Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι δεν νομιζω να το δεχτουν αυτο να ρωτησεις ομως αν δεχονται να πας με αλλου εισητηρια καποιοι δεν δεχονται!

Δεν θα τους πω ότι είμαι άλλη θα έχω ταυτότητα της αδέρφης μου μοιάζουμε πολύ όποτε ούτε γάτα ούτε ζημία

μεσα στην αλκαπονια ειμαι με φωβηθηκε το ματι μου τωρα

ΕΡΕ ΚΡΙΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιανα ειναι και σε ποια περιοδο θα πας εκει που λεει χαμηλη πχ λεει 6

κι εκει που λεει ηψηλη πχ 12

ενοοει οτι την χαμηλη περιοδο ειναι 6 ευρω την μερα το ατομο και την υψηλη 12 ευρω την μερα το ατομο

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηλιανα ειναι και σε ποια περιοδο θα πας εκει που λεει χαμηλη πχ λεει 6

κι εκει που λεει ηψηλη πχ 12

ενοοει οτι την χαμηλη περιοδο ειναι 6 ευρω την μερα το ατομο και την υψηλη 12 ευρω την μερα το ατομο

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ καμάρι μου ευχαριστώ

πολύ θα το ψάξω αύριο με την ησυχία μου

να κλείσω και δωμάτια

και την δευτέρα να πάω τράπεζα

και μετά κεπ

ΣΩΣΤΑ ?:D:D:D

Δεν θα τους πω ότι είμαι άλλη θα έχω ταυτότητα της αδέρφης μου μοιάζουμε πολύ όποτε ούτε γάτα ούτε ζημία

μεσα στην αλκαπονια ειμαι με φωβηθηκε το ματι μου τωρα

ΕΡΕ ΚΡΙΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

θα θελει και του αντρα της δεν ξερω αν ο Λευτερης χρειαζεται κουπονι νομιζω ανω των δυο ετων χρειαζεται αλλα ρωτα θα σου πουν στα κεπ

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Σήμερα είμαστε όλη μέρα μόνες μας με τη ζουζούνα μου. Πήγαμε Σούπερ Μάρκετ και μετά μπανάκι. Αχ κορίτσια πρώτη φορά έζησα την Αλεξάνδρα έτσι στο Σ.Μ. Καθόταν ήσυχη στο καρότσι της αλλά δεν σταμάταγε το στόμα της. Συνέχεια ρωτούσε,¨τι θα πάρουμε τώρα;, τι κάνει η κοπέλα;, τι κάνει ο κύριος;, θα πάρουμε πάνες; θα πληρώσουμε; κλπ, κλπ, κλ𴨠Πονοκεφάλιασα, ξέχασα ένα - δύο πραγματάκια, αλλά το διασκέδασα και μαζί με εμάς και όλο το Σ.Μ :D:D:D:D:D

Βατραχάκι μου αυτό που περιγράφεις για τον Τίμο μοιάζει με αντίδραση του μμρ, αλλά να ξέρεις ότι κυκλοφορεί πολύ και αυτό που σου έγραψε η Μαργαρίτα, αλλά και η οστρακιά. Έχε λίγο το νου σου για πυρετό και για άλλα σπυθουράκια.

Ρίτα όλα αυτά που μου έγραψες τα έχουμε δοκιμάσει. Παλεύουμε από την Τετάρτη να πάρουμε ούρα. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι πια σε άδεια και δεν έχω χρόνο το πρωί. Κάνουμε μια - δυο δοκιμές. Την Παρασκευή όμως που την έιχε η πεθερά μου μπάφιασε η γυναίκα :twisted::twisted::twisted::twisted: Θα δούμε. Θα τα μαζέψουμε που θα μας πάει......:):)

Πάω να φτιάξω ντοματόπιτα

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσια μου τι κανετε?

