Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια σας κορίτσια.

Αχ βρε Lazarenia μου. Κακό πράγμα αυτή η αβεβαιότητα.

Αν ήμουν στη θέση σου θα έψαχνα πάντως μια ευκαιρία να περάσω από εκεί να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.

Στο κάτω κάτω θα έδειχνε κι ένα ενδιαφέρον αυτό. Τώρα το να θεωρεί ότι τα ναύλα για την εκπαίδευση πρέπει να είναι δικά σου, αυτό δε σου κρύβω ότι δεν μου πολυαρέσει και είναι ένας παραπάνω λόγος να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Vatraxaki ξέχασα να ευχηθώ για τη μανούλα σου. Να τη χαίρεστε!

Sardelaki περαστικά για το χεράκι σου. Θέλει και λίγο δέσιμο με επίδεσμο νομίζω. Αντε να γίνει καλά το χεράκι για να είναι οκ τώρα που θα έχεις πολύ δουλίτσα με τις ετοιμασίες!

Σούλα τέλος οι διακοπές? Σπίτι είσαι τώρα ή επέστρεψες στη δουλειά? Αχ έτσι θα είμαι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα. Μια βδομαδούλα διακοπές, επιστροφή στη δουλειά και αναμονή για τη 2η βδομαδούλα κάπου τον Αύγουστο.

Κωνκων πότε έρχεσαι προς βορρά αλήθεια?

Ρίτα όλοι περιμένουμε με αγωνία τα νέα απο την πρώτη μέρα στο σχολείο!!!!

Ελα να μας τα πεις!

Κικο που είσαι να κάνεις την ανασκόπηση της ημέρας?

Πανμαρ καλή ευκολία με τις ετοιμασίες κι ελπίζω να χωρέσουν όοοοολα τα πράγματα στο μικρό αυτοκίνητο.

Να δούμε κι εμείς πως θα τα στριμώξουμε. Από τώρα αρχίσαμε να αγχωνόμαστε.

Αλήθεια κορίτσια το καροτσάκι σας το παίρνετε μαζί σας στις διακοπές? Δεν ξέρω τι να κάνω! Είναι ένα μεγάλο αντικείμενο που θα φάει τη θέση κάποιου άλλου πιο χρήσιμου πράγματος και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Ξερω σας αφησα σε αγωνια αλλα πηγαμε και εχθες και σημερα στο σχολειο και τωρα μπηκαμε.Θα σας γραψω σε λιγακι νεοτερα γιατι εχω να ετοιμασω κατι γρηγορο να φαει ο μικρος.

Παντως ολα πολυ καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να'μαι και εγώ.

καθυστέρησα λίγο σήμερα αλλά πήγα το πρωί για εξετάσεις (καμπύλη ζαχάρου) και μετά με τη δουλειά πέρασε η ώρα για τα καλά.

ΜαΕλενίτσα ξεκινώ την ανασκόπηση αλλά ευτυχώς διαβάζω το τελευταίο μήνυμά σου και θα με βοηθήσει πολύ να καλύψω όλες τις κοπέλες.;)

Να ευχηθώ καταρχάς στο Φιλάκι χρόνια πολλά για τα χθεσινά γενέθλια της μικρής Ναταλίτσας. Να τη χαίρεσαι σαν τα ψηλά βουνά εύχομαι και να είναι πάντα καλότυχη στη ζωή της.

Να ευχηθώ επίσης και στο Βατραχάκι για τη μανούλα της Χρόνια πολλά , Χρόνια Καλά και ευτυχισμένα.

Ένα καλώςήρθες στη Βικούλα και καλά να περνάτε στις διακοπούλες (στείλε κανένα ψαράκι και σε 'μας απο 'δω):tongue:

κυρία Φωτεινή πως είστε με το χέρι σας, είδατε καμία βελτίωση;

Pikoulinaki να φτιάξεις αρκετές σαλατίτσες , τώρα το καλοκαίρι να δεις περισσότερο θα φαγωθούν αυτές παρά το κυρίως πιάτο. Η μακαρονοσαλάτα της Ρίτας είναι τέλεια πάντως.

