Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από ‘μένα σε όλες τις απομείναντες. Ξεκίνησαν οι διακοπές στο καφέ μας και ερήμωσε.

Πως είστε;

Βατραχάκι τι κάνει ο Τιμούλης σήμερα, καλό είναι να μη του δίνεις ντεπόν κάτω από 37,8 , ούτως η άλλως δεν θεωρείται πυρετός το 37,2. Όπως και να έχει ελπίζω να είσαστε καλύτερα.

Κυρία Φωτεινή ξεκουράζεστε; Πολλά φιλιά στην κορούλα και στην εγγονούλα σας. Τι ωραία που θα μαζευτείτε γυναικοπαρέα , σας χαίρομαι πολύ πάντως.

ΜαΕλενίτσα από μύγες άλλο τίποτα , μη νομίζεις και εμείς εδώ στα Νότια έχουμε μπαφιάσει , ειδικά χθες μας σπάσανε τα νεύρα. Εσείς πότε ετοιμάζεστε για διακοπούλες;

Ριτάκι πολύ χάρηκα για τον Γρηγοράκη σου, αλήθεια για πες τι σου είπε ο γιατρός για τα crocks γιατί πήραμε και εμείς και επιμένω να τα φοράει ο μικρός συνέχεια.

Κωνκωνάκι έτσι πρέπει να έχεις βοήθεια τώρα στην κατάστασή σου , απόλαυσέ το για να μπορείς και εσύ να κάθεσαι με ηρεμία στην παρέα. Πολύ χάρηκα που ο Κωνσταντινούλης ήταν τόσο χαρούμενος με το σχολείο του. Πρέπει να περνάει πολύ όμορφα ο ζουζούνος σου.

Γιοβαννούλα μην ανησυχείς βρε , που θα πάει κάποια στιγμή θα τα μαζέψετε τα ουράκια και θα γίνει η εξέταση.

ΠανΜαρ τι γεμάτο ΣΚ περάσατε οικογενειακώς, πάντα τέτοια και σε εσάς. προστατευτικό παιδί η κορούλα σου πάντως.

Εμείς πήγαμε την Παρασκευή όπως σας είπα , κάναμε τη β-επιπέδου, όλα καλά ο μπέμπης είναι 417 γρμ αλλά μας ανησύχησε λίγο ο γιατρός γιατί διέκρινε μια ήπια υδρονέφρωση στον μπέμπη που αν και ο ίδιος ήταν πολύ ήρεμος εμείς το πήραμε αρκετά κατάκαρδα με τον άντρα μου. ευελπιστώ στη συνέχεια να εξαφανιστεί μέχρι τη γέννα πρώτα ο θέος.

Λαζαρένια τι έγινε , όλα οκ με τη δουλίτσα , απ’ότι διάβασα βρήκες λύση και όλα καλά, με το καλό να ξεκινήσεις και πάντα ευχάριστα να σου τυχαίνουν από εδώ και στο εξής.

Σαρδελάκι πως πας με τις ετοιμασίες , ο Αστεράκος σου ενέκρινε τη νέα επιχείρηση.

Ηλιάνα μεγειά το μαγιούδακι και καλοφόρετο.

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κούκλες μου ας αρχίσω από τα του δωματίου :D:D:D

φιλιω μου

τηλ και στα 12 καταλύματα από καβάλα

τα περισσότερα δεν είχαν κενά δωμάτια

2 είχαν κενά και δεχόταν εισιτήρια ΑΛΛΑ ήταν ακριβά:confused:

20 ευρώ το άτομο το ένα δηλ 40 την βραδια με εισητηρια :confused::confused::confused:

και 13 το όλα δηλ 26 τηη βραδια με εισητηρια :rolleyes:

ανεβαίναμε πολύ στην τιμή :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ σκοτινα

στο δωμάτιο που σας έλεγε πήγαμε

και το είδαμε και είναι πεντακάθαρο και πολύ όμορφο εχει και αυλη με γκαζον για τον μικρο 150 μετρα απο την θαλασσα

σήμερα έστειλα και την προκαταβολή μέσω τραπέζης για να μπορέσουμε να πάρουμε τα εισιτήρια το απόγευμα από τα κεπ

:tongue::tongue:

Κικο μου να μην επιμενεις καθολου να τα φοραει αυτα στα ποδια του ειδικα αν δεν τα πολυθελει.

Μιλησαμε με συνολικα 4 παιδορθοπεδικους και οι τεσσερις μας ειπαν τα χειροτερα για αυτου του ειδους τα παπουτσια σε αυτες τις ηλικιες.Αντε για καμμια θαλασσα και ως εκει.

Να σου εξηγησω λιγο.

