Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλυτερα απο κοντα.... Δεν είναι κακό να σου διευκρινήσει κάποιες λεπτομέρειες. Ε δε θα του βάλεις και το μαχαίρι στο μαχαίρι στο λαιμό για να σε πάρει....μια κουβεντούλα θα κάνετε. Οσο για αυτο που λέει η Ηλιάνα να μη καταλαβει οτι είσαι απελπισμένη για δουλειά.... δυστυχώς στις μερες μας ο κόσμος που ψάχνει για δουλειά ναι είναι απελπισμένος και έχει ανάγκη απο δουλειά, δεν είναι ντροπή.

Ολα θα πάνε καλα λαζαρενια μου! Μεσα απο την καρδιά μου σου ευχομαι να τακτοποιηθεις με τη δουλίτσα αυτη!

Καλύτερα να δείχνει σίγουρη για της ικανότητες της παρά απελπισμένη δεν ξέρω μια γνώμη είπα ας κάνει όπως νομίζει η κοπέλα εγώ δεν θα πίεζε ποτέ θα έδειχνα την άξια μου ξεκάθαρες κουβέντες και αν ήταν να με πάρει θα με έπαιρνε

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου σας χαιρετώ.

Καλό μεσημέρι να έχουμε και Lazarenia καλή σου επιτυχία στη συνάντηση.

Ηλιάνα μου μη σε πιάνει άγχος. Θα δούμε πως θα το κανονίσουμε οκ?

Φιλιά σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κι εγώ λέω να το πάρω, αλλά είμαι σε δίλημα λόγω χώρου. Ο μικρός κάθεται, αν είναι για μακρινή βόλτα, αλλά δεν έχει και πρόβλημα να περπατάει αρκετά ή να ζητάει αγκαλιά για λίγο. Βέβαια εδώ στο τελευταίο είναι το πρόβλημα μιας και ο κλήρος πάντα πέφτει σε μένα και τα κιλάκια του δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα!

Αν είναι να τον κουβαλας αγκαλια μετα απο λίγο, καλυτερα να το παρεις. Εμείς το καροτσι του το έχουμε μονο για τη λαϊκη και πάλι με χίλια ζορια τον βαζουμε μεσα.

Προς τα πάνω θα ερθω γυρω στα τέλη Αυγούστου.

κικο μου καλα αποτελέσματα στην καμπύλη!

Αντε Ριτακι περιμενουμε τα νεα του Γρηγορη για το σχολείο!

Πω πω με έχει ταραξει στη κλωτσιά αυτη η μπεμπούλα! Αουτσ....

Καλύτερα να δείχνει σίγουρη για της ικανότητες της παρά απελπισμένη δεν ξέρω μια γνώμη είπα ας κάνει όπως νομίζει η κοπέλα εγώ δεν θα πίεζε ποτέ θα έδειχνα την άξια μου ξεκάθαρες κουβέντες και αν ήταν να με πάρει θα με έπαιρνε

Ηλιάνα μου το ίδιο πραγμα λεμε... Μια κουβεντουλα θα κανει να λύσει τις απορείες της.

Κρίμα για τη δουλειά ρε γμτ. Μια χαρα θα ήσουν.

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Όλη μέρα πλένω, σιδερώνω, προσπαθώ ν'αφήσω το σπίτι όσο πιο συμμαζεμένο γίνεται, πήγα σούπερ μάρκετ για προμήθειες (και για τον καλό μου και για το νησί) και τώρα που κοιμήθηκε η μικρή, έκατσα λίγο να πιω ένα καφεδάκι, να κάνω κανά τσιγαράκι και να σας διαβάσω! Δεν έχω πακετάρει βέβαια τίποτα ακόμη, αλλά... τα γράφω σε χαρτάκι!!!

Θα σχολιάσω αυτά που θυμάμαι!

Σαρδελάκι, περαστικά σου!

Μαελένη, εγώ το καρότσι της θα το πάρω. Στις πιο μεγάλες βόλτες, κουράζεται και θέλει αγκαλιά κι επειδή με τις ανηφόρες, κατηφόρες του νησιού είναι αδύνατον να την έχω αγκαλιά... καρότσι!

