Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και από εμένα κορίτσια.

Βατραχάκι πώς είναι ο Τίμος; Ελπίζω να μείνατε στο 36,8 και να μην ανέβηκε.

Ηλιάννα μπράβο που κλείσατε για διακοπές. Καλά να περάσετε και φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο. Μεγειά και το μαγιώ.

Πανμαρ σούπερ ΣΚ και για εσάς. Μπράβο σας, πάντα τέτοια. Στη Σέριφο θα είσαι μόνη σου με το παιδί;

Εμείς σήμερα κατεβήκαμε το πρωί βολτούλα για καφέ και κούνιες γιατί είχαμε μια υποχρέωση να βγάλουμε και ετοιμαζόμαστε τώρα για μπανάκι. :-D:-D:-D:-D:-D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κουκλες

εχετε φιλακια απο την Βικυ....

πανμαρ κ Ηλιανα να περασετε καλα στης διακοπες

βαραχακι τι κανει ο Τιμουλης σημερα?

giovanna φαινεται νοστιμοτατη η ντοματοπιτα θα την κανω μεσα στη εβδομαδα, θα ειμαστε γυναικοπαρεα ολες η τεσσερης γενιες μαζι ... η μαμα μου, η κορες μου, η εγγονουλα μου κ εγω, το ιδιο και απο διπλα, η ανδρες της παρεας θα πανε στην δουλεια το μονο αρσενικο στο οικοπεδο θα ειναι ο Μπετοβεν:):):)

Γειά σας κοριτσάκια.

Δεν έχει πολύ ώρα που μαζευτήκαμε κι εμείς. Είχαμε βάφτιση σε ένα μοναστήρι στη Βέροια. Δεν προλάβαμε και πολλά από τη βάφτιση δυστυχώς, μιας και ο Γρηγόρης δεν είχε και πολύ διάθεση να ξυπνήσει, αλλά πήγαμε στο τραπέζι μετά και είδαμε τα παιδιά.

Ωραία ήταν, ψηλά στο βουνό, πράσινο, δροσιά, αλλά πολλές μύγες.

Το τραπέζι έγινε σε ένα ξενοδοχείο της περιοχής. Ο μικρός παραδόξως κάθησε πολύ φρόνιμα στην καρεκλίτσα του κι έφαγε απ' όλα, με ιδιαίτερη προτίμηση στα καροτάκια που συνόδευαν το κυρίως πιάτο.

Πανμαρ είδα περάσατε πολύ όμορφο και γεμάτο ΣΚ! Μπράβο στη Σοφούλα σου, αλλά και στην αδερφούλα σου που σας εξυπηρέτησε ;)

Φωτεινή μου ένα μπουκέτο γυναίκες!!! Τι καλά! Καλά να περνάτε κι εσείς.

Βατραχάκι περιμένω κι εγώ να μάθω πως πάει ο μικρός με την άφθα κι αν έκανε πυρετό ή εξανθήματα.

Giovanna μου μια χαρά σας βρίσκω πάντως. Κάθε μέρα και τη βολτούλα σας θα κάνετε και το μπανάκι σας. Τυχερές που τα έχετε όλα μπροστά στα πόδια μας.

Αν δείτε τι γινόταν σήμερα επιστροφή από Χαλκιδική!!!!!!! Πωπωπω κάτι ουρές.......

Ηλιάνα φεύγετε κι εσείς για διακοπές? Θα σε πετύχω όταν θα είμαι εκεί ή όχι?

Μαρίνα πως πήγε το παρτάκι σας?

Καληνύχτα κορίτσια, τα λέμε αύριο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

γεια σας!!!

τελικα το απογευμα μου εκανε λιγα δεκατα ο τιμος 37,5 του εδωσα ντεπον και δεν ξαναανεβασε προς το παρων τα κεφια του ειναι μια χαρα βγηκαμε και βολτα ειχε πολλη ζεστη βραδια φυλλο δεν κουνιεται για να δουμε ελπιζω αυριο να ειμαστε καλα τελικα νομιζω οτι και η αφθα ειναι απο το εμβολιο μαλλον επειδη θα σηκωνε πυρετο ξεσπασε εκει για να δουμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας φιλεναδούλες μου...τί κάνετε;

Βατραχάκι πώς είναι ο Τιμούλης σήμερα;

μαελενίτσα μου βλέπω περάσατε τέλεια εχθές, μπράβο!

Φωτεινήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη πώς περνάτε; Να δώσεις φιλιά σε όλη την γυναικοπαρέα!

m57Zp2.png

Καλημερα!!!

Τί κάνετε φιλενάδες?

Οι περισσοτερες φανταζομαι θα κανετε τα μπανάκια σας!

Εμείς καλά είμαστε και σήμερα πηγαμε σχολείο. Τέτοια χαρα που έκανε το παιδί με το που είδε το σχολείο..... Οπότε εγω τώρα ξεκούραση, είμαι στην 35η εβδομαδα και περιμένω να φτάσει η 36η για να χαλαρωσω λιγακι!

Το ΣΚ είχαμε κόσμο απο Θεσ/νικη και περασαμε τελεια! Μου φαγείρεψαν, μου πλύνανε, μου σκουπισαν...όλα κομπλέ!

vatraxaki μου περαστικά σας.

Ρίτα πηγατε σχολείο σήμερα?

maeleni μου τα μερη προς Βεροια είναι πολύ όμορφα! Κύριος και μικρός στο τραπέζι!

Φωτεινή μου καλα να περασετε! Χαιρετισματα στη Βίκυ!

καλημερα κουκλες κ καλη βδομαδα

χαιρομαι που περασατε καλα, ευχομαι να μην ανεβασει κ ο Τιμουλης πηρετο βατραχακι μου.

Ελενη-maeleni μου καθε κυριακη εμεις εδω εχουμε χαζη τ'αυτοκινητα που ειναι με την σειρα για επιστροφη, απο μπροστα μας περνανε.

χτες βραδυ παθαμε και ενα πατατρακ με το μωρακι της ανιψιας μου.

δυο μερες τωρα εχει αρκετη γρινα δεν περνει κ πιπιλα για να ηρεμησει λιγο.

η ανιψια μου το εδωσε λιγο ντεπον με την συριγκα για πρωτη φορα και αυτο πνιγηκε και μελανισε, πολυ τρομο σας λεω, η ανιψια μου η καημενουλα με πολυ κουραγιο και θαρος το αντιμετωπισε αλλα ωσπου να στρωσει εκανε αρκετα λεπτα, ευτυχως ολα καλα ....πολυ μωρακια οταν ειμαι δεν ξερεις τι να κανεις, και ο ποιο ψυχραιμος τα χανει

651488ozxdc17x3w.gif

Ελενη- maeleni μου πολλες μυγες εχουμε κ εδω, ο συζηγος αγορασε για μυγοσκοτωστρα με μπαταριες και οταν χτυπας την μυγα, κουνουπι κτλ ηλεκτριζεται και ψηνεται ..αηδια σκετη...μαρτυρες μου ειστε τον Μπετ με αυτο θα τον ψησω... μου εχει σπασει τα νευρα τωρα εχει αποκτησει και σχεσης με το μεγαλο λυκοσκυλο που εχουμε και θελει ολο τσαρκες και βολτουλες

καλημερα!!!

τι κανετε;

λιγες μειναμε ε;

εμεις το βραδυ μας ηταν απυρετο ευτυχως τωρα που ξυπνησε εχει λιγα δεκατακια 37,2 αλλα ειναι χαρουμενος ελπιζω να υποχορησουν κι αυτα!

να του δωσω αντιπυρετικο με τοσο λιγο;

κωνκων μου μια χαρα ολα καθαρα κι ο μικρος σχολειο ε;αντε ξεκουρασου τωρα!

φωτεινη ωραια μυγοσκοτωστρα χαχα!

