Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες:) πως ειστε?

φιλακι μου αυπνιες χτες βραδυ? μα τι ωραια κερασοπιτα ειναι αυτη!!!! αν βρω το εργαλειο για τα κουκουτσια σε κανενα σουπερ θα την κανω...γιατι αν πω τον συζηγο μου να μου φερει αυτο που εχω θεσσαλονικη θα με "στολισει κανονικα" λεγοντας τα γνωστα του

'φορτωμενη παμε χαλκιδικη φορτωμενη φευγουμε.. ελπιζω σημερα η Ναταλιτσα να ειναι απυρετη

πανμαρ μου ακουγεται πολυ ωραια στην Σεριφο,διχως πολλα τεχνολογικα να σε αποσπουν απο την χαλαρη ατμοσφαιρα. να περασετε καλα

Μαρινα μου πως ειστε?

κοριτσια εδω κ δυο βδομαδες εχω αφησει τον Μπετ ελευθερο να περιφερεται στο οικοπεδο και το ζωντανο εχει βρει την χαρα του:) αλλα η Ηρα το λυκοσκυλο εχει χασει την δικια της:):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι πάλι!!!!!

Φιλάκι μου να χαίρεσαι τη Ναταλία σου, να είναι χιλιόχρονη και πάντα ευτυχισμένη και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου σύντομα οι αλλεργίες σας να αποτελούν παρελθόν!!!!:D:D:D Ελπίζω η βρωμοίωση να φ΄θγει γρήγορα και να γιορτάσετε τα γενέθλια σας!!!;)

Λαζαρένια κράτα γερά!!!! καλά έκανες και πήγες απο εκεί και ελπίζω σήμερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο...

Μαρίνα μου τι να πω...πολύ στεναχωρέθηκα που έληξαν οι διακοπές σας τόσο άδοξα αλλά ελπίζω ο Γώγος σου σύντομα να ανακάμψει και να μην ταλαιπωρείται...:(:(

Άρμα έτσι είναι και οι δικές μας γαμπούλες...όλο μελανιές!!!!:tongue::tongue:

Ρίτα πολύ καλός ακούγεται μέχρι στιγμής ο παιδικός...μακάρι να συνεχίσει έτσι!!!:D Όσο για τον Γρηγόρη είμαι σίγουρη ότι θα προσαρμοστελι αμέσως... είναι πολύ κοινωνικός ούτως ή άλλως ;);)

Σαρδελάκι πως πάνε τα πράγματα με το μαγαζί; πότε θα αρχίσεις να το στήνεις;

Ελένη εγώ το καρότσι θα το έπαιρνα εφόσον εκεί που πήγαινα είχα σκοπό να δω τα πάντα!!! Αλλιώς για μικρές (και μεγάλες) βολτούλες η Αναστασία δεν κάθεται στο καρότσι...:roll:

Φωτεινή κατέλαβε όλο τον χώρο ο Μετόβεν και η Ήρα έχασε την κυριαρχία της;;;:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα...απαντώ σε ό,τι διάβασα και σε λίγο τα υπόλοιπα.

Βικάκι μου σίγουρα κολικούς θα έχει το μαναράκι...πάντως ο Αστέρης μέχρι 4 μηνών έκλαιγε 20 ώρες το 24ωρο από κολικούς...είχα φρικάρει η γυναίκα. Του είχα πάρει και κάτι από το φαρμακείο αλλά δεν βοήθησε και το παράτησα. Να της πείς να πάρει ειδικό γάλα για κολικούς και υπάρχουν και ειδικά μπιμπερό (εφόσον το συζητήσει με τον γιατρό φυσικά) ίσως βοηθήσουν λιγάκι. Αν η μικρή κλαίει , μαζεύει και τεντώνει τα ποδαράκια της και έχει και πολλά προυτς προυτς τότε σίγουρα υποφέρει από κολικούς.

Μαράκι μου κι εμείς το Prevenar 13 κάναμε την Παρασκευή κι όλα καλά...και επειδή είναι πολύ καλό το νέο εμβόλιο μας είπε ότι θα μας κάνει άλλη μία δόση τον Ιανουάριο του 11! Βλέπω η πριγκίπισσα μεταλάχθηκε σε ταλιμπάν ε; Δεν πειράζει...γερή να είναι και ας είναι και ζωηρή!

