Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειναι πολυ ωραια εκει μια φιλη μου Λαρισαια πηγαινει τακτικα και εκει και ..Μιτζελα?νομιζω...καπως ετσι λεγεται...

Δεν την ξέρω αυτήν την παραλία βασικά σκοτινα μια δυο φορές έχουμε πάει για ψάρεμα παλιά χτες είδα καλύτερα την παραλία και μπορω να πω ότι είναι πολύ καλη για παιδάκι είναι αμμουδερή και έχει και ίσκιο από πλατάνια καλές ταβέρνες μια από τις καλύτερες ο πλάτανος έχω φάει εκεί αρκετές φορές

http://www.east-olympus.gr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=8%3A2010-01-18-17-45-17&Itemid=110〈=el δεσ φωτογραφιεσ

ελπίζω να μην έχει σαλουφες

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτάκι ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες που μας έστειλες σχετικά με τα παπουτσάκια , εγώ ήμουν από τις περιπτώσεις που ενώ δεν τα θέλει ο μικρός εγώ τον πίεζα να τα φορέσει. Τέσπα θα φροντίσω από εδώ και στο εξής να τα έχουμε μόνο για την παραλία.

Νατασούλα αν θυμάσαι και ο δικός μου είχε περάσει κάτι αντίστοιχο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δερματολόγου κάτι τον είχε περπατήσει και πέρναμε xozal μαζί με μια κρέμα. Δεν τον πας και σε ένα δερματολόγο για να έχεις μια πλήρη εικόνα;

Κωνκωνάκι μου και τα υπόλοιπα κορίτσια μακάρι όντως να μην είναι τίποτα, ευελπιστώ τη Δευτέρα που θα πάω και στο γιατρό μου να με καθησυχάσει και αυτός το ίδιο. Πάντως κοίταζα τη β- επιπέδου του Αναστάση μαζί με του μικρού και παρατήρησα ότι έχουν ακριβώς τις ίδιες μετρήσεις στα νεφράκια , συνεπώς μακάρι να περάσει μέχρι τη γέννα.

Ηλιάννα με το καλό να πάτε τις διακοπές σας και καλά να περάσετε.

Καλησπερα και απο εμας,

για αλλη μια φορα δεν εχω διαβασει τιποτα. Μονο με τη Κικο ανησύχησα διαβαζοντας το τελευταιο της post και ετρεξα πισω να δω τη εγινε. Κικο μου το εχω ακουσει αρκετες φορες να συμβαινει. Δεν ειναι τιποτα βρε !!!!

Ριτα επειδη φετος θα μαγειρεψουμε για το παρτακι μας , οποτε μπορεις βοηθα!!!!!!!!!!!!!!!

Νατασα μου περαστικά σας. Ελπίζω να φυγουν με το αταραξ.

Μιας και λεμε για σπυρακια, θέλω να σας ρωτήσω κ εγω....

Πριν 3 βδομαδες είχαμε παει σε ενα γάμο και είπα να φορεσω στον μικρό τον σταυρό του. Μέσα σε 1 ωρα είχε γεμίσει κόκκινα σπυρακια και σημάδια όλος ο λαιμός, το στηθος, λίγο η πλάτη κ λιγο στο μάγουλο. Τρελλαθηκα! Του έβγαλα τον σταυρό και μετα απο 1 ωρα χωρίς να του βάλω τίποτα είχαν εξαφανιστεί όλα!:shock: Δεν ηταν φυσικα η 1η φορα που του φορουσα τον σταυρό του. Ουτε είχαμε φάει κάτι περίεργο. Λέτε να ηταν και επειδή ηταν υδρωμενος? Ή τελικά τον ενοχλεί ο λευκοχρυσος? Μηπως πρεπει να δοκιμασω πάλι καμια μερα για να δω?

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

τελικα δεν του εδωσα αντιπυρετικο και μετα ηταν δροσερος πηγαμε αγορα εφαγε και κοιματε αρα ηταν απο το εμβολιο!

ριτα ωραια οικογενειακος θα καμαρωνει ο πατερας χαχα!!!

Ηλιανα μου του χρονου θα παμε ολοι μαζι και θα παμε σε νησι χαχα!!!

καλα να περασετε και να ξεκουραστητε!

δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω :rolleyes:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Aχ κων κων αυτο ειναι δερματικη αντιδραση το παθαινω παντα μα παντα αν φορεσω κατι ψευτικο (εστω και ενα κουμπωμα να υπαρχει μονο)και μετα απο λιγο αν το βγαλω εξαφανιζονται.

Μου εχει τυχει και με χρυσο και λευκοχρυσο καποιες φορες και δεν εχει να κανει με την ποιοτητα του χρυσου αλλα με το χρυσωμα που κανουν απο πανω.

