Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχάκι μου κι εγώ αυτό ήθελα να σε ρωτήσω πώς καταφέρνεις και πας μόνη σου και με τα 2 θάλασσα? Τον μικρό φαντάζομαι δεν τον βάζεις ακόμα, ποιός τον προσέχει όσο μπαίνεις με τον Τίμο μέσα?
Έλα μωρέ, ο μικρός δεν κουνιέται, πού να πάει; Όσο μπαίνει η συμπεθέρα μέσα όλο και κάποια από την παρέα τον έχει το νου της. Ύστερα, κι ο Τίμος δεν πάει κι όλο στα βαθιά, παίζει στο κύμα, οπότε κάθεται και με το μωρό το βατραχάκι μας και καμαρώνει και τον Τίμο που πλατσουρίζει. Πωπω τί ωραία που τα λέω στα λόγια!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αστα φιλακι αν μας ελεγαν οτι δεν εχει φτιαξει θα τρελαινομουν.

Κατεβαλα υπερπροσπαθεια.

Αν δεν εφτιαχνε δε ξερω τι θα εκανα, μεχρι να πηγαιναμε μεσα να του το δεσουν ειχα σκεφτει.

Βασικα ημουν σε πολυυυυ δυσκολη θεση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Έλα μωρέ, ο μικρός δεν κουνιέται, πού να πάει; Όσο μπαίνει η συμπεθέρα μέσα όλο και κάποια από την παρέα τον έχει το νου της. Ύστερα, κι ο Τίμος δεν πάει κι όλο στα βαθιά, παίζει στο κύμα, οπότε κάθεται και με το μωρό το βατραχάκι μας και καμαρώνει και τον Τίμο που πλατσουρίζει. Πωπω τί ωραία που τα λέω στα λόγια!!!!!!!!

χαχα καπως εστι παντα ειμαι με παρεα αν κι εχθες ηταν κι ο αντρας μου αλλα οι αντρες επαιζαν ρακετες κι εμεις οι μανες παλευαμε με τα θηρια χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Όλα καλά με τις εξετάσεις της Αλεξάνδρας.......μου έφυγε κάθε ιδέα.

Μαρινάκι δεν ξέρω τι άλλο να πω κοπέλα μου, μόνο υπομονή να κάνετε. Έχεις καθόλου βοήθεια με την μπέμπα ή τρέχεις για όλα; Στη θέση σου μάλλον θα με έιχαν πάρει σηκωτή.

Μαρίζα εύχομαι και εσείς να συνέλθετε γρήγορα. Το αίμα πάντως μάλλον ήταν άσχετο από το πέσιμο. Μπορεί και να γδάρθηκε η μυτούλα της εσωτερικά. Της βγάζει τις μύξες με το οτριζαλίν; Σε ρωτάω γιατί έτσι μπορεί να την τραυμάτισες εσύ κατά λάθος.......το είχαμε πάθει με την Αλεξάνδρα.

Λαζαρένια κάτι θα σου κάτσει....δεν μπορεί. Εσύ συνέχιζε να ψάχνεις ;);););)

Βατραχάκι είσαι σούπερ μαμά και στο έχω ξαναπεί :D:D:D:D:D

Ηλιάννα ούτε και εγώ έχω μετρητό δυστυχώς :|:|:|:|:| Δεν σου φτάνει η αγάπη μας; :confused::confused::confused: Στο πόδι του Λευτεράκη βάλε λίγη αμμωνία.

Ρίτα τι μου κάνεις βρε κοπελιά με τις συνταγές που αράδιασες. Λυπήσου με!!! :tongue::tongue::tongue:

Σούλα και εμείς είχαμε ένα ατυχηματάκι χτες αλλά με πιπί. Συμφωνώ με αυτά που λέει η Σούλα. Ελπίζω η αντιμετώπισή σου χτες και η έκφρασή σου να μην έδειχναν ότι ήταν κάτι πολύ κακό γιατί μπορεί και να πληγωθούν συναισθηματικά.