Λαζαρένια μου, ευγενικά κι ωραία, πήγαινε από κοντά να τα ξεκαθαρίσετε. Δεν είναι κακό ούτε παράλογο. Για να ξέρεις κι εσύ τι σου γίνεται και πώς θα κινηθείς.

Κωνκωνάκι, δεν έχει ακόμα τόσο ζέστη... Αύριο και μεθαύριο που λένε ότι θ'ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία τι θα κάνεις?

Κίκο μου, για την Σέριφο μπορώ να σου δώσω ότι πληροφορίες θέλεις! Τα τελευταία 22 χρόνια πάω κάθε καλοκαίρι (με εξαίρεση το καλοκαίρι του 2004), οπότε ρώτα με και θα σου πω ότι θέλεις να μάθεις (αρκεί να το ξέρω!). Όσο για τον αέρα... τέτοια λέγε μου! Δεν έχει κατέβει ακόμα και κανένας δικός μου να μου πει τι γίνεται. Αν και αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να το υπολογίσεις. Μπορεί να μην φυσάει καθόλου και ξαφνικά για μια εβδομάδα να μην σταματάει! Πέρσι όλο το καλοκαίρι, μόνο το 15αύγουστο και 30-31 Αυγούστου δεν φύσαγε! Το μόνο που κάνουμε είναι να ελπίζουμε! Χα!Χα!

Ηλιάνα μου, αφού έχασες τις ημερομηνίες και δεν μπορείς τώρα να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις... ξέχνα το! Το μόνο που θα καταφέρνεις άμα το σκέφτεσαι είναι να εκνευρίζεσαι!

Δεν θυμάμαι άλλα για να σχολιάσω!

Πολλά φιλιά στις υπόλοιπες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Κούκλες πάω να ξεκουραστώ λίγο

το απόγευμα θα πάμε στο ποτάμι

με τα ποδήλατα χιχι

εγώ δεν θα κάνω

τα δυο αγόρια μουυυυυυ

ο άντρας μου με τον μικρό θα κάνουν κόντρες

ζω για του χρόνου που θα κάνουμε όλοι μαζί ποδήλατο στο ποτάμι:D:D:D

http://www.digital-camera.gr/index.php?option=photos&action=view&photo_id=3899

Ηλιάνα μου ωραία μου ακούγετε η βόλτα σας. Αχ κ εγω θέλω να κανω ποδήλατο...:D και δίπλα στο ποτάμι!

πανμαρ κουραστικα και μονο τα διαβασα! Ξεκίνα να μαζευεις σιγα σιγα.

Ηλιάνα μου ωραία μου ακούγετε η βόλτα σας. Αχ κ εγω θέλω να κανω ποδήλατο...:D και δίπλα στο ποτάμι!

το κάναμε με τον άντρα μου χρόνια είμαστε ποδηλάτες ερασιτέχνες φυσικά και είναι πολύ όμορφα του χρόνου θα βάλω καθίσματα πίσω για τον μπέμπη και θα πάμε 4 αδα η φωτογραφία δεν βγήκε?

να δεις το τοπιο?

είναι διπλά στο σπίτι μου

φευγω φιλιααααααααααααα

Σιγά σιγά... Τώρα κοιμάται το παιδάκι μου! Δεν μπορώ να κάνω φασαρία. Όχι ότι θα ξυπνήσει, αλλά για δικαιολογία το λέω! Χα!Χα!

(όποιος βαριέται να ζυμώσει...)

mrdIp3.png

Ναι Ηλιανα μου τωρα την είδα τη φωτο. Τέλεια!

Αχ αυτο με το καθισματάκι στο ποδηλατο το έχω δεί και μου αρεσει πολύ!

Αντε καλα να περασετε!

Ξυπνησε ο γιός μου.... Τα λεμε!

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλενάδούλες. Όλες καλά από ότι διαβάζω. Χτες πήγαμε και είδαμε τον Μπακαλόγατο. :-D:-D:-D Πολύ καλό και ο Φιλιππίδης τέλειος.

Φιλάκι χρόνια πολλά και καλά για το Ναταλάκι σου. Να σας ζήσει.