Εγώ πρωί πρωί πήγα στο ΤΕΒΕ και έκανα την τελική εγγραφή. Σήμερα θα πάω να αγοράσω ταμειακή για να δώσω αύριο τα χαρτιά στον λογιστή να μου τα ετοιμάσει και να πάω να θεωρήσω την ταμειακή και το βιβλίο εσόδων/εξόδων στην εφορία. Χθες αγόρασα και φωτιστικά για το μαγαζί αλλα θέλω άλλα 2.

Το χέρι σήμερα με έπιασε πάλι περισσότερο...συμπλήρωσα κάτι αιτήσεις στο ΤΕΒΕ, τώρα έκοψα πατάτες και φτου ξανά γμτ!

m57Zp2.png

Μαρινάκι μου περαστικά βρε κούκλα μου ουφ πια...έχετε κουραστεί με τις παλιοιώσεις.

Ντελενάκι μου το Σάββατο θα πάμε να βάψουμε λίγο κάποια σημεία του μαγαζιού σε άλλο χρώμα, έπειτα πρέπει να το καθαρίσω και μόλις αρχίσουν να έρχονται τα πράγματα θα αρχίσει το στύσιμο. Ευελπιστώ να κάνω εγκαίνια στις 21 Αυγούστου, για να δούμε!

Ριτάκι μου άψογος ο Γρηγοράκης στον παιδικό...μπράβο το μανάρι!

m57Zp2.png

καλημερα!!!!

σας εχασα με τις βολτες μας!!!

Μαρινα μου πολυ στεναχωρεθηκα περαστικα σας και ειχατε τοση αναγκη για ξεκουραση δεν πειραζει ας γινει καλα το παλικαρακι σας.

ριτα τελειος ο Γρηγορης ωραια ποτε ξεκιναει κανονηκα απο Σεπτεμβριο;

πανμαρ αντε ολα ετοιμα σουπερ!

φιλακι μου περαστικα και σ'εσας πιο καλα που δεν πηγατε διακοπες τωρα θα ηταν και η μικρη αρρωστη!

μαελενη μου εμεις φετος αν πηγαιναμε διακοπες δεν θα επαιρνα καροτσι για τον τιμο γιατι δεν καθεται πλεον καθολου ενω περυσι μια χαρα μετα της 10 εκλειναν διακοπτες και κοιμοταν στο καροτσι και πιναμε εμεις ανετα το ποτακι μας!

Λαζαρενια μου ευχομαι οτι καλυτερο!

φιλια σε ολες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Μαρινα μου πως ειναι σημερα το παιδι?Τι σας ειπαν?Ποσο κρατει αυτο?Περνει τιποτα?

Αρμακι μου παει και η ευουλα ξεσαλωσε...χαχα.Να ειναι καλα να διασκεδαζει!!!Και οι μετρησεις τελειες!!!

Βατραχακι και εμεις θα το κανουμε την αλλη εβδομαδα αλλα και το μωρο του νονου μας που το εκανε τον περασμενο μηνα δεν ειχε καμμια παρενεργεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Αχ καίνε τα ματια μου απο τη ζέστη και δεν βλέπω καλα.

Σήμερα έφτιαξα σαρμαδακια, με κιμα όχι σκέτα! Μπορω να φαω και όλη τη κατσαρόλα!

Μαρίνα μου στεναχωρεθηκα για τον Γιωργακη. Πώς τα αρπάζει έτσι? Μάλλον είναι ευαισθητουλης! Περαστικά του!

πανμαρ καλό ταξιδι και καλη αποτοξινωση απο τη τεχνολογία!

Ρίτα μου μια χαρα το παιδί στο σχολείο. Δεν θα έχει πρόβλημα, θα του αρέσει. Οσο για τη χυτρα έχει ανταλλακτικά. Μπορεί να είναι παλια αλλά σε εμφάνιση είναι καλύτερη απο αυτη που είχα.

λαζαρενια μου ευχομαι να πανε ολα καλα!

Δεν μπορω να γραψω άλλα...πάω να βαλω στα ματια μου φυσικά δακρυα μπας μου φύγει η καψα!

Καλημερααααααααααααααααα

Ναταλακι να τα εκατοστησεις και να εισαι πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!! περστικουλια σου!!!!

Μαρινα δεν εχω λογια. Ποτε θα ησυχασεις βρε κοριτσι μου;;;;;;

Μπραβο στο Γρηγορακη που περασε τελειο στο σχολειο του.