Μαελένη γιατί τραβάς τέτοια ταλαιπωρία με τα δόντια σου; Σφραγίσματα κάνεις;

Κίκο και εγώ έχω κλείσει όλες τις μπρίζες, αλλά ευτύχώς είναι το μόνο σημείο που δεν έδειξε ενδιαφέρον :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου. Κλείνουμε 4 χρόνια παντρεμένοι :P:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα μου χρονια σας πολλα να ζησετε και παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι!!!

και μην ξεχνιομαστε ειπες το καλοκαιρι βαζεις μπρος για δευτερο ε;χαχα

πολυ χαρηκα που τα αποτελεσματα σας ειναι καθαρα αντε τωρα χαλαρωσε!

οσο για το σουπερ δεν το σχολιαζω χαχα ωρες ωρες ειμαι για γελια σαν τον γαιδαρο φορτομενη αλλα γερα να ειναι θα μεγαλωσουν!

Να ζήσετε κοριτσάκι, και πάντα ερωτευμένοι να είστε!

Α, σχετικά με το αίμα, τίποτα δεν πρέπει να ήταν... απλά εκείνη τη στιγμή είχα μπερδευτεί και φοβηθεί και με το πέσιμο κι έλεγα κι αν είναι αυτό;... Kαταλαβαίνετε... Για το μπούκωμα της βάζω πολύ ορο, αλύπητα... ίσως το παράκανα... τί να πω... ή ίσως και να την τραυματίσαμε με τη μυτομπουλίτσας του ορού... πολλά μπορεί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

οσο για το σουπερ δεν το σχολιαζω χαχα ωρες ωρες ειμαι για γελια σαν τον γαιδαρο φορτομενη αλλα γερα να ειναι θα μεγαλωσουν!

Εδώ πάω φορτωμένη εγώ όταν πάω μόνη μου με την Αλεξάνδρα.....πόσο μάλλον εσύ!!!!!! Με τρέιλερ τα σέρνεις;;; :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εδώ πάω φορτωμένη εγώ όταν πάω μόνη μου με την Αλεξάνδρα.....πόσο μάλλον εσύ!!!!!! Με τρέιλερ τα σέρνεις;;; :P:p:p:p

χαχα ασε ευτυχως που δεν εχω να κουβαλω μπιμπερο γαλατα θερμο κλτ δεν θα χωρουσαμε με τιποτα χαχαχα

φιλακι σας εδωσε αντιβιωση η τιποτα;
Χτες τίποτα. Γενικά αποφεύγει. Σήμερα για να δούμε... ξέρει και τα αλλεργικά της κι αποφεύγει όσο τίποτα... αλλά για αυτό ζήτησε να την ξαναδεί σήμερα. Να δει πώς πάει ο λαιμός και βλέπουμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Χτες τίποτα. Γενικά αποφεύγει. Σήμερα για να δούμε... ξέρει και τα αλλεργικά της κι αποφεύγει όσο τίποτα... αλλά για αυτό ζήτησε να την ξαναδεί σήμερα. Να δει πώς πάει ο λαιμός και βλέπουμε.

ευχομαι να την βρει καλυτερα και να μην χρειαστει αντιβιωση αν και πιστευω οτι αυριο θα ειναι απυρετη

ποιος την προσεχη τωρα που πας δουλεια;

α αλλαξε και τα τικερακια βαλε καινουρια ;)

ποιος την προσεχη τωρα που πας δουλεια;
Καθότι πλέον δεν έχω άλλη κανονική άδεια γιατί την έφαγα στις 2 νοσηλείες της Ναταλίες και στις ασθένειες της τον πρώτο καιρό στον παιδικό, έχω αγγαρέψει τους γονείς μου, να είναι καλά, σπάνια τους χώνω έτσι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...