Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ μαρινακι μου.τι ηταν παλι κια υτο.πολυ στεναχωρηθηκα..ο γιατρος τι σας ειπε?ειναι ιωση?

περαστικα σας και παλι :(

φιλακι μου εγω σημερα πηγα αλλα δεν τον βρηκα εκει.μιλησα ομως με τον γιο του και τον πηρε στο τηλεφωνο.εγω του ειπα για το προγραμμα του οαεδ αν τον συμφερει και του αφησα και τα εντυπα.δεν ειπα τιποτα αλλο και απλα περιμενω.τωρα δεν ειναι τιποτα πια στο χερι μου.εκανα ολες μου τις προσπαθειες για να πανε ολα καλα.ελπιζω να εκτιμησει την κινηση μου που τον ενημερωσα για αυτο το προγραμμα που τον συμφερει.

εγω τουλαχιστον θα το εκτιμουσα.

σε ευχαριστω για τις συμβουλες οπως και ολες σας.πραγματικα με εχετε βοηθησει παρα πολυ.

ειναι ενα δυσκολο αλμα για μενα δεν το συζητω και πρωτα απο ολα δειλιασα γα το παιδι.

και ναι σαν απ θαυμα για ολα υπαρχει λυση.μονο υγεια να εχουμε!!!

μαελενι αν δεν χωραει το καροτσι σας μην το περνεις .εμεις εχουμε σωθει με την μπαγκαζιερα πανω στο αυτοκινητο που βαλαμε και εχουμε εξοικονομησει χωρο.καλες διακοπες να εχετε.

βικακυ πολυ λυπηθηκα για το μωρακι σας.ευχομαι ολα να πανε καλα και καλο κουραγιο στους γονεις.

πως ειναι τωρα?

ριτα υπεροχος μαθητης ο γρηγορης.καλη προοδο να εχετε.

θα ξεκινησει τωρα αμεσα ή απλα κανετε μια προσαρμογη?

να σου πω οτι εντυπωσιαστηκα απο την τακτικη του παιδικου που σας εδειξε τους χωρους και οι δασκαλες ηταν τοσο οργανωμενες.

εμενα οταν την πηγα δεν μου δειξανε τιποτα και ενιωθα σε καθε μου ερωτηση να νιωθω κουραστικη!

οσο για την εκπαιδευση κοριτσια πιστευω οτι θα υπαρξει κι εκει λυση αν υπαρχει θεληση.και στην τελικη θα το δεχτω αν προκειτε να εξασφαλισω μια δουλεια και για το καλο του παιδιου μου θα κανω ταπαντα!

αν ακουσατε οτι αυτον τον μηνα υπαρχει περιπτωση να μην μας δωσουνε εναν ολοκληρο μισθο.

πρεπει να πιασω την δουλεια οπωσδηποτε γιατι θα πεινασουμε!!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!

Απο που να αρχισω...????

Καταρχην:

Φιλακι μου να το χαιρεαι το Ναταλακι σου!!!Γερη και δυνατη παντα!!!Ευτυχισμενο να ειναι το κοριτσακι σας και του χρονου!!!

Μαρινακι μου δεν πιστευω αυτο που διαβαζω....ρε γμτ....δε μπορω να σου περιγραψω ποσο στεναχωρεθηκα...ξερω πως ειναι να περνας τετοιες ταλαιπωριες καλοκαιριατικα.Το ενιωσα καλα αυτες τις μερες....ας ειναι περαστικα και γρηγορα μονο!!!

Λαζαρενια μου εσυ εκανες οτι επρεπε δε χρειαζεται τιποτα παραπανω οτι ειναι να γινει θα γινει και θα δεις οτι θα πας και πολυ καλα!!!!

Πικουλινα δε σε ξεχασα αλλα δεν εχω κατσει καθολου θα σου πω αυριο τα φαγητα.