Σουλίτσα καλώς ήρθες και εσύ και του χρόνου να είσαστε καλά και να ξαναπάτε διακοπούλες. Είδες ρε γ@#@# μου όλα τα ωραία τελειώνουν πολύ γρήγορα αλλά τι να κάνουμε , ας είμαστε καλά να τα απολαμβάνουμε αυτό να λέμε.

Γιοβαννούλα πως πάτε εσείς με τη μικρή, σημείωσες καμία πρόοδο με τα ούρα;

Ριτάκι όλα καλά διάβασα και χάρηκα , πάντα τέτοια μακάρι ο Γρηγόρης να προσαρμοστεί εύκολα και να τον χαροποιεί εξίσου ο παιδικός όσο το σπίτι του.

ΚωνΚωνάκι το ετοίμασες το φαγάκι σου; και εγώ πάντως τη φοβάμαι τη χύτρα, αν και θεωρώ ότι ξεμπερδεύεις πολύ γρήγορα με το φαγητό δεν παύει να διστάζω να τη χρησιμοποιήσω.

Λαζαρένια μου να έχεις θάρρος και να τον ρωτήσεις να σου απαντήσει ξεκάθαρα την απόφασή του σχετικά με τη δουλειά. Εγώ να φανταστείς η προηγούμενη δουλειά που είχα επειδή με είχαν στο περίμενε (δηλαδή θα σας ειδοποιήσουμε εμείς ) τους έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο μέχρι να μου πουν ξεκάθαρα ένα ΝΑΙ ή ένα ΌΧΙ. Τα έξοδα που αναλαμβάνεις να κάνεις είναι πολλά και δυστυχώς δεν επιστρέφονται αν και οι περισσότερες εταιρείες καλύπτουν αυτές το όλο μέρος της εκπαίδευσης, συνεπώς ντροπές και τα σχετικά δεν χωράνε στην περίπτωσή σου. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.;)

ΜαΕλενίτσα εμείς πάντως το καρότσι το κουβαλάμε πάντα, ειδικά αν πάτε σε μέρος που δεν έχετε ξαναπάει και δε γνωρίζεις τους δρόμους και τα σχετικά καλύτερα να στριμώξετε κάποια ρούχα και να το πάρετε μαζί παρά μετά να φτάσεις εκεί και να το μετανιώσεις, αν βέβαια και ο μικρός σου κάθεται ακόμα στο καρότσι (βασική προυπόθεση):lol:

Σαρδελάκι εσύ πως τα πας με το χέρι σου;

Ηλιάνα με το καλό να πάτε και εσείς τις διακοπούλες σας.

ΠανΜαρ με το καλό και εσείς να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας και να περάσετε τέλεια στη Σέριφο. Να μας πεις πως είναι γιατί θέλουμε να το επισκεφθούμε κάποια στιγμή , πάντως μια κολλητή μου που επέστρεψε εχθές απο Αλόννησο μου είπε ότι τους πήρε ο αέρας και τους σήκωσε.

Νατασούλα που είσαι να μας πεις για το Σωτηράκη; εντάξει με τα σπυράκια;

Αυτά , ξέχασα καμία; δε νομίζω.:D

ευχαριστώ για τα περαστικά κούκλες μου.

Μαελενίτσα μου όπως τα λες...να περάσει γιατι έχω και το μαγαζί να ετοιμάσω. Πότε φεύγετε διακοπές. Εγώ πάντως το καρότσι θα το έπαιρνα μαζί μου!

m57Zp2.png

Αλεξάνδρα μου την ερχόμενη Δευτέρα φεύγουμε για μια βδομαδούλα. Εσείς θα πάτε κάπου ή λόγω καταστήματος θα το αποφύγετε για φέτος?

Κι εγώ λέω να το πάρω, αλλά είμαι σε δίλημα λόγω χώρου. Ο μικρός κάθεται, αν είναι για μακρινή βόλτα, αλλά δεν έχει και πρόβλημα να περπατάει αρκετά ή να ζητάει αγκαλιά για λίγο. Βέβαια εδώ στο τελευταίο είναι το πρόβλημα μιας και ο κλήρος πάντα πέφτει σε μένα και τα κιλάκια του δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα!

