Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πικουλινα και σαρδελινα καλη αρχη στο νεο σα ξεκινημα.ευχομαι καλες δουλειες να εχετε.

μαρινακι θα μου το βεβαιαωσει ομως αυτος οτι θα με ασφαλισει σιγουρα ή θα γυρισω απο αθηνα και θα φαω το πακετο?

καλα δεν λεω τιποτα αλλο μεχρι να βεβαιωθω πρωτα .

περαστικα στο αγορακι σου.ευχομαι καλη και γρηγορη αναρρωση.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ μωρε Μαρινα μου....θελει και ξεκουραση αυτο το πραγμα απο οτι διαβασα...

Επισης αναφερει οτι ο χρονος επωασης ειναι απο 4 εως 8 εβδομαδες οποτε δεν το κολλησε στα Γιαννενα το ειχε απο πριν.Προσπαθησε να φυλαξεις τη μικρη οσο μπορεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κούκλες δεν διάβασα :D:D:D

έτρεχα πάλι σήμερα

έχασαν το εκκαθαριστικό της εφορίας στο κεπ :twisted::twisted::twisted:

και έπρεπε αν πάω να το ξανά στείλω Αθηνά

γιατί ξεκινήσει επιλογή παιδιών στους ιδιωτικούς σταθμούς

και είμαστε σε σειρα προτεραιότητας

αχ μακάρι να τον πάρουν με το πρόγραμμα

πάω να διαβάσω καθώς τρώω το ανάλατο μου κοτόπουλο μπιαχχχχχχχχ :mrgreen:

και να σας σχολιάσω ;);)

:tongue::tongue:

Κοριτσάκια τώρα μόλις ήρθα κι εγώ.

Πάλι τρεχάματα από το πρωί και πάλι οδοντίατρο!

Είπαμε αυτός με είδε κι έτριψε τα χέρια του χαχαχα!

Αρε Deleni γιατί να είσαι τόσο μακριά!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω και πάρα πολλά. Από αυτά που ψιλοθυμάμαι, εκτός από τα αρρωστούλικα (και πάλι περαστικά και γρήγορα), Πικουλίνι και Αλεξάνδρα με το καλό οι καινούργιες εργασίες!!!!

Vatraxaki για το καρότσι θα δω τι θα κάνω, γιατί για 5 βήματα που είναι από το ξενοδοχείο μέχρι την παραλία δε λέει να κουβαλήσω ολόκληρο μπαστούνι κι ας είναι και το καλοκαιρινό. Ο Γρηγόρης ποτέ δεν κοιμήθηκε στο καρότσι για να πω ότι θα τον έχω εκεί και να είμαι ήσυχη, οπότε θέλει λίγη σκέψη. Μακρινές βόλτες πάλι δεν ξέρω αν θα κάνουμε, μιας και θα πάμε εκεί κατά βάση για να αράξουμε.....Θα δω. Αν θα χωρέσει κάπου καλώς, αν πάλι όχι....θα μείνει εδώ να μας περιμένει.

Πανμαρ άντε και καλό ταξιδάκι μιας και το έχει και τόση λαχτάρα η μικρή σου!!!!

Αρμα ωραία που τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από τα περσινά. Τώρα για το βάρος τι να πω? Κοριτσάκι είναι μωρέ ας μην είναι και πολύ ζουμπουρλούδικο!!! Ας τρώει καλύτερα και πιο μεγάλη ποικιλία και μην ανησυχείτε για το βάρος της!

Lazarenia μου δεν ξέρω τι να σου πω για το θέμα σου. Ισως αυτό που είπε και η Μαρίνα να είναι το καλύτερο. Ολο και κάποια γνωριμία θα κάνεις εκεί μέσα και θα πάει και το παιδί στον παιδικό. Και πάλι δεν ξέρω.

Παιδιά η Κικο που είναι? Να μας πει τα αποτελέσματα της?

Η Σούλα? Αφού γύρισαν από διακοπές έτσι δεν είναι?

Κωνκων γιατί τσούζουν τα μάτια σου? Από τα κρεμμύδια ή από κούραση? Τώρα με τον ορρό καλύτερα?