Μαελενη εγω καροτσι απο περσι το καλοκαιρι δεν επερνα ποτε και δε νομιζω οτι θα σας χρειαστει.Βεβαια επειδη ποτε δε ξερεις τι συμβαινει ισως αν χωραει να το παρετε.Ειμαι βεβαια και λιγο επηρεασμενη απο τα τοσα στραμπουληγματα κτλ που ειδα στο νοσοκομειο ...δε ξερω δε θελω να σε επηρεασω κιολας...

Βικυ ειναι κατι σταγονιτσες που βοηθουν στους κολικους δεν της λες να ρωτησει?Πως περνατε?Φιλια στην κουκλα σου!!!

Σαρδελακι μου ξεκουρασε λιγο το χερι σου βρε κοπελα μου ..ξερω τι πονος ειναι...περαστικα!

Βατραχακι να χαιρεσαι τη μανουλα σου και του χρονου!

Παν μαρ αντε εφτασε η ωρα!!Καλα να περασετε

Ηλιανα σιγα μωρε μη σκασεις για την αιτηση του χρονου να ειστε καλα πας!!!

Κων κων και δουλεψε καλα η χυτρα?Αν χρειαστεις κανα ανταλλακτικο λαστιχο κτλ?Υπαρχουν?

Κικο μου ηρεμησες καθολου?Μην αγχωνεσαι ετσι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για το σταθμο...οχι δεν ξεκινησαμε κανονικα Λαζαρενια μου ειναι μια προσαρμογη(δωρεαν) που κανουν αυτο το διαστημα...το βρηκα καλη ιδεα ισως βοηθησει για τη συνεχεια.

Οσο για την συμπεριφορα τους...να σου πω δεν ενθουσιαζομαι κιολας.Αλιμονο αν δεν ηταν οπως πρεπει αυτες τις μερες που ειναι εκει ολοι οι γονεις .Και χαμογελαστοι θα ηταν και οργανωμενοι και οπλισμενοι με υπομονη.Την ουσια η πορεια θα τη δειξει και το αν θα ειναι χαρουμενο το παιδι μου.

Τωρα αν θα κανουν κουκλοθεατρα ή ζωγραφικες και δε ξερω εγω τι αλλο λιγο με νοιαζει εγω θελω να τον προσεχουν και να ειναι ευχαριστημενος.Οτι παρει απο το σταθμο καλο θα του κανει αλλα δεν ειναι και η προτεραιοτητα μου.Μακαρι να ειναι καλα εκει και ας μην ζωγραφιζει στα 2 του...δε με νοιαζει καθολου.

Οσο για τους χωρους κτλ και εγω σε καποιους που πηγα με το τσιγγελι τους επερνα τις κουβεντες και με το ετσι θελω απαιτουσα να δω τους χωρους.

Στον συγκεκριμενο δε χρειαστηκε, φανηκαν πολυ οργανωμενοι...

Οπως και να εχει αυτα δε μου λενε τιποτα, η πορεια θα δειξει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τι κανετε κοριτσια μου?

μπηκα μονο να σας διαβασω στα γρηγορα και να σχολιασω:)

φιλακι μου περαστικα στην Ναταλιτσα

ριτα μου καλη αρχη στον Γρηγορακη....και

Μαρινα μου αυτο ονομαζεται και η αρρωστια της αγαπης..τον ερωτευμενον..γιατι μονο απο το φιλι και το σαλιο την κολλας, μηπως κουκλα μου το ειχε καποιος απο τον πολυ κοντινο σας περιβαλλον??? περαστικα σας κουκλα μου και μεγαλη προσοχη την μπουμπουκα σου να μην κολληση.

καληνυχτα μανουλες ονειρα γλυκα

Τωρα αν θα κανουν κουκλοθεατρα ή ζωγραφικες και δε ξερω εγω τι αλλο λιγο με νοιαζει εγω θελω να τον προσεχουν και να ειναι ευχαριστημενος.Οτι παρει απο το σταθμο καλο θα του κανει αλλα δεν ειναι και η προτεραιοτητα μου.Μακαρι να ειναι καλα εκει και ας μην ζωγραφιζει στα 2 του...δε με νοιαζει καθολου.

