Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

λαζαρένια μου η αδερφή σου τί ηλικία έχει; Γιατί θα φύγει τελικά; Δεν της άρεσε το νησί;

θελει να φυγει γιατι νιωθει βαρος λεει ειδικα τωρα που θα πιασω εγω δουλεια.την καταλαβαινω κι αυτη.εχει αλλους ρυθμους και αλλα σκεπτικα απο μενα.

Λαζαρένια μου όλα για καλό θα είναι κοπέλα μου. Μην ανησυχείς. Θα πρέπει ως οικογένεια να αντιμετωπίσετε μια νέα πραγματικότητα αλλά θα συνηθίσετε. Στον παιδικό να προσέξεις τους χώρους π.χ. να υπάρχει ένας χώρος με κρεβατάκια ή μεγάλες μαξιλάρες όπου θα μπορούν τα παιδάκια να ξεκουραστούν αν χρειαστεί και αυτός να είναι αλλού από το χώρο παιχνιδιού. Επίσης να είναι σε άλλο χώρο και η κουζίνα......έχω δει παιδικούς που όλα είναι μαζί...αχταρμάς. Κοίτα να δεις αν υπάρχει φαρμακείο και δεν είναι ντροπή να ζητήσεις να το δεις. Τώρα για τη μοκέτα....χμ......στο δικό μας έχει ξύλινο πάτωμα και κάτω έχουν χαλάκια και μεγάλες μαξιλάρες. Ο προαύλιος χώρος είναι απαραίτητος. Και κάτι άλλο για να μην αγχώνεσαι πολύ. Δεν απαραίτητο να αρρωστήσει τόσο πολύ η μικρή σου. 1ον τη στέλνεις μεγαλύτερη σχολείο, 2ο έχει κάνει πια όλα τα εμβόλια και 3ο γενικά και τον προηγούμενο χειμώνα και αυτή αρρώστησε, άρα αντισώματα έχει.

πολυ σωστα γιοβαναμου.πολυ σημαντικα αυτα που μου λες.

η αλεξανδρα σου προσαρμοστηκε ευκολα στον παιδικο?

να σας πω σημερα που την πηγα και της εξηγουσα τι και πως με κοιταζε περιεργα και ηταν στεναχωρημενη.

λογικο ειναι αλλα αυτο το αποτομα ξεκινημα με τρελανε.

τωρα σιγα σιγα θα προσαρμοστει με την ιδεα οτι εγω λειπω.

και μετα θα την προετοιμασω για τον παιδικο.

αφηστε που φονηθηκα οταν μου ειπε η διευθυντρια οτι να ξερεις ανα πασα στιγμη θα σε παρουμε τηλ αν δουμε κατι δεν παει καλα.

εκει εγω τι θα κανα?

θα αφηνα την δουλεια αναγκαστικα!

παναγια μου σε ευχαριστω λεω ολη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!

και θα σας πω οτι τελικα για ολα υπαρχουν λυση!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλες

1664781u0wrmgocky.gif

διαβασα μονο την τελευταια σελιδα και χαρηκα με τα καλα σας νεα για ολες, ειδικα για την λαζαρενια κ deleni-Γιαννακης κ εγκυουλες ...οχι οτι για της υπολοιπες παω πασο:)

Ηλιανα μου τι εχεις? Ελενη- maeleni μου θα τα ψαξω ολα στο θεμα με τα χερια, σ'ευχαριστω..και σε ολες σας

...η αληθεια ειναι οτι η θαλασσα δεν με βοηθαει αντιθετα θα ελεγα εγω αλλα ειναι κατι που μου αρεσει και δεν ειμαι διαθετημενει να κοψω την εξερευνησει του βυθου μια και ειναι κατι που μου αρεσει

εμεις μια χαρα Δοξα Τον Θεο, η Φωτεινη εχει εξελιχτη σε σουρτουκα κ παρλαπιπα:D τα λεει ολα καθαρασε ορισμενα πεταει τα κινεζικα:) αλλα το σημαντικο ειναι οτι ολοι στο οικοπεδο την καταλαβαινουν

με το μωρακι εχει τρελλα, θελει να το ταισει, κοιμησει και ολο τα χαιδευει και το λεει ....σ'απαπαω μωακι εισαι κουκλα:)

η βικυ παει ψαρεμα και βολτες με παρεα, τα ψαρακια που πιανουν τα τρωει η φωτεινουλα και της αρεσουν

συγνωμη που δεν προλαβενω να μπω, μου λειπετε πολυ

ααααα το σπεσιαλ δολωμα που ειπες λαζαρενια το ξερει ο Λουκας αλλα ειναι για τσαπαρι και δεν εχουν παει ακομα

καλημερα κα φωτεινη και μανουλες!!!

πως ειστε?

τελεια η φωτεινουλα εγινε ολοκληρη κοπελα!!!!!!!καλα να περνατε στην χαλκιδικη και καντε και μια βουτια για μας!

