Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καθότι πλέον δεν έχω άλλη κανονική άδεια γιατί την έφαγα στις 2 νοσηλείες της Ναταλίες και στις ασθένειες της τον πρώτο καιρό στον παιδικό, έχω αγγαρέψει τους γονείς μου, να είναι καλά, σπάνια τους χώνω έτσι.

τι να κανεις μωρε δεν πειραζει την χαιροντε κιολας οι παπουδες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αχ ξανά κάθισα να βάλω λίγο μπεμπέ λιλι στον μικρό μόλις έφαγε ένα πιάτο σούπα κοτόπουλο ο μικρός θα με τρελάνει

το πόδι του δεν είναι καθόλου πρησμένο ελάχιστα πιο κόκκινο στο μέρος από το τσίμπημα ʽ και όπως τα περίμενα ούτε μια δεν θα μου βάλει λεφτά στην τράπεζα άλλες αγάπη στέλνετε ? σνιφφφφφφφφ σνιφφφφφφφφφφφ

άντε καλή είναι και αυτήν

:tongue::tongue:

Βασικά σκέφτηκα να βάλω λογαριασμό μιας

και πολλά μελή ζηταν βοήθεια από εδώ

και λέω εν όψης τις γιορτής μου

κάθε δώρο θα ήταν δεκτό φτάνει να γίνει με την επιλογή μου

μα τόσο κακό είναι που ζήταω και εγώ λεφτά ………?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τουλαχιστον εγω δεν λεω ψεματα σασ λεω οτι γιορταζω ιχιχιχιχ

fotinipap θέλω χταπόδι έχετε έγκυες εδώ καλέ μην το ξεχνάτε και οσο για το σουπερ γιαγιά νομίζω σας ανήκει ο τίτλος πλέων

To τραβαει αυτή τη στιγμή ο γιός της φίλης μου. Κομπλάρει μάλλον με τα κακά και τα κρατάει μέσα του κι όλη την ώρα φωνάζει το καημένο πονάει το κωλαράκι μου... είναι για γέλια και για κλάματα... υποφέρει...
αυτό πιστεύω είναι κακός χειρισμός των γονιών του παιδιού το έχουν πανικοβάλει ίσως με το θέμα κακά είναι ψυχολογικό έχω διάβαση να θέλουν και να μην μπορούν και να τα κράτανε ενώ στην πάνα να τα κάνουν μια χαρά

ναι γλυκια μου μαζι κι αυτος ειναι ο μικροτερος της παρεας και μετα ειναι το βαφτιστηρι μας που ειναι 6 μηνων.

οι γιαγιαδες ζιζια εχουν αλλα γαλα δεν εχουν για να τον κρατησουν χαχαχαχα

σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

GiovannaXA χρόνια πολλά αααααααααααα και εσύ βαλε λογαριασμό να σου στείλουμε λεφτά είναι μόδα τελευταία χιχ τελεία με της εξετάσεις σας ειδές άδικα αγωνιούσες τόσο καιρό μα ήξερε το κορίτσι κ δεν δεν έδινε ουρά αφού δεν είχε τίποτα

Διαφημίσεις

σας τρεξαν τα σαλια με το χταποδομακαροναδα εε:):)?? αυριο Πρωτα Ο Θεος να πιασω κανα δυο ακομα για να κανω μεζεδακι στον γαμπρο μου:)

αχ βρε κοριτσια ειμαι η μονη στην παραλια που χαιρομαι τοσο πολυ το νερο, τσουναμι απο κυμα συκωνεται οταν βγαινω στην επιφανεια:):)

Giovanna μου τι ιδεες κουκλα μου σε μπηκαν? ειχε κατι υποπτο η Αλεξανδρα?

βατραχακι μου τι κανεις με τον μπεμπη οταν εισαι στην θαλασσα?

φιλακι μου και μαρινα μου πως ειναι τα παιδακια σας?