Sardelaki τι ομορφα που μου ακουγονται ολα αυτα που κανεις. Και εμενα μαλλον ο ανδρας μου βρισκεται στη τελικη ευθεια για να φτιαξει και εκεινος το μαγαζακι του.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου.

εγω εχω να σας κανω μια ερωτηση να μου απαντησετε οποια ξερει.

οταν ειναι μια εγκυος εργαζομενη δεν μπορει να απολυθει αλλα ουτε κκαι να αποχωρησει οικιωθελως διοτι δεν την συμφερει.

στην περιπτωση μου μαλλον εγω θα την αντικαταστησω αλλα ποιος με βεβαιωνει οτι θα με ασφαλισει και οτι θα με εχει στανταρ?

εμενα κατι μου βρωμαει σε ολο αυτο και γι αυτο μαλλον θελει να παω με δικα μου εξοδα στην αθηνα.

μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν μπορω να αναλαβω τα εξοδα και να γυρισω πισω και να μου πει δεν σε ασφαλιζω γιατι θα εισαι αντικαταστατρια .

μαρινακι πως ειναι σημερα το παιδι?επεσε ο πυρετος?

οσο για τα ξενοδοχεια το εχω ξανααναφερει,εχουν προσλαβει τα δικα τους ατομα μεσω οαεδ.

εχω παρει σε πολλα ξενοδοχεια και ρωτησα.

οι δικες μου προσπαθειες συνεχιζονται αλλα θελεω να ξερω για τοβημα που θα κανω.

ερχομαι σε λιγο........

1654096yn4fep17z7.gif

Σαρδελίνα και Πικουλίνα στην τελική ευθεία για τα μαγαζάκια σας διαβάζω! Με το καλό!

Λαζαρένια ακόμα και να σου πει ότι θα σε κρατήσει δε μπορείς να είσαι σίγου΄ρη ότι θα το τηρήσει. Πόσα είναι τα έξοδα που πρέπει να βάλεις από τη τσέπη σου? Αν σου πει ότι θα σε ασφαλίσει εγώ θα πήγαινα κι ας ήταν και για ένα 6μηνο. Μετά μέσα από το μαγαζί θα κάνεις γνωριμίες, θα έχεις εξασφαλίσει και τη Λαζαρένια στο σταθμό και κάτι θα βρεθεί!

Κωνκωνάκι τι λιχουδιές ετοιμάζεις πάλι?

Ο Γιωργάκης χτύπησε πάλι 39ΑΡΙ, θα πάρει μέρες να περάσει αλλά λογικά από σήμερα θα πρέπει να αρχίσεινα υποχωρεί ο πυρετός. Πέραν από αντιπυρετικά δεν παίρνει τιποτα άλλο η συγκεκριμένη ίωση, αλλά για άλλη μια φορά επιβεβαίωσα στην παιδίατρο που πήγαμε ΄πόσο εύκολα και απερίσκεπτα συστήνουν μερικοί γιατροί τα φάρμακα. Η γιατρός που πήγαμε εκεί μας είπε να ξεκινήσει αντιβίωση για 3 μέρες όχι γι αυτό που περνάει αλλά για τα φλέματα και τις μύξες που έχει καιρό και xozal για κάτι μεγάλα σπυριά σαν κουνουποτσιμπήματα που είχε. Μόλις τα πήρα επικοινώνησα με τη δική μας την παιδίατρο και μου είπε πριν δούμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων να μη δώσω τίποτα γιατί αν ήταν η συγκεκριμένη ίωση, επειδή επηρεάζει το συκώτι, θα είχαν αλλιωθεί τα αποτελέσματα και εκτός αυτού δεν πρέπει να παίρνει τίποτα εφόσον έχει αυτό. Τέσπα τα σπιθούρια υποχώρησαν το ίδιο κιόλας βράδυ και ήταν μάλλον από μια μακαρονάδα που έφαγε το μεσημέρι και κάπως μου μύριζε θαλασσινά κι αυτός έχει το θέμα του με αυτά. Για να δούμε πώς θα πάμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

vatraxaki μου εγώ που ρώτησα τον γιατρό μου είπε αν κάνει το πρώτο 24ωρο. Μου είπε ότι είναι πιο δυνατό από το παλιό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνει και πυρετό. Εμείς δεν κάναμε τίποτε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...