βατραχακι μου πως ειναι ο Τιμουλης? ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να ταλαιπωρηθει το παλικαρακι μας

Ελενη-maeleni οποτε μπορεις παρε τηλ δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα, αρκει να ειμαι σπιτι η να ακουσω το κιν

giovanna τι ντοματοπιτα ειναι και μου ανοιξες την ορεξη??:):)

σημερα πηγα σε μια παραλια που εχει και ελευθερο camping... ολα επιτρεπονται στην ελλαδιτσα μας και τιποτα δεν τιρητε κατα γραμμα, ενω η θαλασσα εκει ειναι ενα ονειρο εχει ομως ΤΟ σκουπιδι και να σας πω και το αλλο στον κεντρικο δρομο ειναι και το σπιτι της βουλευτινα μας ...ξερετε εκεινη η ξανθια που ειχε τον δικηγορο γκομενο και τωρα χωρισαν:wink:;-).. δεν θελω να πω το ονομα

Αυτή τη ντοματόπιτα Κα Φωτεινή. Δεν την δοκίμασα ακόμα, αλλά έχει μοσχοβολήσει όλο το σπίτι :lol::lol::lol::lol:

καμια εδω ε;

εγω εδω μονη κι ερημη τα παιδακια μου κοιμηθηκαν κι εγω αραζω δεν εχει και τιποτα η τν ολο χαζομαρες!

φωτεινη μου προς το παρων μονο τον τσουζει αν φαει κατι αλμυρο ελπζω απο αυριο να ειναι οκ και να ηρεμησει του βαζω μελανι για να κλεισει.

γιοβαννα μου λες να ειναι απο το εμβολιο;

καλη η ντοματοπιτα;στειλε λιγο πειναω!!!!!!!

γιοβαννα μου λες να ειναι απο το εμβολιο;

Αν δςν βγάλει άλλα εξανθήματα ή να κάνει δέκατα, μάλλον όχι. Ελπίζω να μην είναι τίποτα.

Καλά η ντοματόπιτα σούπερ. Με το ζόρι κρατιόμαστε με τον καλό μου να μηντσακίσουμε το ταψί.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες φιλιω μου πως είναι ο μικρός?

θα σου τηλ αργότερα ..:D:D:D

είμαι με το μαγιό φορεμένο και φυσικά και το καφτάνι μια

(όχι δεν έβαλα το λεοπαρ φιλιω μετα μετα θα το βάλω χιιχιχ ) :mrgreen:

κούκλα είμαι :mrgreen::mrgreen:

αχ νόμιζα ότι είμαι φακλανα

αλa είμαι μια χαραουτε ουτε καν φενομαι έγκυος

έβαλα και ζώνη στην μέση μου και είμαι σουπερ είμαι χαρούμενη :tongue::tongue::tongue: ιχιχιχ

Περιμένω να σηκωθεί ο κάλος μου αν πάμε ταλασαααααααα

παντα αργη :twisted::cool:

GiovannaXA τι κορίτσι έχεις τι κορίτσι έχεις λαλίστατο αχ αυτά τα στοματάκια ρούφηγμα θέλουν

κυρία φωτηνει περιμένω ψάρια πες της Βίκυς πολλά φιλία δώσε

χτες τελικά κλείσαμε διακοπέςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ:rolleyes:

και τελικά έκλεισα εδώ κοντά στο μοναδικό που δεχόταν εισιτήρια στην σκοτινα

με 8 ευρώ την βράδια και για τους δυο μασ

σύνολο 64ευρω μόνο …………..

για 8 μέρες λόγο που θα είναι πολλά τα εισιτήρια.

θα το κάνουμε 8ημερο πολύ ευγενική κυρία

έχει και πολύ ωραίο κήπο μας είπε για τον μικρό

σήμερα θα πεταχτούμε να το δούμε αν είναι όντως καλό το κατάλυμα

και αύριο πρωί θα παω να κάνω κατάθεση τα χρήματα

το απόγευμα να πάει η αδέρφη μου να πάρει τα εισιτήρια από τα κεπ

αντε να δουμε τι θα γινει αν δεν τα παρουμε εισητηρια θα δωσω 45 την βραδια καλα ειναι

καλημερα!!!

