Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν πειραζει κοριτσια μου.ολα για καλο.......

ισως βρω κατι αλλο την καταλληλη στιγμη.

ηλιανα σημερα πηρα στα εεταα και μου ειπανε οτι στις 22 /7 θα ανακοινωθουνε τα αποτελεσματα.ευχομαι ο λευτερακη να ειναι μεσα αν κι εκει λαρισα εχει πολλους παιδικους νομιζω δηλωμενους.

ευτυχως που σε καλεσανε για το εκαθαριστικο.παλι καλα να λες.

μακαρι να παρουνε και την λαζαρενια αλλα δεν βρισκω λογο γιατι οχι?και επιλαχουσα να με αφησουν ειμαι μεσα εφοσων δεν εχουνε καλυφτει οι θεσεις ετσι δεν ειναι?

απο 23/7 εως 30/7 δηλωνεις ενσταση αν θες να ξερεις.

καλα τι ηταν αυτο με την μελισσα?πωπω θα ποναγε πολυ ε?

ειναι πρησμενο το ποδι τωρα?

μαελενι μου εχω βρει παρα πολλες δουλειες με ποσοστα.αν παρουνε την μικρη παιδικο σαν ανεργη μητερα θα παω ετσι.

αλλιως ψαχνω κατι με ασφαλεια για να φαινεται οτι εργαζομαι.

ειναι δυσκολη εποχη το ξερω,εδω ηταν πριν δεν θα ναι τωρα?

αλλα ειμαι σιγουρη οτι κατι θα βρεθει κι για μενα!

σας αφηνω τωρα.παω την λαζαρενια για μπανακι.ο καλος μου λειπει και θα παμε νονες σημερα.

1654096yn4fep17z7.gif

Είναι στο 37,8 πάλι τώρα κι αποκοιμήθηκε... πλέον έχει χάσει λίγο τη σπιρτάδα της και φαίνεται κουρασμένη... δεν τρώει και καθόλου καλά... σε λίγο θα ξαναπάμε να τη δει ο γιατρός που δεν ανησυχεί όμως καθόλου όπως μου είπε στο τηλ.

Μαρινάκι, εσείς;

μαμαλευτερακι δεν έχω μια να σου βάλω στο λογ/σμός σου... την αγάπη μου σου στέλνω!

Πολύ ζέστη κορίτσια....

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

εμεις εχθες πηγαμε για μπανιο και γηρυσαμε το βραδυ ημασταν σχεδον 20 ατομα με πολλα παιδια ενας χαμος αλλα ωραια ηταν!
Παίρνεις και το μικρό μαζί συμπεθερούλα μου;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

(εξου και πολλες δυσκοιλιοτητες ή ουρολοιμωξεις)
To τραβαει αυτή τη στιγμή ο γιός της φίλης μου. Κομπλάρει μάλλον με τα κακά και τα κρατάει μέσα του κι όλη την ώρα φωνάζει το καημένο πονάει το κωλαράκι μου... είναι για γέλια και για κλάματα... υποφέρει...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας κορίτσια! Πώς είστε?

Εμείς συνεχίζουμε με 38,5 πυρετό και βάλε ανά 5ωρο περίπου οπότε παίρνει αντιπυρετικό και πέφτει. Τον βγάζουμε βολτούλες με το αυτοκίνητο ή το καρότσι (όχι στον ήλιο) όπως είπε και η παιδίατρος για να ξεχνιέται γιατί μέσα στο σπίτι έχει ξεσαλώσει πια, δε σταματάει! Πέφτει στα καλά τού καθουμένου, τώρα ειδικά που πρέπει να προσέχει και τώρα το μεσημέρι τον βάλαμε για ύπνο και είπα να την πέσω κι εγώ λίγο και μετά από κανένα μισάωρο ακούω βήματα στην πόρτα κοιτάω και βλέπω τον μικρούλη, πώς στο καλό κατέβηκε από την κούνια ιδέα δεν έχω γιατί είναι και ψηλή! Τώρα που πρέπει να προσέχει, κάνει τα χειρότερα. Στις διακοπές κοιμόταν σε κρεβάτι και είπαμε να βγάλουμε κι εδώ τα κάγελα αλλά θα πηγαίναμε το απόγευμα να πάρουμε τα προστατευτικά, μας πρόλαβαν τα γεγονότα. Ρίταααα για πες κανένα κολπάκι να τον κρατήσω ήρεμο.

Βρε Κίκο μου πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα άλλο ο Τάτσης σου! Κοίτα τι βάζει το μυαλουδάκι τους!

Κωνκωνακι μου είναι ζόρι η εγκυμοσύνη με αυτή τη ζέστη αλλά εφτασες στο τέλος και σε λίγο θα έχεις τη μπουμπούκα σου αγκαλίτσα!

κ. Φωτεινή στείλτε κι από εδώ φρέσκο χταποδάκι! Σούπερ γιαγιά λέμε, όχι αστεία!

Μαρίζα πώς είστε σήμερα?Νομίζω ότι είναι από τον πυρετό το αιματάκι στη μύτη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Παίρνεις και το μικρό μαζί συμπεθερούλα μου;

ναι γλυκια μου μαζι κι αυτος ειναι ο μικροτερος της παρεας και μετα ειναι το βαφτιστηρι μας που ειναι 6 μηνων.

οι γιαγιαδες ζιζια εχουν αλλα γαλα δεν εχουν για να τον κρατησουν χαχαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι μου κι εγώ αυτό ήθελα να σε ρωτήσω πώς καταφέρνεις και πας μόνη σου και με τα 2 θάλασσα? Τον μικρό φαντάζομαι δεν τον βάζεις ακόμα, ποιός τον προσέχει όσο μπαίνεις με τον Τίμο μέσα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ax Mαρινα...δεν υπαρχουν κολπα...πρεπει να του κανετε σαφες οτι δεν πρεπει να σηκωνεται και οτι δεν πρεπει να κουραζεται.Να του λες θα σηκωθουμε οταν μας πει η γιατρος για να μπορουμε να παμε για μπανιο,κουνιες κτλ κτλ .

Ξερω οτι ακουγεται λιγο ασχημο αλλα ο μονος τροπος να κρατησεις ενα παιδι κατω ειναι να το ''τρομαξεις'' λιγο( εντος εισαγωγικων το τονιζω για να μην παρεξηγηθω...)

Στην αρχη διαφωνουσα με τον καλο μου,νομιζα οτι θα του μεινει και οτι δε θα θελει να πατησει μετα αλλα τελικα ειχε δικιο και ο ανδρας μου και οι γιατροι που μας ειπαν οτι ετσι ζωηρος που ειναι αν δεν φοβηθει λιγακι δε θα κατσει.

Επισης σε εμας βοηθησαν πολυ τα παζλ,dvd,παιχνιδοσακουλες,νεροπιστολα που κατεβρεχε τον τοπο...,τουβλακια,βιβλια...γενικα αγορασαμε ενα ολοκληρο τζαμπο αυτες τις 15 μερες.Κυριολεκτικα ομως ενα ολοκληρο τζαμπο.

Φαντασου οτι εμεις δεν επρεπε να πατησουε καθολου ουτε καν να καθεται καθιστος οποτε καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ηταν.

Εσυ αν του τονισεις ορθα κοφτα να καθεται οσο μπορει και ''τρομαξει'' και λιγο νομιζω οτι θα τα παει μια χαρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...