Καταρχην το επωδυνο ισχιο που παθαμε μπορει να συμβαινει για τους εξης λογους:

Ιωση τον προηγουμενο καιρο ή χτυπημα-τραυματισμος (δεν ειχαμε κανενα απο τα δυο)

Υπερδραστηριοτητα,ποδηλατο,λαθος παπουτσι(στενο ή αταθες ή μεγαλο κτλ),ταχεια αναπτυξη- υψος(αυτα τα ειχαμε ολα) .

Συν αλλους σοβαρους παραγοντες που ευτυχως δεν ειχαμε.

Για να καταλαβεις οι αρθρωσεις ολων των παιδιων σε αυτη την ηλικια ειναι χαλαρες με αποτελεσμα οταν καταπονουνται να συλλεγουν υγρο και μετα να πονουν.

Αυτος ειναι ο κυριοτερος και συνηθεστερος λογος πονου στα ακρα σε αυτη την ηλικια.

Αν το υγρο που εχουν μαζεψει δεν ειναι μικροβιακο εχει καλως, ταλιαπωρουμαστε ολοι λιγο και με ξεκουραση και αντιφλεγμωνοδη( σε καποιες περιπτωσεις) περναει μονο του.

Αν το υγρο ειναι μικροβιακο ειναι σοαβαρα τα πραγματα και μπορει να οδηγησει σε ασχημες καταστασεις(σηπτικη αρθριτιδα,οστεομελιτιδα κτλ).Εξου και το αγχος οταν ανεβηκε πυρετος ευτυχως απο την ιωση.

Επιτυχως αποκλειονται τα παραπανω με ακτινογραφια και εξετασεις ή ακομα και πρακεντηση αν χρειαστει.

Στο θεμα μας τωρα , ο Γρηγορης λιγο πριν το παθει φορουσε παπουτσακια λιγο στενα και του ειχα παρει άλλα, αλλα φαινεται αυτο τον ειχε επιβαρυνει σε συναρτηση με το τρεξιμο,την αταξια,το ποδηλατο κτλ.

Το προηγουμενο βραδυ που του εμφανιστηκε πηγε σε κατι φιλους με τα παντοφλακια τα κροκς.Η φιλη μου εκει και ο ανδρας μου ειπε οτι λυσσαγε.Γενικα οταν τα φορουσε αυτα τον εβλεπες οτι εσφιγγε τα ποδια του οταν ετρεχε κτλ.

Οι γιατροι μας εξηγησαν οτι το παπουτσι πρεπει να ειναι ανατομικο.Αυτου του ειδους τα παπουτσια μπορει να ειναι ελαφρια αλλα τα παιδια καταβαλουν προσπαθεια(σφιγγουν τις πατουσες τους) μεσα για να τα νιωσουν σταθερα στα ποδια τους με αποτελεσμα να καταπονουντια τα ισχια τους (συν ολα τα αλλα που ανεφερα φυσικα).

Εμεις λοιπον αυτες τις τελευταιες μερες που τον αφηναμε να περπαταει λιγο επειδη εγω τα θεωρουσα ελαφρια τον αφηναμε για καλυτερα να παταει με αυτα και το παιδι το ''κραταγε'' το ποδι...Κοινως σφιγγοταν.

Μετα απο ολη αυτη την βδομαδα που τον παρακολουθουσα καταλαβα οτι ειναι πολυ λαθος ολο αυτο.

Μας το επιβεβαιωσαν σημερα χωρις να πουμε εμεις τιποτα.

Μας ειπαν οτι τα περισσοτερα παιδακια που τα φορουν καταπονουν τις αρθρωσεις τους και εχουν και μικροτραυματισμους απο πτωσεις για αυτο το λογο.

Αυτα εν ολιγοις...ελπιζω πανω κατω να σου εδωσα να καταλαβεις γιατι αυτη η ιστορια ειναι πολυ μεγαλη...ευχομαι να μη σας τυχει ποτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαράκι μου καλως ήρθες!

κικο μου μην ανυσηχείς για την υδρονεφρωση θα φύγει μέχρι τη γέννα. Εμάς το εμφάνησε στην αυχενικη και μεχρι το άλφα τεστ είχε φύγει. Ο γιατρός μου που είναι πολύ ψείρας και αγχώδης ηταν καθυσηχαστικός και μου είπε οτι απλά δεν είχε κανει τσισάκια το έμβρυο εκείνη τη στιγμή. Μια χαρα θα είναι ο μπεμπης, μη στεναχωριέστε γι'αυτό.

Ηλιάνα ποτε ξεκινάτε διακοπές?

Τελικά η χύτρα μια χαρα δούλεψε!:D Ευτυχώς γιατι δεν υπηρχε περίπτωση να σκασω 150 ευρω για να πάρω άλλη.

Καλημερα!!!

