Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια.ουφ πτωμα ειμαι.σημερα πηγαμε σε μια παραλια με φουσκωτα κι εγω χοροπηδαγα σαν παιδακι!

τρελοκομειο ειμαι...........

μαρινακι εγω δεν καταλαβα τι ιωση ειναι αυτη.πως κολλαει και τι απο τι?

παντως ευχομαι να ανρρωσετε γρηγορα!!!

οσο για την δουλεια εγω περιμενω απαντηση αλλα εχω ξενερωσει αφανταστα με αυτην τηναναμονη,διοτι πρεπει και ο συζ να κανονισει αδεια και να δω εγω πως που και με τι θα ταξιδεψω!

παντως κατι μου βρωμαει.

ενοειτε πως οτι κι αν μου πει θα απαντησω με γλυκο τροπο.εδω δεν σε περνει να κανεις τσαμπουκαδες οπως και δεν σε περνει να φυγεις ετσι και να τον κρεμασεις!

λοιπον ακουστε εγω μιλησα με ενα ξενοδοχειο και μου ειπανε οτι απο σεπτεμβρη θα χρειαστουνε ρεσεψιον.λεω να παω απο κοντα να συζητησουμε εσεις τι λετε?

ηλιανα εχουνε βγει τα αποτελεσματα για τους παιδικους κιολας?

για τις ανεργες μητερες δεν λες?

μακαρι να μου την πηρανε κι εμενα ,ετσι δεν θα αγχωθω ντε και καλα να κανω τωρα προσληψη καπου !

μαριζακι περαστικα στο ναταλακι σου.γιατι φοβασαι?

τι σου ειπε ο γιατρος?

γιοβανα τα πηρατε τα ουρα τελικα?

πως ειναι η αλεξανδρα?εσυ τι εκανες τελικα με τον παιδικο?

ανα08 που εισαι καλε?

καλη αρχη στο νεο σου γραφειο.ξερω πως νιωθεις που εισαι κλεισμενη μεσα αλλα...διακοπουλες θα πατε?

1654096yn4fep17z7.gif

Βίκυ και Άρμα θα κονταροχτυπηθούμε για τους τίτλους ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ και ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ :-D:-D:-D:-D

Ρε Βίκυ τι κατάψυξη ωαρίων μου λές; Μόλις 30 είσαι, θα μας τρελάνεις; Τώρα για το ανηψάκι σου, θα μου επιτρέψεις να πω ότι ήταν λίγο απερισκεψία να δώσουν ντεπόν σε 50 μερών παιδί. Και η Αλεξάνδρα το πρώτο τρίμηνο έκλαιγε ασταμάτητα. Τα είχα παίξει :(:(:(:( Το προηγούμεο ΣΚ είχαν και τα δικά μου ξαδερφάκια περιπέτειες με την μόλις 40 μερών μπέμπα τους. Περνάει και εκείνη κολικούς, έκλαιγε ασταμάτητα για 2-3 μέρες, και το μεσημέρι του Σαββάτου την πήρε ο ύπνος και μετά δεν αντιδρούσε (τουλάχιστον αυτό μας παρουσίασαν οι άπειροι γονείς). Την πήραν πανικόβλητοι στο ΜΗΤΕΡΑ, νοσηλεύτηκε το μωρό και δόξα το Θεώ οι εξετάσεις όλες είναι καθαρές. Απλά είχε αποκάμει και το πήρε ο ύπνος. Το άσχημο είναι ότι της ξαδερφούλας μου της κόπηκε το γάλα :(:(:(

Επιτέλους κατάφερε το πρωί η μαμά μου να μαζέψει ούρα από την Αλεξάνδρα. Αύριο θα έχουμε αποτελέσματα. Ελπίζω να είναι όλα καλά.

η φωτεινη παει για μις κοσμος κοπελια χαχαχα

οσο για το παυσιπονο πιστεψε με εχω μεγαλη εμπειρια με την φωτεινη απο πολυ μικρη.

οταν το παιδι ταλαιπωρειται τοσο πολυ το συστηνουν οι γιατροι.μπορει να της συνεβει αυτο και απο το ατελειωτο κλαμα.ειναι προτιμοτερο να ηρεμισει με φαρμακο παρα να πεσει σε λιθαργο απο το πολυ κλαμα ειναι πολυ επικυνδυνο αυτο δυστυχως.