Κικο δεν έχουμε ξαναπάει στο μέρος αυτό, αλλά απ' όσο ξέρω το ξενοδοχείο είναι δίπλα στη θάλασσα, οπότε εκεί δεν θα χρειαστεί. Για άλλες βόλτες δεν ξέρω τι παίζει!

Εχω ακόμα μερικές μέρες να το φιλοσοφήσω το θέμα!

Ούτως ή άλλως από Παρασκευή θα αρχίσω τα μαζέματα και θα δω τι παίζεται.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια σας διαβασα προσεχτικα και νομιζω οτι συμφωνω.

αυτην την στιγμη δουλειες δεν υπαρχουν εκτος απο κατι με ποσοστα που δεν με συμφερει.

αφου βρηκα αυτη πρεπει να το χειριστω σωστα το θεμα.

εγω θα τον παρω τηλ το απογευμα ή ακομη καλυτερα θα παω απο εκει να συζητησουμε για να ξερω.γιατι κι ο συζ περιμενει αν θα παρει αδεια κλπ κλπ.

πρεπει να ξερω!!

1654096yn4fep17z7.gif

Lazarenia μου γνώμη μου είναι να πας από κοντά.

Θα δεις και καλύτερα τις αντιδράσεις και την έκφραση του προσώπου του συνομιλητή σου και φαντάζομαι θα μπορέσεις να κρίνεις καλύτερα το τι παίζεται.

Τι να πω! Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί καταλαβαίνω σε τι κατάσταση βρίσκεται όλη η οικογένειά σου αυτή τη στιγμή.

Ελενάκι μου κι ο Αστέρης περπατάει ευχάριστα και διανύει μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια, το θέμα είναι ότι δεν έχω την όρεξη να τον κυνηγάω συνέχεια. Αγκαλιά σπάνια θα ζητήσει κι αν ζητήσει ευτυχώς τα τραβάει ο μπαμπάς του χαχα. Εγώ για μεγάλες αποστάσεις συνήθως προτιμώ το καρότσι διότι κάθεται μέσα...δεν έχω σκοπό να τα σταματήσω ακόμη. Το καρότσι είναι ευκολία...πάρτο Ελενάκι!

Λαζαρένια συμφωνώ με την Ελένη...να πας από κοντά.

Τώρα κοιμήθηκε το ζουζουνάκι μου...άναψα A/C και σε λίγο θα την αράξω κι εγώ να διαβάσω το βιβλίο μου.

Έστειλα και στην Πετρούλα μήνυμα, περνάνε καλά λέει αν και ο Αναστάσης έχει λίγο βήχα!

m57Zp2.png

filaki κάθε εμπόδια για καλό για τις διακοπές ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΗΛΑΖΕΤΑΙ 2ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

maeleni κούκλα καμία Κυριακή δεν θα είστε στα μεσαγκαλα δεν μπορούμε να έρθουμε καθημερινή εκτός αν έρθετε εσείς ;););)

θα μιλήσουμε και στο τηλ

lazarenia η ξαδέρφη σου γιατί έφυγε έτσι δεν ήρθε για να μείνει ?

πανμαρ καλό κουράγιο στης ετοιμασίες και να περάσεις καλά και εμένα φορα κρος και τα ευχαριστιέται κιόλας τηλ στην παιδίατρο μου και μου είπε ότι ήταν τυχαίο γεγονός της ρητας πολλά πράγματα μαζί σε σύνδεσμο δεν φταίνε αποκλειστικά τα κρος να μην ανησυχώ κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό

vatraxaki αγάπη μου του χρόνου μην μου λες ότι είσαι και εσύ χάλια σε παρακαλώ άντε τώρα φιλιαααααααααααααα .. να χαίρεσαι την μανούλα σου

vickypap από τώρα σκέπτεσαι πως θα την ηρεμίσεις απομουρλενοντε στησ διακοπές το θετικό είναι όμως ότι τρώνε ιχιχι

sardelaki περαστικά πως πάνε οι ετοιμασίες

επανερχομαι αφου τελειωσω την μελετη :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Λαζαρενια δεν ξέρω το αντικείμενο δουλειάς ακριβώς παντος και εγω υπαληλος ήμουν και πλήρωνα τα σεμινάρια

Επίσης είμαι της γνώμης να μην πιέσεις κατάστασης αστών να δει και άλλες κοπέλες αν μην σε θεώρηση και απελπισμένη

μηπως φανω καπως ?κουραστικη ισως?

