Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

επισης αυριο θα παω να κοιταξω ακομη εναν παιδικο ο οποιος ειναι πολυ οικονομικοτερος αλλα δεν εχει αυλη.

θα θελα να με συμβουλευσετε και να μου πειτε τι πρεπει νακοιταξω και να ρωτησω οσον αφορα τους παιδικους ,εσεις μανουλες που ηδη πατε τα παιδια σας.

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, γιατί δεν την στέλνω την μικρή ακόμα, αυτό που μου έχουν πει οι γνώστες του είδους να προσέξω όταν το αποφασίσω είναι τρία πράγματα:

-να μην έχει τηλεόραση (γιατί σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα βάζουν τα μικρά να βλέπουν παιδικά και δεν θα ασχολούνται μαζί τους)

-να μην έχει κάτω μοκέτα ή αν έχει να είναι καινούρια (γιατί οι μοκέτες, όσο καλά κι αν τις σκουπίζεις είναι μεγάλη πηγή μικροβίων)

-και γενικότερα λεπτομέρειες του χώρου (π.χ. κανένα σπασμένο τζαμάκι κ.λ.π.)

Και εννοείται βέβαια να σου εμπνέει εμπιστοσύνη το προσωπικό και οι υπεύθυνοι!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα!

Καλη αρχη στη δουλεια Λαζαρενια και καλη επιτυχια με τον παιδικο.Εγω απο την αναζητηση που εκανα θα σου ελεγα οτι ο προαυλιος χωρος ειναι απαραιτητος.

Φαντασου τωρα τη Λαζαρενια που εχει μαθει να αλωνιζει σε ενα ολοκληρο σπιτι να ειναι μεσα σε ενα δωματιο ολη μερα μαζι με καμποσα πιτσιρικια.

Αφενος θα αφηνιασει και αφαιτερου οι ιωσεις θα ειναι πολυ περισσοτερες.

Πετρουλα καλα αποτελεσματα

Κικο με το καλο να δειτε το μπεμπε.

Ιωαννα να περασετε σουπερ!

Πανμαρ να το διασκεδασετε στο γαμο και καλες διακοπες και σε εσας

Κων κων μου λιγο υπομονη και θα κατεβει το μικρακι σας ακομα νωρις ειναι...

Παιδικο πρωτα ο Θεος θα παμε τη δευτερα...

Ηλιανα προσεξε λιγο και ολα θα πανε καλα!

Ντελενι το ξερω το συναισθημα που νιωθεις ..να περιμενεις οτι ολα θα εχουν βελτιωθει και αυτο να μη γινετε...τι να πω υπομονη και θα περασει, ευχομαι το αποτελεσμα να ηταν λαθος.

Εμεις καλα ειμαστε, εγω τρεχω απιστευτα γιατι ειχα αφησει πολλες εξωτερικες δουλειες πισω.

Ο Γρηγορης εχθες εβγαλε το προστατευτικο και επεσε απο το κρεβατι του...

Το πρωι ελεγε οτι πονουσε το ποδι του ευχομαι να ηταν απλα τρομαγμενος απο την πτωση και οχι να μας ξαναθυμηθηκε η υμενιτιδα με αυτο το γεγονος.

Θα δουμε τη δευτερα που θα παμε στο γιατρο.

Αυτα τα ολιγα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ντελενι να σε ρωτησω κατι.

Εχω εναν φρονιμητη κατω ημιεγκλειστο και ψιλοχαλασμενο αλλα ακομα δε με ενοχλει.

Θα με ενοχλησει το ξερω, οπως ειχε γινει και με τον αλλον που αφαιρεσα σε γναθοχειρουργο.

Το θεμα μου ειναι το εξης.Να τον βγαλω στον οδοντιατρο μου που ειναι και χειρουργος ή να παω παλι σε γναθοχειρουργο?

Την προηγουμενη φορα ο γναθοχειρουργος μου τον εβγαλε σε 5 λεπτα ακριβως αλλα μετα ταλαιπωρηθηκα 10+ μερες απιστευτα με πρηξιματα,μελανιασματα ραμματα κτλ.

Ο Οδοντιατρος μου λεει οτι εκεινος το αναλαμβανει αλλα θα αργησει περισσοτερο να τον βγαλει αλλα θα εχω καλυτερη αναρρωση.Ο γναθοχειρουργος λεει θα τον βγαλει γρηγορα αλλα η αναρρωση θα ειναι η ιδια οπως στον αλλον.

Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου?