πολυ σωστη σε βρισκω και ειναι πολυ καλη ιδεα τωρα που γινεται αυτο γιατι θα παρει μια πολυ καλη γευση και θα ειναι ετοιμος οταν αποφασισεις να τον πας.εγω πιστευω οτι ο γρηγορης ειναι πολυ ετοιμος για παιδικο και απο μονος του θα συνηθισει μια χαρα./φυσικα εσυ σαν μητερα εχεις το χρεος να παρακολουθεις τις κινησεις του αλλα και πιο πολυ να παρακολουθεις τις κινησεις των υπευθυνων του παιδικου.

αλλα αυτο καμια φορα που με εξοργιζει ειναι γιατι μας αφηνουν απ εξω και τους τρομαζει που ρωταμε.αν ειναι δυνατον !δεν με αφορα που τρωει και κοιμαται το παιδι μου?

κι εγω ημουν στο τσακ για εγγραφη στον παιδικο αλλα αφου βρεθηκε λυση με την φιλη μου πιο καλα.

κι εκει θα παιζει εφοσων ειναι φιλες με την κορουλα της.

επισης ειναι και μια ενισχυση στην κοπελα εφοσων ειναι ανεργη και θα παρει και αυτην το μεριδιο της.

κι ενα τελευταιο οτι αν την παρουνε στου δημου τον παιδικο δεν θα επηρεασει την ψυχολογια της αυτην η αλλαγη.

και η λαζαρενια εχει χαρα που της λεω για το σχολειο.κιοταν την ρωταω μου λεει''θα χω τσαντα ντορα μαμα''

και τι θα εχει μεσα της λεω?''μηλο και χυμο μαμα'' ολο χαρα απανταει!

αχ δεν το πιστευω..τα παιδακια μας μεγαλωσανε!!!!!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι στη φάση του κλασικού μου βρυκολακιάσματος! Πριν από λίγο ξύπνησα, χτύπησα ένα παγωτό καϊμάκι κι είπα να κάτσω να δω τα νέα σας! Σχετικά με το σταθμό, εύχομαι όλα να σου πάνε καλά Ρίτα, να κερδίσουν δίκαια την εμπιστοσύνη σου. Εγώ ξέρεις περιστατικά που τσακώνω και λέω μέσα μου: έ ρε δούλεμα που τρώμε........ ότι θέλουν σε αφήνουν να ξέρεις τα υπόλοιπα τα κρύβουν...

Κορίτσια σχετικά με τα παπουτσάκια που λέγατε χτες, η κόρη μου έχει τις havaianas: new134.jpg

, δεν είναι τέλειες!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Και για τη θάλασσα κτλ. κι ως ένα πιο πρόχειρο πέδιλο έχει αυτό το Nike: new140.jpg

, αυτό είναι από αυτά που μας δίνει η νονά της από τη δική της κόρη (νά ναι καλά μας έχει σώσει) και το έχει ευχαριστηθεί πολύ, έτσι αύριο που ξεκινούν οι εκπτώσεις θα της πάρω το αντίστοιχο φετινό σχέδιο σε ροζ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

lazarenia μου σε σκέφτομαι και προσπαθώ να σου πω τις συμβουλές μου πάνω στη συζήτηση, μη με περάσεις για ξερόλα κοπέλα μου... εξάλλου, στα λόγια όλοι εύκολα τα λέμε... στην πράξη δυσκολευόμαστε... έχεις δίκιο.

Η Ναταλία εκανε το απόγευμα πάλι ένα 38,5 κι έτσι πήρα τον γιατρό, θεωρεί ότι φθίνει πλέον κι ότι αύριο θα είναι απύρετη. Για να δούμε, πριν από λίγο την έπιασα και νομίζω ότι ήταν λιγάκι ζεστή...