ελπιζω και στο δικο σας μωρακι να σταματησουν γρηγορα οι κολικοι και να μη ταλαιπωρειται αλλο.οσο για το γαλα μτης ξαδελφης σου μπορει να κανει προκληση και να της ξανα κατεβει.ρωτα καμια πιο εμπειρη μανουλα να σου πει πψς γινεται αυτο γιατι εγω δεν ξερω δυστυχως.

μπορει να ειμαι 30 (που δεν ειμαι ακομα,κακια φιλεναδα...ακου 30!!!σε 1,5 μηνα θα τα κλεισω)αλλα τα ωαρια μας επηρεαζονται πολυ απο την ηλικια.γι'αυτο σκεφτομαι να τα καταψυξω.θα γλιτωσει και την ταλαιπωρια στην προσπαθεια αργοτερα.θα τα εχω ετοιμα και οποτε θελησουμε τσουπ μεσα!!!

σημερα κατεβηκα θεσσαλονικη για να κανω την μισθοδοσια και ξανα γυρισα το απογευμα.

η φωτεινη εχει μεγαλο κολλημα με μενα τελικα.ολη μερα με την μαμα μου ειναι και εμενα δεν με αφηνει να το κουνησω καθολου απο το οπτικο της πεδιο.της ξεφευγω ομως...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Οπότε μαμαλευτερακι μπορεί να φοράει κι αυτά τα παπούτσια:αχα!!!

δεν της ειναι λιγο μικρα???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

που ειστε καλε παλι μονη μιλαω?δεν εχω και χρονο στο νετ καφε ειμαι.θα σας διαβασω απο το κινητο μετα.

πικουλινα καλη αρχη στον αντρουλη σου

Εγώ εδώ με διάθεση στα τάρταρα αλλά εδώ! Μέσα σε όλα δοκίμασα ρυζάλευρο (1η μέρα στερεά στη μπουμπού) και γέμισε σπιθούρια γύρω από το λαιμό, υποψιάζομαι αλλεργία, θα ξαναδοκιμάσουμε σε καμιά εβδομάδα!

Φιλάκι μου κι εγώ το ξέρω αυτό που σου είπε η μαμά Λευτεράκη για τα παπούτσια, ότι ειδικά τα μικρά παιδιά δεν κάνει να φοράνε "φορεμένα" παππούτσια. Κρίνοντας και από τον εαυτό μου δυσκολεύομαι κι εγώ όταν δανειστώ από κάποια φίλη παπούτσια και έχουν πάρει άλλη φόρμα! Αφού όμως σας είπε έτσι ο παιδίατρος κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Νατάσα μου πόπο τι τράβηξε η μαμά σου και τελικά έχασε το μωράκι της! Εντομεταξύ σε αυτά που διάβασα για τον ιό έλεγε ότι δεν έχει αποδειχτεί ότι επηρεάζει ιδιαίτερα τις εγκυμονούσες. Εντομεταξύ το Χειμώνα το πέρασε και το παιδάκι της φίλης μου όσο αυτή ήταν έγκυος στο 2ο και δεν είχε κανένα θέμα. Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να μεταφερθεί αφού προυποθέτει φιλί για ανταλλαγή σάλιου (δηλαδή απ' ότι κατάλαβα με το φιλί στο μάγουλο δεν έχεις θέμα) ή να πιες από ποτήρι που έχει χρησιμοποιήσει ο φορέας και πάλι βέβαια μπορεί να μη νοσήσεις! Στο άρθρο έλεγε ότι το 95% των ατόμων άνω των 30 το έχει περάσει, χωρίς πιθανότατα να έχει αντιληφθεί ότι ήταν αυτό! Τι να πω, ας περάσει γρήγορα γιατί ψήνεται το αγοράκι μου!

Λαζαρένια, αύριο κιόλας να πας στο ξενοδοχείο να μάθεις λεπτομέρειες και για την άλλη δουλειά!

mGKop3.png60Jvp3.png

μπορει να ειμαι 30 (που δεν ειμαι ακομα,κακια φιλεναδα...ακου 30!!!σε 1,5 μηνα θα τα κλεισω)αλλα τα ωαρια μας επηρεαζονται πολυ απο την ηλικια.γι'αυτο σκεφτομαι να τα καταψυξω.θα γλιτωσει και την ταλαιπωρια στην προσπαθεια αργοτερα.θα τα εχω ετοιμα και οποτε θελησουμε τσουπ μεσα!!!