εγω δεν ξερω τι εγινε με την deleni εχω χασει επεισοδια.ευχομαι οχι κατι σοβαρο.

αλλα απο οτι διαβαζω ολα καλα και συγχαρητηρια.

με τον εργοδοτη μιλησα και του ειπα δευτερα ξεκιναω δουλεια.δεν μπορουσε να μου μιλησει εκεινη την στιγμη οποτε περ τηλ του .μεχρι να μαθω νεα του ,ειμαι σε αναμονη!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα κορίτσια μου. Σάββατο! Τι ωραία μέρα :lol::lol::lol::lol::lol:

Κα Φωτεινή τέλειο το πρωινό που μας κερνάτε. Γιατί δεν κάνει καλό η θάλασσα στα χέρια σας :confused::confused::confused: Εγώ είχα την αντίθετη εντύπωση. Η Φωτεινούλα από ότι διαβάζω μια χαρά. Έκανε μπανάκι ή όχι ακόμα;

Λαζαρένια είδες που για όλα υπάρχουν λύσεις. Μια χαρά θα πάνε όλα. Καλύτερα να την κρατάει η φίλη σου που την ξέρει κιόλας. Η Αλεξάνδρα προσαρμόστηκε σχετικά εύκολα. Όατν όμως τα πρωινά την άφηνα εγώ έκλαιγε, και αυτό το κάνει ακόμα δηλαδή. Έτσι την αφήνει ο καλός μου και την επιστρέφω εγώ το μεσημέρι. Αθήνα που θα πας για την εκπαίδευση θα την πάρεις μαζί σου; Πόσες μέρες θα λείψεις; Στο Γιαννάκη της Deleni έκαναν εξέταση για τις αλλεργίες και στην αρχή το αποτέλεσμα ήταν ελαφρώς θετικό αλλά τελικά ήταν λάθος. Ξαναέγινε η εξέταση και ήταν αρνητικό.

Πετρούλα μου τώρα πια θα είστε στο δρόμο. Καλές σας διακοπές. Όσο για τη Γενική Ούρων της Αλεξάνδρας, όχι δεν έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε ούρα :twisted::twisted::twisted: Και χτες την είχε όλο το πρωί η πεθερά μου, παιδεύτηκε η γυναίκα, και τίποτα δεν κάναμε. Και πώς με εκνευρίζουν κάποιοι που μου λένε 'είναι 15 λεπτά δουλειά' :twisted::twisted::twisted:. Η Αλεξάνδρα το έχει δει στραβά και κρατιέται. Μισή ώρα την είχα αγκαλιά στη μπανιέρα, γυμνή με νερά να τρέχουν και τον ουροσυλλέκτη δίπλα, και πάλι τζίφος. Δεν το βάζω όμως κάτω......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα σας κορίτσια.

Βλέπω ότι κι άλλοι έφυγαν για τις διακοπές τους. Πετρούλα μου μπράβο για τις εξετάσεις και είδες? άδικα αγχώθηκες για τα κιλά!!!! Καλά να περάσετε και να κάνετε και πολλά μπανάκια ;)

Φωτεινή μου καλημέρα. Ολο λέω να σου τηλ αλλά φοβάμαι μην ενοχλήσω. Χαίρομαι που είστε καλά και που περνάτε καλά.

Lazarenia μου να εύχηθω καλή αρχή ή όχι ακόμα? Τι καλά που βρέθηκε λύση με τη μικρή, αρκεί η φίλη σου να είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και να προσέχει καλά τη μικρή σου.

Καλή μέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια και καλά να περνάτε κούκλες και παιδάκια!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια μου ευχηθειτε μου καλη τυχη γιατι ακομη δεν ξερω στανταρ.δευτερα θα μαθω αν θα με προσλαβει!

ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ!

ελπιζω να μην αλλαξει γνωμη και να μην τον δυσκολεψα που ειδε οτι εχω καποιες εκρεμοτητες.

αλλα μεσα σε 2 μερες εφερα τα πανω κατω!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

σημερα το πρωι τον πηρα και του ανακοινωσα οτι εγω απο δευτερα ξεκιναω και μου ειπε οτι θα μιλησουμε δευτερα!

για την εκπαιδευση γιοβανα θα παω μονη και δεν ξερω λεπτομερειες.

θα τα καταφερω ειμαι σιγουρη!τωρα που ξερω οτι το παιδι ειναι σε καλα χερια!!!

καλο σκ να εχετε καλα μπανακια και καλη τυχη σε μενα!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα!!

Τρελη ξενυχτισσα εγινα...

5 η ωρα γυρισαμε εχθες ...χαχα εβγαλα τα απωθημενα μου.

Λαζαρενια μπραβο αντε καλη αρχη!!!Καλη επιτυχια!!!!

Ντελενι σε ευχαριστω για τη συμβουλη και τελεια τα νεα σας!!!!!!!

Φωτεινη να περνατε τελεια και να ξακουραστεις οσο μπορεις.

Πετρουλα καλες διακοπες!!!

