Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φωτεινή μου ξεκούραση δεν ξέρω τι σημαίνει χαχα...ακόμη και οι απλές δουλειές του σπιτιού με τσακίζουν όταν πονάει το χέρι...τι να κάνω; Παίρνω κι εγώ παυσίπονο, πλακώνομαι στις αλοιφές και προσπαθώ να την παλέψω.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλήθεια κορίτσια το καροτσάκι σας το παίρνετε μαζί σας στις διακοπές? Δεν ξέρω τι να κάνω! Είναι ένα μεγάλο αντικείμενο που θα φάει τη θέση κάποιου άλλου πιο χρήσιμου πράγματος και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
maeleniτσα, μπορείς αν θες να έχεις σιγουρέψει ότι το δωμάτιο που θα πάτε θα έχει παρκοκρέβατο κι έτσι να έχεις παραπάνω χώρο στο αυτοκίνητο. Σκέφτομαι να το πάρω το καρότσι. Αυτοκίνητο θα πάρουμε, κάπου θα το φορτώσουμε κι αυτό. Ίσως κάποια βράδια που θα βγούμε εκείνη αποκοιμηθεί και θα τη βάλω όπως τα 2 προηγούμενα καλοκαίρια στο καρότσι της, είπαμε είναι μινιόν, χωράει ακόμα να κοιμηθεί. Στο χωριό το τελευταίο Σ/Κ που πήγαμε, ήμασταν σε ένα πολύ ηρεμο μπαράκι κι αποκοιμήθηκε στο στήθος μου και φτιάξαμε κρεβάτι με 2 καρέκλες και κοιμήθηκε η Ναταλία, θυμήθηκα αυτά που έκαναν κι οι γονείς μας!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

filaki κάθε εμπόδια για καλό για τις διακοπές ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΗΛΑΖΕΤΑΙ 2ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
Αχ μαμαλευτερακι μου, δεν το περίμενα ότι θα φτάσω μέχρι εδώ και μάλιστα τόσο φανατικά!!! Τί άλλο θα με κάνει να ζήσω αυτό το παιδί!

Σας ευχαριστούμε όλες για τις ευχές σας. Μέσα από τηνο καρδιά μας. Η Ναταλία μου είναι αρρωστούλε από το Σάββατο το απόγευμα... με πυρετό. Περιμέναμε ότι θα βελτιωθεί, για να κάνουμε τη γιορτούλα που της είχαμε ετοιμάσει, αλλά μέχρι και τώρα έχει πυρετάκο. Δεν ανησυχώ πολύ γιατί με τα αντιπυρετικά αμέσω πέφτει αλλά σε λίγο κλείνουμε 3 24ωρα οπότε αν έχουμε ξανά τάσεις προς τα πάνω θα πάρω το γιατρό.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

κοριτσια ντυνοαμι κι εφυγα!!!!!!!!!!!

ή τωρα ή ποτε!

θα παω απο κοντα να μιλησουμε κι ευχομαι η τυχη μου να ειναι με το μερος μου!

δεν εχω να χασω τιποτα αλλα μονο να κερδισω!

σας ευχαριστω και σς φιλω!

ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερω!

μαελενι κι εγω θα το περνα το καροτσι αλλα εχω καλοκαιρινο και ειναι βολικο.:wink:με βολευει γιατι κοιμαται η μικρη και μετα καθομαστε στην καφετερια ανετα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

lazarenia μου αναρωτιέσαι τί θα κερδίσεις από όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλεις. Όλο και κάπου θα οδηγηθείς, όλο και κάτι θα κερδίσεις, πιστεύω ότι αρκεί να βρεις δουλειά κι ύστερα βλέποντας και κάνοντας. Κάθε εμπειρία θα σε πάει και παρακάτω. Αν δε σου κάνει η δουλειά θα την αφήσεις για μια άλλη κτλ. Μην απελπίζεσαι. Αν δε σου κάνει η ζωή σου με τη δουλειά πάλι τα παρατάς κι επιστρέφεις στη παλιά ζωή. Ένα κι ένα κάνουν δύο. Δεν έχεις και πολλές επιλογές, είστε εκεί μοναχούλια σας κι ότι κάνετε μόνοι σας θα το κάνετε. Αχ κουράγιο, από μόνο του θα πάει και, σαν θαύμα θα γίνουν όλα οπως πρέπει. Τώρα... για την εκπαίδευση στην Αθήνα με δικά σου έξοδα... λίγο περίεργο μου φαίνεται... μια σοβαρή εταιρία πάντα εκπαιδεύει με δικά της έξοδα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Δεν προλαβα το μεσημερι να καθησω αφου εφυγα για οδοντιατρο και τωρα γυρισα...εχω ανοιξει δουλειες με δαυτον...