Κορίτσια έχει υπέροχη βραδιά, δεν θέλω να κλείσω τα πατζούρια και να πάω στο κρεβάτι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μπήκα λίγο πριν φύγω για δουλειά γιατί δεν παίζει μέσα στη μέρα να κάτσω στο pc.

Φιλάκι μου αν και καθυστερημένα να χαίρεσαι το Ναταλάκι σου! Να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένη! Τέλεια τα πεδιλάκια σας!

Μαρίνα μου στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που σας βρήκε..:-(. Ευχομαι να περάσει πολύ γρήγορα και να τελειώσουν οι ταλαιπωρίες σας εδώ. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω...

Ριτάκι μια χαρά ο Γρηγόρης στον σταθμό! Μια χαρά θα είναι, το πιστεύω είναι πολύ ανεξάρτητο παιδί το αγόρι μας!

Κικίτσα κάτι διάβασα για υδρονέφρωση? Παντως αν ο γιατρός είναι καθησυχαστικός, μην ανησυχείς. Δεν θα είναι τίποτα..

Λαζαρένια μου καλή επιτυχία με τη δουλειά!

Σαρδελάκι περαστικά για το χεράκι σου. Πως πάνε οι ετοιμασίες για το μαγαζί?

Μαελένη και πανμαρ κοντεύετε για τις διακοπές ε? Να περάσετε τέλεια!

Κωκωνακι μου ευχτυχώς που ξανάνοιξε ο σταθμός να μπορείς να ξεκουράζεσαι λίγο! Άντε κοντεύεις κι εσύ!

Βικάκι θα σε πάρω τηλ. κάποια στιγμή. Περαστικά στο μωράκι σας.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να σας πω και λίγο τα δικά μας και φεύγω.

Πήγαμε εχτές παιδίατρο για το καινούριο πρεβεναρ. Η Εύα πάλι 100 γρ πήρε μόνο είναι 10200 και 88 πόντους. Αυτή την φορά δεν ανησύχησα καθόλου γιατί τρώει τα απίστευτα αυτές τις μέρες και επισης οι εξετάσεις της σε σχέση με αιματοκρίτες κλπ είναι καλύτερες από πέρυσι. Κατα τ'άλλα έχει εξελιχθεί σε ταλιμπάν. Τα πόδια της από τα σκαρφαλώματα εχουν γεμίσει μελανιές και είναι σαν ποδοσφαιριστής. Που είναι η μικρή μου πρηγγίπισσα οεο?

Μετάλλαξη λέμε! Αλλά δεν με πειράζει, τουλάχιστον ηρέμησε λίγο από τις άσχημες αντιδράσεις που είχε. Είναι πολύ ζωηρή αλλά ευτυχώς ήρεμη.

Στη θάλασσα τρελλάθηκε πάλι, είχε μελανιάσει, έτρεμε και δεν ήθελε να βγει. Δεν κάθεται καθόλου να παίξει στη παραλία θέλει μονο μέσα στη θάλασσα. Μέχρι και το πρόσωπό της βούτηξε γιατί μας είχε πει ο ωρηλά να μπαίνει νερό στη μύτη της πολύ και εκείνη το θυμόταν! :lol:

Αυτά! Πάω για δουλειά!

Καλημέρα σε όλες και τα φιλιά μου σε όσες δεν αναφέρθηκα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Έφτασε κι η τελευταία πριν την αναχώρησή μας... Αύριο τέτοια ώρα (να 'μαστε καλά) θα ταξιδεύουμε! Και είμαι σχεδόν έτοιμη! Λίγο σίδερο ακόμη και μετά φόρτωμα στο αυτοκίνητο (αλλά αυτό θα το κάνουμε το βράδυ, να γυρίσει ο μπαμπάς μας από την δουλειά και να έχει κοιμηθεί η μικρή). Το σουτζουκάκι μου μωρέ, έχει τέτοια χαρά που φεύγουμε που όλη την ώρα μου λέει "πάμε Σέριφο... τώρα όχι μετά!" Σήμερα ξύπνησε στις 3.30 και έρχεται στο δωμάτιό μας για να μου πει "πάμε Σέριφο". Της λέω "όχι Σοφάκο μου, πήγαινε κοιμήσου" μετά σηκώνεται στις 7.15 "μαμά, πάμε Σέριφο..."