Εγω για να ειμαι ειλικρινης ειχα αποφασισει να μην τον πειραξω μεχρι να πονεσω αλλα τωρα δε ξερω τι να κανω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια μου μπράβο! Χάρικα παρα πολύ! Μετά απο τις πρωτες μερες προσαρμογής (για όλους σας) θα είστε όλοι μια χαρα! Καλή αρχή και στη δουλειά και στο σχολείο!

Για το σχολείο θα ελεγα να προσεξεις την καθαριότητα των χωρων σε ώρα λειτουργίας. Ρίξε και μια ματιά στα παιδάκια. Στις αιθουσες που παίζουνε, εκεί που κάθονται και εκεί που κοιμούνται. Αλλά η αυλή είναι απαραιτητη νομίζω.

Για τις μοκετες που λεει η πανμαρ έχουν όλοι οι σταθμοί (τουλαχιστον όσοι έχω δεί εγω) για τον χειμωνα που κάθονται όλα στο πάτωμα.

Ρίτα μου καλή αρχη και σε σας τη Δευτερα!

κικο μου καλη επιτυχία στη β-επιπέδου!

κοριτσια πολυτιμες οι συμβουλες σας.

ριτα ναι αυτο σκεφτηκα κι εγω και λεω να την στειλω στον αρχικο.

θα κοιταξω καλυυτερα και τους χωρους αλα ξερω οτι ειναι ο καλυτερος γιατι και ο εργοδοτης μου ο μελλοντικος εκει παει το παιδι του και μου τον προτεινε.

εχω πολυ ενταση μεσα μου και κλαιω.

θελω να πανε ολα καλα.την δουλεια την εχω πολυ αναγκη και για οικονομικους λογους αλλα και για ψυχικους.

ας ευχηθω να μην μου αρρωσταινει μονο.το ξερω οτι θα κουραστω και θα γινω χιλια κομματια γιατι οι ωρες ειναι πολλες αλλα θα τα καταφερω.

ρεπο δεν συζητησαμε ,νομιζω οτι ειναι λιγο ακυρο να το συζητησω τωρα αυτο.

ειναι μια πολυ καλη δουλεια μην την κοιταζω και στα δοντια.

οταν λεω καλη δουλεια εννοω οτι πρωτη φορα εδω στο νησι ανθρωπος μου χει μιλησει τοσο ευγενικα και προθυμος να με βοηθησει με το παιδι.

θα μπορουσε να μου πει αντε γεια.

μεχρι που μου προτεινε τα απογευματα οταν θα λειπει ο συζ μου την μικρη να την κραταει η νταντα που κραταει το δικο τους παιδι.

δεν ξερω κοριτσια ,δουλειες βρηκα πολλες αλλα ολοι οι εργοδοτες ή θα μου την πεφτανε ή θελανε να δουλευω με ποσοστα ή να τρεχω σαν τον βεγγο εξω.

απο δευτερα θα παει η μικρη παιδικο για λιγες ωρες και αυτη η βδομαδα θα ειναι προσαρμογης.

απο την αλλη δευτερα φευγω για εκπαιδευση αθηνα και μετα ξεκιναμε κανονικα.

θα βρουμε τον ρυθμο μας.

η αδερφη μου θα φυγει τελικα γιατι δεν θελει να δουλεψει εδω και δεν ειναι προθυμη να με βοηθησει.

δεν πειραζει :(:(:(

θα τα καταφερω για αλλη μια φορα...........

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρένια μου κουράγιο κούκλα μου!!! Αφού ο εργοδότης είναι συζητήσιμος άνθρωπος είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!!:D:D:D

Ιωάννα και Κωκων μην αγχώνεστε... μια χαρά θα περάσουν τα βλαστάρια σας με του παππουδογιαγιάδες, δεν θα θέλουν να φύγουν!!!!

Εμάς η εξέταση τελικά βγήκε αρνητική!!!!! Η κοπέλα μου είπε ότι καμιά φορά δεν γίνεται σωστά η αραίωση και γι αυτό μπορεί να βγάλει ασθενώς θετικό αποτέλεσμα...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ξαλαφρωμένη νιώθω!!!!!:D:D:D

Ρίτα ακριβώς τα ίδια λέω στους ασθενείς μου... αν μπορείς να καθίσεις στην καρέκλα λίγο παραπάνω για να σου τον βγάλει ο οδοντίατρός σου η ανάρρωση όντως είναι καλύτερη, απλά στον γναθοχειρούργο ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα... είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και χαρακτήρα, εσύ ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα από όλους οπότε η απόφαση είναι καθαρά δική σου... Το μόνο που θα σου πω εγώ είναι ότι αφού άρχισε να χαλάει καλύτερα είναι να μην τον αφήσεις παραπάνω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείς χειρότερα...:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

ααααααααααααααααχ κωνκωνάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα ότι θα σου λείπει το αγοράκι σου αλλά και τί να κάνεις αφού δεν υπάρχει άλλη λύση.