Αχ δεν θυμάμαι άλλα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

πανμαρ καλέσ διακοπές κοπέλα μου καλό ταξίδι εδώ θα είμαστε μόλις επιστρέψεις για την χειμωνιάτικη παρέα με λικέρ τα βράδια Αχ θα κάνετε αποκέντρωση ναι οι διακοπές είναι να διακόπτης από όλα

GiovannaXA αχ και εγώ ήθελα αν πάω να τον δω τον μπακαλόγατο ήταν την περασμένη εβδομάδα εδώ αλά δεν βρήκαμε εισιτήρια ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΣΑΙ

sardelaki κανένας κάλος φυσιοθεραπευτής δεν παίζει να δεις/? και αν σου κάνει κάτι? εγώ παντός που είχα τρομερά προβλήματα με μέση αυχένα έχω πάρει του κόσμου τα φάρμακα αλά γιατρειά είδα από έναν θαυματουργό φυσιοθεραπευτή καλή του ώρα όπου να είναι ο άνθρωπος είναι φανταστικός ούτε ασπιρίνη δεν πήρα και έγινα καλά

filaki αχ θηλασμός και μωράκι να αποκοιμιέται παναγία μου πόσο σε νιώθω

αχ μην της φοράς παπουτσάκια από δεύτερο χέρι η παιδίατρος μου είπε ότι είναι ότι χειρότερο να φοράμε παπούτσια αλουνου στα πρωτα χρόνια τον παιδιών γιατί τα παπούτσια έχουν πάρει την φόρμα από το προηγούμενο πόδι ξανά σκέψου το πριν της τα ξαναβάλεις

ριτα79 σουπερ ο μικρός στο παιδικό και σκάω πολύ που δεν πρόλαβα να κάνω την αίτηση μου ΓΙΑΤΙ φταίω εγώ που δεν το είδα

maeleni δεν συμφωνώ να κουβαλήσεις παρκοκρεβατο μαζί σου δεν είναι μωράκι έξαλλου είναι υποχρεωμένη να έχει κρεβάτι κ για τον μικρό στο ξενοδοχείο

marina28ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ φιλιααααααααααααααʼ

arma μου να θυμάσαι παιδί που δεν χτύπησε και δεν λέρωσε μπλούζα δεν μεγάλωσε οπότε μην σκας για της μελανιές

δεν θυμάμαι τίποτα άλλο :D:D:D:D

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

maeleni δεν συμφωνώ να κουβαλήσεις παρκοκρεβατο μαζί σου δεν είναι μωράκι έξαλλου είναι υποχρεωμένη να έχει κρεβάτι κ για τον μικρό στο ξενοδοχείο

Ηλιάνα μου δεν είναι ξενοδοχείο, αλλά σαν διαμέρισμα. Και το παρκοκρέββατο, όπως σου είπα θέλω να το πάρω 1ον γιατί φοβάμαι μην πέσει και 2ον γιατί δεν θέλω να του χαλάσω τη ρουτίνα του. Αν αυτός δει κρεββάτι χοροπηδάει πάνω και δεν κοιμάται με τίποτα, ενώ το άλλο θα το θεωρήσει σαν το κρεββάτι του. Μα και το παρκοκρέββατο είναι πιο συμμαζεμένο από το καροτσάκι! Και κάτω απο τα πόδια σου το βάζεις μέσα στο αυτοκίνητο στην ανάγκη!

ΤΕΣΠΑ ας κάνω πως μαζεύω τα πράγματα να δω τι παίζει και θα δούμε τι θα πάρουμε και τι θα αφήσουμε τελικά!!!!!

Σ' ευχαριστώ πάντως! Μάκια!

Κοριτσάκια μάλλον θα πρέπει να σας αφήσω. Λέω να την κάνω σιγά σιγά. Πολύ ζέστη σήμερα και το ανεμιστηράκι του υπολογιστή εδώ στο γραφείο θα πάρει φωτιά!!!! Αν ακούσετε πως κάνει!

Καλό σας μεσημέρι και καλή μας ξεκούραση!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Δεν έχω ύπνο σήμερα...η Εύα έχει δεκατάκια και εγώ στις 6 ραντεβού με έναν καινουριο γυναικολόγο..ουφ! έχω αγχωθεί, ελπίζω να είναι από το εμβόλιο ο πυρετός..από την άλλη είχαμε σκοπό να την παρουμε μαζί και είπα στη μαμά μου να φύγει και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω..τεσπα, θα βρεθεί λύση.