απο την αλλη αν θες μια δουλεια εχεις ''θρασος'' ετσι ξερω ,αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη!

Επίσης μην μπερδεύεις το θάρρος με το θράσος ....

οι αιτήσεις που σήμερα έχασα είναι στην δευτεροβάθμια σε επαλ και έχει σειρά διορισμού

στον οαεδ βγαίνουν τέλη Αυγούστου

maeleni κούκλα το καρότσι φυσικά να το πάρεις αν κάθετε εμένα στο μικρό σπαστό δεν κάθετε λεπτό αλά θα το πάρω μαζί μου ποτέ δεν ξέρεις

και όσο για τα πράγματα τα απαραίτητα μόνο με ένα παρεο θα είστε όλοι μερα

ριτα79 άντε έλα αν μας πεις τα νέα σας

kiko ελπίζω και εύχομαι καλά αποτελέσματα στης εξετάσεις σας

Διαφημίσεις

maeleni κούκλα καμία Κυριακή δεν θα είστε στα μεσαγκαλα δεν μπορούμε να έρθουμε καθημερινή εκτός αν έρθετε εσείς ;););)

θα μιλήσουμε και στο τηλ

Μάλλον όχι, αφού Δευτέρα θα φτάσουμε και την ερχόμενη Κυριακή θα πρέπει μέχρι κάποια ώρα να παραδώσουμε το δωμάτιο :( :( :(

Δεν ξέρω αν 1ον μας αρέσει τόσο ώστε να μείνουμε και άλλη μια μέρα και να φύγουμε Δευτέρα, πιο βολικό βέβαια από άποψη κίνησης και 2ον αν θα είναι ελεύθερο το δωμάτιο άλλη μια μέρα για να μας το παραχωρήσει.

Πόσο μακριά είσαι από εκεί? Πόση ώρα δηλ θέλει κάποιος για να έρθει σε σας? Μήπως κάποιο απόγευμα δηλ μπορέσουμε να κάνουμε τη βόλτα μας προς τα μέρη σου?

Θα μιλήσουμε και στο τηλ φυσικά. Βλέποντας και κάνοντας ;)

Για την αίτηση που λες πως έχασες Ηλιάνα μου, αν σε έπαιρναν θα μπορούσες να πας να διδάξεις με μωρό λεχούδι???? Η απλά θα έπαιρνες μόρια? Δεν ξέρω πως γίνεται, γι' αυτό και ρωτάω. Για να μη στεναχωριέσαι δηλ και να το έχεις στο μυαλό σου για την επόμενη χρονιά!

Βάλτο από τώρα στη μνήμη του κινητού σου για του χρόνου στις αρχές Ιουλίου για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα το θυμηθείς. Εγώ πάντα έτσι κάνω ;)

Lazarenia μου γνώμη μου είναι να πας από κοντά.

Θα δεις και καλύτερα τις αντιδράσεις και την έκφραση του προσώπου του συνομιλητή σου και φαντάζομαι θα μπορέσεις να κρίνεις καλύτερα το τι παίζεται.

Τι να πω! Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί καταλαβαίνω σε τι κατάσταση βρίσκεται όλη η οικογένειά σου αυτή τη στιγμή.

ακριβως αυτο σκεφτομαι.να ξερω αν ειναι να βρω κατι αλλο.κοριτσια νιωθω οτι αν το αφησω δεν θα ξαναβρω αλλη ευκαιρεια εδω.

μιλησα ξανα με οαεδ και ειναι καλυμενες οι θεσεις απο καιρο.

σε ευχαριστω πολυ.

Ελενάκι μου κι ο Αστέρης περπατάει ευχάριστα και διανύει μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια, το θέμα είναι ότι δεν έχω την όρεξη να τον κυνηγάω συνέχεια. Αγκαλιά σπάνια θα ζητήσει κι αν ζητήσει ευτυχώς τα τραβάει ο μπαμπάς του χαχα. Εγώ για μεγάλες αποστάσεις συνήθως προτιμώ το καρότσι διότι κάθεται μέσα...δεν έχω σκοπό να τα σταματήσω ακόμη. Το καρότσι είναι ευκολία...πάρτο Ελενάκι!