Μα πόσο σκέφτεσαι να το καθυστερήσεις; Τέσπα, εσύ το έχεις καλύτερα στο μυαλό σου. Πάντως εγώ που είμαι 35 (σε 1,5 μήνα και εγώ :lol::lol::lol::lol:) δεν έχω αγχωθεί τόσο. Χαλαρή είμαι θα με έλεγα.

Μαρινάκι ξέρω ότι ο ιός αυτός χτυπάει συνήθως άτομα που τα βρίσκει με πεσμένες άμυνες. Δεν έχει περάσει και λίγα ο Γώγος; Αλλεργία στο ρυζάλευρο :confused::confused::confused: Θεωρείται το πιο ακίνδυνο και το δίνουν και σε πολύ μικρότερα παιδάκια από την μπομπου σου; Μωρέ μήπως έχει δροτσίλα το παιδί από τη ζέστη;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγω παλι σκεφτομαι να καταψυχθω ολοκληρη (για οταν το αποφασισω) και να εχω τα ωαρια στη θεση τους και να ειμαι και φρεσκια...:tongue:

Σας διαβαζω γιατι πριν λιγο γυρισαμε και ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου δεν είναι τόσο απλά στην εξωσωματική.όσο πιο μικρη είναι η γυναίκα είναι πιο εύκολο.

Μαρινάκι μου σε σκέφτομαι!

Κορίτσια μου βοήθεια... πάω να ξαπλώσω και βρήκα τη Ναταλια με ματωμένη μύτη... φρίκαρα... της βαζω και θερμόμετρο γιατί ήταν πολύ ζεστή και τη βρίσκω με 39, πήρα το γιατρό με καθησήχασε... έχω τρελαθεί.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Άντε ρε Μαρίζααααα τι θα γίνει ρε γμτ????Ψήνονται τα παιδάκια μας, δε θυμάμαι αν το έγραψα αλλά κι ο δικός μου χτύπησε 39,3 πριν το ντεπόν. Εσείς σε ποιά μέρα είστε? Εμείς κλείσαμε 3 24ωρα και προχωράμε ακάθεκτοι στο 4ο!

Γιοβάνα μου η αλλεργία δεν είναι στο ρυζάλευρο αυτό κάθε αυτό, είναι κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο και έχει και γάλα μέσα, ενώ η μπουμπού δεν έχει ξαναδοκιμάσει ξένο γάλα μέχρι σήμερα.

Βικάκι καλά το σκέφτεσαι μου φαίνεται, γιατί τώρα η διαδικασία θα γίνει χωρίς καθόλου άγχος και ισχύει ότι περνώντας τα χρόνια εκφυλίζονται τα ωάρια.

Ριτάκι πώς είναι ο Γρηγόρης που γύρισε στα παλιά και αλωνίζει ελεύθερα και πάλι? Εγώ δεν καταφέρνω με τιποτα να τον κρατήσω, αφού με το που του πέφτει ο πυρετός έχει υπερένταση και τρέχει ακόμα και μέσα στο σπίτι. Άσε που το πρωί όπως κοιμόμαστε μαζί ήταν ανήσυχος και μου έπεσε από το κρεβάτι.

Σας καληνυχτίζω κοριτσάκια, ας ευχηθώ ήσυχη νύχτα για τα παιδάκια μας και αύριο να είναι όλα απύρετα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ωχ μωρε τι ειναι αυτα που διαβαζω?

βρε φιλακι γιατι ματωσε η μυτουλα της?

τι σου ειπε ο γιατρος?

μαρινακι περαστικα σας και παλι.καλη ξεκουραση.να μας πεις αυριο πως πατε.

γιοβανα μια χαρα σε βρισκω.χαλαροτατη!!!

αντε αυριο θαπαω στο ξενοδοχειο να μαθω λεπτομερειες.ελπιζω να σταθω τυχερη.....

1654096yn4fep17z7.gif

Κορίτσια..., δε σας είπα όμως το σπουδαιότερο.... γιατί φοβάμαι...: μόλις γυρίσαμε από το γιατρό η Ναταλία πήγε να κάνει μονόζυγο στη σιδερώστρα και την έριξε κάτω, εννοείται η σιδερώστρα της ηρθε καπάκι, έκανε ένα καρούμπαλο... για αυτό έχω φοβηθεί για το αίμα από τη μύτη... το σχετίζω με το χτύπημα... αν και φαίνεται να μην είναι κάτι σπουδαίο, ένα σχετικά μικρό καρούμπαλο είναι... στον γιατρό δεν ανέφερα το χτύπημα...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...