Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Δε ξέρω πόσο μακριά είσαι από Αθήνα. Αλλά αν πχ είσαι στις 2 ώρες μπορείς να λες πως θα καθυστερείς το πρωί λίγο γιατί έχεις προγραμματισμένες εξετάσεις και να πηγαινεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Επίσης δε ξέρω αν η δουλειά σου υποστηρίζει την τηλεργασία σε περίπτωση που η φύση της το επιτρέπει. Πχ εγώ όταν κάνω ωοληψια κάθομαι σπίτι μετά κ δουλεύω remotely. Αν δε κάνω λάθος ,ξέρω πως κοπέλες που μένουν επαρχία, κάνουν τους υπέρηχους στο γυναικολόγο τους ο οποίος μιλάει με τον εξωσωματιστη. Οι κοπέλες που είναι επαρχία μπορούν να επιβεβαιώσουν. 

Δε θα σου πουν έλα αύριο για ωοληψια, θα το ξέρεις 2 ημέρες πριν γιατί πρέπει να κάνεις κ την τελική ένεση ως 36 ώρες πριν. Ε όταν θα έρθει αυτή η ώρα, πες ότι κόλλησες Covid ή πως έκανες πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Παραδείγματα λέω τώρα, μπορείς να σκεφτείς κάτι ανάλογο βάσει της δουλειάς σου κ των απαιτήσεων της. Πχ σε κάποιες δουλειές ξέρω πως ζητάνε βεβαίωση Covid από φαρμακείο οπότε μπορεί να μη τους κάνει αυτή η δικαιολογία.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

απλά αυτό που συζητούσαμε ήταν πως ολόκληρη πόλη δεν μπόρεσαν να βρουν ένα παιδάκι, σε όποια κατάσταση κι άν κατέληξε αυτό :(

Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω ότι μιλάς για τον Άλεξ :(:(:(:(:( Θα μάθουμε άραγε ποτέ τι ακριβώς είχε γίνει εκείνη την ημέρα;;;;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω ότι μιλάς για τον Άλεξ :(:(:(:(:( Θα μάθουμε άραγε ποτέ τι ακριβώς είχε γίνει εκείνη την ημέρα;;;;;

Αχ ναι Giovanna μου δεν το διευκίνησα συγνώμη, αλλά πράγματι για τον Αλεξ μιλούσα. Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ, αφού ο ένας κατηγορεί τον άλλον και όλοι σωπαίνουν επιμελώς :(

Κικο μην στεναχωριέσαι άδικα κοπέλα μου. Είδες τι σου είπαν και τα κορίτσια, αλλά και μόνη σου είδες ότι και οι εξετάσεις του Αναστάση στην ίδια ηλικία εμβρύου αντίστοιχες ήταν.

Ηλιάνα μου Δευτέρα ερχόμαστε, όχι Κυριακή!

Ρίτα καλή αρχή στο μαθητή, σε μπαμπά και σε μαμά :-)

Κι εμείς πήραμε crocs και δεν θέλει να το φορέσει. Βέβαια του τα πήρα για τη θάλασσα, αλλά ούτε να τα δοκιμάσει δε θέλει. Στην τύχη πήρα το νούμερο:tongue:

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μια γρήγορη καλησπέρα και άπό μένα.

Γυρίσαμε σπιτι μας.(φτου και περνουσαμε ωραια).

Δεν πρόλαβα να διαβασω αλλα θα το παλεψω.Βρεθηκα με την Ελενη αμς αλλα για λιγο γιατι αλλαξαμε μερος.

Τα παιδια αψογα αλλα ο μικρος Γιαννακης ολα τα λεφτά.Είναι κουκλί και πολύ χαμογελαστό παιδακι.

Θα σας τα πω αναλυτικα οταν θα προλαβω.

ΠΑω να βαλω κανενα πλυντηριοοοοοοοοο!!

φιλια

Κούκου! Νά 'μαι κι εγώ! Δεν έχουμε φύγει διακοπές, τελευταία μέρα τις αναβάλαμε όταν πρότειναν στον άντρα μου να πάρει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, αντί για αυτήν κι επειδή από πολλές απόψεις μας βόλευε η πρώτη του Αυγούστου αναβάλαμε τις διακοπές μας για τότε. Αυτή η αναβολή της, κυριολεκτικά, τελευταίας στιγμής, πόνεσε, βέβαια, αλλά επικράτησε η λογική... Bλέποντας, όμως, τις θερμοκρασίες αυτης της εβδομάδας στην Αθήνα το ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ κορίτσιαααααααααα. Την καλησπέρα μου λοιπόν και τα λέμε αργότερα. Σόρυ που χάθηκα... αλλά με τις αποδράσεις κάθε σ/κ από τότε που μπήκε ο Ιουνίος έχω αποδιοργανωθεί τελείως... κι όλες οι δουλειές μας έχουν μείνει πίσω...