Λοιπον εχθες μολις τον ξυπνησα πεταχτηκε πανω και ελεγε ''παμε χολειο μου''!!

Τον εβαλα να κανει τσισα και μου λεει ''Οχι, πω δασκαλα μου παμε τουατετα'' χιχιχ του ειχα πει οτι αν θελει θα το λεει στη δασκαλα και το ειχε καταγραψει...

Και πηγαμε...Με το που μπηκαμε ηταν λες και ειχε ξαναπαει, εφυγε ντουγρου για την αυλη.Ουτε δεξια ουτε αριστερα το κεφαλι του χαχα ο νους του στο παιχνιδι.

Ηθελε να βγαλουμε και τα παπουτσια νομιζε ο φουκαρας οτι ημασταν σε παιδοτοπο χαχα

Καθισαμε διακριτικα εμεις πιο περα και τον βλεπαμε.Ειπε το ονομα του σε ολες τις δασκαλες, που ηταν συμπαθεστατες και στεκοντουσαν περιμετρικα στην αυλη να τα βλεπουν και συστηθηκε και με καποια παιδακια.

Ξεσαλωσε στις τσουληθρες ,στο σκαμα κτλ και μετα επιασε τις κατασκευες.Ειχε εκει κατι γιγαντια τουβλακια που εφτιαχναν τα παιδια σπιτια κτλ.

Εκει ειχε και την πρωτη κρουση απο ενα κορτσακι που του τα γκρεμιζε και του τα πεταγε στο κεφαλι.Τον εβλεπα να φωναζει και να ψαχνει με τα ματακια του να με βρει(εκει συγκινηθηκα...χαχα).Εγω δεν πλησιασα και αφησα τις δασκαλες να τα κουμανταρουν.

Η αληθεια ειναι, οτι τετοιο κοριτσακι δεν εχω ματαδει...φοβερα επιθετικο και ο δικος μου σχεδον ειχε μεινει παγωτο.Της φωναζε και τις ελεγε ''μου χαλασες σπιτακι μου'' αλλα ως εκει ουτε την χτυπησε, ουτε τιποτα.

Αυτο το γεγονος μας το ελεγε μεχρι το βραδυ εχθες και εγω τον τουμπαρα του στυλ ''και τι εγινε βρε Γρηγορη εσυ εισαι μαστορας θα το ξαναφτιαξεις το σπιτακι'' και τετοια.Σημερα λοιπον εγιναν φιλοι με το εν λογω κοριτσακι αφου πειστηκε να μην ταραζεται που του τα χαλουσε και με τον αερα του μαστορα τα ξαναεφτιαχνε :tongue:

Μετα τα πηγαν για ζωγραφικη σε μουσαμα.Τους ειχαν στρωσει κατω ενα μεγαλοοοο μουσαμα και ειχαν γυρω γυρω νερομπογιες και πινελα.

Αφου γυρισε τον κοσμο αναποδα να εξασφαλισει κιτρινο χρωμα τραβηξε μονο μια γραμμη και μετα εφυγε.Μηδεν ενδιαφερον για τα εικαστικα...

Στο τελος τους ειχαν στο θεατρο του σχολειου κουκλοθεατρο...Δε ξερω τι νομισε βρε παιδια αλλα δεν εμπαινε μεσα επ ουδενι...τι μεζεδακια ειχε ,τι πορτοκαλαδες με τιποτα δεν δελεαστικε μου φαινεται δεν τα παει καθολου αυτα τα πραγματα, τα φοβαται...

Σε εκεινη την φαση λοιπον μας πηγε μεσα μια δασκαλα να μας δειξει τις ταξεις κτλ.