Περιμένουμε τον γιατρό για εμβόλιο τώρα...ετοιμαστείτε να βάλετε ωτοασπίδες!

m57Zp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Ετοιμάζεστε όλες για διακοπές βλέπω :lol::lol::lol::lol:

Joa άντε πέρασε και αυτή η μέρα και φεύγετε. Καλές διακοπές και καλά μπάνια. Και ο Χρήστος σου από ότι κατάλαβα διακοπές διαρκείας.;);););)

Κωνκών μην το παίρνεις στραβά που θα είναι ο Κωνσταντίνος στο χωριό. Και αυτός θα περάσει καλά αλλά και εσύ θα βρεις χρόνο να προσαρμοστείς με την μπέμπα. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου.

Ρίτα εγώ θα έλεγα να τον βγάλεις τώρα το φρονιμίτ. Γιατρός δεν είμαι, αλλά τι θα γίνει αν σε πονέσει σε τυχόν εγκυμοσύνη; Καλή αρχή στον παιδικό και σε εσάς. Μωρέ το πόδι του μπορεί να πόνεσε από το πέσιμο, άσχετα με την υμενίτιδα. Μόνος του έβγαλε το προστατευτικό;

Πετρούλα όλα καλά με τα αποτελέσματά σου;

Deleni εσείς πήρατε τα νέα αποτελέσματα ή όχι ακόμα;

Κίκο good luck !!!! Είδες, το γράφω όπως το ζήτησες :):):):) Με το καλό να δείτε το μπεμπέ καλή μου.

Ηλιάννα καλή μου ξεκουράσου λίγο, πρόσεξε λίγο τη διατροφή σου και όλα θα είναι καλά σε 10 μέρες.

Σαρδελάκι καλορίζικα και τα έπιπλα. Πότε θα τα έχεις;

Λαζαρένια μου όλα για καλό θα είναι κοπέλα μου. Μην ανησυχείς. Θα πρέπει ως οικογένεια να αντιμετωπίσετε μια νέα πραγματικότητα αλλά θα συνηθίσετε. Στον παιδικό να προσέξεις τους χώρους π.χ. να υπάρχει ένας χώρος με κρεβατάκια ή μεγάλες μαξιλάρες όπου θα μπορούν τα παιδάκια να ξεκουραστούν αν χρειαστεί και αυτός να είναι αλλού από το χώρο παιχνιδιού. Επίσης να είναι σε άλλο χώρο και η κουζίνα......έχω δει παιδικούς που όλα είναι μαζί...αχταρμάς. Κοίτα να δεις αν υπάρχει φαρμακείο και δεν είναι ντροπή να ζητήσεις να το δεις. Τώρα για τη μοκέτα....χμ......στο δικό μας έχει ξύλινο πάτωμα και κάτω έχουν χαλάκια και μεγάλες μαξιλάρες. Ο προαύλιος χώρος είναι απαραίτητος. Και κάτι άλλο για να μην αγχώνεσαι πολύ. Δεν απαραίτητο να αρρωστήσει τόσο πολύ η μικρή σου. 1ον τη στέλνεις μεγαλύτερη σχολείο, 2ο έχει κάνει πια όλα τα εμβόλια και 3ο γενικά και τον προηγούμενο χειμώνα και αυτή αρρώστησε, άρα αντισώματα έχει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εμάς η εξέταση τελικά βγήκε αρνητική!!!!! ...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ξαλαφρωμένη νιώθω!!!!!:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΜΠΡΑΒΟ, ΖΗΤΩ!!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

κοριτσια που ειστε????????

βρηκα λυση!!!

πηγα για καφε στην φιλη μου που εχει κι αυτη ενα παιδακι και μου προτεινε ν ατην κρατησει αυτη την λαζαρενια για οσο χρειαστει δηλ μεχρι να βολευτει στου δημοσιου τον παιδικο και θα την πληρωνω για φουλ ταιμ 200ε.

και θα γλυτωσω τωρα το σοκ με το παιδι κι εγω το κεφαλι μου ησυχο πραγματικα.

και δεν θα ξαναχρειατει να την αλλαξω παιδικο τον σεπτεμβρη!

αχ παναγια μου.ολα καλα να πανε......

χαχαχα και φανταζεστε τωρα να μου πει ο εργοδοτης δεν σε θελω εγω?