τι κανετε;

Ηλιανα μου καλα ειναι εχει ακομη το σπυρακι στην γλωσσα αλλα απο κεφια μια χαρα αν κι οταν σηκωθηκε μου φανηκε ζεστος του εβαλα θερμομετρο αλλα ειχε 36,8 τωρα παιζει στο μπαλκονι με την ανηψια μου και ειναι χαρουμενος.

καλα να περασετε στο μπανακι!!!

του χρονου θα βαλουμε λεοπαρ και οι δυο χαχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν βρηκες καθολου εδω σ'εμας κοντα;

βρε Ηλιανα εχει πολλα εδω σ'εμας ουτε ενα δεν δεχτηκε;

δεν πιστευω να ρωτησες σ'αυτα που λενε καβαλα;

δεν σ'αυτα που λενε Ν.περαμος και Ν.Ηρακλειτσα στην 145 σελιδα ξεκινανε

αυτο το εχει φιλος αν θες να τον ρωτησω http://www.theblue.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=82%3Athe-blue-apartments&catid=41%3Aphotos&Itemid=116〈=el

κι εχει μονο 8 ευρω το ατομο

Καλό απόγευμα κορίτσια!

Βέβαια μάλλον μόνη μου είμαι...

Εμείς περάσαμε ένα Σ-Κ σούπερ!

Την Παρασκευή στο γάμο ήταν πολύ ωραία, αλλά κουράστηκα λίγο με την μικρή... Σαν παρανυφάκι ήταν κουκλίτσα, αλλά μέσα στην εκκλησία είχε πολύ ζέστη και ήθελε όλη την ώρα να είναι έξω, οπότε έριξα πολύ κυνήγι. Μετά γυρίσαμε, την έβαλα για ύπνο (πτώμα), ήρθε η αδερφή μου να κοιμηθεί σπίτι και να την προσέχει κι εμείς πήγαμε στο τραπέζι που ήταν πολύ ωραία και τελικά μαζευτήκαμε στις 3.30!

Σάββατο πρωί το παιδάκι μου ξύπνησε στις 7, αλλά και πάλι η καλή μου η αδερφούλα την ανέλαβε και μας άφησε να κοιμηθούμε μέχρι τις 8.30, που σηκωθήκαμε να ετοιμαστούμε για να πάμε στην βάφτιση του ανηψιού μου στο Λουτράκι. Εκεί η μικρή ξεσάλωσε! Στην εκκλησία ήταν άψογη, έλεγε συνέχεια στον ξάδερφό της "μην φοβάσαι Ηλία, θα σε κάνει μπάνιο ο παπάς και θα 'ναι ωραία! Μην κλαις!" Και μετά στο τραπέζι, με το που τελείωσε το φαί της (έτρωγε τόσο πολύ, που για να σταματήσει της πηρα το πιάτο από μπροστά της), σηκώθηκε και άρχισε το παιχνίδι και τον χορό... Δεν έκατσε ούτε λεπτό! Μετά πήγαμε για μπάνιο με την αδερφή μου και τα ξαδέρφια μου και από τις 5 έως τις 8.30 σχεδόν ήταν μέσα στη θάλασσα! Όπως φαντάζεστε, κοιμήθηκε με το που έκατσε στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου και ξύπνησε σήμερα στις 8.30!

Είχα όμως πολύ καιρό να ευχαριστηθώ τόσο και να χαλαρώσω στη θάλασσα!

Σήμερα πήγαμε για μπάνιο στην πισίνα ενός ξενοδοχείου κοντά στο σπίτι (για να μην φάμε ταλαιπωρία και κίνηση στον δρόμο) και τώρα κοιμάται...

Το απόγευμα θα έρθει η νονά της με τον άντρα της να την δούμε πριν φύγουμε για διακοπές και να δούμε και μπαλίτσα το βραδάκι.

Αύριο έχει πάρει ο μπαμπάς μας άδεια για να περάσουμε άλλη μια μέρα μαζί μιας και θα κάνουμε μετά πολύ καιρό να τον δούμε, οπότε θα ξαναπάμε για μπάνιο!

Νομίζω σας τα είπα όλα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά κι εσείς και τα παιδάκια σας!

Πολλά φιλιά

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...