Ουτε που κοιταζε ...του λεω ωραια Γρηγορη μου?''Ωραια ειναι παμε φυγουμε τωρα''ουτε καν γυρισε το κεφαλι του....ειχε το νου του στο παιχνιδι...

Σημερα παντως ηταν καλυτερα,εκατσε και μεσα,εκανε παζλ,2 γραμμες κιτρινες αυτη τη φορα στο χαρτι και μετα ξανα στο παιχνιδι.

Αυτα εν ολιγοις....παντως, ειναι ευχαριστημενος.Ουτε με εψαξε καθολου.

Θα δειξει...

Εχω και κατι λιγες φωτο που ταβηξα για να του τις δειχνω τον αυγουστο να το θυμαται θα σας τις βαλω με την πρωτη ευκαιρια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

maeleniτσα, μπορείς αν θες να έχεις σιγουρέψει ότι το δωμάτιο που θα πάτε θα έχει παρκοκρέβατο κι έτσι να έχεις παραπάνω χώρο στο αυτοκίνητο. Σκέφτομαι να το πάρω το καρότσι. Αυτοκίνητο θα πάρουμε, κάπου θα το φορτώσουμε κι αυτό. Ίσως κάποια βράδια που θα βγούμε εκείνη αποκοιμηθεί και θα τη βάλω όπως τα 2 προηγούμενα καλοκαίρια στο καρότσι της, είπαμε είναι μινιόν, χωράει ακόμα να κοιμηθεί. Στο χωριό το τελευταίο Σ/Κ που πήγαμε, ήμασταν σε ένα πολύ ηρεμο μπαράκι κι αποκοιμήθηκε στο στήθος μου και φτιάξαμε κρεβάτι με 2 καρέκλες και κοιμήθηκε η Ναταλία, θυμήθηκα αυτά που έκαναν κι οι γονείς μας!

Φιλάκι δυστυχώς δεν έχει παρκοκρέββατο. Θα κουβαλήσουμε το δικό μας συν τα επακόλουθα στρωματάκι, μαξιλαράκι κλπ. γι' αυτό είμαι τόσο σε σκέψεις.....

Και στο πορτ-μπαγκάζ δεν έχουμε χώρο γιατί υπάρχει η δεξαμενή υγραερίου, οπότε λίγα πράγματα μπορούμε να χωρέσουν εκεί. Ισα ίσα δηλ ή το καρότσι ή ένα σακ νουαγιάζ. Ασε δράμα η κατάσταση από άποψη χώρου!!!!!!

Θα δούμε πως θα γίνει.

Ας έρθει η ώρα να τα ετοιμάσω και να αρχίσω να τα πακετάρω και θα δούμε τότε.

Ρίτα μου μπράβο στο Γρηγόρη σου. Μόλις είδα ότι έγραψες τα κατορθώματα του νέου μαθητή πια!!!!

Κανένα ενδιαφέρον για τη μαμά ε? Εμ τι ήθελες. Ανεξάρτητο δεν είναι το παιδί? Μια χαρά θα τα πάει. Μην ανησυχείς καθόλου. Μια δυο ακόμα αν θα πάτε και μετά.......και θα ζωγραφίσει και θα συμμετέχει στο θέατρο και στα υπόλοιπα. Αντε και καλή του συνέχεια!!!!!

Καλή σου επιτυχία και με τον οδοντίατρο!!!!

Κικο έκανες την καμπύλη??? Ολα καλά να υποθέσω?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Γιοβάννα μου το λαδάκι που λες από το φαρμακείο το παίρνω; Αν είναι να προμηθευτώ ένα...

Ναι από το φαρμακείο. Εμένα μου το είχε πει πέρσι ο ορθοπαιδικός. Βέβαια μου είχε δώσει και ναρθηκάκι και.........ανάθεμά με αν το έβαλα 5 φορές συνολικά. Το λαδάκι πάντως βοηθάει. Ανακουφίζει πολύ τον πόνο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κοριτσια μου ελπίζω να είστε όλες καλά! Εμείς πάλι όχι, γυρίσαμε άρων-άρων από Βραχάτι μείναμε μόνο χτες βράδυ γιατί ο μικρός έπαθε λοιμώδη μονοπυρήνωση. Χαλια μαύρα. Έχει πυρετό μέχρι 39, πρησμένους λεμφαδένες, ματάκια κομμένα και πρησμένο συκώτι. Πρόκειται για σοβαρή αμυγδαλίτιδα αλλά θέλει 10 μέρες τουλάχιστον πολύ ξεκούραση, κι αυτός με το που παίρνει αντιπυρετικό και πέφτει ο πυρετός δε στέκεται δευτερόλεπτο. Απογοητευτήκαμε πολύ που συνέβη αυτό και είχαμε οικογενειακώς τόση ανάγκη για ξεκούραση και λίγη χαλάρωση, αλλά τι να κάνουμε αφού είναι περαστικό, όλα καλά θα γίνουν. Θα τα λέμε από αύριο πιο αναλυτικά!