Ρίτα μου, τέλειος ο μικρός σου, υπερδραστήριος και μια από τα ίδια η κόρη σου πανμαρ!!! Πωπω, τί έκανε το σ/κ, μόνο που τα διάβασα κουράστηκα, αλλά πιστεύω ότι καραγουστάρουν! Τί ακούω, Σέριφο; Τέλεια, μάνα και κόρη το καλύτερο παρεάκι. Εσείς, Ρίτα, μη μου πεις ότι με την περιπέτεια του μικρού χάσατε το νησάκι που είχατε κανονίσει;;; Δε νομίζω... Αχ, πάνω από όλα ο Γρηγόρης να είναι καλά. Και είναιαιαιαι!!! Φτου φτου φτου.

Κορίτσια μου, σαν σήμερα έγινα κι εγώ μάνα. Το πρωί την έφερα στον κόσμο. Παιδί μου Χρόνια σου Πολλά. Την αγάπη μου, μωρό μου, την αγάπη μου σου δίνω για δώρο. Μπορείς να ξεκινήσεις μ' αυτήν και να κατακτήσεις τον κόσμο. Σ' ευχαριστώ Ναταλάκι μου, σ' ευχαριστώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, σαν σήμερα έγινα κι εγώ μάνα. Το πρωί την έφερα στον κόσμο. Παιδί μου Χρόνια σου Πολλά. Την αγάπη μου, μωρό μου, την αγάπη μου σου δίνω για δώρο. Μπορείς να ξεκινήσεις μ' αυτήν και να κατακτήσεις τον κόσμο. Σ' ευχαριστώ Ναταλάκι μου, σ' ευχαριστώ.

Φιλάκι καλησπέρα.

Κρίμα που αλλάξατε ημερομηνία στις διακοπές σας, αλλά μπορεί να είναι και καλύτερα.

Χρόνια πολλά και καλά για τη ζουζούνα σου. Να τη χαίρεσαι και να τη χαρείς κι ακόμα πιο πολύ καθώς θα μεγαλώνει το καμάρι σου!!!!!

Τα φιλιά μου και τις ευχές μου!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

γεια σας μανουλιτσες!

κατ αρχην να ευχηθω χρονια πολλα και καλα στο ομορφο και ζουζουνιαρικο ναταλακι !!!

φιλακι μου να την χαιροσαστε και να την καμαρωνετε!

με το καλο κι ενα αδερφακι και καλες διακοπες ευχομαι.

να ευχηθω περαστικα στην σαρδελινα .πως το επαθες αυτο?

απο κουραση?

συγχαρητηρια στον γρηγορακη για την γρηγιρη ανρρωση και καλη αρχη στο σχολειο.

ριτα θα πας για δουλεια?ιδιωτικο τον στελνεις?

στην ηλιανα καλες διακοπες ευχομαι και σε ολα τακοριτσια που ετοιμαζονται.

κωνκων ευτυχως που ανοιξε το σχολειο και καλη λευτερια τωρα σε σενα.περασε ο καιρος απιτστευτο!!!

κα φωτεινη τραγικο αυτο με το μωρο.το εχω παθει κι εγω με την λαζαρενια οταν ηταν 3 μηνων περιπου.βασικα το ντεπον κολλαει στο λαιμο και θελει σιγα σιγα με την συριγγα.

ολα περαστικα να ναι αλλα καταλαβαινω το σοκ!

μαελενη κικο πανμαρ και υπολοιπες ειστε καλα?

εγω κοριτσια ειμαι σε συνεχες τρεξιμο.η αδερφη μου τελεικα εφυγε και λυπηθηκα πολυ.

οσο για την δουλεια με πηρε σημερα τηλ και μιλησαμε και μου ειπε θα με ξαναπαρει μεσοβδομαδα.

λογικα ακομη ειμαι σε αναμονη .αυτο που με χαλασε ειναι οτι απο δευτεερα ναι μεν φευγω για αθνηα εκπαιδευση αλλα τα εξοδα θα εινα δικα μου.

δεν ειναι λιγο ακυρο αυτο????

1654096yn4fep17z7.gif

γεια σας κοριτσακια μου τι μου κανετε?

να ευχηθω χρονια πολλα στο μικρο μας ναταλακι.να την χαιρεστε φιλακι μου

ενα ακομη μωρακι ειχε γενεθλια προσφατα ποιο ηταν?ο γωγουλης νομιζω.ελπιζω να μη κανω λαθος.χρονια του πολλα μαρινακι μου

κικιτσα μου και εσυ γιορταζες.χρονια πολλα και ευτυχισμενα και με το καλο να ερθει στον κοσμο και το μπεμπε σας.