Λαζαρένια συμφωνώ με την Ελένη...να πας από κοντά.

Τώρα κοιμήθηκε το ζουζουνάκι μου...άναψα A/C και σε λίγο θα την αράξω κι εγώ να διαβάσω το βιβλίο μου.

Έστειλα και στην Πετρούλα μήνυμα, περνάνε καλά λέει αν και ο Αναστάσης έχει λίγο βήχα!

καλη ξεκουραση και περαστικα σου σαρδελινα.με το μαγαζι πως πατε?

ειναι το ιδιο προγραμμα με αυτο που κοιταζω κι εγω φανταζομαι.

στειλε φιλακια στην πετρουλα.

Λαζαρενια δεν ξέρω το αντικείμενο δουλειάς ακριβώς παντος και εγω υπαληλος ήμουν και πλήρωνα τα σεμινάρια

Επίσης είμαι της γνώμης να μην πιέσεις κατάστασης αστών να δει και άλλες κοπέλες αν μην σε θεώρηση και απελπισμένη

Επίσης μην μπερδεύεις το θάρρος με το θράσος ....

οι αιτήσεις που σήμερα έχασα είναι στην δευτεροβάθμια σε επαλ και έχει σειρά διορισμού

στον οαεδ βγαίνουν τέλη Αυγούστου

αναλογως την εταιρεια ηλιανα μου.δεν θα κολησουμε σε αυτο .τοσα εχουμε λυσει.

οσο για το θαρρος ή θρασος ηλιανα μου ,οσες δουλειες εχω βρει τις εχω βρει με τσαμπουκα.

πχ δεν περιμενα την αγγελια ή να μου ερθει ετσι.

επερνα την αγορα με τα ποδια και εμπενα μεσα κι αφηνα βιογραφικα.επερνα τηλ παντου και ρωτουσα αν χρειαζονται ατομο!

αν περιμενω να δει αλλες κοπελες σιγουρα καποια θα ειναι διαθεσιμη.δυσκολες εποχες για χασιμο.εγω αυτην την στιγμη καιγομαι απο πολλες αποψεις.εκτος οτι θα βολεψω το παιδι στον παιδικο που ληγουνε τελη ιουλιου,θα εχω ενσημα και ενα βασικο μισθο που τοσο χρειαζομαι.οι μειωσεις στο μισθο του συζ μου μας εχουνε τσακισει.και δεν ξερω τι αλλο επακολουθει.

εδω δεν ειναι ευκολα τα πραγματα.

χθες μου το πανε στον οαεδ.δεν εισαι απο εδω .περνουνε γνωστους κατι που δεν ισχυει στα μερη μας τοσο.εκει περναγα απο πολλα interview για μια θεση.

οσο για τον οαεδ τιο βγαινει τελη αυγουστου?

εγω εχασα την διορια σαν ωρομισθια καθηγητρια στον οαεδ ,μιας κι εχω πιστοποιηση.

αυτο εχασες κι εσυ?

1654096yn4fep17z7.gif

Μάλλον όχι, αφού Δευτέρα θα φτάσουμε και την ερχόμενη Κυριακή θα πρέπει μέχρι κάποια ώρα να παραδώσουμε το δωμάτιο :( :( :(

Δεν ξέρω αν 1ον μας αρέσει τόσο ώστε να μείνουμε και άλλη μια μέρα και να φύγουμε Δευτέρα, πιο βολικό βέβαια από άποψη κίνησης και 2ον αν θα είναι ελεύθερο το δωμάτιο άλλη μια μέρα για να μας το παραχωρήσει.

Πόσο μακριά είσαι από εκεί? Πόση ώρα δηλ θέλει κάποιος για να έρθει σε σας? Μήπως κάποιο απόγευμα δηλ μπορέσουμε να κάνουμε τη βόλτα μας προς τα μέρη σου?