Βατραχάκι εμένα η παιδίατρος μου είπε ότι γενικά το εμβόλιο είναι καλά ανεκτό. Η Εύα βέβαια και στην πρώτη δόση του παλιού πρεβενάρ είχε κάνει για μία μέρα λίγο πυρετό. Πάνως είναι πολύ καλό εμβόλιο, φαντάσου ΄τι έπρεπε να το κάνουμε τον Φλεβάρη κι επειδή περιμέναμε το καινούριο το κάναμε χτες.

Αχ μουρμουράει το παιδάκι μου..πάω

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Δεν έχω ύπνο σήμερα...η Εύα έχει δεκατάκια και εγώ στις 6 ραντεβού με έναν καινουριο γυναικολόγο..ουφ! έχω αγχωθεί, ελπίζω να είναι από το εμβόλιο ο πυρετός..από την άλλη είχαμε σκοπό να την παρουμε μαζί και είπα στη μαμά μου να φύγει και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω..τεσπα, θα βρεθεί λύση.

Βατραχάκι εμένα η παιδίατρος μου είπε ότι γενικά το εμβόλιο είναι καλά ανεκτό. Η Εύα βέβαια και στην πρώτη δόση του παλιού πρεβενάρ είχε κάνει για μία μέρα λίγο πυρετό. Πάνως είναι πολύ καλό εμβόλιο, φαντάσου ΄τι έπρεπε να το κάνουμε τον Φλεβάρη κι επειδή περιμέναμε το καινούριο το κάναμε χτες.

Αχ μουρμουράει το παιδάκι μου..πάω

αγαπούλα πάντως ο γιατρός μου είπε ότι ενδέχεται το πρώτο 24ωρο να κάνει δεκατάκια αλλά όχι πυρετό. Μάλλον από το εμβόλιο είναι...εμείς τις πρώτες 2 δόσεις κάναμε το παλιό...αυτή ήταν η 3η δόση και μου είπε να κάνουμε το καινούργιο γιατι έχει 13 φορές περισσότερη δράση...το παλιό λέει είχε 7πλάσια δράση!

Άντε ελπίζω ο γυναικολόγος αυτός να είναι σούπερ! :-D

m57Zp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!

τι κανετε? Εμεις μια χαρα, λιωνουμε στη ζεστη... Εγω πολυ καλυτερα στο καινουριο γραφειο, εχω αρχισει να ψιλοβρισκω τους ρυθμους μου. Ο Σωτηρακης μου καλα και τα σπυρακια εχουν εξαφανιστει σχεδον! Καθε μερα παει για μπανιο στη θαλασσα με τον μπαμπα του και ξεσαλωνει απ'ο,τι μαθαινω! Αχ πολυ ζηλευω κατι τετοιες ωρες που δεν το χαιρομαι το αγορακι μου...

Μαρινακι μη στεναχωριεσαι! Η λοιμωδης μονοπυρηνωση μπορει να ειναι ζορικη αρρωστια επειδη κραταει καιρο, αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο... Να λες παλι καλα που δεν εισαι εγκυος! Ειναι απο τις χειροτερες ασθενειες για να κολλησει μια εγκυμονουσα... Η καημενη η μαμα μου οταν ημουν εγω 3 περιπου ειχα λοιμωση μονοπυρηνωση κι εκεινη ηταν εγκυος... Η καταληξη ηταν να κολλησει το εμβρυο και να της το παρουν τελικα... Ειχε πεθανει αλλα η μαμα μου δεν ειχε καταλαβει τιποτα επειδη δεν ειχε κολλησει η ιδια... Δεν ειχαν και καμια φοβερη ενημερωση το 1982 ετσι κι αλλιως... Στα λεω αυτα για να προσεχεις, μην τον φερεις τον μικρο σε επαφη με εγκυουλες. Οσο για τις διακοπες, σας το φυλαγε ρε παιδι μου? Αλλη αδεια εχει ο αντρας σου? Θα ξαναφυγετε?

Ριτακι μπραβο στον Γρηγορη, αν και δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι θα προσαρμοστει πολυ ευκολα! Ειναι αστερακι!

Πικουλινι και Σαρδελακι, αντε κοριτσια, καλες δουλειες!!!

Πανμαρ, καλες διακοπες! Να περασετε τελεια!!!