πω τρομαξατε με το μωρακι ε; ποσο ειναι;

Ηλιανα τι εκανες τελικα βρηκες τιποτα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Ειμαι τοσο χαρουμενη σημερα!!Πηγαμε γιατρο για επανεξεταση και ολα ειναι τελεια!!!Τους ειπα οτι ωρες ωρες τον εβλεπα να το κραταει το ποδι και μου εξηγησαν διαφορα με κυριοτερο λογο αυτα τα crocs (κακιστα παπουτσια για αυτη την ηλικια)iαλλα ηταν απολυτοι, το ποδι δεν εχει απολυτως τιποτα!!! το πιθανοτερο ηταν να το κραταγε επιτηδες μιας και μολις ακουσε τον γιατρο να λεει να τον αμολησουμε κατεβηκε αυτοματως απο την αγκαλια και ειπε ''καλα ειμαι περασε ποδι μου'' και εφυγε τρεχοντας.Γελουσαν ολοι και μας ειπαν οτι ειναι πολυ ωριμος και συνειδητοποιημενος για την ηλικια του.

Απο εκεινη την ωρα δεν εχει σταματησει,ανοιγοκλεινει ντουλαπια,σκαρφαλωνει τρεχει ...ο παλιος καλος Γρηγορης μου!!!!!

Εχει ενθουσιαστει με τη ιδεα του σχολειου.Ολη μερα λεει ''χολειο μου παμε'''.

Το απογευμα θα παμε σημερα πρωτη φορα, ευτυχως μας εκατσε καλα και δε θα το χασουμε.

Θα σας πω τα νεοτερα.

Σας φιλω παω να κυνηγησω λιγακι !!Μου ελειψε!!!

Θα σας διαβασω μετα

Καλη εβδομαδα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια.

Vatraxaki τόσο λίγο δεν θεωρείται πυρετός. Αν δεν έδωσες αντιπυρετικό μη δώσεις ακόμα.

Δεν θα είναι τίποτα. Μπορεί κι από τη ζέστη.

Φωτεινή τρομάξατε πολύ με τη μικρή ε? Πωπω είναι να μη σου τύχει κάτι τέτοιο! Για τη μυγοσκοτώστρα δεν έχω λόγια. Τη συγκεκριμένη τη θεωρώ ηλεκτρική καρέκλα.

Κωνκων τι καλά που είχες βοήθεια και πέρασες καλά το ΣΚ! Αλλά το πιο καλό μάλλον είναι που ξανάνοιξε το σχολείο! Οσο και να πεις πως ο μικρός είναι συνεργάσιμος, δεν παύει να είναι μια κούρση στην κατάστασή σου. Πωπω κοντεύεις 35 εβδομάδων!!!! Πότε πέρασε ο καιρός!!!!!

Και ναι έχει πολύ όμορφα μέρη προς Βέροια, απλά αυτό που συζητούσαμε ήταν πως ολόκληρη πόλη δεν μπόρεσαν να βρουν ένα παιδάκι, σε όποια κατάσταση κι άν κατέληξε αυτό :(

Ρίτα όλα καλά διαβάζω και μπράβο σας. Ξαναρχίζουν τα κηνυγητά χαχαχα!!! Αντε και καλή αρχή και στο σχολείο το απόγευμα. Περιμένουμε να μάθουμε αντιδράσεις!!!!

Καλά μπανάκια στις υπόλοιπες και πολλά φιλιά!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μόλις εβαλα να δουλέψω την καινουρια χύτρα μου.....Η άλλη πάει πέθανε...

Βέβαια όχι και τοσο καινουρια....Είναι tefal και είναι αγορασμένη τη δεκαετία του 60 απο την πεθερά μου. Αδουλευτη, ουτε καν την είχαν βγαλει απο τη σακουλίτσα της. Οι οδηγίες μεσα στα Γερμανικά. Ευτυχώς ξερει ο καλός μου και με βοηθησε. Ελπίζω να μην εκραγει....:D

Ρίτα μου μια χαρα ο Γρηγορης! Αντε καλη αρχη στο σχολείο!

vatraxaki μου το 37,2 επειδή δεν είναι πυρετος μη του δίνεις ντεπόν. Αφου είναι και ευδιάθετος όπως λες, άστο. Αν ανέβει κ άλλο ή αν τον δεις κακοδιαθετο με γκρίνιες, τότε δώσε.

Φωτεινή μου σιχάθηκα με την μυγοσκοτωστρα σας.... Αφου τα ψήνει δεν μυρίζουν τα ζουζούνια??? Μπλιάχ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...