Κατά τ'άλλα, φεύγω σε λίγο να πάω να κάνω τις τελευταίες "εξωτερικές εργασίες", μετά στους γονείς μου για να πάρω τα πράγματά τους και... ΤΕΛΟΣ!

Ρε Μαρινάκι, τι σας βρήκε πάλι κορίτσι μου... Κρίμα. Για τον μικρούλη πρώτα, που ταλαιπωρείται και για σας που δεν καταφέρατε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε λιγάκι... Περαστικά και αγύριστα να είναι!!!

Αυτά... Δεν ξέρω αν θα προλάβω να ξαναμπώ μέσα στην μέρα...

Πολλά φιλιά σε όλες και καλές διακοπές σε όσες είναι να φύγουν.

Θα τα ξαναπούμε κάπου κοντά στο 15Αύγουστο (με όσες είναι εδώ!)

mrdIp3.png

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τη συμπαράσταση, τι να κάνουμε είναι λίγο ευαισθητούλη το παιδάκι μου, αλλά και πολύ ερωτεύσιμο φαίνεται κ. Φωτεινή! :tongue: Στα Γιάννενα η αλήθεια είναι τον κάτσιασαν κάτι μικρά κοριτσάκια αλλά και οι κοπέλες στον παιδότοπο που κάναμε τα γενέθλια στα φιλιά, αφήστε που 2-3 φορές δεν τον προλάβαμε και ήπιε νεράκι από άσχετα ποτήρια. Χτες βράδυ μου χτύπησε πάλι 39αρι και γενικά το προσωπάκι του είναι κάπως παραμορφωμένο και πρησμένο. Τώρα έχω αποκλεισμένη τη μπουμπού στο άλλο δωμάτιο και ας ελπίσουμε να μην κολλήσει! Ένα κάρο ρούχα στις βαλίτσες περιμένουν να τακτοποιηθούν, άλλα να πλυθούν και το σπίτι μου βρωμάει κι εγώ δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα.

Πανμαρ να περάσετε τέλεια και να κάνετε πολλές βουτιές και για μας!

Φιλάκι ελπίζω να είστε απύρετες σήμερα! Ευτυχώς που δεν πήγατε κι εσείς αυτή την εβδομάδα διακοπές γιατί θα σας βγαίνανε ξινές!

Ριτάκι όπως ακριβώς τα λες είναι για τους σταθμούς! Πολύ θετικό ότι έχουν τόσο καλό πρόγραμμα προσαρμογής, αλλά η πορεία θα δείξει πόσο καλός είναι ο σταθμός.

Άρμα μου τον έχετε τον τίτλο λέμεεεε!

Βικάκι περαστικά στο μωρουλινάκι σας!

Λαζαρένια μου όλα να πάνε καλά με τη δουλειά βρε κοριτσάκι. Ακόμα όμως κι αν κάτι στραβώσει, τουλάχιστον έχεις ήδη σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες για οτιδήποτε άλλο προκύψει. Εγώ νομίζω θα σκεφτόμουν και το ξενοδοχείο για καλοκαίρι,αν και έχει ήδη αρχίσει η σεζόν και δεν ξέρω αν θα έβρισκες κάτι. Τουλάχιστον εκεί θα πήγαινες με συνεχόμενο ωράριο και πληρώνουν αρκετά καλά απ' ότι ξέρω. Εξάλλου αν δούλευες πάντα την καλοκαιρινή σεζόν το Χειμώνα θα έπαιρνες επίδομα ανεργίας και θα ήσουν συνέχεια διαθέσιμη για το κοριτσάκι σου!

Κίκο μου μην ανησυχείς, η υδρονέφρωση στη συντριπτική πλειοψηφία εξαφανίζεται πριν τη γέννα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...