Να μην ξεχάσω να ευχηθώ χρόνια πολλά για το γλυκό μας Ναταλάκι!Να την χαίρεσαι σιδερένια Φιλάκι μοΥ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αμάν βρε Μαρινάκι μου!!!! Τι διαβάζω?

Περαστικά σας καλή μου. Τι είναι πάλι αυτό!

Μεγάλο λούκι έχετε περάσει πάντως με τις παλιοιώσεις!

Η μικρή είναι καλά τουλάχιστον?

Χάσατε και τις διακοπούλες σας :(

Δεν πειράζει όμως. Περαστικά να είναι μόνο και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για διακοπές.

Και πως να τον κρατήσεις σε μια άκρη τον κακομοίρη.......

Περαστικά σας και πάλι. Τι να πω.

Φιλάκι μου διέφυγε. Περαστικά και σε σας μωρέ! Αντε να γίνει καλά να γιορτάσετε και τα γενέθλια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κικη μου δεν διαβασα τι εγινε.κατι μου ειπε η μαμα μου για υδρονεφροση…θα μαθω παρακατω μην ανησυχεις όμως αγαπη μου όλα διορθωνονται

Φιλακι μου μη τα συζητας.μπορει να είναι από 1 ως και 3 μαζεμενα συν η φωτεινη!!!!περαστικα στο κοριτσακι σου

Σαρδελακι μου η μικρουλα μας είναι περιπου 50 ημερων.σημερα που πηγα στο φαρμακειο μου ειπε και η φαρμακοποιος ότι θα επρεπε να το ελενξουν.και αν το κλαμα πορερχεται από κολικους να παρει κατι για να την βοηθησει.πινει και ένα γαλα ειδικο γιατι δυσκολευεται πολύ να βγαλει την ʽʼμουσταρδαʼʼ της και αυτό δημιουργει πολλες φυσαλιδες μεσα στο μπουκαλι που λογικα προκαλλουν επιπλεον κολικους αφου της περισσοτερες μαλλον τις καταπινει.οτι μπορω να πω το λεω αλλα δεν θελω να γινομαι κουραστικη.στην τελικη δεν εχω και καμια μεγαλη εμπειρια.παντως αν μου ζητηθει βοηθεια σιγουρα θα ειμαι εκει.ειναι τοσο γλυκο μωρακι το ανηψακι μου και στεναχωριεμαι πολύ όταν κλαιει.περαστικα σου κουκλιτσα μου

Συμπεθερα μου δεν εχω και πολύ καιρο μπροστα μου.αλλα σκεφτομαι σοβαρα να καταψηξω ωαρια και να τα χρησιμοποιησω όταν θελω.θα το συζητησω με τους γιατρους μου με την πρωτη ευκαιρια.κλεινω τα 30 σε 1,5 μηνα!!!!

Βατραχακι μου χρονια πολλα και από μενα στη μανουλα σου.

Ηλιανα μου ναι τρωει αλλα δεν τρωει και με ορεξη .ποτε εξαλλου ετρωγε αυτό το παιδι.δεν πειραζει κάθε μερα που περναει ειμαστε ακομη πιο κοντα στον τιτλο μις κοσμος!!!!

Μαελενιτσα μου παρε ένα φορτηγακι και χωστα όλα μεσα.καλυτερα να μη το χρησιμοποιησεις παρα να το αποζητας!!!!

Ριτακι καλη συνεχεια να εχετε με τον παιδικο,μια χαρα τα παει ο γρηγορακης μας

Μαρινακι μου υπομονη κοριτσι μου θα γινει γρηγορα καλα.περαστικα του

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...