Θα μιλήσουμε και στο τηλ φυσικά. Βλέποντας και κάνοντας ;)

Για την αίτηση που λες πως έχασες Ηλιάνα μου, αν σε έπαιρναν θα μπορούσες να πας να διδάξεις με μωρό λεχούδι???? Η απλά θα έπαιρνες μόρια? Δεν ξέρω πως γίνεται, γι' αυτό και ρωτάω. Για να μη στεναχωριέσαι δηλ και να το έχεις στο μυαλό σου για την επόμενη χρονιά!

Βάλτο από τώρα στη μνήμη του κινητού σου για του χρόνου στις αρχές Ιουλίου για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα το θυμηθείς. Εγώ πάντα έτσι κάνω ;)

Λυπών είναι 30 λεπτά από εδώ αν δουλεύει ο άντρας μου πρωί θα έρθουμε απόγευμα σίγουρα απλά επειδή τώρα είναι περίοδος αδειών και πολλές φορές δουλεύει διπλή βάρδια δεν ξέρω αν καταφέρουμε να έρθουμε καθημερινή

Όσο για την δευτεροβάθμια χάνω μόρια πρώτον

δεύτερων αν με περνά θα έπαιρνα άδεια και θα πληρωνόμουν για 2 μήνες μετά θα έβλεπα και θα έκανα να σκάσω είμαι τώρα πως το λέω στον άντρα μου..

α

αναλογως την εταιρεια ηλιανα μου.δεν θα κολησουμε σε αυτο .τοσα εχουμε λυσει.

οσο για το θαρρος ή θρασος ηλιανα μου ,οσες δουλειες εχω βρει τις εχω βρει με τσαμπουκα.

πχ δεν περιμενα την αγγελια ή να μου ερθει ετσι.

επερνα την αγορα με τα ποδια και εμπενα μεσα κι αφηνα βιογραφικα.επερνα τηλ παντου και ρωτουσα αν χρειαζονται ατομο!

αν περιμενω να δει αλλες κοπελες σιγουρα καποια θα ειναι διαθεσιμη.δυσκολες εποχες για χασιμο.εγω αυτην την στιγμη καιγομαι απο πολλες αποψεις.εκτος οτι θα βολεψω το παιδι στον παιδικο που ληγουνε τελη ιουλιου,θα εχω ενσημα και ενα βασικο μισθο που τοσο χρειαζομαι.οι μειωσεις στο μισθο του συζ μου μας εχουνε τσακισει.και δεν ξερω τι αλλο επακολουθει.

εδω δεν ειναι ευκολα τα πραγματα.

χθες μου το πανε στον οαεδ.δεν εισαι απο εδω .περνουνε γνωστους κατι που δεν ισχυει στα μερη μας τοσο.εκει περναγα απο πολλα interview για μια θεση.

οσο για τον οαεδ τιο βγαινει τελη αυγουστου?

εγω εχασα την διορια σαν ωρομισθια καθηγητρια στον οαεδ ,μιας κι εχω πιστοποιηση.

αυτο εχασες κι εσυ?

Όχι εγώ είναι στην δευτεροβάθμια για αναπληρωτές στα επαλ και σε επαγγελματικά λύκεια όσο για την δουλεία αν του έδηξες ότι μπορείς να σε σίγουρη και 1000 να περάσουν εσένα θα προτίμηση

εγω θα τον παρω τηλ το απογευμα ή ακομη καλυτερα θα παω απο εκει να συζητησουμε για να ξερω.

Καλυτερα απο κοντα.... Δεν είναι κακό να σου διευκρινήσει κάποιες λεπτομέρειες. Ε δε θα του βάλεις και το μαχαίρι στο μαχαίρι στο λαιμό για να σε πάρει....μια κουβεντούλα θα κάνετε. Οσο για αυτο που λέει η Ηλιάνα να μη καταλαβει οτι είσαι απελπισμένη για δουλειά.... δυστυχώς στις μερες μας ο κόσμος που ψάχνει για δουλειά ναι είναι απελπισμένος και έχει ανάγκη απο δουλειά, δεν είναι ντροπή.

Ολα θα πάνε καλα λαζαρενια μου! Μεσα απο την καρδιά μου σου ευχομαι να τακτοποιηθεις με τη δουλίτσα αυτη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...