ιωαννα μου κοριτσακι ε?σκεφτεσαι ροζ τωρα?με το καλο κουκλα μου ολα καλα να σου πανε.

ριτακι χαιρομαι που τελειωσε η περιπετεια σας και ειναι καλα ο κουκλος ο γρηγορης μας.

ντελενι μου πολυ χαεηκα με τα αποτελεσματα που ειναι ολα καλα.μπραβο στη φιλη σου που ζητησε επανεξεταση και ηρεμισατε.

καλες διακοπες σε οσες φευγουν

(οτι θυμαμαι γραφω κοριτσια)

λαζαρενια δεν μπορει ολα τα στραβα να πεφτουν πανω σου.τι μαγνητη εχεις πια?τροχος ειναι και γυριζει θα στρωσουν τα πραγματα.

σαρδελακι θα με προσλαβεις?αναλαμβανω τις δημοσιες σχεσεις....

για την μικρη της ξαδελφης μου τα μαθατε.με πηρε τηλ ο μπαμπας μου με το που εφυγα απο το σπιτι και μου ειπε να γυρισω.μεχρι να φτασω φανταζεστε τι σεναρια εκανα.μολις εγτασα και μου ειπαν τι εγινε τα εχασα και πηγα αμεσως στη παιδιατρο που εχουμε εδω.η γυναικα ειπε οτι το μωρο πρεπει να παει στο νοσοκομειο.και τιποτα να μην ειναι πρεπει να το εξετασουν.δεν ειναι αστειο.εχασε τις αισθησεις του.αλλα αφου το ειδαν οτι ειναι καλα ειμειναν εδω.τωρα ειναι μια χαρα αλλα συνεχιζει και κλαιει συχνα η ψυχουλα μας.

για την φωτεινη θα πω οτι εγινε θηριο αλλα δεν περνανε αυτα σε μενα.δεν θα γυρισουμε θεσσαλονικη,θα βρει τον παλιο καλο και ησυχο εαυτο της.

πολλα φιλια σε ολες σας κουκλες μου και στα μικρα σας τα ζουζουνια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Κατ'αρχάς να ευχηθώ στο Φιλάκι!

Χρόνια πολλά! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα ευτυχισμένο, με υγεία και να την δείτε όπως επιθυμεί!

Κατά τ'άλλα, εμείς είχαμε πάλι μια πολύ γεμάτη μέρα!

Από το πρωί για μπάνιο, μετά βολτούλες, μετά στη νονά μας και τελικά μαζευτήκαμε στις 10 το βράδυ στο σπίτι, οπού η μικρή είχε κοιμηθεί βεβαίως στο αυτοκίνητο και δεν ξύπνησε ούτε για γάλα!

Ωραία περάσαμε αυτές τις μέρες, αλλά το θέμα είναι ότι Πέμπτη πρωί φεύγουμε κι εγώ δεν έχω κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!! Και δεν είναι μόνο να ετοιμάσω τα πράγματά μας, αλλά και να πλύνω και να σιδερώσω και όλα τα ρούχα του μπαμπά μας γιατί θα λείπουμε σχεδόν ένα μήνα... Τι θα φοράει? Με το φαί τα καταφέρνει μια χαρά, δεν ανησυχώ, αλλά με πλυντήριο και σίδερο... Και θα πρέπει να πάω και για εξωτερικές δουλειές και να κατέβω την Τετάρτη και Παγκράτι να πάρω πράγματα από την μαμά μου και... μόνο που τα σκέφτομαι έχω τρελαθεί! Συν του ότι έχω να κουβαλήσω ένα σωρό πράγματα και θα έχω το μικρό αυτοκίνητο και δεν έχω καμμία ιδέα πού θα χωρέσουν όλα! Με βλέπω να βάζω και τις μπάρες στην οροφή! Πω!Πω! Κουράστηκα και μόνο που τα γράφω!

Για όσες με ρωτήσατε, θα κατεβούμε μόνες μας (χωρίς τον μπαμπά μας), αλλά μαζί με τους γονείς μου. Και στο τέλος του μήνα θα έρθει και η αδερφή μου. Και μαζί με μας θα κατέβει και η θεία μου με την ξαδερφούλα μου (που είναι η αγαπημένη της Σοφίας και έχουν σπίτι στην διπλανή παραλία από εμάς). Οπότε από θέμα παρέας και βοήθειας, κάθε άλλο από μόνες μας θα είμαστε!

Λαζαρένια, κανένα νέο από την δουλειά είχες?

Ρίτα πώς πήγε με τον σταθμό?