χα θα γελασω εκει...........

1654096yn4fep17z7.gif

μπραβο Λαζαρενια μου νομιζω καλυτερα ετσι για την μικρη αν εχεις κι εμπυστοσυνη στη φιλη σου μια χαρα και 200 ευρω δεν ειναι τιποτα!

deleni μου πολυ χαρηκα που βγηκαν αρνητικα τα αποτελεσματα!!!

στονε που εισαι να μας πεις κι εσυ τα αποτελεσματα;ετοιμαζεις βαλιτσες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Koριτσια μου σας εχασα σημερα γμτ...Ψοφησα λέμε απο το πρωί..Ποσο καταλαβαινβω την Ιωαννα..Βρε Μαρινα εσεις τι κανατε ναυλώσατε λεωφορείο??Πως και που τα χωρεσατε τα πραγματα???και με μεγαλο αυτοκινητο ε??πωπω το μετα σκεφτομαι...:roll::roll:

Τι ωραια νεα διαβαζω απο Deleni και Λαζαρένια!!!Ανατρεπτικα και θετικότατα!!!

Μπραβο για τα ευχαριστα του Γιαννακη, πολυ χαρηκα!!

Λαζαρενια τωρα βαλε τα δυνατα σου να τα βρειτε και με τον εργοδότη!!

Joa καλα να περασετε!!

Giovanna πήρες τελικα ουρα απο την Αλεξανδρα???

Κωνκων μπραβο στο μωρο σας!!Ευχομαι να κατεβει γρηγορα..βλέπω πόσο προχωρημενη εισαι..εγω 36 εβδ + 5 ημερων γεννησα..Σε 2 εβδομαδες απο οτι εισαι εσυ!:):)

Ριτα καλή αρχη και μη φοβασαι για το πεσιμο!!Ολα θα ειναι μια χαρα, θα σας τα πει και ο γιατρός...

Σαρδελακι, με γεια τα επιπλα!!!Αυτα παλια και αλλα καινουρια...:tongue::tongue:

Ηλιανα ετσι ημουν σχεδον απο την αρχη στον Ανασταση..Πολύ νερο μου ειχε πει τοτε ο γιατρος και οσο λιγοτερο αλατι γινεται..Μακαρι στην επομενη εξεταση να δεις τεραστια διαφορα!!!

Ελένη θα κανονισουμε για καφεδακι οταν επιστρεψουμε ολες, οκ???

Κικη που εισαι??Πως τα πήγατε με την εξεταση??

Κοριτσια θελω τόοοσο πολύ να κατσω παρεϊτσα σας αλλα απο το πρωί τρεχω σαν τον Βεγγο και τα ποδαρακια μου πονανε..Ενα τελευταιο συγυρισμα, μπανακι και υπνο...

Σας χαιρετω και σας στελνω τα φιλια μου!!!

Αααα τα δικα μου αποτελέσματα βγηκαν καλά..80 η πρωτη μετρηση και 65 η δευτερη, απ'ότι μου ειπε ο μικροβιολογος φυσιολογικες οι μετρησεις μου..Αυριο θα παρω και τον γιατρό μου, ουτε αυτον πρόλαβα να ενημερωσω:confused::confused:

Νομιζω πως θα τα πουμε και τις επόμενες μερες ειτε απο το κιν., ειτε απο καποιον Η/υ του ξενοδοχείου τις ωρες που θα κοιμουνται οι αντρες μου!!χαχα

Καλό Βραδυ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μπραβο πετρουλα μου.ολα καλα θα πανε.να ξεκουραζεσαι και να εισαι ηρεμη.

σε ευχαριστω πολυ πολυ.

αχ παναγιτσα μου ολακαλ ανα πανε.ναι ηταν πολυ καλη λυση.τουλαχιστον εχω το κεφαλι μου ησυχο.

μαμαλευτερακη και ηα δερφη μου ειχε ανεβασμενο σακχαρο στην εγκυμοσυνη της και ολα πηγανε περιφημα.εκανε διαιτα και ολα μια χαρα.

θα δεις που ολα καλα θα πανε!

σας εχσα το ξερω κι εχασα πολλα γεγονοτα αλλα ειμαι μεχρι πανω και τοσο πιεσμενη στο τι θα κανω τελικα.

τωρα ευχομαι να μην σταρβωσει τιποτα!

εγω αυριο πρωι πρωι θα τον παρω τλ και θα του πω οτι ξεκιναω.δεν θα του αφησω περιθωρια.........

σαςς ευχαριστω παρα πολυ και καλο σας βραδυ

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...