τα υπολοιπα κοριτσουδια τι κανουν??:D

Giovanna μου τι ιδεες κουκλα μου σε μπηκαν? ειχε κατι υποπτο η Αλεξανδρα?

Όχι Κα Φωτεινή. Τα γνωστά μου άγχη. Τεσπά. Τέλος καλό, όλα καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ουφ κοριτσια αργησαμε σημερα να γυρισουμε απο το μπανιο και η μικρη κοιμηθηκε και δεν προλαβα να ττην κανω μπανιο.ειναι μες την βρωμα.τι α κανω τωρα?να την ξυπνησω????

πως ειναι τα αρρωστουλικα μας?

περαστικα βρε κοριτσια μου.

γιοβανα μου σιγουρα κατι θα μου κατσει κι εμενα.δεν μπορει.εγω δεν το βαζω κατω.

παντως αν με παρει αυριο και μου πει δευτερα φευγεις ,κοριτσια μαλλον θα αρνηθω!!!

χρονια σας πολλα για τηνεπετειο σας και να ειστε παντα αγπημενοι και ευτυχισμενοι.με το καλο και το δευτερο μωρακι σας.

τελεια με τα αποτελεσματα σας.τουλαχιστον σου φυγε το αγχος.

κα φωτεινη το χουμε πει οτι εισαι σουπερ γιαγια!!!

κοριτσια καμια σας εχει παει παιδοοδοντιατρο?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου! Μόνη σήμερα μιας και ο καλός μου βγήκε με τον πικουλινοσύζηγο επαγγελματικό ραντεβού(μας δουλεύουν μου φαίνεται..:mrgreen: ) οπότε θα σας διαβάσω και θα σας γράψω, έχω ακόμα το 2ο γάλα της Εύας και μετά θα καθίσω πιο άνετα.

Λαζαρένια έχω ξαδέρφη παιδοδοντίατρο αλλά είναι στην Λάρισα. Θες να την ρωτήσω κάτι? Εμείς (ευτυχως..) δεν χρειάστηκε να παμε..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Ξανά κάθισα λίγο τέλος η κουζίνα μου είναι μια κουκλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα δέχομαι επισκέψεις ΜοΝΟ στην κουζίνα για σήμερα από αύριο στο καθιστικό χιιχι

Μαρινάκι ταλαιπωρηστε ακόμα γμτ ε? Αχ βρε κορίτσι μου τι να πω? Έχεις κανέναν κοντά σου τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι λίγο?

giovanna χρόνια σας πολλα! Να είστε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι! Όλα καλά και με τις εξετάσεις της Αλεξάνδρας ε? Άντε έφυγε κι αυτό το άγχος. Όσο για το αν θα σας πάρω την θέση ως αουτσαιντερ, μην ανησυχείς, ακόμα έχω δρόμο, άλωστε δεν με συμφέρει γιατί εχω ποντάρει σε σένα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φωτεινη μου είσαι σούπερ! Τα έχουμε ξαναπεί! Πάντως κι εγώ αν δεν κάνω βουτιές νιώθω ότι δεν έκανα μπάνιο..

Βατραχάκι μου πολύ χαίρομαι που τα καταφέρνεις τόσο καλά και με τα δύο! Εμένα και μόνο στη σκέψη με πιάνει πανικός! χιχιχιχιχιχιχι!! Αλλά ελπίζω να ξεπεράσω γρήγορα τους φόβους μου..:roll:

Πάω για το γάλα και επιστρέφω..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Φωτεινήηηηηηηηηηηηηηηηηηη θέλω χταποδομακαρονάδαααααααααααααααααααααα....τώρααααααααααααααααααααα.

Κορίτσια καλησπέρα...είμαι ένα πτώμα...τρέχω από το πρωί και τώρα περιμένω να πάει για ύπνο ο Αστέρης να χαλαρώσω κι εγώ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...