Αχ βρε κοριτσια μου χαθηκα τελειως και μου λειψατε πααααρα πολυ! Τι κανετε? Εμεις ειμαστε μια χαρα, τιποτα το συγλονιστικο..

Εκτος του οτι ο Σωτηρακης εχει βγαλει κατι σπυρακια στο στηθος του απο την προηγουμενη Τεταρτη. Στην αρχη δεν εδωσα σημασια, την Πεμπτη τα ιδια και την Παρασκευη εβγαλε και στην πλατη και προχωρησαν λιγο και στα χερακια. Εκει λιγο φρικαρα... Πηρα τον παιδιατρο, ο οποιος ελειπε εκτος Ελλαδας και μην ξεροντας τι να κανω (το εβρισκα λιγο εξτριμ να τον παω νοσοκομειο, ή να βρω να φερω καινουριο παιδιατρο) κι ετσι τον πηγα στην αδερφη μια φιλης μου που ειναι στην ηλικια μου και κανει την ειδικοτητα της στην παιδιατρικη. Καλα κοριτσια, πρωτη φορα στα χρονικα ο Σωτηρης δεν εκλαψε την ωρα της εξετασης... Μα ηταν κι εκεινη τοσο γλυκια και του εξηγουσε τι ακριβως θα του κανει που το παιδι ηταν ακινητο και παρακολουθουσε! Τελος παντων, να μην τα πολυλογω, δεν ειναι κατι ιογενες, μαλλον κατι τον περπατησε ή καπου ακουμπησε... Μου ειπε και του εδωσα και αταραξ εκεινο το βραδυ, και απο το Σαββατο τα βλεπω λιγακι καλυτερα! Για να δουμε! Παντως τεραστια ευκολια η συγκεκριμενη κοπελα και διπλα στο σπιτι μου!:wink:

Αλλο νεο ειναι οτι ο αντρας μου φευγει για ταξιδι την Κυριακη και θα ειμαι μοναχουλα μου με τον μικρο για μια εβδομαδα. Αυτα! Επανερχομαι με τα δικα σας!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθα με ησυχια κι εγω, τον εβαλα να κοιμηθει γιατι ειναι απο τις 6μιση στο ποδι και εχουμε και σχολειο μετα!!!

Βατραχακι ναι ολοι μαζι θα παμε(θελει κιαο μπαμπας να ερθει χαχα)για αρχη.

Ευτυχως δεν εχει τιποτα ο Τιμουλης μαλλον απο το εμβολιο θα ειναι μακαρι να μεινει εκει.

Μην δινεις αντιπυρετικο στο 37 παντως.

Κικο μου δεν ειναι τιποτα καλε η υδρονεφρωση ακουω πολυ τακτικα κατι τετοιο θυμαμαι και η κων κων μας το ειχε πει.Ξεαγχωσου!!!

Ηλιανα καλες διακοπες!Τελεια τα κανονισες!

Φωτεινη καλα να περνατε φιλια στην κορη και στην εγγονουλα

Νατασσουλα μου μπας και αλλαξες κανα απορρυπαντικο?Αν δε σβησουν τελειως ομως να τον ξαναπας λεω εγω...

Παν μαρ τελεια περασατε!αντε να μας δει και εμας η θαλασσα λιγο.. σαν πυγολαμπιδα θα ειμαι οταν πια παω...ολοι καταμαυροι και εγω κατασπρη!χαχα

Αρμακι μου τελει περασατε ε?Παντα τετοια!

Κων κων μεγεια την χυτρα!!Χαχαχα καλα σου εκατσε!!Χαρηκε ο μικρος με το σχολειο ε?

λαζαρενια ποτε ξεκινας δουλεια?

Μαελενη ποτε φευγετε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα Ριτα, πολυ αγχωθηκα τωρα!!! Ολη μερα τα crocs του φοραω του μικρου! Δε θελει να φοραει τιποτα αλλο, μονο αυτα... Αφου τα λεει και "κοκ"! Αχ πρεπει να του αλλαξω το μυαλο τωρα! Ε, ρε γλεντια!

Κικο μου ολα καλα ειναι! Για την υδρονεφρωση κι εγω αυτο ξερω οτι ειναι κατι που συμβαινει σε πολλα εμβρυακια και δε σημαινει κατι! Ολα καλα θα πανε, μη βαζεις ασχημες σκεψεις στο μυαλο σου, σε παρακαλω!

Λαζαρενια πολυ χαιρομαι με τις εξελιξεις σου! Απο εδω και περα ειμαι βεβαιη οτι θα σου πανε ολα δεξια!

Σαρδελακι πως τα πας?

Βατραχακι πως ειναι το παιδι?