Βατραχάκι χρόνια πολλά και ευτυχίσμενα και για τη μανούλα σου. Της εύχομαι να δει και δισέγγονα. Ο Τιμούλης εντάξει;

Ηλιάννα εγώ λέω ευτυχώς που δεν την έκανες την αίτηση. Αν σε παίρνανε θα είχες άλλα διλήμματα και κολλήματε μετά το μπεμπάκι σου.

Λαζαρένια μου μπορεί να άλλη κοπέλα να πάρει εξάμηνη άδεια, αλλά ακόμα και αν δεν το κάνει αυτό θα έχει για κάποιο διάστημα μειωμένο ωράριο. Άρα ο άνθρωπος χρειάζεται και άλλον υπάλληλο. Ίσως να έχει αποφασίσει και να μην ξαναδουλέψει :confused::confused::confused: Εσύ δεν θα του πεις αυτά γιατί δεν σε ενδιαφέρει τι θα κάνει η άλλη. Θα του πεις μόνο ότι θα ήθελες να ξέρεις σίγουρα το πότε ξεκινάς (πρόσεχε όχι άν ξεκινάς, πότε ξεκινάς) για να κανονίσει ο καλός σου άδεια και να φροντίσεις για τη Λαζαρένια. Όσο για τα έξοδα σου πληρώνει τη διαμονή αλλά όχι τα εισιτήρια, κατάλαβα καλά; Μπορεί αυτή να είναι η τακτική της εταιρείας.

Πανμαρ καλό κουράγιο. Θα έχεις ίντερνετ στη Σέριφο;

Σαρδελάκι αχ και εγώ ξέρω από τενοντίτιδα. Περαστικά. Εγωβάζω και ένα λαδάκι που λέγεται difend και με ανακουφίζει.

Κωνκων γενικά το μαγέιρεμα στην κατσαρόλα μου παίρνει πάααρα πολύυυυ ώρα, αλλά τη χύτρα τη φοβάμαι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κουκλες τι κανετε?....ακομα μια σελιδα εχω να διαβασω αλλα ειπα να γραψω τωρα που θυμαμαι λιγα:):)

φιλακι μου να χαιρεσται την Ναταλιτσα πολυχρονη και γερή να ειναι

βατραχακι μου και εσευ κουκλα μου την μητερα σου να χαιρεσε

κικιτσα μου το χερι δεν περασε αλλα δεν το δινω σημασια.. το αγνοω:):)

ετσι για σπασιμο:):) οσο για το εμβρυακι σου εως το τελος μπορει και να υποχωρησει, ισως δεν αδειαζουν τα νεφρα ακομα απο ουρα τελειως, μην το πολυσκεφτεσε ακομα

σαρδελακι μου τενοντητιδα εεε?? θελει ξεκουραση αλλα τωρα με το μαγαζι τι θα κανεις? περαστικα σου κουκλα μου

λαζαρενια μου γελασα με το γκαντεμολαδο:):) και εγω θα πηγαινα να ρωτησω παλι στην δουλεια

Ελενη-μαελενη μου δικια μου γνωμη να παρεις το καροτσι ισως θα σε χρειαστει

Πανμαρ καλό κουράγιο. Θα έχεις ίντερνετ στη Σέριφο;

Ευχαριστώ Γιοβάννα μου! Όχι, στο νησί πάμε για διακοπές! Μακρυά από την τεχνολογία. Μόνο κινητό για ώρα ανάγκης (και για να μιλάμε και με τον μπαμπά μας) κι ένα παλιό cd player, για να ακούει το παιδάκι μου κανένα τραγουδάκι! Ούτε τηλέφωνο, ούτε τηλεόραση, ούτε ραδιόφωνο, ούτε υπολογιστή και κατά συνέπεια, ούτε internet! Κάθε Κυριακή, παίρνουμε μια εφημερίδα και ενημερωνόμαστε για τα νέα της εβδομάδας! Αν γίνει κάτι συνταρακτικό, το μαθαίνεις ούτως ή άλλως!

mrdIp3.png

Γιοβάννα μου το λαδάκι που λες από το φαρμακείο το παίρνω; Αν είναι να προμηθευτώ ένα...εγώ χρησιμοποιώ την Counterpain και βοηθάει πολύ! Σε συνδυασμό με παυσίπονο ακόμη καλύτερα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...