Αχ Μαελενη εμεις ακομα εδω ειμαστε?χαχα

Γιοβαννουλα χωρις να θελω να κανω την εξυπνη για τα ουρα κανε το εξης.

Ξυπναει το παιδι και την πας αμεσως στο μπανιο να την πλυνεις.Αμεσως μετα με καποιο τροπο την καθιζεις στο γιο γιο και βλεπεις μολις αρχισει και τα κανει χωνεις το ποτηρακι και οσα μαζεψεις.Αν περασουν 5 λεπτα και δεν κανει τιποτα δεν την εκνευριζεις ουτε της δειχνεις το ποτηρακι σημαινει τα ειχε κανει λιγο νωριτερα στην πανα αρα εχει ωρα ακομη.Τη σηκωνεις ΦΟΡΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΝΑ και πας να δωσεις γαλα.Μολις πιει το γαλα σε περιπου 30-40 λεπτα θα εχει κανει τσισα εσυ στα 15-20 λεπτα ελεγχεις με τροπο εξωτερικα αν η πανα ειναι στεγνη.Οποτε την πλενεις και την ξανακαθιζεις γιο γιο με καποιο κολπακι ενα δωρακι κτλ.Απο εκει και υστερα ή εχεις βαλει το ποτηρακι μεσα στο γιο γιο χωρις να το δει ή το κρατας με τροπο και το βαζεις μολις τη δεις να ουρει.

Εγω παντως μια φορα που το εκανα δεν χρειαστηκαν ουτε 5 δευτερολεπτα.Του ειπα κανε τσισακια και εκανε...Καλα ασε εμας πες το καναμε καιρο αυτο...αλλα και σε εσας δε μπορει να μην πετυχει συνηθως σε στανταρ ωρα κανουν μετα το γαλα.

Παντως αν σου εχει τοσο καλο ελεγχο γνωμη μου ,κακως της φορας ακομα την πανα.Να της τη βγαλεις τωρα που εισαι σπιτι.Ευκαιρια ειναι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα φιλεναδούλες δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτε γιατι από το πρωί γυρίζω στα μαγαζιά. Έκλεισα και κουρτίνες για το μαγαζί και το άλλο σάββατο θα μου τις έχει έτοιμες ραμμένες για να τις παραλάβω.

Όσο για το μπεμπιλίνο να σας πω πως δεν ζοριστήκαμε καθόλου να την κόψουμε την πάνα. Μάλλον ξεκίνησα την κατάλληλη στιγμή. Τώρα είναι η 3η εβδομάδα και από την 2η εβδομάδα γυρνάμε και βόλτες χωρίς πάνα και όλα καλά! Εκτός της νύχτας δεν έχω κόψει ακόμη αλλά δεν βιάζομαι!

m57Zp2.png

γεια σας!

Λαζαρενια μου ευχομαι να σε παρει στη δουλεια να ερθουν ολα οπως τα θελεις!

Φωτεινη μου φιλια στη Βικη και στην μικρη!!

γιοβαννα μου καλη επυτιχια με τα τσισα!

ριτα μου το καψατε εχθες ε;μπραβο σας καλα κανατε αχ περασμενα μεγαλεια εχω να βγω περιπου ενα χρονο εξω για διασκεδαση!

σαρδελινα μου μπραβο σας πρεπει κι εγω να το παρω πιο ζεστα το θεμα!

Μαρινα μου καλα να περασετε σημερα στο πρτακι σας!

τα δικα μας νεα ειναι οτι ο τιμος εβγαλε στη γλωσσα του μια αφθα και τσουζει κι εχει γκρινια μονο στην βολτα ξεχνιεται να δω τι θα κανω που ο καλος μου δουλευει και σημερα κι αυριο και θα ειμαι μονη ευτυχως δεν εχει αλλα συμπτωματα μολις το ειδα ομως κατατρομαξα φοβηθηκα μην παθουμε σαν την αλλη φορα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τέλος:D:D:D:D

και εγώ μόλις κάθισα

σουπερ η νύφη

άσχετο ξέρει καμία για τα εισιτήρια του τεβε αν βγήκαν και τι δικαιολογητικά χρειάζονται ? παω να σας διαβάσω

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Hλιανα μου βγηκαν δικαιουσαστε;

Φιλιο όχι εγώ η αδέρφη μου αλά δεν θα πανε και μου είπε να το ψάξω να τα πάρω εγώ είναι 6 εισιτήρια ξέρεις δικαιολογητικά κτλ ?

Φιλιω δεν βγάζε άκρη που να πατήσω λες και ξέρω από τεβε κτλ ?

πρωτα απ'ολα θελει να δεις με το εκαθαριστικο εαν δικαιουται και δεν πρεπει να εχει παρει περυσι

μετα ειναι πανευκολο κλεινεις απο τα ξενοδοχεια που συμετεχουν στο προγραμμα βαζεις προκαταβολη και πας με την αποδειξη της τραπεζας στα κεπ και σου δινουν τα εισητηρια

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...