Αρμα κι εμενα ο Σωτηρης εκανε δεκατα με το πρεβεναρ. Και λιγες μυξουλες και λιγο διαρροια. Ο παιδιατρος επεμενε οτι ηταν ιωση (δεν τον εξετασε), εγω παλι ειμαι σιγουρη οτι ηταν το εμβολιο. Βεβαια εμεις πρεπει να καναμε το παλιο εμβολιο...

Μαελενη κι εγω τον ιδιο προβληματισμο εχω για το καροτσι.. Ουτε εμενα εχει κοιμηθει ποτε εξω (εκτος απο τοτε που ηταν πολυ μωρακι) και γενικα δεν το πολυχρησιμοποιουμε... Κι εμεις σε αντιστοιχο μερος θα παμε (ξενοδοχειο μπροστα στην παραλια) οποτε θεωρητικα δε χρειαζεται. Απο την αλλη λεω... Και αν????????? Να δεις που θα το φορτωθω τελικα μου φαινεται...

Λαζαρενια κοιτα οσο μπορεις να ξεκαθαρισεις τα πραγματα. Αλλα εγω γενικα ειμαι της αποψης να τα ξεκαθαρισεις με γλυκο τροπο και και διακριτικα. Αυτο που ξερω εγω για την περιοδο της εγκυμοσυνης και της λοχειας γενικα ειναι οτι ο εργοδοτης δεν μπορει να σε απολυσει μεχρι να χρονισει το παιδι. Αυτο ειχα διαβασει καποτε ως φοιτητρια... Τωρα δεν ξερω αν ισχυει...

Φιλακι να χαιρεσαι το Ναταλακι σου!!! Παντα γερο κι ευτυχισμενο να ειναι!!!

Κικο που χαθηκες καλε???

Πολλα φιλακια σε ολες!!!

t7fQp3.png

Ωχ μωρε Μαρινα μου....θελει και ξεκουραση αυτο το πραγμα απο οτι διαβασα...

Επισης αναφερει οτι ο χρονος επωασης ειναι απο 4 εως 8 εβδομαδες οποτε δεν το κολλησε στα Γιαννενα το ειχε απο πριν.Προσπαθησε να φυλαξεις τη μικρη οσο μπορεις.

Όχι Ρίτα. Αυτό ισχύει για τους ενήλικες. Ο χρόνος επώασης για τα παιδιά είναι 7-14 μέρες.

Μαρινάκι μου τι περνάτε μωρέ και εσείς; Δεν έχω λόγια πια. Είναι αρκετά δύσκολη ασθένεια, έχει περάσει και το αδεφάκι μου, και διαρκεί και πολύ η κακουχία και η αδυναμία που νιώθουν. Ξέρω ότι για ένα μήνα θα πρέπει να αποφεύγονται οι 'αθλοπαιδίες' γιατί ο διογκωμένος σπλήνας μπορεί να πάθει ρήξη. Να τον προσέξεις λίγο :(:(:(:(

Φιλάκι έχει και η Αλεξάνδρα μου τέτοιες σαγιοναρίτσες. Αχ τι όμορφο που φαίνεται στη φωτογραφία το ποδαράκι. :):):)Ζήλεψα.....θα φωτογραφίσω και της Αλεξάνδρας. Η Ναταλία είναι καλύτερα; Πότε θα φλυγετε τελικά;

Ρίτα πολύ καλός ο Γρηγόρης σου!!! Έτοιμο αντράκι για το σχολείο είναι. Σου είπα μόνο τι να προσέξεις.....όταν θα ξεκινήσει να πηγαίνει καθημερινά και θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει πια μαμά, σπίτι, ύπνος, τηλέοραση κλπ τα πρωινά. Φαγητό θα πηγαίνετε εσείς;

Βίκυ και Άρμα θα κονταροχτυπηθούμε για τους τίτλους ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ και ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ :-D:-D:-D:-D Αχ και η Αλεξάνδρα 'αλητάκι' έχει γίνει. Έχει κάτι πόδια όλο μελανιές και έχει αρχίσει να λατρεύει την ξυπολισιά. :P:p:p:p

Άρμα πώς είναι η Ευούλα;;; Γυναικολόγος χμμμμμ .....κοίτα που θα μας φάει το αουτσάιντερ :-):smile::-):smile:

Πανμαρ καλό ταξίδι και μπανάκια. Να χαείτε τις διακοπές σας και εμείς θα τα πούμε όταν γυρίσετε με το καλό. Τώρα, αν βρεθεί και στο δρόμο σου κανένα internet cafe, μπες να μας πεις τα νέα σου.

