλω ταχυδρομική επιταγή για τη γιορτή σου ok? Πόσα θες? 100.000 Ευρουλάκια καλά είναι? Έχουμ και την κρίση τώρα, δεν μπορώ παραπάνω..:lol: :lol: :lol:

Σουλίτσα ελπίζω να βρεις μια λύση με την πάνα και να μην στραβώσει κι άλλο...δεν ξέρω να σου πω και καμιά ιδέα..

Μαελένη συμπάσχω με τα δόντια...άτιμο πράγμα!

Ρε κορίτσια με την deleni τι έγινε? Βγήκαν οι επαναληπτικές εξετάσεις του μικρού?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα.

Μαρίζα αφού πήρατε αντιβίωση θα συνέλθει. Θέλει 24 ώρες για να αρχίσει να δρα, άρα από αύριο θα είναι καλύτερα και μέχρι το Σάββατο περδίκι :P:p:p:p Δεν είμαι υπέρ των φαρμάκων, αλλά όταν ένα παιδί ταλαιπωρείται κοντά μια εβδομάδα με πυρετό σημαίνει ότι η ίωση εξελίχθηκε σε κάτι άλλο και χρειάζεται βοήθεια για να συνέλθει.

Άρμα η Ευούλα καλά; Τυχαία ήταν τα δέκατα;

Λαζαρένια γιατί να αρνηθείς αν σε πάρει αύριο τηλέφωνο; Μήπως έτσι χάσεις μια ευκαιρία ρε κορίτσι μου; Πώς το έκανες ντους το παιδί και δνε ξύπνησε :confused::confused::confused::confused: Δεν έχω δει τέτοια από την Αλεξάνδρα.

Σαρδελάκι μου όλα καλά; Με το μαγαζί τρέχεις φαντάζομαι. Τελειώνεις;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια με την deleni τι έγινε? Βγήκαν οι επαναληπτικές εξετάσεις του μικρού?

Ναι και όλα είναι εντάξει. Αρνητικές.

Κι εσύ armaκι είσαι μια γλύκα, πώς με συγκίνησες, δυστυχώς δεν σε άκουγα καλά... Μην το αφήσεις το αβγό σου βρε να πάει χαμένο! Θέλεις να γεννήσεις σε δημόσιο; Κι εγώ. Δεν έχουμε κανένα καλό γιατρό; Kι από την άλλη σκέφτομαι και στο Ιασώ καλά πέρασα... μάλιστα έμεινα και 2,5 ημέρες σε 2κλινο γιατί δεν είχε 6κλινο κι ήταν τζάμι. Δεν ξέρω. Ή μήπως σπίτι; Πολύ έχω ζηλέψει που το έχουν κάνει μερικές αλλά δεν νομίζω ότι θα είχα το σθένος... ούτε οι γείτονες να με ακούνε να ουρλιάζω...

Άντε μαμαλευτερακι το τσίμπησες το δωράκι σου!

Giovanna, ο γιατρός μας ζήτησε να μην της αρχίσουμε απόψε την αντιβίωση, να δώσουμε μια τελευταί ευκαιρία μήπως πάρει τέλος αν όχι κι έχουμε νέο πυρετικό κύμα απόψε να ξεκινήσουμε από αύριο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι το αβγουλάκι θα πάει χαμένο γιατί τέλος του μήνα πρέπει να κάνω αξονική για τα ιγμόρια..

Όσο για την γέννα αφού έχασα την εμπιστοσύνη μου στον δικό μου γυναικολογο είπα ότι ίσως να ήταν ευκαιρία να βρω κάποιον άλλον να είναι στο Αττικό. Τα άλλα δημόσια με τρομάζουν λίγο. Από το Μητέρα εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη έτσι κι αλλιώς. Αλλά για το Γαία ας πούμε λένε τα καλύτερα..αχ δεν ξέρω...από την άλλη 3 μέρες είναι πόσο χάλια μπορεί να είναι?

Γιατρούς καλούς πάντως έχει άπειρους στα δημόσια, ρίξε καμιά ματιά στο πάρεντς στο ''μαιευτήρες'' και στο ''μαιευτήριο-τοκετος''.

Καλά για γέννα στο σπίτι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Είμαι χέστης!χαχαχαχα!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Για το Γαία λένε ότι έχει και πολύ καλές τιμές, αλλά όλα λίγο-πολύ έσπευσαν να ρίξουν τις τιμές τους!!! Λόγω οικονομικής κρίσης βεβαίως-βεβαίως. Γιατί σε τρομάζουν τα άλλα 2 δημόσια, ίσα-ίσα είναι πραγματικά μαιευτήρια και μάλιστα μακράν τα καλύτερα.

Κορίτσια τρέχω να κοιμηθώ, καληνύχτα ή τα λέμε αργότερα αν τελικά δεν καταφέρω να κοιμηθώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Για γέννα στο σπίτι κορίτσια και δεν το σκέφτομαι καν. Με τρομάζει και μόνο η ιδέα. Τώρα για νοσοκομείο.....χμ στην Κέρκυρα έτσι και αλλιώς ένα νοσοκομείο έχουμε, δεν υπάρχουν επιλογές. Είμαι και ευχαριστημένη από το γιατρό μου πάντως και δεν τον αλλάζω.

Μαρίζα εύχομαι να μην χρειαστεί η αντιβίωση.

Καληνύχτα κοριτσάκια και τα λέμε αύριο

αρμακι κανε εσυ το δευτερο κι εγω θα τους διωξω τους φοβους σου :mrgreen:

κι εγω παντως το νοσοκομειο της πολης μου δεν το εμπιστευομαι καθολου ασε που δεν αλλαζω και την γιατρο μου

συμπεθερα ευχομαι να ειναι απυρετη το πρωι η νυφουλα μου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχακι μου τι κανεις με τον μπεμπη οταν εισαι στην θαλασσα?

QUOTE]

φωτεινη μου τον εχω και καθεται στο καρεκλακι του αυτοκινητου αυτο που ειναι για νεογεννητα που το περνεις μαζι και κατω απο την τεντα θαλασσης μια χαρα ειναι αραχτος!

δεν τον αφηνω μονο του ποτε αν ειμαι εγω με τον τιμο ειναι ο αντρας μου με τον μπεμπη

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κι εγω θελω να γεννησω στο σπιτι μου και μαλισταμς την μπανιερα και να το απολαμβανω...........

γιοβανα μου θα αρνηθω λεω γιατι τελευταια στιγμη μου ανακοινωνει να αω αθηνα?

και ο αντρας μου ποτε θα δηλωσει την αδεια του?

και α παω με δικα μου εξοδα?

δεν λεει και κτι δεν μου καθεται......

περατσικα σας αρρωστουλικα και αρμακι ολα καλα θα πανε οταν θα περεις εσυ την αποφαση.καλα κανεις και το ψαχνεις απο τωρα με το θεμα νοσοκομειου αν κι εγω ειμαι υπερ των δημοσιων.

καληνυχτα κουκλες

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...