Crocs φοράει και η δικιά μου, αλλά δεν την ενοχλούν. Τα θέλει. Βέβαια τα φοράει μόνο όταν πηγαίνουμε εδώ γύρω για ψώνια κ.λ.π. σχετικά, όχι για περπάτημα ή παιχνίδι. Εκεί πάντα της βάζω πιο σταθερό παπούτσι, που να δένει στο πόδι της, αλλά γενικώς της αρέσουν και μου τα ζητάει να τα φοράει. Αν και κατά βάση θέλει να είναι ξυπόλιτη! Βέβαια, όλα αυτά που σου είπαν δεν μου είχαν περάσει καθόλου απ'το μυαλό!

Αυτά...

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

Πολλά φιλιά σε όλες. Πάω να κοιμηθώ γιατί είμαι πτώμα!

mrdIp3.png

φιλακι μου χρονια πολλα στο Ναταλακι σας να τα εκατοστησει γερη και καλοτυχη να ειναι στη ζωη της!!!

να μου την φιλισεις!!!!

Σουλα μου καλως ηρθατε δυστηχως ολα τα ωραια τελειωνουν γρηγορα δεν πειραζει γεροι να εισαστε να ξαναπατε!

Ριτα τι εγινε πως πηγε;

κικο μου τι εγινε δεν καταλαβα ολα καλα με το μωρο;

σαρδελινα μου περαστικουλια!!!

Ηλιανα μου κι εγω στεναχωρεθηκα αλλα τι να κανουμε θα το κανονισουμε να βρεθουμε και του χρονου κερκυρα κερκυρα με το ποντικονησι λαλαλαλα!!!

Λαζαρενια μου δεν καταλαβα για εκπαιδευση θα πας κι αν δεν σε παρει;η σε πηρε στη δουλεια;

εμεις πηγαμε στη μαμα μου που ειχε κι αυτη σημερα γενεθλεια ο τιμος εδωσε ρεσιταλ χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ρε Λαζαρένια μου κι εγώ δεν το κατάλαβα αυτό (όπως και το βατραχάκι).

Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να πας να κάνεις την εκπαίδευση και μετά να σου πει ότι δεν θα σε πάρει?

Βατραχάκι να χαίρεσαι τη μαμά σου!

mrdIp3.png

δεν ξερω ρε κοριτσια τιτρεχει.ενω αυτος εκανε σαν τρελος να με παρει ,σημερα με πηρε και ενω του ειπαοτι ολα τα χω κανονισμενα ,μου ειπε θα σε παρω μεσοβδομαδα.(να μου πει τι?)

απο δευτερα με ρωτησε αν ειμαι διαθεσιμη για το ταξιδι και τον ρωτησα αν τα εξοδα ειναι δικα μου η της εταιρειας?και λεει δικα σου εκτος απο την διαμονη.

του ειπα οτι δεν εχω την δυνατοτητα να πληρωσω τα εισητηρια και τις διαδρομες εκει.

μου ειπα οτι θα το συζητησει.

κατι με χαλαει κοριτσια ενω εχει πολυ καλο προφιλ ολο .

σημερα πηγα κι ο οαεδ να δω τις νεες θεσεις που βγηκανε και ηταν ολες καλυμενες.

δηλ βγαζουν τις θεσεις αλλα οι εργοδοτες εχουνε βρει τα ατομα που θελουνε και τους στελονουνε στον οαεδ να τους προσλαβουν μεσω οαεδ!

απατη δηλ!

πηγα και τζαμπα θα τρεξω.

τσπα εγω προσπαθω παρα πολυ και ελπιζω να βγει σε καλο.

τις αμφιβολιες μου τις εχω και φοβαμαι λιγακι αλλα λογικο δε ειναι μετα απο 3 χρονια?

βικακι με γκαντεμολαδο βαφτιστηκα........:-):-):-)

1654096yn4fep17z7.gif

Τι να σου πω βρε λαζάρενια μου,περίπτωση είσαι. είναι παράλογο νομίζω να πληρώσεις εσύ εισιτήρια.τι εκπαίδευση είναι αυτή.δεν μου φαίνονται λογικα αυτα.φυσικά κ τον έχεις εσύ ανάγκη αλλά πάντα υπάρχει κ ένα αλλά...κάτι μυρίζει στην υπόθεση κ μακάρι να κάνω λάθος. Μόλις γύρισα!πήρα την φωτεινή κ κατεβήκαμε στο υπόγειο για ύπνο.εγώ δηλαδή γιατί η φωτεινή κοιμάται από ώρες. Κλαίει κ η μικρούλα μας τώρα,την ακούω.δεν είμαι έτοιμη για δεύτερο τελικά.αναβάλεται επ'αόριστον.απλά σκέφτομαι ότι όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο δύσκολα θα είναι να το πετύχουμε με την πρώτη πάλι,αλλά φοβάμαι μην είναι κ πάνω από ένα! Αρμακι ετοιμάζεστε έμαθα ε;άντε με το καλό.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...