Σε ολα τα χρυσα κανουν χρυσωμα- πλατινωμα απο πανω για να γυαλιζουν και καποιες φορες με τον ιδρωτα ή κολωνια τυχαινει να δημιουργουν ερεθισμους αν υπαρχει προδιαθεση σε τετοιες αλλεργιες.

Να δωσεις το σταυρο να στον ξαναεπιπλατινωσουν, αν δεις οτι επιμενει ομως μην του τον φορας καλυτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πικουλινα δλδ μεζεδακια θες?Κρυα ?Ή θες και φαγητα για μπουφε?

Με το χερακι ή με μαχαιροπηρουνο?

Ναι ασε βατραχακι ολοι παρεα θα παμε...χαχα.

Θελει πολυ να ερθει κι ο μπαμπας μας και του ειχα πει οχι αλλα επειδη στρεσσαριστηκαμε ολοι οικογενειακως αυτο το διαστημα θα παμε να το ευχαριστηθουμε.. δε βαριεσαι...ενα σκασμο λεφτα θα δινουμε ας σκεφτουν οτι θελουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

χαχα ωραια πες μονο αν θες μαχαιροπηρουνα ή αν θα ειναι μονο με το χεραι και θα σου γραψω το βραδυ γιατι παω να τον ξυπνησω να φυγουμε τωρα..

Ε να βαλω και ενα μαχαιρακι και ενα πιρουνακι μη με κακοχαρακτηρισουνε. Οποτε μπορεις παιδι μου δε βιαζομαι καθολου!!! καλη αρχη

Ηλιανα μου του χρονου θα παμε ολοι μαζι και θα παμε σε νησι χαχα!!!

καλα να περασετε και να ξεκουραστητε!

δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω :rolleyes:

Φιλιω μου στεναχωρήθηκα που δεν θα έρθουμε:(:(

άλλα δεν το έγραψα

προσπαθώ δω τα θετικά τις από δω μας επιλογής:lol::lol::lol:

ο άντρας μου επέμενε για δω

καθίσαμε τα συζητήσαμε χτες μετρήσαμε τα χρήματα μας

σκεφτήκαμε και την γεννά που έχουμε μπροστά κτλ κτλ

και αποφασίσαμε να πάμε κοντά

αχ ήθελα τόσο να σε δωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

KAI:D:D:D:D:D:D:D

ΝΑΙ

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΟΠΑΡ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χα χαχα φίλια πολλά πολλά ΠΟΛΛΑ

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα. Τι κάνετε;

Κίκο μου μην ανησυχείς. Και η μπεμπούλα της ξαδερφούλας μου εμφάνισε το ίδιο στη β' επιπέδου και στην επόμενη είχε εξαφανιστεί. Τίποτα δεν είναι. Όλα καλά θα είναι.

Κωνκών ξεκουράσου λίγο τώρα που μπορείς. Χύτρα της δεκαετίας του 60 :confused::confused::confused: Πολύ θα ήθελα να τη δω.:D:D:D Αν δουλεύει όμως είναι σούπερ. Εγώ δεν τις θέλω καθόλου τις χύτρες. Είχα πάθει έγκαυμα όταν κάποια στιγμή έφυγε το καπάκι δεν θέλω να τις βλέπω.

Βατραχάκι σίγουρα ήταν αντίδραση από το εμβόλιο. Μην ανησυχείς. Περίπου μια μέρα θα έχει ακόμα δέκατα και μετά θα είναι ο.κ. Έχει τίποτα σπυθουράκια ή κοκκινίλες; Αν δεις μην ανησυχήσεις. Επίσης του εμβολίου θα είναι.

Ρίτα τόσο χάλια τα κροκς; Έπαθα τώρα. Μωρέ κάτι ήξερε το παιδί μου όταν μου είπε 'ατά δεν την πάνε καθόλου' :o:o:o Να μας πεις τα νέα του παιδικού.

Ηλιάννα μόλις χτες είδα ότι μου είχες στείλει π.μ. :oops::oops::oops: Και αυτό το δοκιμάσαμε. Πλέον έχει καταλάβει ότι κάτι θέλουμε να κάνουμε και κρατιέται. Καλές σας διακοπές. Πότε φεύγετε;

Πικουλινάκι θα έχει πολλά παιδάκια το πάρτυ σας; Για να φτιάξεις μεζεδάκια και γι' αυτά ρωτάω. Μια καλή λύση είναι μακαρονοσαλάτα και η πατατόπιτσα.

Εμείς είχαμε κεφτεδάκια, τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια, πουγκάκια (σφολιατίνια με ντομάτα και τυρί φέτα), κανελόνια με κιμά και σπανάκι, τυροψωμάκια, τοστάκια, κρέπες με κοτόπουλο, ελίτσες πράσινες σε ζύμη, σαλάτα του chef (τη φτιάχνει η πεθερά μου μούρλια :):):) ).....χμ....δεν θυμάμαι...μπορεί να ήταν και κάτι ακόμα. Έδωσα καμιά ιδέα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...