Κωνκων ειδες η χυτρα παιδι μου??? Σε εβγαλε ασπροπροσωπη!!!:lol:

t7fQp3.png

Νατασσουλα μου μπας και αλλαξες κανα απορρυπαντικο?Αν δε σβησουν τελειως ομως να τον ξαναπας λεω εγω...

Αλλαξα απορρυπαντικο, αλλα οχι τωρα... Ειναι τουλαχιστον ενας μηνας.. Αχ δεν ξερω, αμα δεν εχουν υποχωρησει μεχρι την Τεταρτη θα τον παω σιγουρα!

Μηπως ενδιαφερεστε την αλλη εβδομαδα για παιδοτοπο και σουβλακια?:D

t7fQp3.png

GiovannaXA

Τι να πω βρω κούκλα μου ελπίζω να καταφέρετε να πάρετε ουρά μωρέ μήπως τώρα τις έγινε ψυχολογικό και τα κρατεί κάθε φόρα που κάνεις προσπάθεια ?

κοριτσια μου τι κανετε?

σημερα πηγα σε μια παραλια που εχει και ελευθερο camping... ολα επιτρεπονται στην ελλαδιτσα μας και τιποτα δεν τιρητε κατα γραμμα, ενω η θαλασσα εκει ειναι ενα ονειρο εχει ομως ΤΟ σκουπιδι και να σας πω και το αλλο στον κεντρικο δρομο ειναι και το σπιτι της βουλευτινα μας ...ξερετε εκεινη η ξανθια που ειχε τον δικηγορο γκομενο και τωρα χωρισαν:wink:;-).. δεν θελω να πω το ονομα

Μα ποια είναι μα ποια είναι ? αχ κούκλος ο δικηγόρος ..

ένα βραδύ μαζί του πολύ το θέλω Νίκο μην το δεις αυτό αλά και να το δεις σκασιλα μου κάνε και εσύ το κορμί του και έλα χιιχιχ

και να απαντήσω και ςΕ προηγούμενο ερώτημα έχω λεύκωμα κυρία φωτηνει πρέπει να προσέχω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

καλά αυτό με το σιρόπι εγώ πολύ το φοβόμουν μπράβο στην ψυχραιμία της κοπέλας εγώ θα τα είχα παίξει πάντα προτιμούσα τα υπόθετα αν και δεν μου αρρώστησε πολλές φορές 2-3 μόνο στα 2 χρόνια το παιδάκι μου να είναι καλά

\

ρητα αυτό ήταν τώρα τρεχαααααααααααααααααααα ιχιχι

maeleni εδώ θα είμαι καλέ την Κυριακή που έρχεται θα βρεθούμε το κανόνισα με τον άντρα μου θα σου πω από κοντά ποτε θα φύγω εγώ

κωνκων με γεια το χυτρονι ελπίζω να μην βγει σαν το καινούργιο σίδερο της αδέρφης μου θα σου στείλω πμ για ημερομηνία δεν θέλω εδώ να το γράψω οκ ?

kiko όλα καλά εύχομαι με τον μικρούλι στην κοιλίτσα σου

Διαφημίσεις

Ηχωσου!!!

Ηλιανα καλες διακοπες!Τελεια τα κανονισες!

?

ναι μια χαρά 64 ευρώ για 8 διανυκτερεύσεις δεν το συζητάω σήμερα τις έστειλα 50 προκαταβολή χτες μου είπε επειδή έχω πολλά εισιτήρια θα χρειαστεί μονό τα 3 τα άλλα δυο όχι

όποτε κάποιος άλλος θα βολευτεί

μάλλον το φιλικό μας ζευγάρι με ένα παιδάκια και να πάμε όλοι μαζί

είναι υπό σκέψη ακόμη

θα δουμε

πολύ καλή κύρια

πολύ καθαρό δωμάτιο

και το βασικό δεν θα κουραστώ καθόλου σε διαδρομή

είναι μονο1 ώρα από Λάρισα

και θα χορτάσουμε ύπνο και μπάνιο κάτω από τα πλατάνια ιχιχιχ

Καλεεεεεεεε ξέχασα να σας πω για της θάλασσο εξόρμηση μας χτες καλα τρελααααααααααα

ο μικρός μου μόνο με μπρατσακια και μια φουσκωτή σανιδά

κολυμπούσε σαν βατράχι πολύ γέλιο :tongue::tongue::tongue:

του κουτρούλη ο γάμος χτες στην πλατιά άμμο 4 της αδέρφης μου

3 τις κουμπαράς

και ένα τις φίλης μου

γεμίσαμε την παραλία πιτσιρίκια

το χαμό κάναμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βγάλαμε και ταπερ σαν παλια :mrgreen::mrgreen:

όπως με την μαμά μου που πηγαίναμε για μπάνιο οικογενειακός ΑΚΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...