Πικουλινάκι καλή αρχή και στον αντρούλη σου με τη δουλειά. Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά.

Σαρδελάκι πάρε το difend που σου έγραψα για το χέρι. Θα σε ανακουφίσει.

Ρε Βίκυ τι κατάψυξη ωαρίων μου λές; Μόλις 30 είσαι, θα μας τρελάνεις; Τώρα για το ανηψάκι σου, θα μου επιτρέψεις να πω ότι ήταν λίγο απερισκεψία να δώσουν ντεπόν σε 50 μερών παιδί. Και η Αλεξάνδρα το πρώτο τρίμηνο έκλαιγε ασταμάτητα. Τα είχα παίξει :(:(:(:( Το προηγούμεο ΣΚ είχαν και τα δικά μου ξαδερφάκια περιπέτειες με την μόλις 40 μερών μπέμπα τους. Περνάει και εκείνη κολικούς, έκλαιγε ασταμάτητα για 2-3 μέρες, και το μεσημέρι του Σαββάτου την πήρε ο ύπνος και μετά δεν αντιδρούσε (τουλάχιστον αυτό μας παρουσίασαν οι άπειροι γονείς). Την πήραν πανικόβλητοι στο ΜΗΤΕΡΑ, νοσηλεύτηκε το μωρό και δόξα το Θεώ οι εξετάσεις όλες είναι καθαρές. Απλά είχε αποκάμει και το πήρε ο ύπνος. Το άσχημο είναι ότι της ξαδερφούλας μου της κόπηκε το γάλα :(:(:(

Σούλα που είσαι; Συμμαζεύεις ακόμα;

Μαελένη εμείς τελικά θα πάμε 3ις μέρες (δεν γίνεται να πάρει άλλη άδεια ο καλός μου τώρα) και το καρότσι θα το πάρω. Είναι Καλοκαιρινό βέβαια και πιάνει λιγότερο χώρο.

Επιτέλους κατάφερε το πρωί η μαμά μου να μαζέψει ούρα από την Αλεξάνδρα. Αύριο θα έχουμε αποτελέσματα. Ελπίζω να είναι όλα καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κορίτσια τί να πρωτοσχολιάσω... Αρχικά, να σας πω για το παιδί μου: χτες το βράδυ ανέβασε πάλι 38,5 και στις 4 το πρωί το ίδιο... σήμερα είναι όλη μέρα με δέκατα... πριν από λίγο έκανε ένα 37,8 και, σύμφωνα με την οδηγία του γιατρού, της έδωσα αντιπυρετικό, σε λίγο θα πάμε να τη δει. Καταλαβαίνετε, έχω χ...εί πάνω μου... να ανησυχώ; Τί να κάνω...; Λοιπόν, ποστάρω και συνεχίζω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι αφού έχει μόνο δέκατα, σημαίνει ότι ο πυρετός δεν έχει δύναμη να ανέβει και η ίωση υποχωρεί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

GiovannaXA λατρεμένα δεν είναι τα πατουσάκια τους;;;;!!!

Ίωση με πολύ-πολύ ερεθισμένο λαιμό της βρήκε της Ναταλίας ο γιατρός.

πανμαρ καλές διακοπές!

κορίτσια ακόμα μια φορά ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.

Άντε καλέ μαμαλευτερακι, υπερβολική σε βρίσκω κι επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που μου είπες για τα παπούτσια, ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ παπούτσι. Μόνο αν το παιδί έχει τάση για πλατυποδία πράγμα που το βλέπουμε έτσι κι αλλιώς μετά τα 2,5.

Ωχ lazarenia μου έχω μπερδευτεί λίγο, κάπου σε έχασα. Πάντως ακόμα κι αν θέλει να σε πάρει για να αντικαταστήσεις την υπάλληλο του που θα είναι σε άδεια εγκυμοσύνης εννοείται ότι και πάλι θα πρέπει να έχεις ασφάλεια.

sardelaki άντε μπήκες στην τελική ευθεία, απίστευτο!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...